Σχέση από απόσταση. Να το τολμήσω;


Η απάντηση στο «αιώνιο ερώτημα» βρέθηκε.

«Αξίζει να κρατήσω μια σχέση από απόσταση ή χάνω χρόνο από τη ζωή μου;» Αυτή η ερώτηση βασανίζει καθημερινά πολύ κόσμο, όχι μόνο εσένα. Ας βάλουμε κάτω ένα-ένα τα δεδομένα και θα σου πούμε την απάντηση.

Υποθετικό Σενάριο 1:

Είσαι με έναν άνθρωπο αρκετά χρόνια και ξαφνικά του προκύπτει μία δουλειά στο εξωτερικό που είναι αδύνατο να απορρίψει. Θέλει (και «πρέπει») να τη δεχτεί. Κι έτσι γίνεται.

Αποχωρίζεστε με δάκρυα στα μάτια. Στην αρχή μιλάτε κάθε μέρα στο τηλέφωνο, αλλά μετά από λίγο όλο αυτό αραιώνει. Θα καταφέρει άραγε η σχέση σας να αντέξει; Κι αν αυτό γίνει, έχει προοπτική ή θα είστε μόνο μακριά από εδώ και στο εξής;

Υποθετικό Σενάριο 2:

Γνωρίζεις έναν άνθρωπο στις διακοπές σου, ο οποίος ζει σε άλλη πόλη. Στην αρχή το πάτε κι οι δύο χαλαρά λόγω απόστασης, αλλά σιγά σιγά αρχίζετε να δένεστε κι αποφασίζετε να είστε μαζί κι ας ζείτε σε άλλες πόλεις.

Τριήμερα και Σαββατοκύριακα τα περνάτε μαζί και νιώθετε πολύ ερωτευμένοι. Ωστόσο, μετά από λίγο καιρό χρειάζεστε ολοένα και περισσότερο μεταξύ σας χρόνο, αλλά κανένας δεν είναι διατεθειμένος να εγκαταλείψει την πόλη του. Αξίζει να κάνεις ένα βήμα πίσω και να αποχωριστείς φίλους και οικογένεια;

Υποθετικό Σενάριο 3:

Είσαι με έναν άνθρωπο από λίγες εβδομάδες έως λίγους μήνες, του προκύπτει μια δουλειά στο εξωτερικό και τη δέχεται. Δεν έχετε δεθεί ακόμα μεταξύ σας, αλλά εσύ θα ήθελες να προσπαθήσετε το θέμα της απόστασης κι ας μην έχετε συζητήσει κάτι για το μέλλον.

Ξέρεις, φαντάζομαι, ότι είσαι η πιο δύσκολη από τις 3 περιπτώσεις ε; Γιατί τόσο εκείνος, όσο και εσύ, δεν έχετε δεθεί και μπορεί να σας προκύψει «κάτι» όσο είστε μακριά. Το θέμα είναι, θα ενδώσετε ή θα κρατήσετε μία σχέση που δεν γνωρίζετε το μέλλον της;

Τι μπορώ να κάνω;

Είμαστε σίγουροι ότι πριν διαβάσεις αυτό το κείμενο, σε όποια από τις 3 κατηγορίες κι αν ανήκεις, έχεις περάσει πολλές ώρες στο τηλέφωνο με την κολλητή σου και τη μητέρα σου.

Η μεν κολλητή σου λέει ότι η αγάπη σας είναι δυνατή και θα αντέξει. Η δε Ελληνίδα μάνα σου λέει πως «έχεις μεγαλώσει πολύ και πρέπει να φτιάξεις τη ζωή σου». Έτσι, είσαι μπροστά σε ένα δίλημμα.

Η λύση είναι απλή. Οι psychic readers του 875 876 86 86. Εκείνοι μόνο μπορούν να σου πουν αν με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει υπάρχει προοπτική εξέλιξης ή αν χάνεις το χρόνο σου.

Πίστεψέ μας, κανείς δεν θέλει να σου χαϊδέψει τα αυτιά και να σου δώσει ελπίδες για κάτι, αν όντως δεν ισχύει. Άλλωστε, αν το κάνει, δεν θα τον εμπιστευτείς ξανά.

Όσο για το κόστος; Σαφώς μικρότερο από τα χρόνια που θα χάσεις και περίπου ίσο με αυτό ενός πρόχειρου παντελονιού από αλυσίδα ένδυσης. Τι λες; Αξίζει;Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Πως να έρθεις σε επαφή με την Δίδυμη Φλόγα σου !

In category Dream Building

Η Δίδυμη φλόγα είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια σύνδεση π ...

Έρχονται αλλαγές. Είσαι έτοιμη;

In category Dream Building

Υπάρχουν άνθρωποι που επιζητούν διαρκώς τις αλλαγές στη ζωή τους. Άνθρωποι που δεν ...

Νεφρίτης: Ο λίθος που σε κάνει να… ξεχνάς τα προβλήματά σου

In category Dream Building

Νεφρίτης. Ένας λίθος σε πράσινες και μπεζ-καφέ αποχρώσεις που θα μπορούσε να είναι ...

Leap of faith

In category Dream Building

Υπάρχουν τρεις τεράστιες παγίδες στις οποίες πέφτουμε όσοι έχουμε διαβάσει πολύ γ ...

Τα μυστικά των δράκων

In category Dream Building

Όσοι έχουν δει Game Of Thrones λάτρεψαν τη στιγμή που γεννήθηκαν, ενώ όσοι παίζουν D&D games ...

Τι σου χαρίζει η αστερόσκονη της καλής σου νεράιδας;

In category Dream Building

Μυθικές φιγούρες φτιαγμένες από αστερόσκονη κι αγάπη. Από τα κλασικά παραμύθια μέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!