Τι σου χαρίζει η αστερόσκονη της καλής σου νεράιδας;


Μυθικές φιγούρες φτιαγμένες από αστερόσκονη κι αγάπη. Από τα κλασικά παραμύθια μέχρι τη λαϊκή μας παράδοση, οι νεράιδες είναι από τα πιο αγαπημένα πλάσματα μικρών και μεγάλων.

Άλλες φορές φέρνουν δώρα όπως η νεράιδα–νονά της Σταχτοπούτας, άλλες φορές δυσκολεύουν για λίγο τη ζωή των πρωταγωνιστών του παραμυθιού, όπως η Tinkerbell κι άλλες φορές απλά παίρνουν τα δοντάκια των παιδιών κι αφήνουν ένα χαρτονόμισμα, όπως η αγαπημένη Νεράιδα των δοντιών. Στο αγγελικό ταρώ συμβολίζουν τη Γη.

Τι αντιπροσωπεύει το στοιχείο της Γης;

Όπως και στα ζώδια, έτσι και στην τράπουλα ταρώ, η Γη συμβολίζει τον υλικό κόσμο, την επιβίωση, τη φροντίδα του σώματος και την προστασία της Μητέρας Γης. Οι όψεις της ζωής μας που αντιπροσωπεύονται από τη Γη περιλαμβάνουν τα χρήματα, την εργασία, το σπίτι, την ασφάλεια, την υγεία, τις πηγές, την εκπαίδευση, την κοινωνία και το περιβάλλον.

Αναλυτικότερες συμβουλές και περισσότερη αστερόσκονη θα βρεις στους psychic readers του 14850, όλο το 24ωρο.

Τι πιο όμορφο λοιπόν, από το να συμβολιστούν όλα τα παραπάνω από τα πιο αγαπημένα πλάσματα των παραμυθιών; Ας μην ξεχνάμε ότι κάθε νεράιδα έχει από ένα μαγικό ραβδάκι με το οποίο ρίχνει αστερόσκονη και φωτίζει κάθε σκοτάδι, κάθε μας φόβο, κάθε μας ανασφάλεια. Αυτή την αστερόσκονη έρχονται να μας χαρίσουν απλόχερα οι νεράιδες του αγγελικού ταρώ σ’ αυτό το κείμενο.

Πώς θα πάρω την αστερόσκονη από τη νεράιδά μου;

Ο τρόπος είναι απλός και ταυτόχρονα απαιτητικός. Κοίταξε με προσοχή τις κάρτες. Έπειτα κλείσε τα μάτια σου και συγκεντρώσου σ’ αυτό που περισσότερο σε απασχολεί. Συγκεντρώσου στον τομέα της ζωής σου που πιστεύεις πως έχεις ανάγκη την αστερόσκονη της καλής σου νεράιδας. Μόλις νιώσεις έτοιμη, άνοιξε τα μάτια σου κι επίλεξε μία από τις 4 κάρτες.

Έτοιμη για λίγη αστερόσκονη; Πάμε!

Κάρτα 1 – Έξι της Γης

Αφθονία και δώρα

Κοίτα προσεκτικά την εικόνα. Τι βάζει η νεράιδα στον ζυγό; Πολλά χρυσά φλουριά. Αυτό ακριβώς σου στέλνει με την αστερόσκονή της. Μια αφθονία σε κάθε τομέα της ζωής σου.

Αναλυτικότερες συμβουλές και περισσότερη αστερόσκονη θα βρεις στους psychic readers του 14850, όλο το 24ωρο.

Αφθονία πέρα από κάθε φαντασία κρύβει το εξάρι της Γης. Ό,τι ονειρευόσουν ήρθε η στιγμή να το γευτείς. Για σκέψου, τι επιθυμείς; Χρήματα; Θα έρθουν! Χρόνο για να απολαύσεις τη ζωή σου; Θα τον έχεις! Ευκαιρίες για επαγγελματικά ανοίγματα; Είναι ήδη εδώ!

