Αγγελικό Ταρώ: Ποιο θα είναι το επόμενό σας βήμα;


Είναι φορές που νιώθουμε ότι εκεί που περπατάμε ξαφνικά υψώνεται μπροστά μας ένας τοίχος και δεν έχουμε πού να πάμε. Άλλες νιώθουμε σαν να περπατάμε ξέγνοιαστοι σε λιβάδια. Μερικές φορές το μέλλον μας θυμίζει μποτιλιάρισμα στη Νέα Υόρκη και κάποιες άλλες τεράστιους χαραγμένους δρόμους με σαφείς διαδρομές.

Σ’ όποια φάση κι αν είστε, όσο μπερδεμένες ή ξεκάθαρες έχετε τις επόμενες κινήσεις σας, ένα είναι σίγουρο. Το αγγελικό Ταρώ θα σας δώσει τη σωστή κατεύθυνση για τα επόμενά σας βήματα. Είτε επαγγελματικά, είτε συναισθηματικά, είτε οικονομικά, το αγγελικό Ταρώ θα σας χαράξει τον δρόμο για να βαδίσετε. Εμπιστευθείτε το και θα εκπλαγείτε από την ακρίβεια των συμβουλών του.

Για πιο προσωπικές και αναλυτικές προβλέψεις, καλέστε όλο το 24ωρο τους psychic readers του 14850.

Πώς δουλεύει;

Αρχικά, πρέπει να κάνετε μια ξεκάθαρη ερώτηση στο αγγελικό Ταρώ. Αν δεν είστε συγκεκριμένοι, η απάντηση που θα λάβετε θα είναι μια γενικότητα, που αντί να σας διευκολύνει, θα σας μπερδέψει. Μόλις, λοιπόν, έχετε ξεκάθαρη την ερώτηση στο μυαλό σας, επιλέξτε μία από τις τέσσερις κάρτες και μετά διαβάστε την ερμηνεία που της αντιστοιχεί. Τόσο απλό…

Σκεφτείτε την ερώτησή σας και… πάμε!

Κάρτα 1 – Πέντε του Αέρα

Διάθεση για εκδίκηση

Αν η προσεχής περίοδος ήταν ζώδιο, τότε θα ήταν Σκορπιός. Και μάλιστα πρόσφατα πληγωμένος. Και τι κάνει τότε ο Σκορπιός; Σχεδιάζει βήμα προς βήμα την εκδίκησή του.

Για πιο προσωπικές και αναλυτικές προβλέψεις, καλέστε όλο το 24ωρο τους psychic readers του 14850.

Ο αέρας αντιστοιχεί στη δικαιοσύνη, στην αλήθεια, στα ιδανικά και στο νομικό σύστημα. «Μάχαιρα έδωσες, μάχαιρα θα λάβεις» είναι οι επόμενοι μήνες για εσάς. Το άτομο (ή τα άτομα) και οι καταστάσεις που σας πλήγωσαν θα μετανιώσουν –πικρά– την ώρα και τη στιγμή που το έκαναν. Έχετε έναν δικό σας κώδικα τιμής που δεν περιλαμβάνει την υπομονή και την τυφλή πίστη στη δύναμη του Σύμπαντος.

Εντάξει, κάποια πράγματα δεν κατέληξαν όπως ελπίζατε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσπαθήσετε ξανά. Το ότι κάποιος δεν σας φέρθηκε καλά, δεν σημαίνει ότι πρέπει να φέρεστε με αγένεια σε όλο τον κόσμο. Επανεξετάστε τα κίνητρα όλων (καθώς και τα δικά σας), κάντε δύο βήματα πίσω και βρείτε μια δίκαιη για όλους λύση. Μην κάνετε ασύνετα βήματα γιατί θα τα βρείτε μπροστά σας κι είναι κρίμα. Karma σημαίνει πως ό,τι κάνετε γυρίζει πάνω σας και –πιστέψτε μας– σας αξίζει το καλό. Θα είναι μια περίεργη περίοδος αυτή που έρχεται. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε 3 βαθιές ανάσες και λίγη υπομονή.

Κάρτα 2 – Δέκα της Γης

Ευτυχία κι ολοκλήρωση

Ήρθε η στιγμή να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας. Όλα αυτά για τα οποία παλέψατε και κοπιάσατε, τώρα πια μόνο χαμόγελα μπορούν να σας χαρίσουν.

Για πιο προσωπικές και αναλυτικές προβλέψεις, καλέστε όλο το 24ωρο τους psychic readers του 14850.

Η Γη αντιπροσωπεύει τα χρήματα, την εργασία, το σπίτι, την ασφάλεια και την υγεία. Έτσι, η αφθονία κι η οικονομική ασφάλεια είναι πλέον πιο κοντά απ’ όσο πιθανόν φαντάζεστε. Για πολύ καιρό βάζατε τα θεμέλια για τη φάση που έρχεται στη ζωή σας. Κι όχι δεν είναι θέμα τύχης. Δουλέψατε σκληρά και τώρα είναι η ευκαιρία σας να λάμψετε όσο ποτέ. Το αξίζετε άλλωστε.

