Η σεξουαλική επιθεώρηση της Αφροδίτης


Οι δείκτες του έρωτα και του σεξ, η Αφροδίτη και ο Άρης,

Υποβάλλονται σε αργές εξελίξεις όσον αφορά τους ρόλους που παίζουν στις σχέσεις μας.

Τις παλιές μέρες ήταν πιο απλά τα πράγματα –Άρης, άντρες,σεξ –Αφροδίτη, γυναίκες, έρωτας (περίεργο βέβαια που η Σελήνη δεν αναφερόταν καθώς κυβερνά το σώμα και τη βάση της ψυχής).

Όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει εδώ και καιρό, και ήρθε η ώρα να ρίξουμε άλλη μια ματιά σε αυτά που κυβερνά η Αφροδίτη.

Η Αφροδίτη μπορεί να πάρει πολλούς ρόλους σε ένα χάρτη, κυβερνά δύο ζώδια και (συνήθως) δύο Οίκους, αλλά εδώ θα αναλύσουμε το ρόλο της στην σεξουαλική αγάπη.

Όσο περνάει ο καιρός βλέπω όλο και λιγότερες συναστρίες σχέσεων στις οποίες ο ένας ενεργεί με τον Ήλιο και τον Άρη και ο άλλος με την Αφροδίτη και τη Σελήνη.

Αυτές είναι οι παραδοσιακές σχέσεις των παλαιότερων γενεών, όπου ο άντρας είχε τον ενεργό, εξωτερικό ρόλο και η γυναίκα κυβερνούσε τις εσωτερικές δυναμικές της σχέσης, το σπίτι και την οικογένεια.

Αυτή είναι μία μεγάλη πολιτιστική και ψυχολογική αλλαγή που συχνά προχωρά χωρίς να την εκτιμούν, και είναι η επεξήγηση του πως οι μεταβαλλόμενες δυναμικές της Σελήνης και του Άρη εμφανίζονται στο χάρτη και στον κόσμο.

Ένας από τους λόγους που η συναστρία τώρα είναι πιο δύσκολη από όσο ήταν, είναι το γεγονός πως όλο και περισσότεροι άντρες εκφράζουν ενεργά Σελήνη και Αφροδίτη, και όλο και περισσότερες γυναίκες εκφράζουν Ήλιο και Άρη, και δεν υπάρχει τρόπος να πούμε το πόσο σύμφωνα με το χάρτη.

Ο Κρόνος, επίσης έχει γίνει πιο ενεργός και για τα δύο φύλα, δίνοντας έμφαση στην προσωπική υποχρέωση σε μία σχέση, αντί να κουβαλά τις σκιές της καταπιεσμένης και κατασταλτικής απολυταρχίας.

Η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει και τον αισθησιασμό του Ταύρου και τις σχέσεις του Ζυγού, και για αυτό το λόγο ο ρόλος της είναι περίπλοκος.

Παραδοσιακά, η Αφροδίτη καθορίζει πως βιώνουμε τον έρωτα και πως τον εκφράζουμε.

Όμως αυτό προϋποθέτει πως ο έρωτας και το σεξ είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα.

Η ερώτηση πως αγαπάμε με σεξουαλικό τρόπο είναι καλύτερη, καθώς η Αφροδίτη, όπως και ο Άρης έχουν να κάνουν με τις επιθυμίες. Μας λέει πολλά για αυτά που εκτιμάμε στο κρεβάτι.

Η Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων ανταποκρίνεται στο πιο ευγενικό ερέθισμα, ή στη μαγεία του ρομαντισμού.

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό χρειάζεται πάθος και έχει ανάγκη να την ποθούν. Η Αφροδίτη στον Λέοντα περιμένει έναν γενναιόδωρο, θαυμάσιο και παιχνιδιάρη εραστή.

Εκεί που ο Άρης μας δηλώνει το πώς ανταποκρινόμαστε σεξουαλικά στα ερεθίσματα, η Αφροδίτη μας λέει τον τύπο του ερεθίσματος που επιθυμούμε και είναι πιο αποτελεσματικός. Όταν οι άνθρωποι αναφέρουν πως δίνουν την αγάπη που θέλουν να λάβουν, μιλούν για την ενέργεια της Αφροδίτης.

Το στυλ που αγαπάμε καθορίζεται και από την Αφροδίτη και από τον Άρη.

Οι γυναίκες εκφράζουν πιο ενεργά την Αφροδίτης τους σε μία σχέση –από τον τρόπο που επιδεικνύουν τον εαυτό τους, από τον τρόπο που αγγίζονται, από τον τρόπο που προσπαθούν να ερεθίσουν το σύντροφό τους.

