Διάλεξε μια κάρτα: Η δύναμη του «τώρα»


Τι χρειάζεται να μάθεις εδώ και τώρα; Το συγκεκριμένο παιχνίδι με τις κάρτες Ταρώ θα ξεκλειδώσει ένα νέο επίπεδο στον ψυχισμό σου, απαντώντας στις ερωτήσεις που αναζητά απαντήσεις ο ανώτερος εαυτός σου. Είσαι έτοιμη;

Κάποιες φορές μπορεί να έχουμε μια ερώτηση στο μυαλό μας και να είναι πολύ συγκεκριμένη. Κάποιες άλλες φορές, όμως, αυτό που θέλουμε είναι τόσο γενικό που ούτε κι εμείς καταλαβαίνουμε την ανάγκη μας. Το «αστείο» της υπόθεσης είναι πως όλα αυτά το Σύμπαν τα συνδέει με τρόπους που οι απαντήσεις είναι μπροστά στα μάτια μας, αλλά αδυνατούμε να τις δούμε.

Για παράδειγμα, μπορεί να έχουμε ένα προβληματάκι στην ερωτική μας ζωή, αλλά η απάντηση σ’ αυτό που μας απασχολεί αυτή τη στιγμή να έγκειται στον εργασιακό τομέα. Αυτό σημαίνει ότι εάν διορθώσουμε αυτό το «κάτι» που πάει στραβά στη δουλειά μας, τα ερωτικά θα φτιαχτούν από μόνα τους.

Γι’ αυτό, άνοιξε το μυαλό σου και κοίταξε προσεκτικά τις παρακάτω κάρτες. Επίλεξε αυτήν που σου κάνει το «κλικ» και διάβασε την απάντηση που αντιστοιχεί παρακάτω. Μην ξεχνάς ότι το Σύμπαν λειτουργεί με μυστήριους τρόπους, αλλά το ένστικτό μας μπορεί πάντοτε να λάβει το σωστό μήνυμα. Άκουσέ το.

Για αναλυτικότερες προβλέψεις, κάλεσε τους psychic readers του 14850.

Κάρτα 1 – Το Άρμα

Η κάρτα αυτή είναι συνώνυμο της υπερδύναμης.

Κι αυτό πρέπει να το γνωρίζεις για τον εαυτό σου κάθε φορά που βάζεις έναν στόχο. Γιατί αυτή ακριβώς η υπερδύναμη που έχεις μέσα σου, είναι που σε βοηθάει να τον πραγματοποιείς και –κάποιες φορές– να τον ξεπερνάς.

Είσαι άτομο που γνωρίζει τι είναι αυτό που θέλει, ή τουλάχιστον, το αποτέλεσμα που θέλει να πετύχει. Κι αυτό αντικατοπτρίζεται στον οδηγό του άρματος, γιατί τόσο εκείνος, όσο και εσύ γνωρίζετε ακριβώς πού θέλετε να πάτε. Το θέμα είναι, πας όσο γρήγορα θέλεις ή υπάρχουν πράγματα που εμποδίζουν την πορεία σου;

Κοίτα πιο προσεκτικά τις Σφίγγες που τραβούν το άρμα. Τι βλέπεις; Ακριβώς. Δεν κοιτούν στην ίδια κατεύθυνση, αλλά τραβούν το ίδιο άρμα σε λίγο διαφορετικές. Το Άρμα, λοιπόν, σου λέει πως δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. Είτε ότι πρέπει να συγκεντρώσεις όλη σου την ενέργεια στην κατεύθυνση του στόχου σου, γιατί υπάρχουν πράγματα που σε κάνουν να παρεκκλίνεις αυτού, είτε ότι η καρδιά σου δεν είναι ολοκληρωτικά δοσμένη στον στόχο που έχεις. Ποιο από τα δύο ισχύει;

Για αναλυτικότερες προβλέψεις, κάλεσε τους psychic readers του 14850.

Κάρτα 2 – Ο Πύργος

Ο Πύργος συμβολίζει την πίστη.

Αλήθεια, εσύ πού έχασες την πίστη σου; Μπορεί κάποια αναπάντεχα γεγονότα, εκτός αυτών που μπορεί ένας άνθρωπος να ελέγξει, να κλόνισαν τις πεποιθήσεις σου. Ακόμα, όμως, κι όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως ελπίζεις, δεν χρειάζεται να χάνεις την πίστη σου.

Αυτό που φαίνεται σαν τεράστια καταστροφή, μπορεί να είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Θεωρείς ότι η εμπιστοσύνη σου στους ανθρώπους και τον εαυτό σου δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια κι έχεις εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια βελτίωσης των πραγμάτων.

Παρά τα όσα πιστεύεις, αυτή τη στιγμή που διαβάζεις αυτές τις γραμμές γεννιέται μέσα σου ο σπόρος του καινούριου ξεκινήματος. Ανέλπιστα νέα ή πληροφορίες θα αλλάξουν όλα όσα είχες στο μυαλό σου, φέρνοντας βελτίωση ή ακόμα και μια ευκαιρία. Να είσαι έτοιμη, γιατί η πίστη σου στο Σύμπαν, τους ανθρώπους και –κυρίως– τον εαυτό σου, θα επανέλθει δριμύτερη από ποτέ.

