Τα μυστικά του 7ου οίκου


Ο κυβερνήτης του 7ου Οίκου μας,

Είναι σημαντικός δείκτης στον τρόπο που  εξελίσσονται οι σχέσεις καθώς και για την επιλογή συντρόφων.

Στην αστρολογία, κάθε ζώδιο κυβερνάται από έναν πλανήτη ή κάποιον φωτοδότη (τον Ήλιο και τη Σελήνη).

Όταν ένας Οίκος πέφτει σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο, γνωρίζουμε πως ο πλανήτης ή ο φωτοδότης που κυβερνά το συγκεκριμένο ζώδιο, κυβερνά και τον συγκεκριμένο Οίκο.

Έτσι για παράδειγμα, αν ο Αιγόκερως βρίσκεται στον 2ο Οίκο,

Ο Κρόνος είναι αυτός που κυβερνά τον 2ο Οίκο καθώς κυβερνά το ζώδιο του Αιγόκερω.

Πάντα λαμβάνουμε υπόψη μας τους καινούριους κυβερνήτες (τον Ουρανό που κυβερνά τον Υδροχόο, τον Ποσειδώνα που κυβερνά τους Ιχθύες και τον Πλούτωνα που κυβερνά τον Σκορπιό), αλλά δεν παραμελούμε το γεγονός πως ο Άρης συγκυβερνά τον Σκορπιό, ο Κρόνος τον Υδροχόο και ο Δίας τους Ιχθύες.

Οι Κυβερνήτες είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στην μελέτη ενός Ωροσκοπίου καθώς μας δείχνουν την ουσία και τον τρόπο με τον οποίο τα θέματα που σχετίζονται με τον συγκεκριμένο Οίκο εξελίσσονται και αναπτύσσονται.

Όσον αφορά τις σχέσεις, αυτό που μας απασχολεί περισσότερο είναι ο 7ος Οίκος καθώς εκεί μπορούμε να βρούμε τον τρόπο που εξελίσσονται και αναπτύσσονται οι σχέσεις.

Ταυτόχρονα μας δείχνει τον τρόπο με τον οποίο «οι άλλοι», ο σύντροφος δηλαδή, συμπεριφέρεται. Μας δίνει περαιτέρω περιγραφή για τον σύντροφο, πέρα από το στοιχείο που βρίσκεται στον 7ο Οίκο.

Σε περίπτωση που ο κυβερνήτης του 7ου Οίκου,

Ήταν ανάδρομος τη στιγμή της γέννησής σας, τότε «οι άλλοι», ο σύντροφος και οποιοσδήποτε γνωρίσετε ή αντιμετωπίσετε ποτέ δεν θα σας τα αποκαλύψει όλα. Θα υπάρξει κάποια μυστικοπάθεια.

Επίσης, ίσως αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, ένα βάρος ή κάποια απογοήτευση που δεν μπορεί να την βγάλει προς τα έξω για κάποιους λόγους. Τείνει να μην αποκαλύπτει πολλά για τον εαυτό του ή τουλάχιστον θα κρατά κάποια πράγματα μόνο για τον εαυτό του.

Ο ανάδρομος κυβερνήτης του 7ου Οίκου δείχνει κάποιον που κάνει πίσω, είναι ντροπαλός, διακριτικός, συνειδητός και μερικές φορές νιώθει κατώτερος.

Να περιμένετε για σύντροφο ένα άτομο μοναχικό, κάποιον που μερικές φορές τα βάζει με την ίδια τη ζωή.

Μερικές φορές θα πρέπει να αντιμετωπίσετε απόρριψη, και ίσως χρειαστεί να ζήσετε με άρνηση όσον αφορά τους ανθρώπους που συναντάτε ή αλληλεπιδράτε.

Ο κυβερνήτης του 7ου Οίκου σε ανάδρομη πορεία δείχνει κάποιον που επιστρέφει ύστερα από διακοπή της σχέσης, ή προσπαθεί να διορθώσει λάθη για να υπάρξει επανασύνδεση.