Αυτό είναι το τέλος της Αφροδίτης στον Ταύρο, που εκφράζει φυσικό αισθησιασμό ανεξάρτητα από το ποιο ζώδιο έχει την Αφροδίτη του. Ο αισθησιασμός μπορεί να εκφραστεί με πολλούς τρόπους.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους είναι αισθησιακή στον τρόπο που επικοινωνεί.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο εκτιμά την αλλαγή και οτιδήποτε καινούριο, η Αφροδίτη στον Τοξότη προκαλεί τον άλλον να εξερευνήσει.

Ο Ζυγός σε σχέση με την Αφροδίτη θέλει να ερωτευτεί και να το μοιραστεί με όλους, να το προσφέρει εκεί έξω. Έτσι προσελκύει η Αφροδίτη.
Η Αφροδίτη στις γωνίες είναι πολύ πιο δεκτική από τον Άρη στις γωνίες.

Η Αφροδίτη στον Ωροσκόπο μαλακώνει ολόκληρο το χάρτη, κρύβοντας τους διαπληκτισμούς (εσωτερικούς και εξωτερικούς) κάτω από το χαλί για να διατηρηθεί η ηρεμία και η ειρήνη στις καταστάσεις. Η Αφροδίτη στο IC  δίνει μεγάλη αξία στην εσωτερική ζωή.

Η Αφροδίτη στο DC δίνει αξία πάνω από όλα στις σχέσεις, και μπορεί να θυσιάσει την ανάπτυξη του εαυτού.

Η Αφροδίτη στο Μεσουράνημα δίνει αξία στην επίδειξη αυτών για τα οποία νιώθει καλά, και περιμένει να αναγνωριστεί για αυτό.

Οι γωνιακοί Οίκοι της Αφροδίτης δουλεύουν σχεδόν με τον ίδιο τρόπο.
Για να είναι υγιής η έκφραση της Αφροδίτης, πρέπει να την υποστηρίζει μία υγιής δόση προσωπικής αξίας. Πρέπει να ξέρουμε τι έχουμε να προσφέρουμε στους άλλους και πόσο αξίζει.

Αν όχι, η έκφραση της Αφροδίτης εκμηδενίζεται από δύσκολες όψεις με τον Κρόνο και όχι μόνο, και ίσως δυσκολευτούμε να  πετύχουμε ένα επίπεδο προσωπικής αξίας που θα μας επιτρέψει να αποτελούμε υγιείς συντρόφους.

Η Αφροδίτη με τον Κρόνο είναι γεμάτη με περιορισμούς και συχνά τα «πρέπει» έχουν προτεραιότητα.

Η Αφροδίτη με τον Ουρανό δείχνει μία περιπλοκότητα –έχει μία πληγή από όπου κάτι αφαιρέθηκε απότομα, και η αγάπη της για ελευθερία λειτουργεί σαν αμυντικός μηχανισμός.

Η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα δεν γνωρίζει την προσωπική της αξία και προσπαθεί να λύσει τα προβλήματά της μέσα στις φαντασίες και τις παραισθήσεις και όχι αντιμετωπίζοντας την σκληρή αλήθεια των σχέσεων.

Η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα αναπληρώνει περιόδους ελέγχου με περιόδους απόλυτης αδυναμίας, και πρέπει να μάθουμε τη κατάλληλη χρήση της δύναμης μέσα στις σχέσεις και το πώς να μην κάνουμε κατάχρηση της οικειότητας και της εμπιστοσύνης.

Ακόμα και αν νιώθουμε αυθεντικοί με τον εαυτό μας, δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από την Αφροδίτη.

Πολλοί άντρες βάζουν όλα τα αυγά τους στο καλάθι του Άρη, χωρίς να προσέχουν τα πραγματικά θέματα (της Αφροδίτης) που διακυβεύονται. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε τρικλοποδιά του φιλόδοξου Άρη, να σπάσουν τα αυγά και ο άντρας να νιώθει πως πνίγεται χωρίς να ξέρει τον πραγματικό λόγο.

Οι επαφές ανάμεσα στην Αφροδίτη και του Άρη σε ένα χάρτη, ακόμα και οι δύσκολες όψεις, είναι ανεκτίμητες, διότι όταν είναι συνδεδεμένοι είναι ευκολότερο για εμάς να βάλουμε τις πραγματικές μας αξίες πίσω από την ενέργεια και τα επιτεύγματά μας.

