Ιχθύες: Εκεί που τα Όνειρα και οι Ψευδαισθήσεις Συγκρούονται


Ο Ιχθύς είναι ο αθεράπευτα ρομαντικός του ζωδιακού, πιο πολύ και από τον Καρκίνο.

Το μυθολογικό σας αρχέτυπο είναι ο ονειροπόλος –είστε τόσο ιδεαλιστές που κάθε φορά εύχεστε η σχέση σας να είναι τέλεια, με αποτέλεσμα να απογοητεύεστε κάθε φορά.

Τι συμβαίνει; Γιατί οι Ιχθύες δυσκολεύονται να βρουν το ιδανικό σύντροφο;

Υπάρχουν πολύ περισσότερα από την συμβατότητα ανάμεσα σε δύο ζώδια, αλλά η πιο σημαντική δυσκολία είναι στο γεγονός πως η συμβατότητα των Ιχθύων είναι μία ψευδαίσθηση.

Σαν Ιχθύες είστε ταυτόχρονα ευλογημένοι και καταραμένοι με συντριπτικά συναισθήματα. Συγκινήστε εύκολα και βάζετε τα κλάματα ή τα γέλια, και αισθάνεστε τα πάντα στα άκρα. Όταν βρίσκεστε αντιμέτωποι με τις πιέσεις του καθημερινού κόσμου, είναι θαύμα που μπορείτε και ξοδεύετε τόσο χρόνο περιπλανώμενοι σε έναν ονειρικό κόσμο.

Στον φανταστικό σας κόσμο τα πάντα είναι ρόδινα και δεν χρειάζεται να αντιμετωπίζετε καταστάσεις. Και εδώ είναι η αρχή των προβλημάτων για την συμβατότητα των Ιχθύων. Όσο υποκρίνεστε πως η σχέση σας είναι τέλεια, είστε ανίκανοι να αναγνωρίσετε τα προβλήματα… έτσι αυτά αυξάνονται… μέχρι που η σχέση καταστρέφεται και εσείς μένετε με τη αβάσταχτη στεναχώρια σας.

Κατά μία έννοια, η μεγαλύτερη αδυναμία σας είναι πως εξαπατάτε τον εαυτό σας.

Επίσης δίνεται τον εαυτό σας ανιδιοτελώς –δεν είστε εγωιστές και θυσιάζετε τον εαυτό σας εύκολο για τον σύντροφό σας, έτσι όταν η σχέση τελειώσει εσείς κάπου εκεί μέσα έχετε χάσει την ίδια σας την ταυτότητα. Το απόλυτο κλειδί για την συμβατότητα του Ιχθύ με οποιοδήποτε ζώδιο, είναι να μπορείτε να διατηρήσετε την ανεξαρτησία σας, τους φίλους και τα χόμπι σας.

Υπάρχουν πολλά στοιχεία του Ιχθύ που προσελκύουν του άλλους. Ο Ιχθύς είναι ευαίσθητος, στοργικός, απίστευτα ευγενικός, δοτικός και ρομαντικός.

Ανυπομονείτε να βρεθείτε στην αγκαλιά του συντρόφου σας και να αφήσετε πίσω αυτό τον κόσμο, και βγάζετε ιδιαίτερο πάθος με το σωστό σύντροφο.

Είναι απαραίτητο όμως, να ζητήσετε τον ίδιο σεβασμό που δίνετε εσείς στους άλλους. Η μεγάλη ποικιλία στη συμβατότητα του Ιχθύ είναι δίκοπο μαχαίρι, καθώς έχετε τη θέληση να ερωτευτείτε και καταλήγετε με ανθρώπους που σας κάνουν κακό. Και μόλις μπείτε σε αυτή τη θέση, δεν έχετε τη θέληση ή τη δύναμη να βγείτε από αυτή.

Για την καλύτερη συμβατότητά σας, χρειάζεστε ένα σύντροφο που μπορεί να κάνει τα ρομαντικά σας όνειρα πραγματικότητα χωρίς να εκμεταλλεύεται την ευγενική σας φύση. Εκείνος ή εκείνη θα πρέπει να σας προστατεύει από τις χειρότερες καταλήξεις των ονείρων σας, αλλά να είναι αρκετά στοργικός έτσι ώστε να αισθάνεστε ασφάλεια.

Σε αντάλλαγμα, εσείς προσφέρετε στο σύντροφό σας ένα μαγικό μείγμα έρωτα και αφοσίωσης που τα υπόλοιπα ζώδια μόνο ονειρεύονται.Όταν είστε ευτυχισμένοι σε μία σχέση, εκκρίνετε μία πνευματική ηρεμία που είναι πανέμορφη για τους άλλους, και κάνει το σύντροφό σας να νιώθει ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου.

Τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού αποτελούν καλούς συνδυασμούς, αν υποθέσουμε πως δεν θα ανησυχεί ο ένας τον άλλον μέχρι θανάτου, και τα Γήινα ζώδια επίσης καθώς μπορούν να σας παρέχουν σταθερότητα και έδαφος για όλα αυτά τα συναισθήματα.

Η συμβατότητα των Ιχθύων με τα ζώδια του Αέρα είναι περιορισμένη, καθώς δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε στην απόμακρη φύση τους. Με τα ζώδια της Φωτιάς η σχέση είτε θα είναι μία επιτυχία ή μία καταστροφική αποδυνάμωση, ανάλογα με την προσωπικότητα του καθενός.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!