Δεν έχει ιδιαίτερη διάθεση να λάβει μέρος σε δραστηριότητες (καθώς συχνά νιώθει πληγωμένος).

Επίσης πολλές φορές δείχνει ένα άτομο που υποφέρει από κάποιο πρόβλημα υγείας, το οποίο όμως δεν είναι κάτι σοβαρό.

Η θέση του κυβερνήτη του 7ου Οίκου στους Οίκους και η σημασία του απέναντι στις σχέσεις

Στον 1ο Οίκο

Ίσως βρίσκεστε συνεχώς κάτω από την επιρροή ενός συντρόφου. Τείνετε να ακολουθείτε και να υποκύπτετε στον σύντροφό σας. Ο κίνδυνος είναι πως μπορεί να καταλήξετε να εξαρτάστε ολοκληρωτικά από αυτόν.

Ο έρωτας με τη πρώτη ματιά και ξαφνικά συναισθήματα έλξης, θα επηρεάσουν τη ζωή σας.

Μακροχρόνια, οι σχέσεις τείνουν να είναι απατηλές. Η ερωτική σχέση, τείνει να εξελίσσεται σε μία σχέση γεμάτη διαμάχες.

Στον 2ο Οίκο

Ο 2ος Οίκος είναι ο πιο σταθερός Οίκος του ζωδιακού κύκλου. Ο κυβερνήτης του 7ου Οίκου σε αυτή τη θέση έχει συχνά να κάνει με αδιέξοδο και καταστάσεις που σχετίζονται με αιώνια λαχτάρα. Ίσως κολλήσετε σε μία αγάπη και δεν μπορείτε να βγείτε από αυτή.

Οι σχέσεις θα είναι σταθερές, και αν μία σχέση δεν είναι πιθανή, ή δεν αποτελεί επιλογή, η σταθερότητα μπορεί να βρεθεί στα υλικά αγαθά.

Οι σχέσεις τείνουν να επηρεάζουν έντονα την αξία των δύο ανθρώπων. Οι σχέσεις αναπτύσσονται αργά και με δυσκολία.Υπάρχει πιθανότητα να μην παντρευτείτε τον άντρα τον ονείρων σας!

Στον 3ο Οίκο

Ο 3ος Οίκος είναι ο πιο ασταθής Οίκος του ζωδιακού κύκλου. Σχεδόν όλες οι σχέσεις της ζωής σας μπορεί να εξαφανιστούν και θα δυσκολευτείτε ιδιαίτερα να βρείτε μία σχέση που θα κρατήσει για μια ζωή.

Επίσης θέλετε να σας βλέπουν. Χρειάζεστε έναν σύντροφο για να δείχνετε τον εαυτό σας. Χρειάζεστε απίστευτη επίδειξη προσοχής.

Ο σύντροφός σας αποτελεί τον καθρέφτη σας και η ανάγκη να επικοινωνείτε μαζί του είναι σημαντικό μέρος της ζωής σας.

Επίσης χρειάζεστε έναν ζωηρό σύντροφο. Η εξωτερική εμφάνιση παίζει μεγάλο ρόλο για εσάς και στο συνήθως καταλήγετε με κάποιον που έχει απίστευτη εμφάνιση αλλά δεν σας ταιριάζει. Ο σύντροφός σας ίσως να είναι νεότερος από εσάς.

Στον 4ο Οίκο

Οι σχέσεις σας φέρνουν σε συναισθηματική κατάσταση. Είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και τείνετε να ταυτίζετε τον εαυτό σας με τον άλλον.

Πρέπει να γίνετε λίγο περισσότερο απόμακροι.Χρειάζεστε έναν σύντροφο για να νιώθετε καλά και είστε ιδιαίτερα κλειστά άτομα. Πρέπει να μάθετε να είστε πιο ανεξάρτητοι.

