Σάββας Πούμπουρας


Ένα μεγάλο παιδί!!!

Ο Σάββας Πούμπουρας είναι ένα από τα πρόσωπα της Ελληνικής τηλεόρασης το οποίο εισέβαλε ξαφνικά στην ζωή μας, και φαντάζομαι πως όλοι μας θυμόμαστε τη γνωστή διαφήμιση στην οποία πανηγύριζε την νίκη της Ελληνικής ομάδας ποδοσφαίρου στο  Euro 2004. Η παρουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη και στη συνέχεια η διαδρομή του είναι γνωστή αφού αποτέλεσε μέλος αλλά και βασικός παρουσιαστής πολλών επιτυχημένων τηλεοπτικών εκπομπών.

Ο αστρολογικός του χάρτης από την Πηνελόπη Παπουτσή

Αυτό για το οποίο ξεχωρίζει ο Σάββας είναι ο ενθουσιασμός του, η ορμή και η παιδικότητα του, καθόλου τυχαίο αφού στο Ωροσκόπιο του το στοιχείο που κυριαρχεί είναι η Φωτιά, μιας και ο Σάββας είναι Τοξότης με Σελήνη στον Τοξότη η οποία είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο του και Ωροσκόπο Κριό. Αυτά τα στοιχεία δείχνουν ότι δεν φοβάται το καινούργιο και την ζωή την βλέπει ως ένα ταξίδι από το οποίο συλλέγει εμπειρίες.

Ο Ερμής στον Τοξότη μας λέει ότι ο Σάββας είναι ένα πανέξυπνο και  καλοπροαίρετο πλάσμα, με  χιούμορ – αν και καμιά φορά ακραίο-, πληθωρικός, ενώ έχει την τάση να εξαντλεί τα αποθέματα του για τους άλλους καθώς για να μην κακοκαρδίσει τους αγαπημένους του μπορεί να δώσει υποσχέσεις τις οποίες θα πιεστεί για να υλοποιήσει.

Η Αφροδίτη του στον Σκορπιό σε όψη αντίθεσης με τον Χείρωνα μας λέει ότι για τον Σάββα οι σχέσεις, προσωπικές, φιλικές, επαγγελματικές είναι σχέσεις ζωής.

Ο Άρης στο μεσουράνημα του Ωροσκοπίου του μας λέει ότι ο Σάββας είναι ένα άτομο που του αρέσουν οι επαγγελματικές προκλήσεις.

Βέβαια σε αυτόν τον Άρη η όψη τετραγώνου που σχηματίζει με τον Δία  η οποία των ωθεί να υπερεκτιμά πολλές φορές τις δυνάμεις του, έρχεται να περιορίσει η όψη τετραγώνου που σχηματίζει με τον Κρόνο και η οποία λειτουργεί στην ζωή του ως φρένο γκάζι, με αποτέλεσμα πολλές φορές λόγο βιασύνης να είναι επιρρεπείς σε μικροατυχήματα ή μικροτραυματισμούς στα άκρα.

Η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Δίας με τον Κρόνο τον κάνουν αιώνιο μαθητή της ζωής.

Η όψη τριγώνου που σχηματίζει η σύνοδος του Ήλιου της Σελήνης του Ποσειδώνα με τον Ωροσκόπο του Σάββα τον κάνουν ιδιαίτερα αγαπητό ενώ τον βοηθά να βλέπει την ζωή πάντα από την θετική της πλευρά.

Επαγγελματικά τα επόμενα χρόνια θα δούμε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα να συμβαίνουν στην ζωή του. Πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει και η οικογένεια του αφού πριν λίγους μήνες ο Σάββας έγινε πατέρας.

Η σχέση με την κορούλα του

Η γέννηση της κόρης του Κύνθιας στην ουσία άλλαξε την Κοσμοθεωρία του και η σχέση μπαμπάς και κόρη θα είναι μια από τις πιο δυνατές που έχουμε δει.

Η μικρή του πριγκίπισσα έχει πολλά κοινά στοιχεία αλλά και διαφορές με τον μπαμπά της αφού είναι Αιγόκερως με Σελήνη στον Αιγόκερω και Ωροσκόπο Κριό.