Για αναλυτικότερες προβλέψεις, κάλεσε τους psychic readers του 14850.

Κάρτα 3 – Ο Ιππότης των Κυπέλλων

Αυτό το «κάτι» που θες…

Υπάρχει, λοιπόν, αυτό το «κάτι» που θέλεις τόσο πολύ που είσαι σαν χαρακτήρας σε ταινία της Disney. Κάθεσαι όλο το βράδυ, κοιτάς τ’ αστέρια και παρακαλάς να γίνει το όνειρό σου πραγματικότητα ή να έρθει ένα μαγικό χαλί να σε πάρει και να σε πάει σε μέρη μαγικά…

Αυτός ο Ιππότης κουβαλάει μια προσφορά, η οποία εμφανίζεται σαν ένα Κύπελλο. Αν το δεχτείς, θα φέρει αλλαγές. Πρόσεξε όμως, γιατί οι αλλαγές που θα έρθουν, δεν θα είναι αυτές που εύχεσαι, αλλά αυτές που πραγματικά χρειάζεσαι.

Ο βαθύτερος λόγος που επέλεξες αυτή την κάρτα είναι ότι χρειάζεται να επανασυνδεθείς με όλα αυτά που είναι διαθέσιμα για σένα αυτή τη στιγμή, αλλά και να δεις ξεκάθαρα αυτά που φέρνουν εμπόδια στις μελλοντικές σου επιθυμίες. Ωστόσο, χάνεις ένα πράγμα. Τη μαγεία.

Αυτό που προσπαθεί να σου πει ο Ιππότης είναι ότι χρειάζεται να δοκιμάσεις κάτι καινούριο. Ό,τι είναι γύρω σου σε κρατάει στάσιμη. Δεν χρειάζεται να εγκαταλείψεις τα όνειρά σου. Αυτό που επιβάλλεται να κάνεις είναι να ζήσεις τη στιγμή και να δεχτείς όλα όσα στέλνει το Σύμπαν στον δρόμο σου.

Για αναλυτικότερες προβλέψεις, κάλεσε τους psychic readers του 14850.

Κάρτα 4 – Το 9 Ραβδί

Είσαι όπως πρέπει να είσαι.

Είσαι στο μέρος που πρέπει την κατάλληλη στιγμή. Είτε είσαι single, είτε σε σχέση, είτε έχεις πολλά λεφτά, είτε λίγα, είσαι ένα ολοκληρωμένο άτομο κι έχεις όλα όσα χρειάζονται για να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις.

Το μήνυμα που έχει το 9άρι είναι πως αν χρησιμοποιήσεις σωστά όλα όσα έχεις διαθέσιμα τη δεδομένη στιγμή, θα πάρεις αρκετά σύντομα τα αποτελέσματα που κυνηγάς εδώ και καιρό.

Αν το οικονομικό και εργασιακό κομμάτι είναι αυτό που σε απασχολεί περισσότερο από όλα αυτή τη στιγμή, να περιμένεις σύντομα κάποια βελτίωση. Προσοχή. Αυτό εξαρτάται καθαρά από την προσπάθεια που θα κάνεις εσύ. Οι άνθρωποι γύρω σου, είναι έτοιμοι να σου προσφέρουν βοήθεια και στήριξη. Αρκεί να το ζητήσεις.

Δες ποια άτομα γνωρίζεις και με ποιον τρόπο θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν. Αν πάντα ζούσες πιο επιφυλακτικά για να τα δώσεις όλα τη «μεγάλη στιγμή», να ξέρεις πως έκανες την σωστή επιλογή και πως η στιγμή που περίμενες… έρχεται.

Για αναλυτικότερες προβλέψεις, κάλεσε τους psychic readers του 14850.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Έρχονται αλλαγές. Είσαι έτοιμη;

In category Dream Building

Υπάρχουν άνθρωποι που επιζητούν διαρκώς τις αλλαγές στη ζωή τους. Άνθρωποι που δεν ...

Νεφρίτης: Ο λίθος που σε κάνει να… ξεχνάς τα προβλήματά σου

In category Dream Building

Νεφρίτης. Ένας λίθος σε πράσινες και μπεζ-καφέ αποχρώσεις που θα μπορούσε να είναι ...

Leap of faith

In category Dream Building

Υπάρχουν τρεις τεράστιες παγίδες στις οποίες πέφτουμε όσοι έχουμε διαβάσει πολύ γ ...

Τα μυστικά των δράκων

In category Dream Building

Όσοι έχουν δει Game Of Thrones λάτρεψαν τη στιγμή που γεννήθηκαν, ενώ όσοι παίζουν D&D games ...

Τι σου χαρίζει η αστερόσκονη της καλής σου νεράιδας;

In category Dream Building

Μυθικές φιγούρες φτιαγμένες από αστερόσκονη κι αγάπη. Από τα κλασικά παραμύθια μέ ...

Μαθήματα ζωής από τους μονόκερους

In category Dream Building

Αυτά τα υπέροχα μυθικά κι ονειρικά πλάσματα έχουν κάτι μοναδικό να σε διδάξουν. Εί ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u