Με την επιτυχία, έρχεται και το απόλυτο αίσθημα ελευθερίας. Οι υλικές ανέσεις είναι πια τόσο κοντά σας…. Όσο όμορφα κι αν ακούγονται όμως όλα τα παραπάνω, το πιο σημαντικό είναι να μην ξεχάσετε ποτέ τα μικρά πράγματα της ζωής. Η οικογένειά σας κι οι φίλοι σας είναι ευλογία στη ζωή σας κι οφείλετε να τους το δείχνετε καθημερινά.

Κάρτα 3 – Εφτά της Φωτιάς

Αυτοπεποίθηση κι επιμονή

Ό,τι κι αν θέλετε από τη ζωή σας αυτή την περίοδο, το Εφτάρι της Φωτιάς έρχεται να σας πει ότι πολύ καλά κάνετε και το θέλετε. Ό,τι κι αν συμβεί, ένα πράγμα δεν πρέπει για κανέναν λόγο να συμβεί. Να εγκαταλείψετε τα όνειρά σας.

Για πιο προσωπικές και αναλυτικές προβλέψεις, καλέστε όλο το 24ωρο τους psychic readers του 14850.

Το στοιχείο της Φωτιάς αντιστοιχεί στην καριέρα μας, στην τέχνη, στην περιπέτεια, στην ανάληψη κινδύνου και την αυτοεξέλιξη. Ειδικά για το τελευταίο, χρειάζεται να προκαλέσετε τους «δυνατούς» για το πετύχετε. Η Φωτιά σας δίνει τη δύναμη που χρειάζεστε για να νικήσετε τις μάχες που θα δώσετε. Αυτό δεν κάνει άλλωστε κι η πραγματική φωτιά; Καίει τα πάντα στο πέρασμά της… Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να της αντισταθεί.

Οι απόψεις σας είναι το πιο δυνατό σας σημείο και γι΄αυτό πρέπει να τις υπερασπιστείτε. Μη χαμηλώνετε τα στάνταρ σας επειδή κάποιοι φθονούν τα όσα λέτε. Σταθείτε στη θέση σας και μην υποχωρήσετε για κανέναν και για τίποτα. Έχετε παιδεία και σωστές θέσεις στη ζωή σας. Και γι’ αυτό αξίζει να επιμείνετε. Και να πετύχετε.

Κάρτα 4 – Η Εγκατάλειψη

Αντιμετώπιση των φόβων

Ό,τι κάνατε έχει πια ολοκληρωθεί κι είναι καιρός να προχωρήσετε στη ζωή σας. Να κάνετε ένα βήμα παραπάνω και να αντιμετωπίσετε τον μεγαλύτερό σας φόβο… την αλλαγή!

Για πιο προσωπικές και αναλυτικές προβλέψεις, καλέστε όλο το 24ωρο τους psychic readers του 14850.

Η Εγκατάλειψη συνοδεύεται από τον αρχάγγελο Αζραήλ, που θεραπεύει την καρδιά όταν οι αλλαγές κι οι απώλειες προκαλούν θλίψη. Η παρουσία του θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε άφοβα και εγκαταλείψετε το παρελθόν, χωρίς τύψεις. Είναι καιρός να καλωσορίσετε το καινούριο στη ζωή σας. Να είστε σίγουροι πως μόνο ανακούφιση θα νιώσετε.

Δεν είναι ανάγκη να το κάνετε γρήγορα. Πάρτε το χρόνο σας, ας τον πούμε μεταβατική περίοδο, και να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας. Μην ορμήσετε με βιασύνη στη νέα σας φάση και μη ντραπείτε να ζητήσετε τη βοήθεια της οικογένειάς σας και των φίλων σας. Τα καλύτερα είναι μπροστά σας…

 

  • Το Αγγελικό Ταρώ των Doreen Virtue & Radleigh Valentine, σε πίνακες του Steve A.Roberts κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αναγνώστης.


Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Έρχονται αλλαγές. Είσαι έτοιμη;

In category Dream Building

Υπάρχουν άνθρωποι που επιζητούν διαρκώς τις αλλαγές στη ζωή τους. Άνθρωποι που δεν ...

Νεφρίτης: Ο λίθος που σε κάνει να… ξεχνάς τα προβλήματά σου

In category Dream Building

Νεφρίτης. Ένας λίθος σε πράσινες και μπεζ-καφέ αποχρώσεις που θα μπορούσε να είναι ...

Leap of faith

In category Dream Building

Υπάρχουν τρεις τεράστιες παγίδες στις οποίες πέφτουμε όσοι έχουμε διαβάσει πολύ γ ...

Τα μυστικά των δράκων

In category Dream Building

Όσοι έχουν δει Game Of Thrones λάτρεψαν τη στιγμή που γεννήθηκαν, ενώ όσοι παίζουν D&D games ...

Τι σου χαρίζει η αστερόσκονη της καλής σου νεράιδας;

In category Dream Building

Μυθικές φιγούρες φτιαγμένες από αστερόσκονη κι αγάπη. Από τα κλασικά παραμύθια μέ ...

Μαθήματα ζωής από τους μονόκερους

In category Dream Building

Αυτά τα υπέροχα μυθικά κι ονειρικά πλάσματα έχουν κάτι μοναδικό να σε διδάξουν. Εί ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u