Η Δήμητρα και οι Εξωτερικοί Πλανήτες


Όταν ο πολύ σημαντικός, αν και μικρός πλανήτης, η Δήμητρα, έχει στον γενέθλιο χάρτη όψεις με τους εξωτερικούς πλανήτες.

Οι εκδηλώσεις αφορούν συνήθως την επαγγελματική σφαίρα και μπορούμε να αντλήσουμε πολλές πληροφορίες για την μετέπειτα εξέλιξη του ατόμου.

Με την ενέργεια της Δήμητρας σε έντονες όψεις με τους εξωκρόνιους πλανήτες ο άνθρωπος αισθάνεται ότι μια καλή προσωπική ζωή και μια πετυχημένη οικογένεια δεν είναι αρκετά για να νιώσει ευτυχισμένος.

Θέλει έντονη δράση στην δουλειά του. Αλλά όχι μόνον αυτό. Θέλει να καλλιεργήσει τον εαυτό και τους άλλους και η υπηρεσία στην κοινότητα ή και την ανθρωπότητα στο σύνολό της οδηγεί σε μια πιο γεμάτη ζωή.

Η Δήμητρα και οι άλλοι αστεροειδείς βρίσκονται όλοι μεταξύ του Άρη και του Δία, μια ζώνη που βρίσκεται μεταξύ της προσωπικής και διαπροσωπικής ζώνης πλανητών. Η Δήμητρα στο ατομικό ωροσκόπιο μπορεί να μας δώσει στοιχεία ανάλογα με τις συνδέσεις που κάνει σε άλλους πλανήτες.

Σηματοδοτεί μια ποικιλία επαγγελματικών ενδιαφερόντων, συμπεριλαμβανομένων όλων των κοινωνικών επαγγελμάτων, όπως η εκπαίδευση του παιδιού, οι αγροτικές ασχολίες, η υπηρεσία τροφίμων και η κτηνιατρική. Γενικά δίνει επαγγέλματα που συνδέονται με την φύση και το κοινό καλό.

Πιο συγκεκριμένα, όταν η Δήμητρα είναι στενά συνδεδεμένη με τον Ουρανό, αισθάνεται κάποιος σαν πολίτης του κόσμου. Ίσως η προσωπική οικογένειά του να είναι πολύ δυσλειτουργική για να ταυτιστεί μαζί της, ή για άλλους λόγους, το άτομο μεταφέρει τις ενέργειές του μακριά από την προγονική παράδοση.

Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ζει σε μια ξένη χώρα, να συμμετάσχει σε ένα ανθρωπιστικό σκοπό, ή με άλλο τρόπο να ασχολείται με την γεφύρωση των φυλετικών, πολιτιστικών, ή θρησκευτικών διαφορών.

Όταν η Δήμητρα έχει όψεις με τον Ποσειδώνα το άτομο μπορεί να αισθάνεται αναγκασμένο να αναλάβει τη φροντίδα των λιγότερο τυχερών σε μια κοινωνία.

Πνευματικές ανάγκες μπορεί να γαλουχήσουν τον βαθύ εαυτό του, καθώς και να εμπνεύσουν την ανάπτυξη ενός βαθύτατου αισθήματος συμπόνιας.

Πολλά άτομα με έντονες όψεις Δήμητρα-Πλούτωνα αισθάνονται το κάλεσμα να εργαστούν σε γηροκομεία όπου θα βοηθήσουν ή και θα καθοδηγήσουν τους ασθενείς στο πέρασμα στην έξοδο από την ζωή.

Τα άτομα με όψεις Δήμητρα – Χείρωνα έχουν την τάση να ασχολούνται με την θεραπεία και την ψυχολογία. Είναι άτομα που έχουν ένα φυσικό χάρισμα να καταλαβαίνουν από τι πάσχει ο άλλος αλλά και να βλέπουν τα ψυχολογικά αίτια μιας ασθένειας. Μπορεί να ξεκινήσουν από την συμβατική ιατρική, είναι σίγουρο όμως πως κάποια στιγμή θα την συνδυάσουν με άλλες πρακτικές σαμανικού τύπου.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!