Αυτό και μόνο αρκεί για να καταλάβουμε ότι θα είναι ένα πολύ δυνατό πλάσμα το οποίο θα μεγαλώσει με αρχές έχοντας ως πρότυπο τον μπαμπά της. Η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Δίας με τον Ήλιο και την Σελήνη ,μας λέει ότι η σχέση της με τους γονείς της θα είναι σχέση λατρείας και θα αποτελούν την δύναμη της, ενώ η όψη τριγώνου που σχηματίζουν με τον Ουρανό μας λέει ότι όχι μόνο δεν θα την φοβίζουν οι αλλαγές αλλά θα την βοηθούν να εξελίσσεται.

Όσο για τη σχέση μπαμπά και κόρης ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά  αφού η γέννηση της μικρής είναι για τον Σάββα μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής του, άλλωστε η κόρη του θα είναι για αυτόν το πιο σημαντικό κίνητρο στη ζωή του το οποίο φαίνεται πολύ έντονα από την όψη συνόδου που έχει ο Άρης της μικρής με τον Ουρανό του Σάββα.

Η όψη τριγώνου που σχηματίζει η Αφροδίτη της Κύνθια με τον Δία του Σάββα μας λέει ότι η Κύνθια είναι το τυχερό του αστέρι, ενώ η όψη τριγώνου που σχηματίζει με τον Κρόνο του Σάββα μας λέει ότι θα στηρίζει πάντα τις επιλογές της.

Βέβαια μεγαλώνοντας, και εξαιτίας της όψης τετραγώνου που έχει ο Πλούτωνας της Κύνθια με τον Πλούτωνα του Σάββα,  είναι πιθανό να έρθει σε κόντρα με τον μπαμπά της αφού αυτός θα είναι ιδιαίτερα προστατευτικός μαζί της, ωστόσο,  σε αυτό το παιχνίδι μπαμπά και κόρης πάντα νικήτρια θα είναι η Κύνθια…

Ένα υπέροχο παιδί

“Ένα μεγάλο παιδί” γράφει η Πηνελόπη Παπουτσή, “Ένα υπέροχο παιδί”  λέω εγώ. Έχουμε γνωριστεί, συμπαθιόμαστε και έχω να σας πω πως είναι πολύ καλού χαρακτήρα άνθρωπος, ευγενής, πλακατζής, ανατρεπτικός και πανέξυπνος. Μου εμπιστεύτηκε τα στοιχεία της γέννησης του για να του φτιάξουμε τον αστρολογικό του χάρτη, αλλά και της κορούλας του, που είναι λίγων μηνών – Δεκέμβριο γεννήθηκε – μόνο και μόνο να δούμε πως θα είναι η σχέση μπαμπά-κόρης.  Και ήρθε η ώρα– εν μέσω καραντίνας λόγω Κορωναίου – για την κουβεντούλα μας.

 1. Σάββα μου που σε πετυχαίνω, έχεις βγει βόλτα, ταξιδεύεις, κυκλοφορείς, που βρίσκεσαι;

(γέλια) Ναι βεβαία! χααχχα παρκάρω στο δωμάτιο και πετάγομαι κουζίνα!

 1. Θέλω να σου πω και δημόσια συγχαρητήρια για την κορούλα σου – να την χαίρεστε – και πες μου σε παρακαλώ πόσο χαζομπαμπάς είσαι;

Δεν το περίμενα να νιώσω έτσι! Είναι ένα καλοσυνάτο παιδάκι, χαρούμενο κ χαμογελαστό, όποτε όπως καταλαβαίνεις, κάνω σαν ηλίθιος όταν μου κάνει γελάκια!

 1. Ένας λόγος παραπάνω λοιπόν τώρα, λόγω εγκλεισμού, να την χορτάσεις ακόμα πιο πολύ…

Η πιο σημαντική περίοδος στην ζωή ενός παιδιού.. μας βρίσκει με την γυναίκα μου δίπλα της.. 24 ώρες!

 1. Θα τα διαβάσεις και συ, αλλά κάνοντας τους αστρολογικούς χάρτες μπαμπά-κόρης, βλέπω σε κάποιο σημείο που λέει ότι το παιδί… «θα είναι ένα πολύ δυνατό πλάσμα το οποίο θα μεγαλώσει με αρχές έχοντας ως πρότυπο τον μπαμπά της». Σ’ αρέσει αυτό;

Αν σου πω ότι το είχα στο μυαλό μου και με διαβεβαιώνεις!!! Απ’ τα ωραιότερα νέα που μου είπες!

 1. Ή μήπως θα προτιμούσες να μοιάσει στην μητέρα της;

Η Αρετή είναι μια εξαιρετική μάνα και σύζυγος και εννοείται το παιδί θα πάρει αυτά που θα του δώσουν κ οι 2 γονείς του! Άρα είμαστε σε κάλο δρόμο!

