Σοφία Βογιατζάκη

Σοφία Βογιατζάκη


Σοφία Βογιατζάκη το κορίτσι με το γάργαρο γέλιο

O αστρολογικός της χάρτης από την Πηνελόπη Παπουτσή

Η Σοφία Βογιατζάκη είναι μια πολύ χαρακτηριστική εκπρόσωπος του ζωδίου των Διδύμων, έξυπνη και επικοινωνιακή. Είναι μια από τις επιτυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της έχοντας δοκιμαστεί και στο θέατρο και την τηλεόραση.

Η Σελήνη της στον Ταύρο της δίνει σιγουριά , σταθερότητα και την ικανότητα να χαίρεται και να απολαμβάνει τη ζωή, αλλά και ότι έχει αξία για αυτή.

Ο Ωροσκόπος της στο Λιοντάρι την κάνει να λάμπει και να ξεχωρίζει, και είναι  αυτός, που την κάνει τόσο γενναιόδωρη απέναντι στους άλλους και  δημιουργική, καθόλου τυχαίο άλλωστε που με ότι και αν καταπιαστεί το ερωτεύεται.

Η αγάπη και η αποδοχή που δέχεται από τον κόσμο οφείλεται στην όψη συνόδου που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ερμή και την Δήμητρα, άλλωστε, είναι από τις ηθοποιούς που κάθε χρόνο η δημοτικότητα της συνεχώς αυξάνεται.

Η όψη τριγώνου που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ουρανό είναι αυτή που κάνει την Σοφία πολύτιμη φίλη, δεν βάζει ταμπέλες στους άλλους και μπορεί να έρθει πολύ άνετα σε επαφή με ανθρώπους από διαφορετική κουλτούρα.

Η όψη συνόδου που σχηματίζει η Σελήνη με τον Κρόνο μας δείχνει την αδυναμία που έχει στις μεγαλύτερες γυναίκες της οικογένειας της, τις οποίες και δεν μπορεί να αποχωριστεί.

Αυτό που σίγουρα αγαπά η Σοφία είναι τα ταξίδια και οι απολαύσεις, ενώ για αυτήν η Τέχνη ήταν μονόδρομος, αφού μέσα από αυτή μπορεί να γειώσει την ενέργεια της και να δώσει δημιουργική διέξοδο στην ευαίσθητη ψυχή της, η οποία είναι μικρού παιδιού.

Η έντονη διαίσθηση της την βοηθάει να αποφεύγει τα εμπόδια και τις κακοτοπιές, ενώ, στους ανθρώπους που αγαπά φέρνει πάντα τύχη, αφού ότι εύχεται μέσα από την καρδιά της για τους αγαπημένους της πραγματοποιείται.

Μέσα στα επόμενα χρόνια θα δούμε την καριέρα της Σοφίας να απογειώνεται, αυτό όμως δεν είναι καθόλου τυχαίο αφού πίσω από τις επιτυχίες της κρύβονται χρόνια σκληρής δουλειάς, και μην σας φανεί περίεργο αν την δούμε να δοκιμάζεται σε εντελώς διαφορετικά πράγματα από ότι μέχρι τώρα την είχαμε συνηθίσει.

Καλή επιτυχία Σοφία.

 

Σοφία Βογιατζάκη και Σταυροπούολου

Με καρδιά μικρού παιδιού

Την Σοφία δεν την ξέρω, δεν είχαμε γνωριστεί ποτέ, μέχρι που ένα απόγευμα βρεθήκαμε σε ένα περίπτερο. Αγόραζε κάτι και εγώ πίσω της περίμενα να τελειώσει. Γυρνώντας να φύγει, με το που με είδε έκανε σαν τρελή…. «Μου επιτρέπετε να σας φιλήσω, σας αγαπώ πολύ», με ρώτησε και φιληθήκαμε σαν να είμασταν χρόνια γνωστοί. Σας γράφω αυτό το περιστατικό για να καταλάβετε για τι πλάσμα μιλάμε…Της τηλεφώνησα, της ζήτησα τα στοιχεία της – για να κάνουμε τον αστρολογικό της χάρτη, και μετά από πολλές μέρες (ο ανάδρομος Ερμής βλέπετε…) καταφέραμε να τα πούμε.

Γράφει ο Νίκος Μουρατίδης

 1. Σοφία μου έχω στα χέρια μου τον αστρολογικό σου χάρτη, ο οποίος είναι θαυμάσιος. Θα ξεκινήσω ρωτώντας σε, πιστεύεις στην αστρολογία;

Και βέβαια πιστεύω, αλλά τόσο όσο. Μην νομίζεις ότι περιμένω να μάθω το μέλλον μου από τα άστρα! Πιστεύω στους πλανήτες, στις όψεις και τις θέσεις τους και με ότι αυτό συνεπάγεται…

 1. Σου έχουν ξανακάνει τον αστρολογικό σου χάρτη;

Για να δημοσιευτεί, όπως τώρα αυτό που κάνουμε για το oroskopos.tv, όχι. (γέλια)… αλλά ιδιωτικά ναι μου τον έχουν κάνει  2 φορές.

