Ο κύκλος του Άρη στη ζωή μας


Ο Κύκλος του Άρη από τον 1ο έως τον 4ο Οίκο

Σε αυτό το διάστημα, αντιμετωπίζουμε τη πρόκληση του χρόνου. Δοκιμάζεται η κατεύθυνση που έχουμε πάρει στη ζωή μας.

Για αυτό το λόγο συχνά αντιμετωπίζουμε σοβαρές κρίσεις. Και νέες παρορμήσεις, νέες υποσχέσεις. Συχνά υπάρχει η ανάγκη για ελευθερία και για κάτι καινούριο.

Ο Άρης τείνει να είναι αυθόρμητος, πρέπει να κάνει τα πάντα ΤΏΡΑ. Όμως, παρά τις άμεσες πράξεις, δεν υπάρχει άμεση συνειδητοποίηση των στόχων μας.

Σε φυσιολογικά επίπεδα, αυτό θα εκδηλωθεί μέσα σε 6 με 12 μήνες (θα συμβούν πολύ περισσότερα αργότερα).

Οι σχέσεις και τα επαγγελματικά μας υποφέρουν λόγω του έξτρα παρορμητισμού μας. Αυτή είναι μία ιδιαίτερα φορτισμένη περίοδος, για αυτό θα υπάρξουν αρκετοί διαπληκτισμοί. Όμως, οτιδήποτε και αν ξεκινήσουμε τώρα, θα αξίζει αργότερα. Είναι μια ιδιαίτερα δυναμική περίοδος.

Καθώς ο Άρης περνά από τον δεύτερο Οίκο σας, δημιουργείται ένα πιο ξεκάθαρο και σταθερό σχέδιο.

Αρχίζουν οι πράξεις. Υπάρχει ένα νέο μονοπάτι μπροστά μας, για παράδειγμα μία νέα δουλειά, που θα μας φανερωθεί τους επόμενους μήνες. Όταν ο Άρης περνά από τον τρίτο Οίκο αυξάνει την σημασία της κοινωνικής μας ζωής, θέλουμε να βγαίνουμε περισσότερο, να εκφραζόμαστε περισσότερο, να γνωρίσουμε ανθρώπους και να ταξιδεύουμε.

Ο κύκλος του Άρη από τον 4ο έως τον 7ο Οίκο

Κάτω από αυτόν τον κύκλο γυρνάμε στον εσωτερικό μας εαυτό για απαντήσεις. Συχνά μας παρουσιάζεται ένα δίλημμα στη ζωή μας, για παράδειγμα με κάτι που έχει να κάνει με τη καριέρα και τις σχέσεις.

Θέλουμε κάτι με νόημα. Έτσι πιεζόμαστε να πάρουμε αποφάσεις και να κάνουμε συμβιβασμούς. Αυτό το διάστημα είναι συναισθηματικά βαρύ και ίσως καταστραφούν κάποιες σχέσεις. Και πάλι, οι σχέσεις θα μπουν στο επίκεντρο αργότερα, όταν ο Άρης περνά από τον 7ο Οίκο.

Η πορεία του Άρη στον 5ο Οίκο σηματοδοτεί μία χαρούμενη, κοινωνική και ενεργή περίοδο. Η δημιουργικότητα, τα συναισθήματα και ο ερωτισμός αυξάνονται.

Πολλές φορές υπάρχει το αίσθημα ότι ξεκινά μια νέα περίοδος!

Όσο ο Άρης περνά από τον 6ο Οίκο διοχετεύουμε αποτελεσματικά την ενέργειά μας στον εργασιακό τομέα, και ίσως μας κάνουν κάποια πρόταση που να αφορά μία νέα κατεύθυνση στην καριέρα μας.

Ψάχνουμε για πρακτικές λύσεις για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την πορεία του Άρη στον 1ο Οίκο.

Έτσι, είτε θα υπάρξει ένας βαθύς προβληματισμός (όπως να αναρωτηθούμε για τη κατεύθυνση μας στη ζωή και στις σχέσεις), είτε θα ανακαλύψουμε ένα νέο μονοπάτι.

Ο κύκλος του Άρη από τον 7ο έως τον 10ο Οίκο

Οι σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο. Γνωρίζουμε σημαντικούς ανθρώπους. Δημιουργούμε στενές σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω μας.

Αυτή είναι συνήθως η κυριότερη κοινωνική δραστηριότητα όλου του κύκλου. Συχνά, οποιαδήποτε κρίση που συνέβη κατά τη διάρκεια του πρώτου κύκλου, τώρα εξισορροπεί με μία λύση. Για παράδειγμα, ίσως συμβιβαστούμε, δεχτούμε μία νέα ευκαιρία ή κάνουμε μια νέα σχέση.