 1. Ποια στοιχεία χαρακτήρα δικά σου και ποια της Αρετής θα ήθελες να πάρει το παιδί;

Από μένα θα ήθελα να τσιμπήσει τον αυθορμητισμό, το ρίσκο και την αιώνια αισιοδοξία. Από την μαμά της, την εμμονή και την συγκέντρωση με αυτό που θα επιλέξει να κάνει, καθώς και την τρυφερότητα της.

 1. Πιστεύεις στην αστρολογία;

Παλαιότερα όχι, αλλά μπορώ να σου πω ότι εδώ και αρκετά χρόνια ναι. Όλα ξεκίνησαν από το σύμπαν, τους πλανήτες, την ενέργεια και την αλληλεπίδραση αυτών.

 1. Πάντως η σχέση σου με την κόρη σου, απ’ ότι λένε οι πλανήτες σας, θα είναι σχέση λατρείας… αλλά για να μην σε «τηγανίσει», θα πρέπει να της δώσετε και αδελφάκι. Το σκέφτεστε;

Είναι πολύ νωρίς ακόμα.. Ούτε που έχει περάσει απ’ το μυαλό μας.. Είμαστε αφοσιωμένοι στην Κύνθια.

 1. Το ξέρω ότι μπορεί να βαριέσαι να απαντάς, αλλά… Κύνθια… τι όνομα είναι αυτό; Που το βρήκατε;

Είχαμε γνωρίσει μια φίλη με αυτό το όνομα πριν αρκετά χρόνια κ μας έμεινε. Επίσης προέρχεται από το Κύνθιο όρος στην Δήλο.. Ένα νησί που αγαπάμε και φυσικά έχει σχέση με την ενέργεια.

 1. Τέλειο! Δική σου πρόταση ή της Αρετής;

Της Αρετής!

 1. Φαντάζομαι η βάφτιση λόγω Κορωναϊού να αργήσει κάπως ε;

Όπως όλα τα πράγματα, αλλά δεν αγχωνόμαστε. Σημασία έχει να περάσει όλο αυτό. Όλα τα αλλά έρχονται δεύτερα.

 1. Με την Αρετή πως γνωριστήκατε και τι ήταν αυτό που σε γοήτευσε σε εκείνη;

Γνωριζόμαστε από το 2003. Φίλοι τότε, κάναμε παρέα. Το 2011 απλά κάτι γύρισε μέσα μας. Ήταν η πολλή αγάπη, η αποδοχή και γνώση του άλλου μετά καλά και τα στραβά.

 1. Με τον ερχομό του παιδιού, έχουν αλλάξει πολλά στην καθημερινότητα σας ως άτομα και ως ζευγάρι;

Όχι. Μόνο οι χρόνοι μας και οι ασχολίες μας, που διοχετεύονται διαφορετικά πλέον.

 1. Τι σκέφτεσαι για όλο αυτό που μας συμβαίνει, με την πανδημία και την καραντίνα;

Είναι καιρός για ενδοσκόπηση. Αναθεώρηση αξιών, προτεραιοτήτων και του τελικά ‘’τι είναι σημαντικό’’ σε αυτή τη ζωή.

 1. Από το περίφημο διαφημιστικό στην Πορτογαλία με το «Σάββα καφέ», έχουν περάσει 15 χρόνια… Τον θυμάσαι καθόλου εκείνον τον Σάββα, τον σκέφτεσαι;

Σπάνια ναι. Έρχεται στο μυαλό μου. Είναι κομμάτι μου, είναι για να μου θυμίζει πως ξεκίνησα και τι πέτυχα στην ζωή μου και πόσο έχω αλλάξει μέχρι σήμερα.

 1. Σου ήρθαν τα πράγματα στην ζωή σου όπως τα ήθελες, ή ξεπέρασαν προς το καλύτερο τις προσδοκίες σου;

Το moto μου είναι ‘’Zero expectations’’. Δεν περιμένω και δεν ελπίζω. Ζω κάθε μέρα και προσπαθώ να δημιουργώ.

 1. Όταν ήσουν μικρός τι ήθελες να γίνεις;

Αρχαιολόγος, οδηγός απορριμματοφόρου, γιατρός…. Ευτυχώς έγινα ότι πραγματικά αγαπούσα.