Στον 5ο Οίκο

Το φλερτ είναι κομμάτι της ζωής σας και ο σύντροφος σας φέρνει σε κατάσταση δημιουργικής έκφρασης του εαυτού. Θέλετε να απολαμβάνετε τη ζωή μαζί του και να μοιράζεστε χόμπι και αθλήματα. Χρειάζεστε έναν σύντροφο για να προχωράτε μπροστά.

Αυτός είναι που πυροδοτεί τη δημιουργική σας ώθηση, η πηγή της έμπνευσής σας και αυτός που κάνει τη ζωή σας να αξίζει.

Χρειάζεστε έναν σύντροφο που να τον θαυμάζετε. Οι σχέσεις σας χρειάζονται οπωσδήποτε παιχνιδιάρικο χαρακτήρα.

Στον 6ο Οίκο

Τείνετε να είστε προσεκτικοί και παθητικοί. Είστε ντροπαλοί και χρειάζεστε φιλικό περιβάλλον. Δεν αντέχετε τους διαπληκτισμούς και εύκολα νιώθετε παραμελημένοι ή πως σας έχουν απορρίψει.

Προσέχετε ιδιαίτερα τις λεπτομέρειες και ο σύντροφός σας πρέπει να είναι απόλυτα περιποιημένος.

Ο σύντροφός σας ίσως να έχει κάποια αδυναμία στην υγεία του και το πιθανότερο είναι να τον γνωρίσετε στο επαγγελματικό σας τομέα.

Στον 7ο Οίκο

Ο σύντροφός σας ίσως να είναι αρκετά εγωιστής και ακολουθεί συνεχώς τις δικές του παρορμήσεις και τα ένστικτα. Κατά κάποιο τρόπο, ζει τη ζωή του χωρίς να δεσμεύεται από τη δική σας.

Ο σύντροφός σας θα είναι εκκεντρικό άτομο που δεν θέλει να ανήκει σε κάποια συγκεκριμένη παρέα, ομάδα ή οικογένεια.Είστε αρκετά πνευματώδεις και χρειάζεστε κάτι αντίστοιχο στις σχέσεις.

Στον 8ο Οίκο

Ο 8ος Οίκος, είναι ο  Οίκος της αιώνιας λαχτάρας. Νιώθετε έλξη για ανθρώπους που δεν πρόκειται (ποτέ) να σας αφήσουν.

Ο σύντροφός σας πρέπει να είναι ο στύλος της δύναμής σας ακόμα και αν η ζωή σας αλλάξει δραστικά. Αυτή η θέση δείχνει μία σταθερή ένωση, ότι και αν συμβεί στη ζωή σας.

Οι σχέσεις σας θα είναι εντυπωσιακές και έντονες και θα σας αφήνουν με βαθιές και συχνά επώδυνες επιθυμίες. Οι σχέσεις θα χτιστούν πάνω στην ειλικρίνεια, τη σταθερότητα και την αξιοπιστία.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να έχετε αυτές τις αρχές, τότε οι σχέσεις γίνονται σκληρές και καταστρεπτικές. Ο ανταγωνισμός σας θα αποτελέσει πρόβλημα.

Στον 9ο Οίκο

Οι σχέσεις έχουν χαρακτηριστικά παραμυθιού. Έχει να κάνει με τον απόλυτο έρωτα. Συχνά ο σύντροφός σας βλέπει τελείως διαφορετικά τον κόσμο από εσάς.

Δεν είναι ο πιο ρεαλιστικός συνδυασμός και τείνετε να ζείτε σε φανταστικό κόσμο,βλέποντας τον σύντροφό σας κάτι από τα πέπλα του έρωτα.

Δεν βλέπετε προβλήματα παρά μόνο λύσεις. Θέλετε να σας αγαπούν και να είστε δημοφιλείς.

Στον 10ο Οίκο

Χρειάζεστε ώριμους συντρόφους και αν είστε γυναίκα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχετε τεράστια διαφορά ηλικίας με τον σύντροφό σας.

