Τα μυστικά των δράκων


Όσοι έχουν δει Game Of Thrones λάτρεψαν τη στιγμή που γεννήθηκαν, ενώ όσοι παίζουν D&D games έχουν αναπτύξει μια πιο ιδιαίτερη σχέση μαζί τους. Ο λόγος για τα πιο αγαπημένα «pets» του παραμυθόκοσμου. Τους δράκους.

Στο αγγελικό ταρώ, οι δράκοι συμβολίζουν (τι άλλο;) το στοιχείο της φωτιάς. Μιας φωτιάς δυνατής που βγαίνει από την καρδιά τους κι είναι ικανή τόσο να ζεστάνει, όσο και να κάψει.

Τι συμβολίζει το στοιχείο της φωτιάς;

Το στοιχείο της φωτιάς τόσο στην κλασική ταρώ τράπουλα, όσο και στο αγγελικό ταρώ, συμβολίζει τις ιδέες και τις εφέσεις μας. Η φωτιά δείχνει το πάθος, τη δημιουργικότητά μας, αλλά και την ικανότητά μας, να θέσουμε σε κίνηση τα όνειρά μας. Επίσης, αντιστοιχεί στην καριέρα μας, στην τέχνη, στην περιπέτεια, στην ανάληψη κινδύνου, καθώς και στην αυτοεξέλιξη.

Αν θες να μάθεις πιο αναλυτικά τι μυστικό έχουν να μοιραστούν οι δράκοι του αγγελικού ταρώ μαζί σου, μίλησε με τους εξειδικευμένους psychic readers του 14850.

Προσοχή! Η φωτιά εκτός από το πάθος (a.k.a. φωτιά) στην καρδιά μας, φανερώνει και τα βαθύτερα πάθη μας. Αυτά που όταν βγουν στην επιφάνεια είναι ικανά να μας κάψουν. Καλό είναι να ξέρουμε τι είναι, ώστε όταν το δούμε να εμφανίζεται να γνωρίζουμε πώς να το «χειριστούμε».

Πώς θα μάθω το μυστικό του δικού μου δράκου;

Με τον πιο απλό τρόπο. Κλείσε τα μάτια σου και σκέψου ποιος τομέας της ζωής σου υστερεί έναντι των άλλων, πού θα ήθελες λίγη φωτιά. Ύστερα άνοιξέ τα, κοίτα προσεκτικά της κάρτες κι επίλεξε αυτή που σου κάνει το κλικ.

Έτοιμη; Πάμε!

Κάρτα 1 – Τρία της Φωτιάς

Γιορτή κι επιτυχία

Νιώθεις πως είσαι στην καλύτερη φάση της ζωής σου, έτσι δεν είναι; Έτσι ΔΕΝ είναι! Η αλήθεια είναι πως είσαι όντως σε μια πολύ καλή φάση, αλλά δεν είναι ακόμα ώρα να αναπαυτείς και να κάνεις τις διακοπές σου.

Αν θες να μάθεις πιο αναλυτικά τι μυστικό έχουν να μοιραστούν οι δράκοι του αγγελικού ταρώ μαζί σου, μίλησε με τους εξειδικευμένους psychic readers του 14850.

Όσο καλά κι αν φαίνονται τα πράγματα τώρα, μπορούν να γίνουν ακόμα καλύτερα αν και μόνο αν (όπως δηλώνει και η διπλή συνεπαγωγή στα μαθηματικά) δράσεις αυτή τη στιγμή που μιλάμε.

Ναι, εννοείται πως θα περάσεις καλά και θα απολαύσεις όσα έρχονται στον δρόμο σου. Αυτό για το οποίο σε προειδοποιεί ο πανέμορφος δράκος της κάρτας είναι ότι πρέπει να κοιτάξεις λίγο καλύτερα το μέλλον. Για παράδειγμα, αν πήρες προαγωγή, μην εφησυχαστείς και δεν δουλεύεις εξίσου καλά με πριν. Αν βρήκες έναν νέο σύντροφο, μην παρατήσεις τη διατροφή και το γυμναστήριο.

Τέλος, ένα άλλο νόημα της κάρτας αυτής είναι ότι χρειάζεται να κάνεις λίγη παραπάνω υπομονή για πράγματα που έχεις ήδη δουλέψει. Θα λάβεις την ανταμοιβή που περιμένεις. Δεν λέμε αυτό. Αλλά ίσως αργήσει. Γι’ αυτό, θα ήταν καλύτερο να γεμίσεις το χρόνο σου κάνοντας κάτι πιο δημιουργικό και βελτιώσεις skills που θα σε κάνουν πιο ανταγωνιστική.