 1. Πες μου μερικά πράγματα για τα παιδικά σου χρόνια, για την καταγωγή σου, για το σχολείο, την γειτονιά, για τους γονείς, τα αδέλφια… αλήθεια έχεις αδέλφια;

Έχω μια αδελφή. Λέων. Μεγαλώσαμε στο Παγκράτι, από μάνα Ηπειρώτισσα και πάτερα από Κύπρο-Αιγυπτο. Μεγαλώσαμε μαζεμένα, με πολύ παιχνίδι και αγάπη, στις γειτονίες του κέντρου που μυρίζουν την άνοιξη τα εσπεριδοειδή, πολλούς μήνες μόνα μας στο χωρίο τα καλοκαιριά.. Όσο για το σχολείο, μπορώ να σου πω ότι ποτέ δεν τρελαθήκαμε ούτε εγώ, ούτε η αδερφή μου. Ανυπομονούσα να τελειώσω. ήμουν σκανταλιάρης, μέτριος μαθητής και με έδιωξαν και από το σχολείο στην Γ λυκείου. Νομίζω πως όταν τελείωσε αυτή η ‘’υποχρέωση’’, ξεκίνησε η πραγματική και συναρπαστική ζωή μου.

 1. Και βρέθηκες στην τηλεόραση, στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Εκείνη σε πήρε ή κάποιος από την παραγωγή της εκπομπής ή από το κανάλι;

Από την παράγωγη. Ήθελαν να με εντάξουν στην ομάδα. Τους είπα αν είναι φαν, ναι μέσα! Έτσι ξεκίνησα..

 1. Από τότε έχεις κάνει πολλές εκπομπές και πολλά παιχνίδια. Ποιο θεωρείς ότι είναι το πιο αγαπημένο σου;

Φάρσες. Ξεκάθαρα.

 1. Εκτός από τα τηλεοπτικά σου, δραστηριοποιείσαι και στο χώρο της διασκέδασης (μπαρ, καφέ κτλ). Πως πάει αυτό το κομμάτι, ασχολείσαι ακόμα;

Αυτή τη στιγμή όχι. Αλλά το σκέφτομαι ξανά πολύ σύντομα.. Τι με συμβουλεύεις; Τι λέει ο αστρολογικός μου χάρτης… χα χάχα

INFO: Ο Σάββας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980 και μεγάλωσε στο Παγκράτι. Από το 2000 ξεκίνησε να δουλεύει σε κάποια διαφημιστικά σποτ ως character, ενώ έγινε ευρύτερα γνωστός μεσώ της δουλείας του το 2004. Τότε συμμετείχε σε μία τηλεοπτική διαφήμιση μεγάλης εταιρίας συνδρομητικής τηλεόρασης υποδυόμενος έναν φίλαθλο βαμμένο στα χρώματα της εθνικής πανηγυρίζοντας για την νίκη της Ελλάδος στο Euro 2004. Το σλόγκαν που φώναζε ο ίδιος και έκανε τη διαφήμιση αρκετά δημοφιλή ήταν το: Σάββα Καφέ. Μετά από αυτήν την επιτυχία έκανε καριέρα στην τηλεόραση ως συμπαρουσιαστής και τώρα ως παρουσιαστής εκπομπών. Επιλεκτικά αναφέρουμε τις: Dancing with the stars, Πλάκα κάνεις, Οικογένεια της Συμφοράς, Ελλάδα Σ’ Αγαπώ, Joy is inside you, Blind Taste, Nomads κ.α.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ηρώ Λεχουρίτη

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια ανύπαντρη μητέρα, ανεξάρτητη και διαρκώς σκεπτόμενη. Η Ηρώ είναι μια καταξιωμέ ...

Κατερίνα Ζαρίφη

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια πολύπλευρη προσωπικότητα με κοφτερό μυαλό.  Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι από τις πι ...

Ελένη Δήμου

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια φωνή που δεν την ξεχνάς ποτέ! ΜΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ,ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΤΑΛΜΕΝΗ ΦΥΣΗ ...

Νατάσα Μποφίλιου

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια δυναμική παρουσία με βελούδινη φωνή… Η Νατάσα Μποφίλιου είναι μια από τις αγα ...

Αλεξάνδρα Λαδικού

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια ηθοποιός – ζωντανός μύθος του θεάτρου μας. Είναι μεγάλη μας χαρά να φιλοξενούμ ...

Γιάννης Μαθές

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ταλέντο και ευαισθησία Ο Γιάννης Μαθές είναι ένας ανήσυχος και πολλά υποσχόμενος ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u