Επίσης, ο σύντροφός σας πρέπει να είναι σημαντικός, κάποιος που έχει ανέβει τη σκάλα της επιτυχίας και κάποιος που μπορείτε να θαυμάζετε.

Το στάτους και η διάκριση σας έλκουν. Οι σχέσεις σας έχουν κάτι το συμβατικό το παραδοσιακό και ίσως είναι κάπως βαρετές.

Χρειάζεστε έναν σύντροφο που μπορεί να φέρει την τάξη και τη δομή στο χαώδες μυαλό σας.

Στον 11ο Οίκο

Συνήθως αυτός ο συνδυασμός φέρνει εναλλασσόμενες σχέσεις. Συχνά, ο έρωτας βρίσκεται σε απόσταση και έλκεστε από ανθρώπους που δεν μπορείτε να έχετε.

Είναι δύσκολο να δεθείτε με κάποιον και ενώ ποθείτε τον έρωτα και την οικειότητα, πολλές φορές τρέχετε μακριά όταν τα βρείτε.

Οι σχέσεις τείνουν να μην διαρκούν και να τελειώνουν γρήγορα. Έλκεστε από αντισυμβατικούς ανθρώπους που δεν θέλουν δέσμευση.

Δυσκολεύεστε να κάνετε επιλογές. Συχνά, χρειάζεστε πολλές και διαφορετικές σχέσεις για να αισθανθείτε όμορφα. Δεν αντέχετε το συναίσθημα.

Στον 12ο Οίκο

Ίσως γνωρίσετε τον σύντροφό σας μέσα από την εργασία σας (σαν συνάδελφο ή σαν πελάτη). Θα είναι μοναχικός και δημιουργικός. Είναι ένας παθητικός συνδυασμός στον οποίο πρέπει να αποδεχτείτε τα πράγματα όπως είναι.

Ο 12ος Οίκος δεν είναι σωματικός Οίκος, έτσι μπορείτε να απομακρυνθείτε από σωματικές εμπειρίες/απολαύσεις εύκολα και χρειάζεστε έναν σύντροφο για να ζήσετε μαζί σε πνευματικό επίπεδο.

Οι σχέσεις ίσως είναι πλατωνικές και εγκεφαλικές. Ο σύντροφός σας θα είναι αρκετά καλλιτεχνικό άτομο ή θα ασχολείται με τη μουσική, ζώντας στον δικό του εσωτερικό κόσμο.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Η μουσική των πλανητών: Οι Οκτάβες

In category Πλανήτες

Υπάρχου κάποιοι που δεν γνωρίζουν αυτή την έννοια καθόλου. Είναι ο Ερμής η  χαμηλό ...

Ο Πλούτωνας και το μονοπάτι της Ορθής Δράσης

In category Πλανήτες

Στην εξελικτική Αστρολογία η έννοια του Πλούτωνα αντιπροσωπεύει την Ψυχή,  Αλλά π ...

Το μονοπάτι του Ποσειδώνα στη καρδιά μας

In category Πλανήτες

Ο Ποσειδώνας διαρρέει παντού. Μπορεί να είναι ευχάριστος όπως ένα όμορφο λουλούδι ...

Το μυστήριο του Ήλιου (μέρος 3ο)

In category Πλανήτες

Ο Ήλιος είναι ο σύνδεσμός μας για την δημιουργική μας έκφραση. Συνδέει τον κρυφό κα ...

Το μυστήριο του Ήλιου (μέρος 1ο)

In category Πλανήτες

Χρειαζόμαστε τον Ήλιο για να νιώθουμε αυθεντικοί. Χωρίς την συνειδητή μας ένωση με ...

Ο κύκλος του Άρη στη ζωή μας

In category Πλανήτες

Ο Κύκλος του Άρη από τον 1ο έως τον 4ο Οίκο Σε αυτό το διάστημα, αντιμετωπίζουμε τη π ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!