Ναταλία Γερμανού

Ναταλία Γερμανού


Μπορεί να κάνει παντού την έκπληξη

Ο Φρέντι και η Ναταλία είναι οι μόνοι «Γερμανοί» που λάτρεψαν οι Έλληνες.

Ο αστρολογικός της χάρτης από τον Γιώργο Ματσάγγο

Έχοντας γεννηθεί κάτω από έναν ουρανό που της χαρίζει μια τεράστια πνευματική προίκα, η Ναταλία Γερμανού είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια που διαθέτει η χώρα μας στην τηλεόραση. Ο αστρολογικός χάρτης της δεν προδίδει μόνο την επιτυχημένη παρουσιάστρια, τη ραδιοφωνική παραγωγό ή την στιχουργό, αλλά κάτι παραπάνω: Δείχνει τον άνθρωπο εκείνο που μπορεί να κάνει την έκπληξη παντού, ιδιαίτερα σε ότι έχει να κάνει με προβαλλόμενα επαγγέλματα που έχουν το στοιχείο του λόγου και της επικοινωνίας.

Δεν είναι τυχαίο ότι είναι γεννημένη την πρώτη μέρα της του θερινού Ηλιοστάσιου, κάτι που ακόμα και από την αρχαιότητα θεωρούνταν σπουδαίο. Εκείνη την ημέρα οι προγονοί μας έλεγαν ότι «οι πόρτες του Παράδεισου είναι ανοικτές». Εντελώς… τυχαία η Ναταλία θα γράψει: «Αν υπάρχει παράδεισος τότε είναι στα μάτια σου, στου κορμιού τα παλάτια σου σα βασίλισσα μπήκα». Και πράγματι υπήρξε και υπάρχει ως βασίλισσα!! Πως θα μπορούσε να μην ήταν εξάλλου, με ένα λαμπερό ωροσκόπο στον απαστράπτοντα Λέοντα μια Σελήνη στον παρορμητικό Κριό και τον Ήλιο στις πρώτες μοίρες του Καρκίνου;

Βέβαια αυτή η «κόντρα» Ήλιου-Σελήνης (πατέρας-μητέρα) θα «δουλέψει» και στο ωροσκόπιο της Ναταλίας αφού στις περισσότερες παρόμοιες περιπτώσεις «δείχνει» τον χωρισμό των γονιών που κατά κάποιο τρόπο «σημαδεύει» το ίδιο το άτομο. Η Ναταλία δεν θα αποτελέσει εξαίρεση, αφού θα μιλήσει πολλές φορές, ακόμα και με παράπονο για το γεγονός αυτό που σημάδεψε τη ζωή της από τα γεννοφάσκια της!

Με μια ακατανίκητη δύναμη αγάπης, σεβασμού, απίστευτη αίσθηση λατρείας αλλά και καταλογισμού ευθυνών θα χαράξει την προσωπική πορεία της κουβαλώντας το τραυματικό γεγονός επιλέγοντας συντρόφους που δεν θα της χάριζαν τη μητρότητα γεγονός που μάλλον απευχόταν για τους λόγους που προαναφέραμε. Ωστόσο θα «δουλέψει» πάνω σε αυτό και θα καταφέρει να κάνει το αρνητικό θετικό! Η Ναταλία «γεννάει» σε όλη τη διάρκεια της ζωής της! Γεννάει ιδέες, μουσικές, στίχους, τραγούδια. Είμαστε όλοι τυχεροί που την έχουμε, αφού μοιράζεται μαζί μας χρόνια τώρα τα πνευματικά παιδιά της. Δεν χωράει αμφιβολία ότι είναι το Νο 1 στην στιχογραφία, αφού με το ομώνυμο τραγούδι της (My number 1),  μας φέρνει τη μοναδική πρωτιά στο διαγωνισμό της Eurovision το 2005 με την Έλενα Παπαρίζου.

Ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές που ξεχωρίζουν και διαπρέπουν σε ακρόαση και τηλεθέαση κοσμούν ένα τεράστιο βιογραφικό: Πηγή έμπνευσης και βασικός υπαίτιος ο Ποσειδώνας (Μουσική) στον τρίτο οίκο (Επικοινωνία) σε μεγάλο τρίγωνο με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Καρκίνο από τη μία πλευρά και με τον Κρόνο στο Σκορπιό από την άλλη. Η Ναταλία με τον Ερμή και την Αφροδίτη της «πιάνει» το παλμό του κόσμου και όταν γράφει, γράφει όλα όσα θέλει να ακούσει o κόσμος.

