Το μήνυμα της γοργόνας


Μυθικά πλάσματα που γεννήθηκαν και ζουν μέσα στο νερό είναι οι γοργόνες. Ελεύθερες κι ανεξάρτητες κολυμπούν στο βυθό, αλλά και στον αφρό της θάλασσας, γνωρίζοντας τη διαφορά. Κι αυτή ακριβώς τη γνώση τους έρχονται να μας δώσουν στο κείμενο που διαβάζεις.

Τι είναι το νερό;

Το στοιχείο του νερού σε άλλους αρέσει πολύ, ενώ σε άλλους φέρνει αμηχανία και δυσκολία. Κάποιοι μπορούν να κολυμπούν για ώρες και νιώθουν ότι ξαναβαπτίζονται στην πρώτη καλοκαιρινή βουτιά. Κάποιοι προτιμούν την ηλιοθεραπεία κι απλώς δροσίζονται. Ε, και τέλος, υπάρχουν κι εκείνοι που προτιμούν το βουνό!

Το νερό αντιπροσωπεύει το βάθος των συναισθημάτων μας. Εδώ ερωτευόμαστε, ανατρέφουμε τα παιδιά μας κι ανοίγουμε την καρδιά μας σε βαθιά αισθήματα. Οι κάρτες του νερού συμβολίζουν την αγάπη, τον έρωτα, τις σχέσεις, την οικογένεια, τα όνειρα και τις επιθυμίες.

Αν θες να μάθεις αναλυτικά τι μήνυμα έχουν να σου δώσουν οι γοργόνες του Αγγελικού Ταρώ, δεν έχεις παρά να καλέσεις τους psychic readers του 14850.

Στο Αγγελικό Ταρώ, το στοιχείο του νερού απεικονίζεται από τις γοργόνες. Αυτά τα υπέροχα πλάσματα έχουν να δώσουν ένα ξεχωριστό μήνυμα στον καθένα μας. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις τα μάτια σου και να το δεις.

Ο τρόπος;

Ο πιο απλός και εύκολος. Κλείσε τα μάτια σου και σκέψου αυτό που βαθιά σε απασχολεί και θα ήθελες να ακούσεις κάποιες κατευθυντήριες συμβουλές. Πάρε τον χρόνο σου. Μόλις τα ανοίξεις, ξέρεις ακριβώς ποια κάρτα θα σου δώσει τη σωστή απάντηση.

Μην περιμένεις! Διάλεξε μια κάρτα!

Κάρτα 1 – Τέσσερα του Νερού

Χάσιμο ευκαιρίας. Δυσαρέσκεια.

Το ότι πρόσφατα χάθηκε μια ευκαιρία δεν σημαίνει ότι χάθηκε κι ο κόσμος γύρω σου. Είτε αυτό αφορούσε σε θέματα δουλειάς, έρωτα, είτε στην αγορά σπιτιού ή αυτοκινήτου, σταμάτα να γκρινιάζεις και δες τα πράγματα από την αρχή. Πού ξέρεις; Ίσως η λύση που ζητάς να είναι και μπροστά σου.

Αν θες να μάθεις αναλυτικά τι μήνυμα έχουν να σου δώσουν οι γοργόνες του Αγγελικού Ταρώ, δεν έχεις παρά να καλέσεις τους psychic readers του 14850.

Αυτό που πραγματικά θέλει να σου πει η πανέμορφη γοργόνα στο Τεσσάρι του Νερού είναι ότι όλες οι θετικές δυνάμεις εργάζονται προς όφελός σου αυτή τη στιγμή. Το θέμα είναι να αφήσεις κατά μέρους τους εγωισμούς, να απλώσεις το χέρι σου και να δεχτείς τη βοήθεια που σου προσφέρεται.

Αν νιώθεις παγιδευμένος ή πως πιέζεσαι είναι γιατί χάνεσαι στον μικρόκοσμό σου και νιώθεις ελλιπής. Ένα «πλήττω» πλανάται πάνω από το κεφάλι σου. Enough! Σταμάτα να είσαι αχάριστος και να θεωρείς όλα τα καλά που έχεις στη ζωή σου δεδομένα. Δείξε λίγη ευγνωμοσύνη κι όλα τα καλά θα έρθουν σε σένα.

