Σχέση από απόσταση. Να το τολμήσω;

Σχέση από απόσταση. Να το τολμήσω;


Η απάντηση στο «αιώνιο ερώτημα» βρέθηκε.

«Αξίζει να κρατήσω μια σχέση από απόσταση ή χάνω χρόνο από τη ζωή μου;» Αυτή η ερώτηση βασανίζει καθημερινά πολύ κόσμο, όχι μόνο εσένα. Ας βάλουμε κάτω ένα-ένα τα δεδομένα και θα σου πούμε την απάντηση.

Υποθετικό Σενάριο 1:

Είσαι με έναν άνθρωπο αρκετά χρόνια και ξαφνικά του προκύπτει μία δουλειά στο εξωτερικό που είναι αδύνατο να απορρίψει. Θέλει (και «πρέπει») να τη δεχτεί. Κι έτσι γίνεται.

Αποχωρίζεστε με δάκρυα στα μάτια. Στην αρχή μιλάτε κάθε μέρα στο τηλέφωνο, αλλά μετά από λίγο όλο αυτό αραιώνει. Θα καταφέρει άραγε η σχέση σας να αντέξει; Κι αν αυτό γίνει, έχει προοπτική ή θα είστε μόνο μακριά από εδώ και στο εξής;

Υποθετικό Σενάριο 2:

Γνωρίζεις έναν άνθρωπο στις διακοπές σου, ο οποίος ζει σε άλλη πόλη. Στην αρχή το πάτε κι οι δύο χαλαρά λόγω απόστασης, αλλά σιγά σιγά αρχίζετε να δένεστε κι αποφασίζετε να είστε μαζί κι ας ζείτε σε άλλες πόλεις.

Τριήμερα και Σαββατοκύριακα τα περνάτε μαζί και νιώθετε πολύ ερωτευμένοι. Ωστόσο, μετά από λίγο καιρό χρειάζεστε ολοένα και περισσότερο μεταξύ σας χρόνο, αλλά κανένας δεν είναι διατεθειμένος να εγκαταλείψει την πόλη του. Αξίζει να κάνεις ένα βήμα πίσω και να αποχωριστείς φίλους και οικογένεια;

Υποθετικό Σενάριο 3:

Είσαι με έναν άνθρωπο από λίγες εβδομάδες έως λίγους μήνες, του προκύπτει μια δουλειά στο εξωτερικό και τη δέχεται. Δεν έχετε δεθεί ακόμα μεταξύ σας, αλλά εσύ θα ήθελες να προσπαθήσετε το θέμα της απόστασης κι ας μην έχετε συζητήσει κάτι για το μέλλον.

Ξέρεις, φαντάζομαι, ότι είσαι η πιο δύσκολη από τις 3 περιπτώσεις ε; Γιατί τόσο εκείνος, όσο και εσύ, δεν έχετε δεθεί και μπορεί να σας προκύψει «κάτι» όσο είστε μακριά. Το θέμα είναι, θα ενδώσετε ή θα κρατήσετε μία σχέση που δεν γνωρίζετε το μέλλον της;

Τι μπορώ να κάνω;

Είμαστε σίγουροι ότι πριν διαβάσεις αυτό το κείμενο, σε όποια από τις 3 κατηγορίες κι αν ανήκεις, έχεις περάσει πολλές ώρες στο τηλέφωνο με την κολλητή σου και τη μητέρα σου.

Η μεν κολλητή σου λέει ότι η αγάπη σας είναι δυνατή και θα αντέξει. Η δε Ελληνίδα μάνα σου λέει πως «έχεις μεγαλώσει πολύ και πρέπει να φτιάξεις τη ζωή σου». Έτσι, είσαι μπροστά σε ένα δίλημμα.

Η λύση είναι απλή. Οι psychic readers του 14850. Εκείνοι μόνο μπορούν να σου πουν αν με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει υπάρχει προοπτική εξέλιξης ή αν χάνεις το χρόνο σου.

Πίστεψέ μας, κανείς δεν θέλει να σου χαϊδέψει τα αυτιά και να σου δώσει ελπίδες για κάτι, αν όντως δεν ισχύει. Άλλωστε, αν το κάνει, δεν θα τον εμπιστευτείς ξανά.

Όσο για το κόστος; Σαφώς μικρότερο από τα χρόνια που θα χάσεις και περίπου ίσο με αυτό ενός πρόχειρου παντελονιού από αλυσίδα ένδυσης. Τι λες; Αξίζει;Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Πες μου το κινητό σου να σου πω ποια είσαι…

In category Dream Building

Αν έχετε ψάξει λίγο παραπάνω το θέμα της αριθμολογίας, τότε θα γνωρίζετε πως όλοι ο ...

Ποια Βασίλισσα των Ταρώ είσαι;

In category Dream Building

Ίσως γνωρίζεις ήδη πως κάθε Βασίλισσα από τις κάρτες του Παλατιού μιας Ταρώ τράπου ...

5 τρόποι να πάρουμε πίσω τη χαμένη μας δύναμη

In category Dream Building

Η ζωή που ζούμε και δημιουργούμε δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία αντανάκλαση ...

Συμβουλές του Παλατιού: Έρωτας

In category Dream Building

Αν δεν ρωτήσεις το Παλάτι των Ταρώ πώς θα είναι η ερωτική σου ζωή το επόμενο διάστη ...

Σταμάτα να σαμποτάρεις τα όνειρά σου!

In category Dream Building

Νιώθεις μπλοκαρισμένη; Ότι έχεις ένα τεράστιο πρόβλημα που δεν μπορείς να επιλύσε ...

Συμβουλές του Παλατιού: Οικονομικά

In category Dream Building

Ταρώ δεν είναι μόνο η Μεγάλη Αρκάνα. Οι μη γνώστες ίσως νομίσουν κάτι τέτοιο, αλλά τ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
//