Όταν δεν υπάρχουν όψεις ανάμεσα στην Αφροδίτη και στον Άρη, ίσως να μην καταλαβαίνουμε τις ίδιες μας τις βασικές επιθυμίες και ίσως να μην έχουμε ιδέα πώς να της χρησιμοποιήσουμε στις φιλοδοξίες μας. Με τις επαφές Αφροδίτης/ Άρη,  η δράση μας είναι πιο οργανική απέναντι στην ύπαρξή μας.

Η Αφροδίτη μπορεί να παρερμηνευτεί εύκολα σε ένα χάρτη αν τη χρησιμοποιούμε απλά για να ονομάσουμε τα πράγματα που μας αρέσουν. Αυτές οι επιλογές δυσφημίζουν την δύναμη της Αφροδίτης να δημιουργήσει αρμονία και Δεν θέλει κάθε γυναίκα με Αφροδίτη στον Καρκίνο να μαγειρεύει και να κάνει παιδιά.

Δεν θέλει κάθε γυναίκα με Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων να βρίσκεται κοντά στη θάλασσα.

Έχω γνωρίσει αρκετούς ανθρώπους με Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα χωρίς καμία επιθυμία να βάλουν τον εαυτό τους πάνω από τους άλλους ή να γίνουν αρχηγοί.

Όταν η Αφροδίτη είναι ανήσυχη, βιώνουμε μία βαθιά εσωτερική αλλαγή, σχεδόν σαν παλίρροια, και μας αναγκάζει να ικανοποιήσουμε και να ικανοποιηθούμε, με τους τρόπους που περιγράφουν τα ζώδια και οι όψεις.

Η Αφροδίτη στη καλύτερή της θέση, στη μορφή του Ποσειδώνα, μας επιτρέπει να εκδηλώσουμε τις αξίες μας. Η Αφροδίτη είναι η λέξη κλειδί. Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να εκδηλώσουν τις επιθυμίες τους –δεν μπορούν και αναρωτιούνται γιατί. Η αγνή επιθυμία δεν τους ωφελεί. Αυτή είναι η περιοχή του Άρη.

Όταν ασχολούμαστε με τον κόσμο με στοργικό τρόπο, όταν τον εκτιμάμε πραγματικά, χωρίς προσήλωση, ο κόσμος στέλνει πίσω την αγάπη μας με εκπληκτικές μορφές.

Η Αφροδίτη κατέχει μία δύναμη που κανείς άλλος δεν έχει.

Οι πλανήτες δρουν μέσα στον κόσμο.Η Αφροδίτη μπορεί να τη δημιουργήσει. Η συνδετική δύναμη της ερωτικής Αφροδίτης είναι ο λόγος που η εσωτερική αστρολογία χρησιμοποιεί την Αφροδίτη σαν κυβερνήτη των Διδύμων.

Η Αφροδίτη είναι ο τρόπος που ο εσωτερικός τρόπος γίνεται εξωτερικός,  αυτή που εκδηλώνει αυτά που δεν μπορούν να εκδηλωθούν και ο λόγος που κουβαλάμε την εμπειρία του έρωτα συνέχεια μέσα μας.

Εάν συγκινηθούμε πραγματικά μια φορά, αλλάζουμε για πάντα. Όταν αφαιρούμε τις εγκόσμιες επιθυμίες από την Αφροδίτη, τότε είναι ικανή να κάνει τα πάντα.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Το μονοπάτι του Ποσειδώνα στη καρδιά μας

In category Πλανήτες

Ο Ποσειδώνας διαρρέει παντού. Μπορεί να είναι ευχάριστος όπως ένα όμορφο λουλούδι ...

Το μυστήριο του Ήλιου (μέρος 3ο)

In category Πλανήτες

Ο Ήλιος είναι ο σύνδεσμός μας για την δημιουργική μας έκφραση. Συνδέει τον κρυφό κα ...

Το μυστήριο του Ήλιου (μέρος 1ο)

In category Πλανήτες

Χρειαζόμαστε τον Ήλιο για να νιώθουμε αυθεντικοί. Χωρίς την συνειδητή μας ένωση με ...

Ο κύκλος του Άρη στη ζωή μας

In category Πλανήτες

Ο Κύκλος του Άρη από τον 1ο έως τον 4ο Οίκο Σε αυτό το διάστημα, αντιμετωπίζουμε τη π ...

Η εσωτερική πηγή της Συναστρίας

In category Πλανήτες

Ένας αστρολογικός χάρτης πρέπει να αναλυθεί ως προς τις όψεις των σχέσεων προτού τ ...

Δίας: Η κοσμική μας ύπαρξη

In category Πλανήτες

Ένα από τα πρώτα πράγματα που μαθαίνουμε στην αστρολογία είναι η εύνοια του Δία. Οπ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!