Κάρτα 2 – Άσος του Νερού

Έρωτας ή αναβίωση μιας σχέσης.

Ο Άσος του Νερού έρχεται να σου φέρει τα χαμόγελα που τόσο σου έλειπαν. Ένα καινούριο (ή παλιό και τόσο ξεχασμένο που φαντάζει καινούριο) πρόσωπο θα φανεί στη ζωή σου για να φέρει καλές αλλαγές.

Αν θες να μάθεις αναλυτικά τι μήνυμα έχουν να σου δώσουν οι γοργόνες του Αγγελικού Ταρώ, δεν έχεις παρά να καλέσεις τους psychic readers του 14850.

Μια ρομαντική σχέση ή μια ανανέωση στη σχέση που ήδη έχεις (και νόμιζες ότι έχει βαλτώσει για πάντα) θα σε κάνει να δεις τα πάντα αλλιώς. Θετικά συναισθήματα θα σε πλημμυρίσουν και θα νιώσεις πως η ζωή σου γεμίζει με χαρά, ευτυχία, καλοσύνη, ευσπλαχνία κι ευχαρίστηση.

Είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείς ή να βρεις πραγματική φιλία. Ό,τι κι αν συμβεί, είναι σίγουρο ότι η αδελφή ψυχή σου θα σου χτυπήσει την πόρτα. Ποια πόρτα όμως; Του καινούριου σου σπιτιού. Όχι μόνο μεταφορικά. Ετοιμάσου και για μετακόμιση!

Είναι μια περίοδος που οι ψυχικές σου ικανότητες –ιδιαίτερα η διαίσθηση– θα απογειωθούν, κάνοντάς σε να δεις μια πλευρά του εαυτού σου που αρνιόσουν πως υπήρχε. Με λίγα λόγια, τις πλούσιες συναισθηματικές σου εμπειρίες θα συνοδεύσει αρμονικά κι η πνευματική ανάπτυξη! Go for it!

Κάρτα 3 – Τρία του Νερού

Ώρα για γιορτή (και party)!

Τα «γοργονοδελφίνια» στο Τριάρι του Νερού έρχονται για να σε ξεσηκώσουν. Σταμάτα πια να κάθεσαι στην καρέκλα σου, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Υπάρχουν τόσα πράγματα στη ζωή που αξίζει να γιορτάσουμε.

Αν θες να μάθεις αναλυτικά τι μήνυμα έχουν να σου δώσουν οι γοργόνες του Αγγελικού Ταρώ, δεν έχεις παρά να καλέσεις τους psychic readers του 14850.

Ένας γάμος, μια αποφοίτηση, μια αναγγελία εγκυμοσύνης, μια προαγωγή στη δουλειά ή –στην τελική– μια μάζωξη στο σπίτι για να δεις την αγαπημένη σου σειρά με την παρέα σου ή να παίξετε ένα επιτραπέζιο! Ένα party πάντα βρίσκει λόγο ύπαρξης. Δεν χρειάζεται να το δικαιολογήσεις και πολύ. Φτάνει που νιώθεις την ανάγκη να χορέψεις.

Ήρθε ο καιρός να πάψεις να βουλιάζεις στην ίδια πολυθρόνα. Σήκω, χόρεψε σαν να μη σε βλέπει κανείς, τραγούδα δυνατά το αγαπημένο σου τραγούδι, γέλα! Η ζωή είναι ωραία. Κι είναι δικιά σου. Κι είναι μπροστά σου. Μην το ξεχνάς ποτέ αυτό!

Πρέπει να διασκεδάζεις περισσότερο. Εργάζεσαι πολύ σκληρά και πρέπει να μάθεις να χαλαρώνεις κιόλας, γιατί αν δεν το κάνεις σύντομα θα βαρέσουν καμπανάκια υπερκόπωσης. Πες ένα «ευχαριστώ» στο Τριάρι του Νερού κι άρχισε να οργανώνεις το party σου…

Κάρτα 4 – Επτά του Νερού

Σταμάτα τις αναβολές!