 1. Οι περισσότεροι άνθρωποι που σε γνωρίζουν λένε πως είσαι ψυχούλα. Τώρα το διαβάζω και στα άστρα σου. Είσαι πράγματι τόσο θετικός άνθρωπος;

Είμαι θετικός άνθρωπος γιατί έτσι το έμαθα από το σπίτι μου. Έτσι με έμαθε η μαμά μου. Μου αρέσει να βλέπω την καλή πλευρά, να βοηθάω, να εμψυχώνω. Σαν φύση όμως δεν θα έλεγα πως είμαι αισιόδοξη. Σαν θέση, ναι!

 1. Δουλεύεις πολύ και συνέχεια. Πως το αντέχεις; Πως τα καταφέρνεις με τον εαυτό σου και την προσωπική σου ζωή;

Δεν μπορείς να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τα «θέλω» σου όταν υπάρχει πολύ δουλειά. Όταν παίζεις στο θέατρο, και με διπλές παραστάσεις και επιπλέον ταξιδεύεις κάθε βδομάδα στην Κύπρο και την Ρόδο για γυρίσματα…δεν έχεις την πολυτέλεια του χρόνου να ασχοληθείς με πιο δικά σου εσωτερικά θέματα.

 1. Τι γυρίσματα;

Τη σειρά «Αστέρια στην άμμο» του Alpha, την γυρίζουμε στην Κύπρο και στην Ρόδο…

 1. Ο σύντροφος σου τι λέει που λείπεις τόσο πολύ

Ευτυχώς αυτήν την περίοδο δεν έχω… Αν και το τώρα που σκέφτομαι, θα ήταν ιδανικό να είχα. Να μην με βλέπει και να μην τον βλέπω (γέλια)

 1. Ήθελες από μικρή να βρεθείς στο θέατρο και στους καλλιτεχνικούς κύκλους;

Από μικρή έκανα χορό και ενόργανη, αλλά ένα ατύχημα με ανάγκασε να μείνω 4 ½ μήνες ακίνητη και να τα σταματήσω και τα δύο. Επίσης να σου πω – και μην γελάσεις – μικρή ήμουν πάρα πολύ ντροπαλή. Πάρα πολύ. Η μητέρα μου, για να το ξεπεράσω με πήγαινε πολύ συχνά στο θέατρο, μόνο και μόνο για να βγαίνω, να κυκλοφορώ, να είμαι ανάμεσα σε κόσμο… Από 5 ετών με έσερνε στα θέατρα. Έτσι το αγάπησα…

 1. Υπήρξαν κάποιοι που προσπάθησαν να σε αποτρέψουν;

Μπα, μόνο οι δικοί μου δεν πίστευαν στα αφτιά τους όταν τους το είπα. Δεν μπορούσαν να με φανταστούν να πηγαίνω σε σχολή υποκριτικής και να παίζω…

 1. Μου κάνει εντύπωση γιατί νόμιζα πως είσαι πολύ εξωστρεφής σαν άνθρωπος

Έτσι πιστεύουν όλοι. Επικοινωνιακή είμαι, κοινωνική όχι!

 1. Έχεις σκεφτεί ποτέ να ασχοληθείς και με κάτι άλλο εκτός από την υποκριτική;

Βέβαια, ήμουν τριτοδεσμητισσα και έδωσα εξετάσεις για φιλολογία. Είχα δηλώσει όμως μόνο Αθήνα, γιατί για επαρχία δεν μας έπαιρνε… δεν πέρασα και έτσι γράφτηκα στην δραματική σχολή.

 1. Ξεκίνησες αμέσως την δουλειά;

Όχι αγάπη μου! Αριστούχος στην σχολή – όπως και άλλα παιδιά – και δουλειά μηδέν. Στο duty free του αεροδρομίου δούλευα!

 1. Τελειώνοντας να σε ρωτήσω για την παράσταση βασισμένη σε κείμενα του Αρκά, μετά από την περσινή επιτυχία, επαναλαμβάνεται…Πως πάτε;

Είναι από τις πιο ωραίες δουλειές που έχω κάνει και δόξα τω Θεό πάμε πολύ καλά. Ο κόσμος περνάει υπέροχα και αυτό είναι η καλύτερη διαφήμιση μας.

Αφίσα παραστασης ΑΡΚΑΣ ΜΕΤΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Μπέττυ Μαγγίρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ένα γκριζογάλανο αστέρι που λάμπει επάνω από μια καθαρή λίμνη Η Μπέττυ Μαγγίρα είν ...

Βίκυ Κάβουρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, μυστηριώδης, με έντονη & δυνατή προσωπικότητα. Η Βίκυ Κάβουρα είναι  ...

Φωτεινή Μπαξεβάνη

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ζακέτα να πάρεις… Η Φωτεινή Μπαξεβάνη είναι μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς τη ...

Λάκης Γαβαλάς

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια εκκεντρική φιγούρα με απίστευτο χιούμορ και ανατροπές. Τον Λάκη Γαβαλά τον γνω ...

Σπύρος Μπιμπίλας

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ανεξάρτητη φύση & λάτρης της δικαιοσύνης Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι πάρα πολλά χρό ...

Χρυσηίδα Δημουλίδου

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, λαμπερή με έντονη προσωπικότητα Η Χρυσηίδα Δημουλίδου προσαρμόζεται ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!