Διάλεξε μια κάρτα Ταρώ και μάθε τι ξυπνάει μέσα σου


Οι κάρτες Ταρώ είναι ένα υπέροχο θεραπευτικό εργαλείο. Δεν υπάρχει ταβάνι στις δυνατότητες τους.

Μία τράπουλα είναι πάντα συντροφιά. Ένα «ρίξιμο» μπορεί να μας δώσει μια εικόνα του τι συμβαίνει και να μας δείξει αν είμαστε στον σωστό δρόμο κι αν όχι, να μας δώσει απαντήσεις. Κάποιες φορές αυτά που λέει μπορεί να μη μας αρέσουν. Είναι, όμως, η πραγματικότητα. Και καλύτερα να είμαστε προετοιμασμένοι για όσα θα συμβούν.

Για πιο ακριβείς και προσωπικές προβλέψεις, κάλεσε στους psychic readers – αστρολόγους του 14850 όλο το 24ωρο.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για την τράπουλα Ταρώ είναι ότι τα μηνύματά της είναι πολυσήμαντα. Κοίταξε προσεκτικά τις 5 παρακάτω κάρτες, χρησιμοποίησε το psychic ένστικτό σου κι επίλεξε αυτήν που ένιωσες ότι είναι για εσένα.

tarot numbers

Κάρτα 1 – 9 Ραβδί

Ξυπνάει μέσα σου μια πιο ανοιχτή στάση ζωής.

9 wands

Αν επέλεξες το 9 Ραβδί, μάλλον σημαίνει ότι πέρασες από ενεργειακούς πολέμους και ξεσπάσματα τα τελευταία χρόνια. Αγωνίστηκες  πολύ τόσο για τον εαυτό σου, όσο και για τους άλλους. Ίσως έπεσες σε βαθιά έλη προσωπικών συγκρούσεων που σε έκαναν να νιώθεις αυτή τη στιγμή ότι είσαι η μόνη Θεά της αυτοπροστασίας σου.
Αυτό που μπορούμε να σου αναγνωρίσουμε είναι ότι είσαι μια survivor και δυνατότερη από πολλές γυναίκες εκεί έξω που τους ήρθαν όλα εύκολα. Αυτή, όμως, είναι η στιγμή να ρίξεις λίγο τις άμυνές σου και να γλείψεις τις πληγές σου. Αν έχεις υψώσει τείχη γύρω σου επειδή φοβάσαι ότι θα σε πληγώσουν, ήρθε ο καιρός να τα ρίξεις. Μην σκέφτεσαι πια τον ενεργειακό πόλεμο που ζούσες τα τελευταία χρόνια. Μην σκέφτεσαι πια τον κίνδυνο.

Το 10 είναι ο αριθμός της ολοκλήρωσης. Έτσι, το 9 που επέλεξες, σημαίνει ότι σχεδόν έχεις κερδίσει τη μάχη κι είναι στιγμή να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Ένα μέλλον στο οποίο θα νιώθεις ασφαλής. Ένα μέλλον που θα μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα ακόμα και για τα πιο βαθιά σου συναισθήματα. Ένα μέλλον που θα μπορείς να παίζεις σαν παιδί με απόλυτη ελευθερία. Αγωνίστηκες σωστά για πολύ καιρό κι είναι πια στιγμή να ανταμειφθείς πλουσιοπάροχα γι’ αυτό.

Για πιο ακριβείς και προσωπικές προβλέψεις, κάλεσε στους psychic readers – αστρολόγους του 14850 όλο το 24ωρο.

Κάρτα 2 – Η Αυτοκράτειρα

Ξυπνάει μέσα σου η δύναμη και η δημιουργικότητα.

empress

Η Αυτοκράτειρα σε «αναγκάζει» να ψάξεις, να αγκαλιάσεις, να γειωθείς και να ζήσεις μέσα στο δημιουργικό σου κέντρο. Η Αυτοκράτειρα, όπως αρμόζει άλλωστε στη θέση της, σφύζει από αισθησιασμό, μαγνητισμό, γέννηση και φροντίδα νέων ιδεών, ενέργεια, μωρά και πιο «άγρια» πράγματα. Είναι σε πλήρη αρμονία με τη δύναμή της, είναι ανοιχτή, έχει αυτοπεποίθηση και ζεστή καρδιά. Ξέρει ποια είναι και τι κάνει στη ζωή της.