Το «μαγικό επτάρι» έρχεται για να σου μάθει να πάρεις ακόμα και τις πιο δύσκολες αποφάσεις. Αν δεν υπάρχει ήδη, σύντομα θα έρθεις αντιμέτωπος με ένα δίλημμα.

Αν θες να μάθεις αναλυτικά τι μήνυμα έχουν να σου δώσουν οι γοργόνες του Αγγελικού Ταρώ, δεν έχεις παρά να καλέσεις τους psychic readers του 14850.

Θα κληθείς να αποφασίσεις κάτι πολύ περίπλοκο και θα δυσκολευτείς με τις επιλογές που θα έχεις. Το «μυστικό» είναι να κάνεις ενδελεχή έρευνα πριν αποφασίσεις το προφανές. Μην ντραπείς να ζητήσεις βοήθεια από κάποιον πιο ειδικό από σένα.

Είναι πια καιρός να σταματήσεις τις αναβολές και να δουλέψεις. Παρατήρησε προσεκτικά τα κύπελλα της κάρτας. Μήπως κάποιο σε ελκύει περισσότερο από τα υπόλοιπα; Το χρώμα του τσάκρα που αντιστοιχεί θα σε καθοδηγήσει στην απόφασή σου.

Το κόκκινο σημαίνει σπίτι, χρήματα κι ασφάλεια. Το πορτοκαλί σημαίνει δημιουργικότητα, εθισμό και σεξουαλικότητα. Το κίτρινο σημαίνει δύναμη και έλεγχο. Το πράσινο σημαίνει αγάπη και θεραπεία. Το γαλάζιο σημαίνει επικοινωνία κι ειλικρίνεια. Το σκούρο μπλε σημαίνει οράματα και ψυχικές ικανότητες και το μωβ σημαίνει πνευματικότητα.

Είσαι σε μια φάση που η φαντασία σου καλπάζει. Το μυαλό σου τρέχει στη χώρα του φανταστικού και κάνει σενάρια πολύ μακριά από την πραγματική ζωή, με αποτέλεσμα να βρίσκεσαι σε διαρκή σύγχυση. Ναι, οι επιλογές που έχεις είναι πολλές, αλλά μόλις εμπιστευτείς τα τσάκρα σου θα βρεις την καλύτερη λύση. Αρκεί να δράσεις ΤΩΡΑ!

  • Το Αγγελικό Ταρώ των Doreen Virtue & Radleigh Valentine, σε πίνακες του Steve A.Roberts κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αναγνώστης.


Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Έρχονται αλλαγές. Είσαι έτοιμη;

In category Dream Building

Υπάρχουν άνθρωποι που επιζητούν διαρκώς τις αλλαγές στη ζωή τους. Άνθρωποι που δεν ...

Νεφρίτης: Ο λίθος που σε κάνει να… ξεχνάς τα προβλήματά σου

In category Dream Building

Νεφρίτης. Ένας λίθος σε πράσινες και μπεζ-καφέ αποχρώσεις που θα μπορούσε να είναι ...

Leap of faith

In category Dream Building

Υπάρχουν τρεις τεράστιες παγίδες στις οποίες πέφτουμε όσοι έχουμε διαβάσει πολύ γ ...

Τα μυστικά των δράκων

In category Dream Building

Όσοι έχουν δει Game Of Thrones λάτρεψαν τη στιγμή που γεννήθηκαν, ενώ όσοι παίζουν D&D games ...

Τι σου χαρίζει η αστερόσκονη της καλής σου νεράιδας;

In category Dream Building

Μυθικές φιγούρες φτιαγμένες από αστερόσκονη κι αγάπη. Από τα κλασικά παραμύθια μέ ...

Μαθήματα ζωής από τους μονόκερους

In category Dream Building

Αυτά τα υπέροχα μυθικά κι ονειρικά πλάσματα έχουν κάτι μοναδικό να σε διδάξουν. Εί ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u