Όταν ο Άρης περνά από τον 8ο Οίκο φέρνει ακόμα περισσότερη ένταση στις σχέσεις. Υπάρχουν αρκετές έντονες κοινωνικές εμπειρίες.

Επίσης ξεκινούν τα πνευματικά ενδιαφέροντα για μια περίοδο που διαρκεί από 6 έως 12 μήνες.

Όταν ο Άρης περνά από τον ένατο Οίκο προσθέτει ταξίδια και διασκέδαση στη ζωή μας. Ψάχνουμε για νέους ορίζοντες, και για μεγάλα και καινούρια όνειρα. Η κοινωνικότητα είναι και πάλι ιδιαίτερα σημαντική.

Ο κύκλος του Άρη από τον 10ο μέχρι τον 11ο Οίκο

Τώρα πιεζόμαστε να αξιολογήσουμε τη ζωή μας. Είτε θα συμβιβαστούμε με την παρούσα κατεύθυνσή μας είτε θα απελευθερωθούμε.

Νιώθουμε αμφιβολίες και θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτό το συναίσθημα. Θέλουμε να ξαναπάρουμε τον έλεγχο της ζωής μας, και να αντιμετωπίσουμε θέματα όπως την σταθερότητα της σχέσης μας ή της δουλειάς μας.

Καθώς ο 10ος Οίκος επηρεάζεται από την ενέργεια του Κρόνου, ίσως αντιμετωπίσουμε προβλήματα με την εξουσία ή με την οικογένεια.

Ίσως επίσης χρειαστεί να κάνουμε μικρά πρακτικά βήματα ως προς την καριέρα μας (για παράδειγμα αν είμαστε άνεργοι, ψάχνουμε για εργασία).

Ίσως οραματιστούμε ένα νέο μονοπάτι (που συνήθως ανακαλύπτουμε όσο ο Άρης περνά από τον 9ο Οίκο), που θα βρίσκεται ακριβώς μπροστά μας. Αυτό ίσως δημιουργήσει διαπληκτισμούς αργότερα (στον 1ο Οίκο).

Συχνά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδους, η ζωή μας αλλάζει δραματικά (νέα δουλειά, κατοικία, προκλήσεις). Και αυτός είναι και ο λόγος που χρειαζόμαστε την έξτρα ενέργεια.

Καθώς ο Άρης περνά στον 11ο και 12ο Οίκο,

Αποτραβάμε τον εαυτό μας από την κοινωνία, νιώθουμε αποξενωμένοι, εξερευνούμε εναλλακτικούς τρόπους ζωής, και ξοδεύουμε χρόνο προσπαθώντας να καταλάβουμε τι μας προσφέρει η κοινωνία.

Διαλογιζόμαστε, μέχρι να ξεκινήσουν οι προσωπικές μας κρίσεις κάτω από την επίδραση του 1ου Οίκου.

Φυσικά, η αποξένωση και τα όνειρα αυτής της περιόδου θα χρωματίσουν τις προκλήσεις του 1ου Οίκου.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Το μυστήριο του Ήλιου (μέρος 1ο)

In category Πλανήτες

Χρειαζόμαστε τον Ήλιο για να νιώθουμε αυθεντικοί. Χωρίς την συνειδητή μας ένωση με ...

Η σεξουαλική επιθεώρηση της Αφροδίτης

In category Πλανήτες

Οι δείκτες του έρωτα και του σεξ, η Αφροδίτη και ο Άρης, Υποβάλλονται σε αργές εξελί ...

Η εσωτερική πηγή της Συναστρίας

In category Πλανήτες

Ένας αστρολογικός χάρτης πρέπει να αναλυθεί ως προς τις όψεις των σχέσεων προτού τ ...

Δίας: Η κοσμική μας ύπαρξη

In category Πλανήτες

Ένα από τα πρώτα πράγματα που μαθαίνουμε στην αστρολογία είναι η εύνοια του Δία. Οπ ...

Ουρανός: Το μονοπάτι του Μυαλού

In category Πλανήτες

Θέλω να καθίσετε και να σκεφτείτε μία σημαντική εμπειρία που να αφορά τον πλανήτη ...

Η μουσική των πλανητών: Οι Οκτάβες

In category Πλανήτες

Υπάρχου κάποιοι που δεν γνωρίζουν αυτή την έννοια καθόλου. Είναι ο Ερμής η  χαμηλό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u