Βάσω Γουλιελμάκη

Βάσω Γουλιελμάκη


Το κορίτσι με τα υγρά μάτια

Η Βάσω Γουλιελμάκη είναι μια πολύ γοητευτική και ταλαντούχα ηθοποιός η οποία με την παρουσία της και την γλυκύτητα της σε καθηλώνει.

Ο αστρολογικός της χάρτης από την Πηνελόπη Παπουτσή.

Ο Ήλιος της στο ζώδιο των Ιχθύων είχε προδιαγράψει από την αρχή την σχέση της με την Τέχνη, καθώς για την Βάσω η ενασχόληση της με την Τέχνη αποτελεί την κινητήριο της δύναμη, μέσα από την οποία αναγεννιέται .

Η Σελήνη της στο ζώδιο του Ζυγού της δίνει μια έμφυτη ευγένεια, καλούς τρόπους, την κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακή χωρίς την τυπική έννοια του όρου αφού νοιάζεται ουσιαστικά για τους φίλους και τους συνεργάτες της, και  προσπαθεί να κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να είναι όλοι χαρούμενοι, ενώ αν χρειαστεί δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει τις διπλωματικές της ικανότητες για να φέρει την ηρεμία και την ισορροπία στο περιβάλλον της.

Ο Ωροσκόπος της στο ζώδιο του Λέοντα ενισχύει την λάμψη της, της δίνει εξωστρέφεια, την κάνει να ερωτεύεται και να παθιάζεται με την ζωή και την Τέχνη. Ένα άλλο χαρακτηριστικό της είναι η γενναιοδωρία της.

Η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ερμή στον 8ο Ηλιακό της οίκο την κάνει εχέμυθη, από την άλλη πλευρά όμως ενισχύει τις διαισθητικές της ικανότητες δίνοντας της  την ικανότητα να αντιλαμβάνεται τι κρύβεται πίσω από τα χαμόγελα, ενώ όταν θέλει μπορεί να γίνει ένας καλός μίμος αφού της δίνει την ικανότητα να μιμείται εκφράσεις και φωνές.

Η Βάσω Γουλιελμάκη

Η Αφροδίτη της στο ζώδιο του Κριού της κάνει ανεξάρτητη, εκφραστική και ενθουσιώδες, και επειδή η Αφροδίτη είναι και δείκτης των οικονομικών, της αρέσει να ξοδεύει τα χρήματα της για  ταξίδια, και γνώση.

Οι  όψεις αντίθεσης που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα τις δίνουν διαφορετικό τρόπο σκέψης και αντίληψης των καταστάσεων γύρω της, ενώ οι εύστοχες παρατηρήσεις της, κάνουν τους άλλους γύρω της να επαναπροσδιορίζουν με κάποιο τρόπο την στάση τους.

Η όψη τριγώνου που σχηματίζει ο Άρης με τον Ήλιο της δίνουν τεράστια αποθέματα δύναμης και ενέργειας και την ωθούν να δουλεύει ακούραστα για να πετύχει τους στόχους που βάζει.

Η όψη τριγώνου που σχηματίζει ο Δίας με τον Κρόνο της δίνει την αίσθηση του μέτρου, την ωθεί να αναλαμβάνει ευθύνες που μπορεί να φέρει εις πέρας, και την βοηθάει να βάζει ρεαλιστικούς στόχους τους οποίους μπορεί να υλοποιήσει, εστιάζοντας πάντα την προσοχή της στην ουσία.

Η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει τόσο τη δουλειά της όσο και όλη τη ζωή της ενισχύεται και από την όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Κρόνος με την Δήμητρα της.

Και φυσικά από ένα πολύ καλό καλλιτέχνη δεν μπορεί να λείπει η έντονη παρουσία του Ποσειδώνα, ο οποίος με την όψη τριγώνου που σχηματίζει με τον Δία ενισχύει την διαίσθηση και το έμφυτο ταλέντο της Βάσως, βάζοντας με αυτό τον τρόπο την σφραγίδα του στην καλλιτεχνική της εξέλιξη.

Τα νέα για την καλλιτεχνική και επαγγελματική πορεία της Βάσως είναι ευχάριστα, καθώς την περιμένουν πολύ σημαντικές συνεργασίες μέσα από τις οποίες θα καταφέρει να δείξει και άλλες πλευρές τους ταλέντου της. Αυτό που σίγουρα την περιμένει είναι πολύ δουλειά. Καλή επιτυχία Βάσω!!!

