Το κάρμα στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου


Έχετε την αίσθηση ότι κάτι πρόκειται να αλλάξει στην ζωή σας, αλλά όχι από έξω, από μέσα περισσότερο; Νιώθετε ότι καταλαβαίνετε κάτι, αλλά δεν ξέρετε τι; Νιώθετε ότι η ζωή είναι μεγαλύτερη, πληρέστερη, πιο περίπλοκη και πιο σημαδιακή από ό,τι νομίζατε παλαιότερα; Λογικό. Με τον άξονα του κάρμα να έχει μετατοπιστεί από 15 Νοεμβρίου του 2015 έως και τον Μάιο του 2017 στο δίπολο Παρθένος – Ιχθείς ανοίγει η αντίληψή μας και κυριολεκτικά αποκτούμε έκτη αίσθηση. Ο άξονας Παρθένου – Ιχθύων που φιλοξενεί αυτό το διάστημα των δύο ετών τον Βόρειο και τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης αντίστοιχα είναι και ο άξονας αυτού καθεαυτού του κάρμα.

Η παραδοσιακή ερμηνεία του βόρειου δεσμού στην Παρθένο είναι ότι δίνει “πρόστιμο στις φιλοδοξίες. Είναι ιδεαλιστική θέση, αλλά ασχολείται επίσης με τα εγκόσμια. Πολλοί άνθρωποι που γεννιούνται με το Βόρειο Δεσμό στην Παρθένο θα επιλέξουν την συγγραφή ή την ποίηση ως καριέρα. Διάσημοι παραδείγματα περιλαμβάνουν Charles Dickens, Emily Dickinson, Michael Crichton, Anne Rice, Kurt Vonnegut, και Percy Shelley.

Οι δεσμοί αυτοί κάνουν επίσης μας κάνουν για αυτό το διετές διάστημα επιρρεπείς στην πλατωνική αγάπη και θα αποφεύγουμε το γάμο. Η Ουρά του Δράκου όπως ονομάζεται ο Νότιος Δεσμός στους Ιχθείς σημαίνει αστάθεια στα συναισθήματα και ίσως απάτη στην αγάπη. Οι Ιχθείς είναι το ζώδιο που μέσα του «λιώνουν» οιOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u