Κάρτα 2 – Εννιά της Φωτιάς

Κούραση και θάρρος

Ξέρουμε καλά πως έχεις κουραστεί αρκετά για να καταφέρεις όλα αυτά που ονειρευόσουν τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο στοργικός δράκος στο Εννιάρι της Φωτιάς, έρχεται να σου ψιθυρίσει τη μυστική λέξη της επιτυχίας. Την υπομονή.

Αν θες να μάθεις πιο αναλυτικά τι μυστικό έχουν να μοιραστούν οι δράκοι του αγγελικού ταρώ μαζί σου, μίλησε με τους εξειδικευμένους psychic readers του 14850.

Η αλήθεια είναι πως η στιγμή να γευτείς τους καρπούς των κόπων σου δεν έχει έρθει ακόμα. Κι ίσως αργήσει λίγο περισσότερο από αυτό που φανταζόσουν και σε κάνει να χάσεις την πίστη σου. Μην απογοητεύεσαι. Το σημαντικό είναι ότι θα έρθει. Δυστυχώς, όχι «αναίμακτα».

Ο δράκος ήρθε στην κάρτα για να σου δώσει θάρρος κι αποφασιστικότητα να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι. Αν θέλεις μια καλύτερη δουλειά, να στέλνεις βιογραφικά και να κάνεις σεμινάρια να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου. Αν θέλεις έναν καλύτερο σύντροφο, να χωρίσεις και να ψάξεις για τον επόμενο. Αν θέλεις ένα καλύτερο σπίτι, να αρχίσεις να ψάχνεις πιο ενεργά. Αν δεν έχεις πετάξει τα κιλά που θέλεις, να προσέξεις λίγο περισσότερο τη διατροφή σου. Ό,τι κι αν κάνεις τώρα, χρειάζεται λίγο περισσότερη προσπάθεια ώστε να τα καταφέρεις.

Πέρα, όμως, από τη δική σου προσπάθεια και δουλειά, χρειάζεσαι κι ανθρώπους δίπλα σου. Μια συμβουλή, μια φιλική κουβέντα, μια βόλτα στη θάλασσα ή ακόμα και μια προσβολή θα σε βοηθήσουν να πετύχεις αυτό που πάντοτε ήθελες. Δώσε χώρο και χρόνο στους ανθρώπους που είναι κοντά σου και το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει.

Κάρτα 3 – Ακόλουθος της Φωτιάς

Νέες ευκαιρίες, νέες προσπάθειες

Η ζωή που ζούσες μέχρι και σήμερα είχε φτάσει σε οριακό σημείο και το μόνο που ευχόσουν ήταν μια σπίθα, μια ευκαιρία, ώστε να μπορέσεις να κάνεις ένα restart. Αυτό ακριβώς σου φέρνει κι ο δράκος του Ακόλουθου της Φωτιάς.

Αν θες να μάθεις πιο αναλυτικά τι μυστικό έχουν να μοιραστούν οι δράκοι του αγγελικού ταρώ μαζί σου, μίλησε με τους εξειδικευμένους psychic readers του 14850.

Ένας νέος κόσμος ανοίγεται μπροστά σου από εδώ και στο εξής. Ένας κόσμος γεμάτος ευκαιρίες, γεμάτος φως, γεμάτος αφθονία. Προσοχή! Everything comes with a price. Να είσαι έτοιμη για μάχες. Μάχες που θα κερδίσεις, αλλά αυτό δεν τις κάνει λιγότερο μάχες.

Όπλα σου στην προσπάθεια αυτή θα είναι η δημιουργικότητα, η πρωτοτυπία κι η επινοητικότητά σου. Κλείσε τα αυτιά σου σε σειρήνες κι εμπιστέψου τον μόνο άνθρωπο που θέλει το καλό σου: ΕΣΕΝΑ. Επιδίωξε νέες εμπειρίες κι άσε τα πράγματα να συμβούν. Γίνε πιο άτακτη. Πιο ανυπάκουη. Σαν μικρό παιδί. Μην μένεις κολλημένη στο ίδιο σημείο.

