Θα σου κάνει πρόταση; Τα άστρα θα σου πουν!

Θα σου κάνει πρόταση; Τα άστρα θα σου πουν!


Μην εκτίθεσαι και μην αγωνιάς. Το αν θα σου κάνει ο καλός σου πρόταση γάμου κι αν θα έχετε έναν γάμο σκέτη υπερπαραγωγή, θα σου το πουν τα άστρα κι όχι τα χειλάκια του, που όλο είναι κλειστά! Αν δεν ξέραμε πότε είναι κατάλληλος ο καιρός να παντρευτεί η νεράιδα το παλικάρι, τι νόημα θα είχε η αστρολογία; Δες τα βασικά σημάδια ότι έρχεται μια πρόταση κι ένα μονόπετρο. Αλλιώς μη στέλνεις, τζάμπα χρεώνεσαι!
Η προοπτική του γάμου και μια καλή χρονική στιγμή για αυτό το γεγονός προβλέπονται από διάφορες ενδείξεις στο γενέθλιο χάρτη κάποιου. Αυτό που είναι σημαντικό να σημειωθεί εδώ είναι ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλές ενδείξεις που να δηλώνουν το γάμο, αλλά δεν μπορούν όλες να υλοποιηθούν, θέλει έμπειρο ξεψάχνισμα το θέμα. Επιπλέον, είναι επίσης σημαντικό να παρατηρήσετε εάν οι πλανήτες που μελετήθηκαν για το γάμο είναι αδύναμοι, θλιμμένοι ή καυτοί, καθώς τότε δεν θα δώσουν τα επιθυμητά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια των περιόδων λειτουργίας τους. Οπότε, ναι μεν μπορεί να υπάρχει μια Αφροδίτη στον Ταύρο, τέλεια ένδειξη γάμου αλλά αν πλαντάζει με ένα τετράγωνο με το Άρη, δεν ράβουμε νυφικό.
Ας δούμε ποιες περιοχές του γενέθλιου χάρτη μας δίνουν πρόβλεψη του χρόνου που είναι πιο κατάλληλος για το γάμο.
Το Σπίτι του Γάμου το γνωστό το σωστό
Το 7ο σπίτι σε ένα γράφημα σχετίζεται με το γάμο και ως εκ τούτου παίρνει την πρώτη προσοχή ενός αστρολόγου.
Η βασίλισσα του 7ου σπιτιού (που είναι η Αφροδίτη), και οι πλανήτες που σχηματίζουν μια σχέση με το 7ο σπίτι (είτε τοποθετημένοι στο σπίτι είτε βλέποντας προς τα κει, προς το σπίτι) μελετώνται ως ενδείξεις. Ο γάμος μπορεί να λάβει χώρα κατά τη διάρκεια των πλανητικών περιόδων αυτών των πλανητών, υπό τον όρο ότι δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο από οποιοδήποτε κακό μάτι άλλου πλανήτη στο διάγραμμα.
Εκτός από το 7ο σπίτι, το 2ο σπίτι (που σχετίζεται με την οικογένεια) και το 11ο σπίτι (που δείχνει την εκπλήρωση των επιθυμιών μας) είναι επίσης σημαντικά. Έτσι, οι πλανήτες που καταλαμβάνουν αυτά τα δύο σπίτια λαμβάνονται επίσης υπόψη για να κατανοήσουμε την υποστήριξη των πλανητών για το γάμο και έναν καλό χρόνο για να πάμε για κουφέτα, προσκλητήρια και δίαιτα.
Αν ο Κρόνος είναι παρών σε συνδυασμό με την Αφροδίτη ή τον άρχοντα του 7ου σπιτιού, τότε θα προκαλέσει καθυστέρηση στο γάμο. Τζιζους αυτός ο Κρόνος…
Διελεύσεις που προκαλούν το γάμο
Καθώς το γενέθλιο γράφημα θέτει τα θεμέλια για τους υπολογισμούς, τα πραγματικά αποτελέσματα μπορούν να γίνουν ορατά κατά τη διάρκεια των διελεύσεων ή των πλανητικών περιόδων.
Όταν οι άρχοντες του 2ου, 7ου και 11ου σπιτιού στον γενέθλιο χάρτη έρχονται σε οποιοδήποτε από αυτά τα σπίτια με οποιαδήποτε σειρά κατά τη διάρκεια της διαμετακόμισης, θα ενεργοποιήσουν μια προοπτική γάμου. Κωδικός Κουφέτα!
Εκτός από την Αφροδίτη, η διαμετακόμιση του Δία, που θεωρείται ο πιο ωφέλιμος πλανήτης, παρατηρείται επίσης για να κρίνουμε τον χρόνος του γάμου. Ο Δίας και η Αφροδίτη που διασχίζουν το 7ο σπίτι ή έχουν όψη με το 7ο σπίτι κατά τη διάρκεια της διέλευσης θα δημιουργήσουν έναν ευνοϊκό χρόνο για να παντρευτούν τα ζουζουνάκια και μπράβο τους.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Για πάντα μαζί! Για πάντα!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Ένας νέος χρόνος ανοίγεται μπροστά μας. Μπορεί να έχει δυσκολίες, και πότε δεν ζήσα ...

Παράξενα ερωτικά έθιμα ανά τους αιώνες..

In category Γυναίκα - Γάμος

Η ανθρώπινη συμπεριφορά έχει πολλές αλλαγές. Ο έρωτας πάντα συνδέθηκε με την ηθική ...

Η τέχνη του να τον αλλάξεις!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Αλλάζουν οι άνθρωποι; Σε γενικές γραμμές όχι πολύ. Και σίγουρα δεν αλλάζουν πριν με ...

Act like a cat!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Σχεδόν δεν υπάρχει γυναίκα που δεν λατρεύει τις γάτες. Ακόμα και όσες γυναίκες δεν ...

Οι απαραίτητοι άντρες για την ζωή σου πριν τα 30!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Έχουμε ξεφύγει από εκείνη την εποχή που οι γυναίκες παντρευόντουσαν τον ένα και μο ...

Κάν’ τον να σε αγαπήσει κεραυνοβόλα!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Λοιπόν, οι επιστήμονες επιμένουν: σε μόλις 5 δευτερόλεπτα αποφασίζει ένας άνθρωπος ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u