Ερωτικό Κάρμα


Φαίνεται παράξενο να θεωρείται το κάρμα η κινητήρια δύναμη του έρωτα,

Αλλά η αλήθεια είναι αυτή, ότι δηλαδή, δεν ερωτεύεσαι χωρίς καρμική αιτία.

Για την ακρίβεια, όχι απλά δεν θα ερωτευθείς κάποιον ή κάποια, το πιθανότερο είναι να μην τον συναντήσεις και ποτέ, αν δεν υπάρχει καρμική αιτία να βρεθείτε και να ερωτευθείτε. Ο έρωτας μεταξύ δύο ανθρώπων είναι αυτό που λέμε απλά, ότι ήταν  γραφτό.

Μάλιστα, υπάρχουν και συγκεκριμένες παράμετροι που καθορίζουν, το τι θα έχει να πάρει ο καθένας από την ερωτική του σχέση. Αν δηλαδή θα είναι μια σχέση που θα έχει μεγάλο πάθος, θα φέρει συγκρούσεις κλπ. Μέσα από τις καταστάσεις που θα βιώσει η ψυχή θα πάρει και το ανάλογο μάθημα.

Έτσι λοιπόν έχουμε, ένα καλό ερωτικό κάρμα όταν η Αφροδίτη κάνει καλές όψεις με άλλους πλανήτες. Επίσης έχουμε ενδιαφέρον ερωτικό κάρμα, όταν η Αφροδίτη είναι σε έντονη όψη με τον Άρη, εκτός από τις περιπτώσεις που κάνει τετράγωνο ή αντίθεση, τότε η σχέση θα είναι προβληματική, με εντάσεις και  συγκρούσεις.

Η περίπτωση ενός καλού γάμου εξαρτάται από το αν η Αφροδίτη είναι στον 10ο οίκο.

Αλλά, όταν ο κυβερνήτης του οίκου ή οι πλανήτες μέσα σ’ αυτόν πλήττονται, τότε συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, θα υπάρχει δυστυχία και πόνος.

Από την άλλη πλευρά, όταν είναι ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου σας στον 5ο ή στον 7ο οίκο, τότε έχουμε ένα εκπληκτικά καλό ερωτικό κάρμα. Ενώ όταν ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου σας είναι στον 8ο οίκο και κάνει θετικές όψεις, θα πάρετε πολύ αγάπη από τον σύντροφό σας.

Όταν οι κυβερνήτες του 5ου και του 7ου οίκου κάνουν έντονες όψεις, τότε υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να έχετε τον κεραυνοβόλο έρωτα και να βρείτε το άλλο σας μισό.

Στην περίπτωση που η Αφροδίτη και ο Κρόνο σας είναι σε καλή όψη, σημαίνει ότι θα υπάρχει πίστη και σταθερότητα στη σχέση. Αντίθετα όταν η Αφροδίτη κάνει δύσκολη όψη με τον Κρόνο, η σχέση θα είναι συγκρουσιακή.

Όταν έχουμε την Αφροδίτη να κάνει εξάγωνο ή τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, τότε θα έχετε μια σχέση που θα είναι πολύ ρομαντική όπου θα ζήσετε την απόλυτη αγάπη.

Στην αντίθετη περίπτωση όπου η Αφροδίτη κάνει δυσαρμονικές όψεις με τον Ποσειδώνα, τότε έχουμε μια σχέση βασανιστική, όπου ο ένας ξεγελάει τον άλλον και βέβαια θα υπάρχει η απιστία και η συναισθηματική ανασφάλεια.

Όταν όμως η Αφροδίτη βρίσκεται σε εξάγωνο ή τρίγωνο με τον Πλούτωνα, τότε το άτομο με το οποίο θα ερωτευθείτε θα έχει κύρος και δύναμη.

Αντίθετα αν η Αφροδίτη κάνει δύσκολες όψεις με τον Πλούτωνα, τότε θα ερωτευθείτε μάλλον ένα ήδη δεσμευμένο άτομο ή κάποιον που θα σας απατά και γενικά θα φέρετε ανάρμοστα στη σχέση σας.

Στην περίπτωση όπου ο Ήλιος και η Σελήνη κάνουν τετράγωνο  στο γενέθλιο χάρτη σας, τότε θα έχετε μια ταραχώδη σχέση, με πολλές συγκρούσεις και εντάσεις.

Έτσι λοιπόν καταλαβαίνουμε ότι το κάρμα θα μας καθορίσει το πλαίσιο της ερωτικής μας ζωής και τελικά θα πάρουμε το μεγαλύτερο ίσως μάθημα, μέσα από την σχέση μας.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Είδη καρμικών σχέσεων

In category Καρμική Αστρολογία

Πόσων ειδών σχέσεις δημιουργούμε μέσα στον αέναο κύκλο των ζωών; Όλες οι σχέσεις μ ...

Σελήνη: Ασημένιο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Είναι σχεδόν γνωστό ότι στην παρούσα φάση του Κάρμα το ορίζει η Σελήνη με τους Δεσμ ...

Ανάδρομο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Οι πλανήτες εννοείται ότι έχουν σύνδεση με το κάρμα, αυτοί άλλωστε το παράγουν. Υπό ...

Συχνές ερωτήσεις για την νέα ζωή

In category Καρμική Αστρολογία

Το κάρμα έχει νόημα να εξετάζεται σε σχέση φυσικά με την θεωρία των προηγούμενων ζ ...

Μια συνταρακτική έρευνα

In category Καρμική Αστρολογία

Όσοι ασχολούνται με το κάρμα και την καρμική αστρολογία, Ασφαλώς γνωρίζουν την περ ...

Το κάρμα της Ανιδιοτέλειας

In category Καρμική Αστρολογία

Στην ανατολική παράδοση έχει εξελιχθεί ένα είδος γιόγκα, που ονομάζεται Κάρμα Γιό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!