Η Βάσω Γουλιελμάκη και η κόρη της

Με την κόρη μου είμαστε οι καλύτερες φίλες…

Από τον γάμο της με τον Σωκράτη Αλαφούζο έχει αποκτήσει την κόρη της. Η Βάσω είναι από τις πιο πετυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της, με πάρα πολλές δουλειές στο θέατρο και την τηλεόραση, αλλά και με θαυμάσιες συνεργασίες. Τι να πρωτοθυμηθούμε από την Βάσω Γουλιελμάκη; Την «Βέρα στο δεξί», το «Safe Sex», το «Στρίβειν δια του αρραβώνος», τον «Κακό Βεζίρη», το «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή», το «Μόλις χώρισα»…. Ένα σωρό επιτυχίες…

Συνέντευξη στον Νίκο Μουρατίδη

 1. Βάσω μου γεια σου, που σε πετυχαίνω;

Καλημέρα, αυτή την στιγμή Αθήνα, αλλά είμαι περιοδεία με το «Σπασμένο γυαλί» του Άρθουρ Μίλλερ στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις στην Ελλάδα.

 1. Είσαι αισιόδοξη για το 2020;

Θέλω να έχουμε όλοι στην οικογένεια μου υγεία και αγάπη. Λεφτά και τύχη, αλλά όπως θα έλεγε και η μάννα μου, και όλος ο κόσμος.

 1. Όταν είπα σε κάποιους φίλους ηθοποιούς ότι θα κάνουμε μια συνέντευξη για το oroskopos.tv, αντιμετώπισα πολύ θετικά σχόλια. Άλλοι μου είπαν ότι είσαι «καλό παιδί», κι΄ άλλοι μου είπαν «γερό θεατρικό εργαλείο». Τι σημαίνει αυτό;

Μου αρέσουν και τα δύο που σου είπαν για μένα. Έτσι αισθάνομαι και εγώ, ότι είμαι καλός άνθρωπος και ότι μου αρέσει να κάνω ρόλους με βαθμό δυσκολίας… όποτε μπορείς να πεις ότι είμαι ένα χρήσιμο καλό πολυεργαλειο (γέλια)

 1. Κάποιοι που σε ξέρουν καλά, μου είπαν πως έχεις πολύ πλάκα και πως είσαι άσος στις μιμήσεις. Ισχύει;

Είμαι σίγουρα θετικός άνθρωπος που η ζωή με έχει κάνει να αποκτήσω χιούμορ και να γελάω ακόμα και όταν όλα είναι μαύρα. Όσο για τις μιμήσεις δεν νομίζω ότι είμαι εξπέρ – αλλά αν ασχοληθώ τα καταφέρνω… χαχαχαχα

 1. Εμένα δεν σου κρύβω, με εντυπωσίασες όταν σε είδα στην παράσταση «Άμλετ Β΄». Ήσουν πολύ καλή και επιπλέον με τρομερό κορμί, έκανες κάτι ακροβατικά που είχα μείνει με το στόμα ανοικτό. Τρομερή κίνηση. Έχεις σχέση με αθλητισμό ή γυμναστική;

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια! Χρόνια έκανα πρωταθλητισμό στη Ρυθμική γυμναστική και προπονητικά στην ομάδα μου, αλλά δεν απέκτησα την κίνηση με την γυμναστική. Τα ακροβατικά ίσως (γέλια). Την κίνηση νομίζω την πήρα από τη μαμά που χόρευε υπέροχα και τον μπαμπά μου που είχε σχέση με τη μουσική αφού έπαιζε λύρα και τραγουδούσε. Είμαι αποτέλεσμα γυμναστικής, χορού και μουσικής λοιπόν…χαχαχαχαααα

 1. Έχεις δουλέψει πολύ στην ζωή σου, και στην τηλεόραση και στο θέατρο, μπορείς να ξεχωρίσεις 5 έργα ή συνεργασίες που αγαπάς ιδιαίτερα;

Όχι δεν μπορώ να ξεχωρίσω. Ό,τι έχω κάνει είναι δουλειές που έχω «πονέσει» για να φέρω ένα καλό αποτέλεσμα. Σίγουρα όμως το να έχω συνεργαστεί με κάποιους ανθρώπους όπως ο Μίνως Βολανάκης στη «Μικρή μας πόλη» και στην «Κυρία από τη θάλασσα», ή ο Γιάννης Ξανθούλης στο «Το πεθαμένο λικέρ» στο κινηματογράφο, με τον Γιώργο Λεμπέση  σε 10 παραγωγές, με τους Ρέππα -Παπαθανασίου, με τον Χάρη Ρώμα, με τον Φασουλή, τον Καπουτζίδη, την Έλενα Ακρίτα.. είναι πολλοί…  δεν μπορώ τελικά να ξεχωρίσω.

 1. Η κόρη σου πια, πρέπει να είναι 15 ετών. Πως είναι οι σχέσεις σας;

Οι καλύτερες! Έχουμε χτίσει σχέση εμπιστοσύνης, μου τα λέει όλα και είμαι δίπλα της…

 1. Τον πρώτο καιρό που χωρίσατε με τον Σωκράτη, τι σας έλεγε; Σας είχε θυμώσει που χωρίσατε ή το κουβεντιάσατε και κατάλαβε;

Δεν είχε θυμώσει – τουλάχιστον έτσι έδειχνε και έτσι έλεγε… Βεβαίως εμείς ξέραμε πως υπήρχε στεναχώρια.  Ήταν πολύ μικρή και ο χωρισμός έγινε σιγά σιγα…Βλέποντας όμως το παιδί ότι οι σχέσεις μας με τον Σωκράτη είναι άψογες, ησύχασε.

