Το κάρμα στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου


Έχετε την αίσθηση ότι κάτι πρόκειται να αλλάξει στην ζωή σας, αλλά όχι από έξω, από μέσα περισσότερο; Νιώθετε ότι καταλαβαίνετε κάτι, αλλά δεν ξέρετε τι; Νιώθετε ότι η ζωή είναι μεγαλύτερη, πληρέστερη, πιο περίπλοκη και πιο σημαδιακή από ό,τι νομίζατε παλαιότερα;

Λογικό. Με τον άξονα του κάρμα να έχει μετατοπιστεί από 15 Νοεμβρίου του 2015 έως και τον Μάιο του 2017 στο δίπολο Παρθένος – Ιχθύες ανοίγει η αντίληψή μας και κυριολεκτικά αποκτούμε έκτη αίσθηση. Ο άξονας Παρθένου – Ιχθύων που φιλοξενεί αυτό το διάστημα των δύο ετών τον Βόρειο και τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης αντίστοιχα είναι και ο άξονας αυτού καθεαυτού του κάρμα.

Η παραδοσιακή ερμηνεία του βόρειου δεσμού στην Παρθένο είναι ότι δίνει “πρόστιμο στις φιλοδοξίες. Είναι ιδεαλιστική θέση, αλλά ασχολείται επίσης με τα εγκόσμια. Πολλοί άνθρωποι που γεννιούνται με το Βόρειο Δεσμό στην Παρθένο θα επιλέξουν την συγγραφή ή την ποίηση ως καριέρα. Διάσημοι παραδείγματα περιλαμβάνουν Charles Dickens, Emily Dickinson, Michael Crichton, Anne Rice, Kurt Vonnegut, και Percy Shelley.

Οι δεσμοί αυτοί κάνουν επίσης μας κάνουν για αυτό το διετές διάστημα επιρρεπείς στην πλατωνική αγάπη και θα αποφεύγουμε το γάμο. Η Ουρά του Δράκου όπως ονομάζεται ο Νότιος Δεσμός στους Ιχθύες σημαίνει αστάθεια στα συναισθήματα και ίσως απάτη στην αγάπη. Οι Ιχθύες είναι το ζώδιο που μέσα του «λιώνουν» οι

Όσοι έχετε Νότιο Δεσμό στους Ιχθύες ή ανήκετε στο ζώδιο των Ιχθύων θα νιώσετε ότι θέλετε να αλλάξετε ριζικά ζωή, μιας και θα σας έχουν κουράσει επαναλαμβανόμενες συνήθειες. Σε προηγούμενες ζωές σας είχατε μια τάση να ξεφύγετε, ίσως μέσα από ναρκωτικά ή αλκοόλ, ή ίσως απλά από αφηρημάδα.

Μπορείτε να έχετε ως κατάλοιπο από αυτές τις περιόδους αυτό το αίσθημα της εσωτερικής σύγχυσης και έλλειψη εμπιστοσύνης. Είναι μέσα από τη δουλειά σε εσωτερικό επίπεδο που θα βασιστείτε στον εαυτό σας και πάλι.

Είναι σημαντικό για το διάστημα που θα έχουμε βόρειο δεσμό  στην Παρθένο να αναπτύξουμε στόχους και να εργαστούμε προς την κατεύθυνση τους. Θα βρείτε μια σταθερή απόσπαση της προσοχής σε βάσανα των άλλων.

Άρα, ευκαιρία να βγείτε από τα προσωπικά σας προβλήματα και να συνδεθείτε με την μοίρα των ανθρώπων γύρω σας, τέλειο βάλσαμο για ψυχικές αναταράξεις. Στην πραγματικότητα, θα νιώθετε τον πόνο όλων των γύρω σας, ως αποτέλεσμα της επίδρασης του άξονα Παρθένου – Ιχθύων. Προσοχή όμως

Μόνο όταν θα αρχίσετε να κάνετε διακρίσεις μεταξύ εκείνων τους οποίους μπορείτε πραγματικά να βοηθήσετε και οι οποίοι αξίζουν τη βοήθειά σας όντως και εκείνους που είναι πέρα από τις δικές σας ανάγκες θα έχετε ουσιαστική πρόοδο στη ζωή σας.

Μπορεί ο βόρειος δεσμός στην Παρθένο να θέλει την σύνδεση με την ανθρωπότητα και ο νότιος δεσμός στους Ιχθύες να απαιτεί να βγούμε από τις αυταπάτες και τον λανθάνοντα εγωισμό, αλλά όχι δίνοντας άλλη μια δυσκολία στον εαυτό μας.

Κοντολογίς, σύνδεση με τους άλλους, αλλά ασκώντας την διάκριση ώστε να μην μας πίνουν την ενέργεια άνθρωποι οι οποίοι θέλουν το κακό μας είναι το μάθημα αυτού του διαστήματος.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!