Παράλληλα το ακριβέστατο τρίγωνο Ποσειδώνα-Κρόνου στα ζώδια Σκορπιού-Ιχθύων της χαρίζει τη διάρκεια στο χρόνο!! Όλα δείχνουν ότι για χρόνια θα απολαμβάνουμε όλα όσα γεννήσει ακόμα το δεκτικό, ευαίσθητο και διορατικό πνεύμα της!! Δεν θα ήταν έκπληξη αν τη δούμε να ασχολείται πιο σοβαρά με το θέατρο και τον κινηματογράφο –και δεν αναφέρομαι μόνο σε μουσικές επενδύσεις.

Η Ναταλία έχει κάνει πολλές επενδύσεις στη συντροφικότητα και στον έρωτα!! Με την ακμή του εβδόμου οίκου της στον Υδροχόο και τον κυβερνήτη των σχέσεών της τον Ουρανό σε σύνοδο με Πλούτωνα τετράγωνο με Δία και αντίθεση με Κρόνο, το φάσμα των σχέσεών της περιλαμβάνει τις τριακόσιες εξήντα μοίρες ενός κύκλου: από τις πιο συντηρητικές μέχρι τις πιο εκκεντρικές επιλογές! Όταν ερωτεύεται το κάνει με την ψυχή της! Αγαπάει βαθειά και ειλικρινά, ενίοτε με στοιχεία δραματικά του στιλ «αγάπησα και πόνεσα» που παραπέμπουν σε μελό. Εκείνη, με τη Αφροδίτη στον Καρκίνο το νιώθει έντονα «στο πετσί της»! Μάλιστα, καθώς η Αφροδίτη της σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, το πιο πιθανό είναι ότι πηγή έμπνευσης να είναι τα ίδια τα ερωτικά βιώματα.

Η τεράστια γκάμα συναισθημάτων που δημιουργούνται από το Stellium στον Καρκίνο, βρίσκουν διέξοδο και ….σωτηρία στον εργατικό Άρη στην Παρθένο. Έναν Άρη που την βοηθά να βρίσκει λύσεις στις δύσκολες στιγμές, μέσα από πιο πρακτικές τακτικές που έχουν και κάτι από το στοιχείο του ….μεταφυσικού. Αυτός ο Άρης δείχνει ότι το άτομο ασχολείται με την ίαση μέσα από ελεγχόμενες ενέργειες. Είτε αυτές έχουν να κάνουν με την εκτόνωση μέσα από την εργασία είτε πρόκειται για μελέτη και προσανατολισμό στο θέμα καθαρά των ενεργειών!! Ταυτόχρονα, αυτός ο Άρης στην Παρθένο την καθιστά φιλόζωη μέχρι το κόκκαλο –θα μπορούσε να «βγάλει νύχια» σε οποιονδήποτε δεν σέβεται τους τετράποδους φίλους μας!

Και για να ….επιστρέψουμε στους δίποδους έρωτες να κλείσουμε με μια πρόβλεψη για το «Ναταλάκι» αφού όλα δείχνουν ότι «καινούργια αγάπη της κλείνει το μάτι» και καλά θα κάνει να βάλει τα… «καινούργια της σεντόνια»!!

Γερμανίδες υπάρχουν πολλές, Γερμανού όμως μία!

Ήταν τέλη της δεκαετίας του ΄80 και έκανα εκπομπές στον νεοσύστατο ραδιοφωνικό σταθμό του Ant1. Άκουγα όμως και άλλα ραδιόφωνα και μια εκπομπή που μου άρεσε ήταν ενός κοριτσιού, με απίστευτο λόγο και χιούμορ. Έλαμπε ακόμα και στο ραδιόφωνο. Σε μια αναπροσαρμογή του προγράμματος του Ant1 τους «έψησα» να την φέρουν στην παρέα μας. Και ναι, ήταν η Ναταλία Γερμανού…σαν να λέμε, την ξέρω εδώ και 30 χρόνια!