Η Βάσω Γουλιελμάκη από την σειρά Πολυκατοικία

 1. Με τον πατέρα της, έχει καλές σχέσεις; Ισχύει αυτό που λένε πως τα κορίτσια έχουν τρομερή αδυναμία στον μπαμπά;

Ισχύει, και όντως έχει αδυναμία στο μπαμπά της από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε, αλλά χωρίς τη μαμά της δεν μπορεί (γέλια)

 1. Προστατεύεις πολύ την προσωπική σου ζωή, και καλά κάνεις, αλλά παρ΄ όλα αυτά όλο και μαθαίνουμε πράγματα. Και ενώ όλα έδειχναν ότι η σχέση σου με τον πρώην ποδοσφαιριστή και προπονητή Νικόδημο Παπαβασιλείου, βάδιζε υπέροχα, εσείς χωρίσατε. Τι συνέβη;

(σοβαρεύει) Οι πρώην είναι πρώην… δεν μιλάω για  τα προσωπικά μου… άστο καλύτερα.

 1. Πιστεύεις στην αστρολογία;

Δεν πιστεύω τυφλά, ακούω όμως. Κι΄ αν βρω κάτι που μου αρέσει, το κρατάω και ανάλογα πράττω

 1. Σου έχουν ξανακάνει τον αστρολογικό σου χάρτη;

Ναι, πιο παλιά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αλλά δεν πολυθυμάμαι…

 1. Ανάμεσα σ΄ αυτά που διαβάζω και που λένε τα άστρα και οι πλανήτες για σένα, είναι πως σου αρέσει να ξοδεύεις τα χρήματα σου σε ταξίδια και γνώσεις. Πράγματι;

Πράγματι έτσι είναι. Τα ταξίδια τα λατρεύω, θέλω να γυρίσω το κόσμο όλο, να γίνω πιο σοφή…

 1. Αυτήν την εποχή είσαι με τον Χρήστο Γιάνναρη;

Ναι.

 1. Το ξέρεις πως έχει παίξει σε μια τηλεοπτική σειρά που έχω γράψει, το «Αθήνα-Θεσσαλονίκη», και έκανε τον γιο του Σπύρο Παπαδόπουλου;

Ναι το ξέρω, μου το έχει πει. Μια πολύ ωραία σειρά και που τώρα που την είχε επανάληψη δεν έχανα ούτε επεισόδιο. Μπράβο σου επ΄ ευκαιρία…

 1. Πριν τελειώσουμε θα ήθελα να μου πεις για την φετινή θεατρική παράσταση που συμμετέχεις αλλά και για την «Πολυκατοικία».

«Το σπασμένο γυαλί» είναι μια σπουδαία παράσταση. Πολυεπίπεδη και άψογα σκηνοθετημένη από την Άσπα Καλλιάνη. Ο κόσμος φεύγει λυτρωμένος. Μιλάει για τις σχέσεις, για την γυναίκα μέσα στη κοινωνία και στο γάμο, έχει υπέροχες ψυχολογικές αναζητήσεις και διαδραματίζεται λίγο πριν το Β παγκόσμιο πόλεμο, με ήρωες Εβραίους στην Αμερική.

 1. Και η Πολυκατοικία;

Η πολυκατοικία είναι μια σειρά με σκηνοθέτη τον μετρ Βασίλη Θωμόπουλο, που περνάμε υπέροχα. Έχει τέτοια διαίσθηση και γνώσεις ο Θωμόπουλος, που η καθοδήγηση του είναι υπέροχη. Μου αρέσουν πολύ και οι δύο φετινοί μου ρόλοι. Είναι τόσο διαφορετικοί, αλλά έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Και οι δύο γυναίκες που υποδύομαι παλεύουν μέσα τους κι αυτό θέλω και γω για μένα, να παλεύω για το καλύτερο.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ηρώ Λεχουρίτη

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια ανύπαντρη μητέρα, ανεξάρτητη και διαρκώς σκεπτόμενη. Η Ηρώ είναι μια καταξιωμέ ...

Κατερίνα Ζαρίφη

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια πολύπλευρη προσωπικότητα με κοφτερό μυαλό.  Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι από τις πι ...

Ελένη Δήμου

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια φωνή που δεν την ξεχνάς ποτέ! ΜΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ,ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΤΑΛΜΕΝΗ ΦΥΣΗ ...

Νατάσα Μποφίλιου

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια δυναμική παρουσία με βελούδινη φωνή… Η Νατάσα Μποφίλιου είναι μια από τις αγα ...

Αλεξάνδρα Λαδικού

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια ηθοποιός – ζωντανός μύθος του θεάτρου μας. Είναι μεγάλη μας χαρά να φιλοξενούμ ...

Γιάννης Μαθές

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ταλέντο και ευαισθησία Ο Γιάννης Μαθές είναι ένας ανήσυχος και πολλά υποσχόμενος ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u