Είναι η ευκαιρία σου να βιώσεις όλα όσα ονειρευόσουν μια ζωή. Την τέλεια δουλειά, τον τέλειο σύντροφο, το τέλειο σπίτι, την τελειότητα την ίδια (ή ό,τι εσύ θεωρείς αψεγάδιαστο). Σκέψου αισιόδοξα, πάρε θάρρος από την ομορφιά των ονείρων σου και φως από τη φωτιά των δράκων και διεκδίκησε τη συναρπαστική ζωή που πάντοτε ήθελες. Είσαι μόλις ένα βήμα μακριά της.

Κάρτα 4 – Επτά της Φωτιάς

Σταθερότητα κι επιμονή

Περνάς μια περίεργη φάση στη ζωή σου κι η αλήθεια είναι πως η όμορφη αναβάτρια του δράκου, δεν θα σου δώσει αμέσως τη λύση. Ο λόγος; Τη λύση την έχεις μέσα σου.

Αν θες να μάθεις πιο αναλυτικά τι μυστικό έχουν να μοιραστούν οι δράκοι του αγγελικού ταρώ μαζί σου, μίλησε με τους εξειδικευμένους psychic readers του 14850.

Είναι το πάθος σου. Είναι η φωτιά που έχεις μέσα σου. Είναι η επιμονή σου. Ακόμα κι αν, παρά τη συνεχή σου προσπάθεια, δεν έχεις πετύχει τον στόχο σου το μυστικό του δράκου είναι να μην τα παρατήσεις. Η απόφαση που έχεις πάρει είναι η σωστή, απλώς δεν έχει έρθει ακόμη η στιγμή να πάρεις την ανταμοιβή σου.

Μην αφήσεις την προσοχή σου να αποσπαστεί από τα σημαντικά και να κάνεις πράγματα που θα σε παρεκκλίνουν από την πορεία της επιτυχίας. Όσο κολλημένα κι ακίνητα αν σου φαίνονται όλα, συνέχισε εσύ. Το κλειδί της επιτυχίας σου είναι μόνο η επιμονή και η πίστη στον στόχο σου.

Υπάρχει κόσμος που μπορεί να φθονεί αυτά που έχεις και να προσπαθήσει να σε αποπροσανατολίσει. Μην φοβηθείς να πεις το «μεγάλο Όχι» (του Καβάφη). Στα «όχι» οφείλεται η επιτυχία μας σ’ αυτή τη ζωή. Όχι στα «ναι» που είπαμε γιατί (νομίζαμε πως) δεν είχαμε άλλη επιλογή. Από τη στιγμή που έχεις επιλέξει τον δρόμο και τη μάχη που θα δώσεις, να έχεις αυτοπεποίθηση για τη νίκη. Μόνο έτσι θα έρθει. Με πίστη, θάρρος κι επιμονή.

  • Το Αγγελικό Ταρώ των Doreen Virtue & Radleigh Valentine, σε πίνακες του Steve A.Roberts κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αναγνώστης.


Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Έρχονται αλλαγές. Είσαι έτοιμη;

In category Dream Building

Υπάρχουν άνθρωποι που επιζητούν διαρκώς τις αλλαγές στη ζωή τους. Άνθρωποι που δεν ...

Νεφρίτης: Ο λίθος που σε κάνει να… ξεχνάς τα προβλήματά σου

In category Dream Building

Νεφρίτης. Ένας λίθος σε πράσινες και μπεζ-καφέ αποχρώσεις που θα μπορούσε να είναι ...

Leap of faith

In category Dream Building

Υπάρχουν τρεις τεράστιες παγίδες στις οποίες πέφτουμε όσοι έχουμε διαβάσει πολύ γ ...

Τι σου χαρίζει η αστερόσκονη της καλής σου νεράιδας;

In category Dream Building

Μυθικές φιγούρες φτιαγμένες από αστερόσκονη κι αγάπη. Από τα κλασικά παραμύθια μέ ...

Μαθήματα ζωής από τους μονόκερους

In category Dream Building

Αυτά τα υπέροχα μυθικά κι ονειρικά πλάσματα έχουν κάτι μοναδικό να σε διδάξουν. Εί ...

Το μήνυμα της γοργόνας

In category Dream Building

Μυθικά πλάσματα που γεννήθηκαν και ζουν μέσα στο νερό είναι οι γοργόνες. Ελεύθερε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u