Δύο πράγματα μόνο δεν πρέπει να ξεχνάς στο μονοπάτι της αφθονίας. Πρώτο (και κυριότερο) είναι η ευγνωμοσύνη. Να φροντίζεις κάθε στιγμή να λες (και να το εννοείς) ένα «ευχαριστώ» στο Σύμπαν και στην καλή σου νεράιδα για όλα όσα έχει στείλει στη ζωή σου. Η απληστία είναι σημάδι κακού χαρακτήρα και –ξέρεις– όσο εύκολα μπορεί να έρθουν κάποια πράγματα, έτσι εύκολα μπορεί και να φύγουν…

Δεύτερο (και εξίσου σημαντικό) είναι ο… ζυγός! Η νεράιδα δεν βάζει τυχαία τα φλουριά σ’ αυτόν. Το κάνει για να σε διδάξει να έχεις ισορροπία στις επιλογές σου. Το να είσαι καλός στη δουλειά σου και να κερδίζεις πολλά χρήματα, δεν σημαίνει πως πρέπει να αφήσεις στην άκρη την οικογένειά σου, και το αντίστροφο. Μάθε, λοιπόν, να κρατάς τις ισορροπίες κι όλα τα καλά του κόσμου θα έρθουν κοντά σου…

Κάρτα 2 –Τρία της Γης

Δημιουργία κι ομαδικότητα

Όπως βλέπεις και στη ζωγραφιά, δεν είναι μία η νεράιδα, αλλά τρεις και –μάλιστα– βοηθούν την πεταλούδα να πετάξει. Κι αυτό ακριβώς έρχεται να σου διδάξει αυτή η κάρτα: την ομαδικότητα.

Αναλυτικότερες συμβουλές και περισσότερη αστερόσκονη θα βρεις στους psychic readers του 14850, όλο το 24ωρο.

Ξέχνα όσα ήξερες μέχρι και σήμερα και σταμάτα να πιστεύεις πως μπορείς να τα καταφέρεις όλα μόνος σου. Σου έχω νέα. Δεν μπορείς. Για όλα τα πράγματα στη ζωή σου, χρειάζεσαι πάντοτε κάποιον να είναι κοντά σου. Η ομαδικότητα είναι το κλειδί της δημιουργίας.

Κανένας άνθρωπος δεν κατάφερε τα πάντα μόνος του. Ακόμα και οι πιο επιτυχημένοι που λένε πως το έκαναν, είχαν ανθρώπους γύρω τους που τους χάριζαν τις πολύτιμες συμβουλές τους, ένα χέρι βοηθείας ή… μια αγκαλιά στο τέλος της μέρας. Ό,τι κι αν είναι αυτό που έχει να μας χαρίσει ένας άνθρωπος δίπλα μας, καλό είναι να το δεχόμαστε με ευγνωμοσύνη κι όχι να γυρνάμε την πλάτη μας.

Μόνο τότε θα μπορέσουμε να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά για να πετύχουμε τον σκοπό μας. Μόνο τότε θα καταφέρουμε να ανταμειφθούμε για τους κόπους μας. Μόνο τότε θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο. Κι όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τις γενιές που θα έρθουν…

Κάρτα 3 – Δύο της Γης

Multitasking κι αποφάσεις

Περνάς μια πολύ ιδιαίτερη φάση της ζωής σου. Από τη μία το στρες καλύπτει κάθε υγιές εγκεφαλικό σου κύτταρο κι από την άλλη ξέρεις πως πρέπει να πάρεις σύντομα κάποιες αποφάσεις για το επαγγελματικό σου μέλλον. Κι αυτό έρχεται να σου δώσει η υπέροχη νεράιδά σου.

Αναλυτικότερες συμβουλές και περισσότερη αστερόσκονη θα βρεις στους psychic readers του 14850, όλο το 24ωρο.

Αν παρατηρήσεις προσεκτικά τη ζωγραφιά της κάρτας, θα δεις πως στο πάνω μέρος υπάρχει ένα ουράνιο τόξο, που αντικατοπτρίζει το καλύτερο μέλλον που θα έρθει αν και μόνο αν ακούσεις προσεκτικά τη νεραϊδούλα σου.

Αρχικά, ό,τι κι αν σε απασχολεί στη δουλειά, καλό θα ήταν να το κρατήσεις εκεί και μόνο εκεί. Όσο αγχωτικά κι αν είναι τα πράγματα, όσο κι αν πνίγεσαι με τις προθεσμίες, μην το φέρεις όλο αυτό στο σπίτι. Το σπίτι είναι για να χαλαρώνουμε κι η δουλειά για να περνάμε 8 ώρες από την ημέρα μας εκεί με σκοπό να κερδίσουμε κάποια χρήματα. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο.