Συνέντευξη στον Νίκο Μουρατίδη

  • Ναταλία μου ο Γιώργος Ματσάγγος έφτιαξε τον αστρολογικό σου χάρτη, που είναι εντυπωσιακός και λέει πολλά. Λέει για παράδειγμα πως η θέση των πλανητών σου καθόρισαν την πορεία σου. Ήσουν πράγματι από μικρή «αφοσιωμένη» στην μουσική και ήσουν επικοινωνιακό παιδί;Να σου πω μερικά παραδείγματα από παιδί που ίσως δείχνουν πολλά. Άκουγα τραγούδια και έπαιρνα πόζες στον καθρέφτη, τραγούδαγα το Ma Baker και όλα του Joe Dassin, έβαζα κρυφά τις γόβες και τις πέρλες της γιαγιάς μου, πασαλειβόμουν το κραγιόν της και στο σχολείο τρελαινόμουν να απαγγέλω ποιήματα και να συμμετέχω σε σκετς… Κατάλαβες ή θέλεις κι΄ άλλα; (γέλια)
  • Πήγαινες και στο θέατρο;Βέβαια, συνέχεια. Όταν είχα δει τον Μορμόλη στο παιδικό της Ξένιας Καλογεροπούλου, είχα τρελαθεί. Δεν το πίστευα!!!!
  • Πλησιάζουμε στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, που για σένα και την εκπομπή σου ήταν πολύ πετυχημένη σε ένα κανάλι που αγαπάς- τον Alpha. Πως αισθάνεσαι;Ειλικρινά πέρασα θαυμάσια και έκανα – πιστεύω- πολύ καλές εκπομπές. Αν η ατμόσφαιρα σε ένα κανάλι ή σε μια εκπομπή είναι ωραία και φιλική, μπορείς να κάνεις και ωραία πράγματα
  • Στο ραδιόφωνο η εκπομπή σου καθημερινά 4μμ- 6μμ στον Sfera 102,2 FM …. ισχύει;Κανονικά! Σταθερή αξία… Από το ραδιόφωνο ξεκίνησα και εσύ το θυμάσαι πολύ καλά (γέλια)
  • Μικρή ήσουν άτακτη;Πολύ. Με τους κολλητούς μου, την Μαρίνα και τον Κωστή κάναμε διάφορες τρέλες και παίζαμε μέχρι τελικής πτώσης. Κρυφτό και ότι είχε να κάνει με μπάλα…
  • Θα τα διαβάσεις και εσύ μόλις δημοσιευτούν, αλλά από τα άστρα δεν μπορείς να κρυφτείς. Αληθεύει πως «βγάζεις νύχια» σε οποιονδήποτε δεν σέβεται τα ζώα;Αν δεις τις αναρτήσεις μου στα social media μου, γράφω πάρα πολύ συχνά για τα ζωάκια. Θεωρώ τα ζώα σαν … «συνανθρώπους»  μου…Τα αγαπώ και τα υπερασπίζομαι. Όποιος δεν σέβεται τα ζώα είναι εχθρός μου.
  • Τι θα κάνεις το καλοκαίρι, πηγαίνεις καθόλου στην Λέσβο;Τα καλοκαίρια μου πάντα τα περνάω στο νησί μου… λατρεία!
  • Για του χρόνου τι θα κάνεις, θα συνεχίσεις με το «Καλύτερα δεν γίνεται» στον Alpha;Απ΄ όσο ξέρω, κατά 90% ναι, θα συνεχιστεί….
  • Και τελειώνοντας θα μου δώσεις τα social media σου για όσους θέλουν να γίνουν φίλοι σου;

Twitter: @nataliagermanou

Instagram: natalia_germanou



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Μπέττυ Μαγγίρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ένα γκριζογάλανο αστέρι που λάμπει επάνω από μια καθαρή λίμνη Η Μπέττυ Μαγγίρα είν ...

Βίκυ Κάβουρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, μυστηριώδης, με έντονη & δυνατή προσωπικότητα. Η Βίκυ Κάβουρα είναι  ...

Φωτεινή Μπαξεβάνη

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ζακέτα να πάρεις… Η Φωτεινή Μπαξεβάνη είναι μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς τη ...

Λάκης Γαβαλάς

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια εκκεντρική φιγούρα με απίστευτο χιούμορ και ανατροπές. Τον Λάκη Γαβαλά τον γνω ...

Σπύρος Μπιμπίλας

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ανεξάρτητη φύση & λάτρης της δικαιοσύνης Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι πάρα πολλά χρό ...

Χρυσηίδα Δημουλίδου

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, λαμπερή με έντονη προσωπικότητα Η Χρυσηίδα Δημουλίδου προσαρμόζεται ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!