Εσένα τι συναισθήματα σου δημιουργεί η κάρτα της Αυτοκράτειρας; Νιώθεις ότι έχεις όλες αυτές τις αρετές ή σου φαίνεται σαν… αστείο ότι θα μπορούσες να τις έχεις; Μάλλον το δεύτερο, ε; Γι’ αυτό και διάλεξες αυτό το φύλλο. Για να σου υπενθυμίσει ότι είσαι κι εσύ δημιουργός. Για να σου υπενθυμίσει ότι έχεις κι εσύ μέσα σου δύναμη. Για να πιστέψεις σε σένα, να νιώσεις ότι μπορείς να γίνεις η Αυτοκράτειρα της ζωής σου και να χαρίσεις στον εαυτό σου όλα όσα πραγματικά σου αξίζουν. Μη διστάζεις άλλο. Η ζωή είναι εδώ και τώρα.

Για πιο ακριβείς και προσωπικές προβλέψεις, κάλεσε στους psychic readers – αστρολόγους του 14850 όλο το 24ωρο.

Κάρτα 3 – Ο Κρεμασμένος

Ξυπνάει μέσα σου ένας χορός στον… χωροχρόνο!

hanged man

Αυτή την περίοδο νιώθεις σαν να είσαι συνεχώς σε εκκρεμότητα. Μια αναμονή υπάρχει σε κάθε τομέα της ζωής σου. Από τα αισθηματικά μέχρι τα επαγγελματικά. Αλήθεια, πόση υπομονή έχεις; Μια τέτοια περίοδος μπορεί να τεστάρει την πίστη μας ή/και να μας οδηγήσει σε καταστάσεις πολύ έντονου θυμού. Αν είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο αυτό από το οποίο περιμένεις απάντηση και δεν την έχει δώσει ακόμα, είναι η στιγμή να το αφήσεις να φύγει. Πού ξέρεις; Μπορεί να σε βρει αυτό σε λίγο καιρό…

Ό,τι κι αν είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείς, συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Κάτω από την επιφάνεια όμως αυτών που εσύ μπορείς να δεις. Σε μπέρδεψα λίγο; Όπως ήδη γνωρίζεις, η Σύγχρονη Φυσική κάνει λόγο για παράλληλα σύμπαντα. Στο ένα συμβαίνει αυτό που θέλεις, στο άλλο δεν συμβαίνει. Το γεγονός ότι νιώθεις πως θα έρθουν κάποια πράγματα που τώρα δεν έχεις δεν είναι παράλογο. Ίσα ίσα. Αυτή τη στιγμή χορεύεις ανάμεσα στο τώρα και στο μέλλον με έναν τρόπο μαγικό. Αυτά που θες δε γίνονται, αλλά εσύ νιώθεις πως έχουν ήδη συμβεί. Έτσι δεν είναι;

Ο Κρεμασμένος σου δίνει χρόνο να παίξεις και να βρεις καλύτερα τον εαυτό σου πριν περάσει στην επόμενη φάση της η ζωή σου. Ίσως είναι καιρός να δουλέψεις λίγο μέσα σου τον χωρισμό ή να κάνεις ένα σεμινάριο, αν θες να βρεις καλύτερη δουλειά. Ίσως νιώσεις ότι πρέπει να θυσιάσεις κάτι για να κερδίσεις κάτι μεγαλύτερο. Μην ξεχνάς ένα πράγμα μόνο. Το Σύμπαν ξέρει καλύτερα από εσένα. Αυτό που νομίζεις ότι θέλεις μπορεί να μην έρθει ποτέ. Να είσαι σίγουρη όμως ότι θα έρθει ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.

Για πιο ακριβείς και προσωπικές προβλέψεις, κάλεσε στους psychic readers – αστρολόγους του 14850 όλο το 24ωρο.

Κάρτα 4 – Η Μεγάλη Ιέρεια

Ξυπνάει μέσα σου η πνευματική και μεταφυσική σοφία.

high priestess

Το ξέρεις ότι έχεις μια πολύ βαθιά ψυχή, έτσι δεν είναι; Το ένστικτό σου θα ανατείλει κι η ζωή σου δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. Η απέραντη γνώση έχει τη μορφή μιας φουσκωμένης λίμνης κι είναι όλη δική σου. Είσαι έτοιμη να εμπιστευτείς όσα δεν μπορείς να δεις; Το υποσυνείδητό σου έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο δύναμης που είναι σαν να… χαρίζει τα κοσμήματά του. Κι αυτό ακριβώς κάνει κι η Μεγάλη Ιέρεια. Σου λέει να ακούσεις τα όνειρά σου, να συγχρονιστείς μαζί σου και να εμπιστευτείς το ένστικτό σου.