Ωστόσο, αν δεν είσαι καθόλου ευχαριστημένος με την υπάρχουσα κατάσταση και θες να αλλάξεις δουλειά, καλό θα ήταν να το κάνεις σταδιακά. Για κανένα λόγο μη φύγεις από εκεί που είσαι για να ψάξεις. Πρώτα ψάξε, βρες σίγουρα και μετά φεύγεις.

Με λίγα λόγια, αυτό που θέλει να σου πει η νεράιδα είναι να μην πάρεις καμία απόφαση εν θερμώ. Για ό,τι σε απασχολεί, κάνε ένα βήμα πίσω, πάρε μια ανάσα και μετά αποφάσισε με καθαρό μυαλό.

Κάρτα 4 – Πέντε της Γης

Αβεβαιότητα και φόβοι

Η περίοδος που διανύουμε δεν είναι κι η καλύτερη της ζωής σου και το ξέρεις καλύτερα από εμάς. Το θέμα, όμως, δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι τι κάνεις ΓΙ’ ΑΥΤΟ.

Αναλυτικότερες συμβουλές και περισσότερη αστερόσκονη θα βρεις στους psychic readers του 14850, όλο το 24ωρο.

Οι πέντε κλεισμένες νεραϊδούλες στις γυάλες τους ήρθαν στα χαρτιά σου για να σου θυμίσουν τη βασική αρχή του νόμου της έλξης. Είμαστε οι φόβοι μας. Όσο πιο πολύ φοβάσαι κάτι, τόσο πιο πολύ το σκέφτεσαι, άρα και τόσο πιο πολύ το έλκεις κοντά σου.

Σου λείπουν χρήματα ή φοβάσαι πως δεν θα σου φτάσουν μέχρι το τέλος του μήνα. Οκ. Ούτε ο πρώτος είσαι, ούτε ο τελευταίος. Τι κάνεις γι’ αυτό; Το σκέφτεσαι όλη μέρα και «κλαις» τη μοίρα σου την άδικη; Ή –μήπως– ψάχνεις για μια νέα δουλειά ή κάποιον εναλλακτικό τρόπο να συμπληρώσεις το εισόδημα που σου λείπει;

Αυτό ακριβώς ήρθαν οι 5 «φυλακισμένες» νεραϊδούλες να σου πουν. Να σταματήσεις να παραπονιέσαι, να σταματήσεις να τα βλέπεις όλα μαύρα και να αρχίσεις τη δράση. Όσο κλαίγεσαι έλκεις πάνω σου περισσότερα βάρη, περισσότερες συμφορές και λιγότερα χαμόγελα. Αν αυτό θέλεις από τη ζωή σου, εντάξει.

Αν, όμως, δεν θέλεις ένα μόνιμο σύννεφο γκρίνιας πάνω από το κεφάλι σου, ήρθε η στιγμή να επανεξετάσεις τις σκέψεις σου. Δεν θα είναι πάντα εύκολο. Αλλά θα πετύχεις γιατί θα έχεις την καλύτερη συντροφιά του κόσμου. Τη νεράϊδά σου.

 

  • Το Αγγελικό Ταρώ των Doreen Virtue & Radleigh Valentine, σε πίνακες του Steve A.Roberts κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αναγνώστης.


Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Έρχονται αλλαγές. Είσαι έτοιμη;

In category Dream Building

Υπάρχουν άνθρωποι που επιζητούν διαρκώς τις αλλαγές στη ζωή τους. Άνθρωποι που δεν ...

Νεφρίτης: Ο λίθος που σε κάνει να… ξεχνάς τα προβλήματά σου

In category Dream Building

Νεφρίτης. Ένας λίθος σε πράσινες και μπεζ-καφέ αποχρώσεις που θα μπορούσε να είναι ...

Leap of faith

In category Dream Building

Υπάρχουν τρεις τεράστιες παγίδες στις οποίες πέφτουμε όσοι έχουμε διαβάσει πολύ γ ...

Τα μυστικά των δράκων

In category Dream Building

Όσοι έχουν δει Game Of Thrones λάτρεψαν τη στιγμή που γεννήθηκαν, ενώ όσοι παίζουν D&D games ...

Μαθήματα ζωής από τους μονόκερους

In category Dream Building

Αυτά τα υπέροχα μυθικά κι ονειρικά πλάσματα έχουν κάτι μοναδικό να σε διδάξουν. Εί ...

Το μήνυμα της γοργόνας

In category Dream Building

Μυθικά πλάσματα που γεννήθηκαν και ζουν μέσα στο νερό είναι οι γοργόνες. Ελεύθερε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u