7ος Οίκος: Ο Οίκος του Ζυγού


Στην μεσότητα του ζωδιακού, αμέσως μετά την καρμική Παρθένο και τον 6ο Οίκο, πριν τον καρμικό Σκορπιό και τον 8ο Οίκο.

Στέκει ο Οίκος που δεν αφορά τον κατώτερο σφαιρικό κόσμο, αλλά τις ανώτερες δυνάμεις, ο 7ος Οίκος του Ζυγού και της Αφροδίτης.

Είναι ένας Οίκος που παίζει πάντα πολύ μεγάλο ρόλο στην ζωή μας, γιατί από την δική του της «αποθήκη» θα διαλέξουμε συντρόφους και συνεργάτες, αλλά θα διαλέξουμε και τα πρόσωπα με τα οποία θα παίξουμε τους πολλαπλούς ρόλους στην ζωή μας.

Ας μην ξεχνάμε ότι κάθε άνθρωπος είναι, για να το δούμε σε ένα πρώτο επίπεδο και μόνον, παιδί κάποιων ανθρώπων, γονιός ίσως, έχει αδελφικές, φιλικές, ερωτικές σχέσεις, έχει συνεργάτες. Και με όλους αυτούς, αναγκαστικά συνδιαλέγεται με ελαφρώς – ή και απόλυτα – διαφορετικά πρόσωπα. Αυτό το παιχνίδι της συνεύρεσης με τους άλλους πραγματοποιείται στον 7ο Οίκο.

Κυβερνήτης του 7ου Οίκου: Αφροδίτη

Ζώδιο που αντιπροσωπεύει: Ζυγός

Λέξεις – Κλειδιά

Σχέσεις, προβολή του Εγώ στο Εμείς, επιχειρηματικές συνεργασίες, οπτική του εαυτού όπως τον βλέπουν οι άλλοι, ισορροπία, διαπροσωπικές σχέσεις, διαμάχες για την εξουσία, ανταλλαγές συναισθημάτων, δικαιοσύνη, γάμος

Οίκος που σχετίζεται με:

Ο 7ος Οίκος είναι η ζωδιακή περιοχή όπου θα βρείτε διορατικότητα στις σχέσεις. Είναι παραδοσιακά το σπίτι του γάμου. Αλλά ορίζει πώς θα ζευγαρώνουν γενικά οι ψυχές, είτε μιλάμε για την αγάπη, την φιλία ή τις επιχειρηματικές συνεργασίες.

Ο Οίκος του Ζυγού και της Αφροδίτης κατέχει στοιχεία για όλα τα σημαντικά πρόσωπα που θα παίξουν ρόλο στην ζωή μας, όλες τις διαπροσωπικές σχέσεις και τους δεσμούς, και αυτό το πεδίο περιλαμβάνει και τους εχθρούς και τους αντιπάλους, υπάρχει μια αψίδα και μια ζυγαριά εδώ, ας μην το ξεχνάμε.

Οι πολλές αποχρώσεις του 7ου Οίκου, από την αρμονία στις σχέσεις έως τις διαμάχες για την εξουσία ζωής και θανάτου που εκφράζονται εδώ, δίνουν στην ζωή μας την πολυπλοκότητα που συνήθως έχει.

Αν ο 1ος Οίκος, που είναι στο πολικό ζώδιο του Ζυγού και κυριαρχείται από τον Κριό και τον Άρη σχετίζεται με την ταυτότητα και την φλόγα του Εγώ, ο 7ος διαμορφώνει την ταυτότητά σας σε σχέση με τους άλλους.

Το βρίσκετε εύκολο να κάνετε σχέσεις, ή είστε περισσότερο;

Είναι η αγάπη της ζωής σας μια τραγική συνθήκη, ή είστε τυχεροί στον έρωτα; Θα παντρευτείτε πολλές φορές, ή μόνο μία; Θα είναι ένας ευτυχισμένο γάμο, ή μια ταραχώδης συνεύρεση, ή και τα δύο; Αυτός ο δυναμικός Οίκος έχει ενδείξεις για το τι μαθήματα θα συναντήσετε στην παρούσα ζωή σας από άποψη σχέσεων.

Ο έβδομος οίκος δείχνει εάν είστε ικανοί επίσης για να μετέχετε μαζί με άλλους σε μια επιχείρηση, ή αν αντίθετα προτιμάτε να εργάζεστε μόνοι σας. Ένας ενεργός έβδομος οίκος (με παρουσία του Ήλιου ή του Άρη για παράδειγμα εδώ) καθιστά πιθανή την περίπτωση να συνεργάζεστε άριστα με άλλους, αλλά ως αρχηγός και ηγέτης.

Ο Δίας εδώ, στο σπίτι των συμπράξεων είναι ευοίωνο σημάδι για επιχειρήσεις και δίνει πολλές πιθανότητες για οικονομικά οφέλη. Δύσκολες όψεις πλανητών, ή καρμικά μαθήματα (Πλούτωνας, Κρόνος) στον έβδομο Οίκο μετατρέπουν τις σχέσεις σε ένα χωνευτήρι όπου όλες οι δυσκολίες στην αγάπη και τις σχέσεις, όλη η εμπειρία που τόσο δύσκολα αποκτήθηκε, είναι βαθιά μεταμορφωτική στο τέλος.

Αν η αγάπη πονάει, δείτε μήπως έτσι πρέπει να είναι, κάνοντας ανάγνωση του 7ου Οίκου σας. Οι σχέσεις σε μια συναστρία με ένα αγαπημένο πρόσωπο θα φανούν πολύ ανάγλυφα, σε όλες τους τις αποχρώσεις, με την ανάγνωση του 7ου Οίκου.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!