Η ημισέληνος στα πόδια της Μεγάλης Ιέρειας δηλώνει πως η σοφία της Σελήνης σε γειώνει και σου δίνει όλες τις απαντήσεις. Θα σου μάθει να κινείσαι στο Σύμπαν στον δικό σου, μοναδικό, ρυθμό. Στον δρόμο για την αναζήτηση της πνευματικής σοφίας, η Σελήνη θα είναι το πιο δυνατό εργαλείο σου. Μάθε να την διαβάζεις. Ήρθε η στιγμή να αναγνωρίσεις όλη σου τη μεγαλοπρέπεια, να εξερευνήσεις, να κολυμπήσεις και να κάνεις βουτιές στα πιο θεϊκά μυστήρια…

Για πιο ακριβείς και προσωπικές προβλέψεις, κάλεσε στους psychic readers – αστρολόγους του 14850 όλο το 24ωρο.

Κάρτα 5 – Ο Τροχός της Τύχης

Ξυπνάει μέσα σου η πίστη στο μονοπάτι και στο ταξίδι της ψυχής σου.

wheel of fortune

Μπορεί να πέρασες κάποιες δυσκολίες, αλλά τα όμορφα τώρα ξεκινούν. Μια υπέροχη κατάσταση έχει μόλις ξεκινήσει ή πρόκειται πολύ σύντομα να γίνει. Ο Τροχός της Τύχης σε βάζει σε μια περίοδο που θα σε οδηγήσει σε ψυχική ανάπτυξη. Η ζωή σου θα πάρει καινούρια κατεύθυνση. Και μάλιστα αυτήν που ποτέ δε φανταζόσουν.

Θα υπάρξουν κάποιοι καβγάδες, συναντήσεις, χαρακτήρες, άτομα και εμπειρίες που είναι γραφτό να έρθουν στη ζωή σου. Προσοχή στην ελεύθερη βούληση. Από αυτήν και μόνο θα εξαρτηθεί η πνευματική σου εξέλιξη. Όπως λέει κι ο Τρίτος Νόμος του Νεύτωνα, για κάθε δράση υπάρχει και μία αντίδραση. Ο τρόπος που θα αντιμετωπίσεις, τόσο το καλό, όσο και το κακό, θα σε κάνει έναν διαφορετικό άνθρωπο.

Ο κύκλος της ζωής γυρίζει κι η ενέργειά σου μετατοπίζεται διαρκώς. Ζήσε όπως νομίζεις καλύτερα, γιατί το γύρισμα της μοίρας και του Τροχού της Τύχης είναι πια πολύ κοντά στο να σε πετάξει σαν καταπέλτης στο επόμενο και υπέροχο ενεργειακό επίπεδο της ζωής σου. Είναι μια μοναδική εμπειρία. Κοίτα να την απολαύσεις…

Για πιο ακριβείς και προσωπικές προβλέψεις, κάλεσε στους psychic readers – αστρολόγους του 14850 όλο το 24ωρο.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Πως να έρθεις σε επαφή με την Δίδυμη Φλόγα σου !

In category Dream Building

Η Δίδυμη φλόγα είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια σύνδεση π ...

Έρχονται αλλαγές. Είσαι έτοιμη;

In category Dream Building

Υπάρχουν άνθρωποι που επιζητούν διαρκώς τις αλλαγές στη ζωή τους. Άνθρωποι που δεν ...

Νεφρίτης: Ο λίθος που σε κάνει να… ξεχνάς τα προβλήματά σου

In category Dream Building

Νεφρίτης. Ένας λίθος σε πράσινες και μπεζ-καφέ αποχρώσεις που θα μπορούσε να είναι ...

Leap of faith

In category Dream Building

Υπάρχουν τρεις τεράστιες παγίδες στις οποίες πέφτουμε όσοι έχουμε διαβάσει πολύ γ ...

Τα μυστικά των δράκων

In category Dream Building

Όσοι έχουν δει Game Of Thrones λάτρεψαν τη στιγμή που γεννήθηκαν, ενώ όσοι παίζουν D&D games ...

Τι σου χαρίζει η αστερόσκονη της καλής σου νεράιδας;

In category Dream Building

Μυθικές φιγούρες φτιαγμένες από αστερόσκονη κι αγάπη. Από τα κλασικά παραμύθια μέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!