Ο γενέθλιος Ποσειδώνας στον 11ο Οίκο


Ο 11ος Οίκος στο γενέθλιο χάρτη είναι ο Οίκος της φιλίας και των ομότιμων σχέσεων.

Για τους ανθρώπους που έχουν τον γενέθλιο Ποσειδώνα στον 11ο Οίκο τους, αυτή η τοποθέτηση συχνά αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο μάθημα που έχει να κάνει με τα όρια.

Ο 11ος Οίκος σχετίζεται φυσικά με τον Υδροχόο και τον Ουρανό, προτείνοντας πως η αληθινή φιλία δημιουργείται ανάμεσα σε ομότιμους που δίνουν και παίρνουν το ίδιο.

Όταν μία φιλία παραμείνει άνιση, τότε σε βάθος χρόνου, πρόκειται να είναι ανικανοποίητη –σε κάποιο επίπεδο και από τα δύο μέλη.

Ο Ποσειδώνας αντιπροσωπεύει τη συμπόνια και την επιθυμία να βοηθάμε τους άτυχους, ένα πραγματικό φίλο που μας έχει ανάγκη.

Έτσι και αλλιώς όλοι έχουμε φίλους που περνούν δύσκολες στιγμές. Έτσι, η θέληση να βοηθήσουμε είναι ένα υπέροχο χαρακτηριστικό.

Όσον αφορά τις υπερβολές, ο Ποσειδώνας στον 11ο Οίκο

Αντιπροσωπεύει το άτομο που από συνήθεια αναλαμβάνει το ρόλο του σωτήρα των ανθρώπων που είναι αβοήθητοι σε συμπεριφορές κακές για τον εαυτό τους, όπως εθισμούς ή βάναυσες σχέσεις.

Μερικοί από αυτούς ίσως καταλήξουν σε παρασιτικές συμπεριφορές, καθώς πάντα ψάχνουν για κάποιον να τους βγάλει από τη δύσκολη θέση που μπαίνουν μόνοι τους.

Ποτέ δεν μπορείτε να βοηθήσει ανθρώπους που δεν προσπαθούν να σωθούν οι ίδιοι.Όμως άνθρωποι που δουλεύουν σκληρά για να αλλάξουν μία καταστροφική κατάσταση σίγουρα αξίζουν ένα χέρι βοηθείας και κάποιες λογικές συμβουλές.

Αν έχετε τον Ποσειδώνα στον 11ο Οίκο σας,

Το πιθανότερο είναι πως τα παραπάνω περιγράφουν τις απογοητευτικές φιλίες σας. Θα χρειαστεί να ρίξετε μία καλύτερη ματιά σε κάθε μία φιλία σας για να δείτε αν υπάρχουν κοινά στοιχεία σε αυτές τα οποία σας οδηγούν στην απογοήτευση.

Επίσης ρίξτε μια ματιά στο πως αυτές οι σχέσεις σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα για τον εαυτό σας καθώς και το ρόλο που παίζετε εσείς σε αυτές.

Ο Ποσειδώνας αντιπροσωπεύει μία ποικιλία πραγμάτων και όχι κάτι τι περιορισμένο.

Η θέση του Ποσειδώνα στους Οίκους συχνά μας δείχνει τον τομέα της ζωής μας όπου οι σχέσεις αναπτύσσουν εξάρτηση, ίσως και εθισμό, στο να σώσουμε το άτομο ή να το βοηθήσουμε σε περίπτωση που έχει υιοθετήσει καταστροφική συμπεριφορά.

Για αυτό αναρωτηθείτε το πόσο σας αρέσει να βοηθάτε το συγκεκριμένο άτομο.

Αν έχετε την ανάγκη να σας χρειάζονται, τότε η συγκεκριμένη πράξει μετατρέπεται στο ναρκωτικό της επιλογής σας.

Αν έχετε κολλήσει σε μία εξαντλητική πατέντα που έχει να κάνει με φίλους, έχετε παίξει και εσείς το ρόλο σας σε αυτή την ανισότητα.

Πρέπει να τακτοποιήσετε την δυνατή πνευματική σας ανάγκη να εξυπηρετείτε και να διδάσκετε, αλλά αντί να το κάνετε σε προσωπικό επίπεδο, δοκιμάστε το σε επίσημο επίπεδο, δηλώνοντας για παράδειγμα εθελοντές σε κάποιου είδους πρόγραμμα.

Με αυτό τον τρόπο υπάρχει μία ασφαλής και δομημένη κατάσταση στην οποία θέτονται όρια.

Στην προσωπική σας ζωή, ψάξτε για νέες φιλίες στις οποίες συνδέεστε μέσα από τις πιο θετικές εκφράσεις του Ποσειδώνα, όπως είναι οι πνευματικές μελέτες και τα δημιουργικά εγχειρήματα όπως το γράψιμο, η μουσική ή η τέχνη.

Σε οποιαδήποτε υπέρβαση σε ένα καινούριο άτομο όμως, να θυμάστε πως οι δικές σας συνήθειες είναι υπεύθυνες για τις ανισότητες των παρελθοντικών σας σχέσεων και χωρίς διορατικότητα στη συνεισφορά σας σε κάθε κατάσταση, θα επαναληφθούν στις επιλογές που θα κάνετε στο μέλλον.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ο Πλούτωνας και το μονοπάτι της Ορθής Δράσης

In category Πλανήτες

Στην εξελικτική Αστρολογία η έννοια του Πλούτωνα αντιπροσωπεύει την Ψυχή,  Αλλά π ...

Το μονοπάτι του Ποσειδώνα στη καρδιά μας

In category Πλανήτες

Ο Ποσειδώνας διαρρέει παντού. Μπορεί να είναι ευχάριστος όπως ένα όμορφο λουλούδι ...

Το μυστήριο του Ήλιου (μέρος 3ο)

In category Πλανήτες

Ο Ήλιος είναι ο σύνδεσμός μας για την δημιουργική μας έκφραση. Συνδέει τον κρυφό κα ...

Το μυστήριο του Ήλιου (μέρος 1ο)

In category Πλανήτες

Χρειαζόμαστε τον Ήλιο για να νιώθουμε αυθεντικοί. Χωρίς την συνειδητή μας ένωση με ...

Ο κύκλος του Άρη στη ζωή μας

In category Πλανήτες

Ο Κύκλος του Άρη από τον 1ο έως τον 4ο Οίκο Σε αυτό το διάστημα, αντιμετωπίζουμε τη π ...

Η σεξουαλική επιθεώρηση της Αφροδίτης

In category Πλανήτες

Οι δείκτες του έρωτα και του σεξ, η Αφροδίτη και ο Άρης, Υποβάλλονται σε αργές εξελί ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u