Θάλασσα: Ταιριάζει στο ζώδιο του παιδιού σας;


Συνήθως το καλοκαίρι είναι αυτό που λέμε η χαρά του παιδιού, είτε είναι μεγάλο είτε μικρό!

Ατέλειωτες ώρες στην θάλασσα, ξενοιασιά, παιχνίδια με την άμμο, με άλλα παιδιά, ελευθερία στο πρόγραμμα, κουβαδάκια, μπρατσάκια και όλη η χαρά για τους μπόμπιρες.

Κι όμως, υπάρχουν παιδάκια που δεν το έχουν και τόσο φυσικό το θέμα του μπάνιου, της θάλασσας και του παιχνιδιού με τα κύματα. Πολλά φοβούνται, δυσανασχετούν, θέλουν να φύγουν ή αποκτούν παραξενιές.

Το κάθε παιδάκι, ανάλογα με την ομάδα ζωδίων στην οποία ανήκει, έχει και διαφορετικές αντιδράσεις. Άλλα είναι υπερβολικά παράτολμα, άλλα θέλουν τον χρόνο τους. Μιας και, επιτέλους, το καλοκαίρι είναι εδώ, ας δούμε τις αντιδράσεις των παιδιών στο θαλάσσιο παιχνίδι ανάλογα με το στοιχείο του ζωδίου τους.

Η Γη: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

Από τα τρία ζώδια της Γης, την καλύτερη σχέση με το νερό την έχει ο Αιγόκερως, που έχει και θαλάσσια χαρακτηριστικά κρυμμένα – η αίγα που παριστάνει τον Αιγόκερω είναι αμφίβια! Ο Ταύρος θέλει τον χρόνο του και κάποια ησυχία για να μπει με ασφάλεια στο νερό, η Παρθένος θέλει να ζήσει την εμπειρία αλλά μπορεί η πρώτη επαφή να είναι τραυματική, ενώ ο Αιγόκερως μπορεί να υπερβάλλει και να μην θέλει να βγει από το νερό.

Η Φωτιά: Κριός, Λέων, Τοξότης

Από τα ζώδια της Φωτιάς πιο παρορμητικός με το νερό είναι ο Κριός. Του αρέσει να κάνει φασαρία με τα κύματα, το γλεντάει, μπορεί όμως να γίνει κάπως εγωιστής με τα άλλα παιδάκια και θέλει επίβλεψη το παιχνίδι του. Ο Τοξότης κινδυνεύει, γιατί δεν έχει αίσθηση των ορίων του, θέλει πολύ μεγάλη υπευθυνότητα από τον γονιό η πρώτη επαφή με το νερό. Ο Λέων, παραδόξως, αρχικά δυσκολεύεται. Κάθε βήμα γίνεται με κάποιο φόβο, δεν θέλει αλλαγές, δεν ελέγχει το στοιχείο του νερού και επειδή δεν του αρέσει να τον βοηθάνε, θα πάρει τον χρόνο του να εξοικειωθεί με την θάλασσα, αλλά μετά ποιος τον πιάνει!

Ο Αέρας: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

Και τα τρία ζώδια του Αέρα, τα πάνε εξαιρετικά με το παιχνίδι στην θάλασσα, γιατί έχουν άγνοια κινδύνου! Είναι παράτολμα ζώδια και απρόβλεπτα. Θέλουν πολύ μεγάλη επίβλεψη και τα τρία ζώδια στην επαφή τους με το νερό, γιατί έχουν την τάση να ξεχνάνε να βγουν από αυτήν την διάσταση, την οποία βρίσκουν τόσο ονειρική, ώστε αν μη τι άλλο, κινδυνεύουν από κρυολόγημα. Το πρόβλημα με τα αέρινα ζώδια δεν είναι πώς θα τα βάλεις στο νερό, αλλά πώς θα τα βγάλεις!

Το Νερό: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς

Ε καλά, δεν θέλει και πολλή σκέψη! Δώσε στα υδάτινα πιτσιρίκια νερό, και τίποτε άλλο! Την μεγαλύτερη ευκολία με την ανοιχτή γαλάζια θάλασσα την έχουν οι Ιχθύες, ενώ το καρκινάκι τρελαίνεται για ποτάμια και ο μικρός Σκορπιός υπνωτίζεται από τις λίμνες. Θέλουν και τα τρία τους προσοχή γιατί ξεχνιούνται, είναι παράτολμα, θεωρούν το νερό φυσικό τους χώρο, αλλά όπως και να το κάνουμε, δεν είναι. Φυσικά μαθαίνουν κολύμπι σχεδόν αυτόματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να τα προσέχετε, απλά γρήγορα θα έχετε λιγότερα συμπράγκαλα μαζί σας, καθώς μπρατσάκια και σωσίβια είναι άχρηστα!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σωστή Αστρολογική Διατροφή για το Μωράκι

In category Παιδική Αστρολογία

Δεν είναι το θέμα αν θα γίνει vegan ή όχι το μικρό σου το κουκλί. Το θέμα είναι αν έχει ...

Πολικά Αδερφάκια : Ευλογία Η…..

In category Παιδική Αστρολογία

Τι ξεπερασμένα ροζ και γαλάζια φορμάκια! Άσε που είναι τρελά στερεότυπο, αλλά όντω ...

Κρυμμένα Ταλέντα με βάση τον πλανήτη ψυχής

In category Παιδική Αστρολογία

Πώς θα βρείτε τον πλανήτη στον οποίο σχετίζεται η ψυχή του μωρού σας, όπως έκανε ο α ...

Παιδί με αντίθετης ενέργειας ζώδιο

In category Παιδική Αστρολογία

Ως γνωστόν τα ζώδια έχουν πολλές ποιότητες, χωρίζονται σε στοιχεία, μεσημβρινούς, ...

Μικρά με μεγάλα ταλέντα

In category Παιδική Αστρολογία

Κάθε άνθρωπος γεννιέται προικισμένος από την φύση και τον θεό σε κάποιον τομέα. Το ...

Τα νεογέννητα της πρωτοχρονιάς !

In category Παιδική Αστρολογία

Κάθε χρόνο γίνεται δημοσιογραφικό θέμα τα μωρά που θα γεννηθούν στην αλλαγή του χρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!