Παρθένος: ένας δάσκαλος για τους γονείς


Το παιδάκι Παρθένος, είτε μιλάμε για κοριτσάκι είτε για αγοράκι, είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα.

Η κλασική αστρολογία μιλάει βέβαια για την αναλυτική ικανότητα ενός Παρθένου και για την αγάπη του στην τάξη και την καθαριότητα, αλλά αυτά είναι μόνον τα εξωτερικά χαρακτηριστικά.

Αν πάμε στην αστρολογία του βάθους, που ασχολείται με το καρμικό κομμάτι της ψυχής μας, το παιδάκι Παρθένος αναδύεται με άλλο φως στα μάτια μας, γίνεται ένας μικρός σοφός δάσκαλος.

Η καρμική Παρθένος

Η Παρθένος είναι ζώδιο του κάρμα, μαζί με τον Σκορπιό και τους Ιχθύες. Με τους Ιχθύες μάλιστα είναι πολικά ζώδια, αποτελώντας τον άξονα 6ου – 12ου Οίκου, που ασχολείται με την θυσία, την υπηρεσία και το παρελθόν.

Το παιδάκι Παρθένος πολύ συχνά κρατάει μνήμες μιας προηγούμενης ζωής, αφήνοντας άφωνους τους γονείς του, ενώ δεν είναι σπάνιο να έχει χαρίσματα εκτός μέτρου που αγγίζουν την τηλεπάθεια.

Αν αυτά τα ιδιαίτερα πνευματικά και ψυχικά του προσόντα αντιμετωπιστούν σωστά, και κυρίως αν φροντίσουν οι γονείς η μάλλον βάρβαρη διαδικασία της εκπαίδευσης να μην «ξεριζώσει» τις πνευματικές του δυνάμεις μέσα από την ρουτίνα και την επανάληψη, ο μικρός/η μικρή Παρθένος θα σας εκπλήξουν!

Η καρμική Παρθένος χαρίζει στους προστατευόμενους της μια αίσθηση αποστολής επάνω στην γη, κι έτσι συχνά το παρθενάκι θα πει ότι δουλειά του είναι να φέρει την παγκόσμια ειρήνη, την αγάπη, ή κάτι άλλο πολύ μεγαλεπήβολο και μεγαλόστομο, και το εννοεί απόλυτα. Καλό είναι οι γονείς να μην γελάνε με τέτοιες δηλώσεις αλλά να βοηθούν το παρθενάκι όντως να βρει την αποστολή του στον κόσμο.

Η κριτική δεν κάνει καλό στο παιδάκι – Παρθένο

Το μικράκι που ανήκει στην Παρθένο κριτικάρει τους πάντες, αλλά δεν δέχεται κριτική. Πληγώνεται πολύ βαθιά αν οι γονείς του το επιπλήξουν δημόσια για παράδειγμα.

Το ίδιο βέβαια έχει την τάση να πει σκληρά λόγια χωρίς να ενδιαφέρεται για το αν κάποιος που θα τα ακούσει θα πονέσει. Μεγαλώνοντας θα χάσει αυτήν την τάση, που ώρες – ώρες το κάνει να φαίνεται σκληρόκαρδο.

Αν ως γονιός ενός μικρού Παρθένου γίνεται αποδέκτης κάποιου σκληρού σχολίου, ψάξτε να δείτε ποιο είναι το τραύμα που έχει δημιουργηθεί και το παρθενάκι το επουλώνει προσπαθώντας να σας πονέσει. Είναι σκληρό στην κριτική του, αλλά δεν την κάνει ποτέ αν δεν έχει πρώτα πληγωθεί, φανερά ή κρυφά.

Δάσκαλος δασκάλων

Το ζώδιο της Παρθένου είναι από τα πλέον ενσυνείδητα. Έχει λοιπόν το μικρό παρθενάκι και πολύ μυαλό και μεγάλη ψυχή, είναι αυτό που λέμε «παλιά ψυχή». Ως εκ τούτου είναι γεννημένο για να διδάσκει.

Ως γονείς του, με το που θα έχει κάποια γλωσσική επάρκεια, δώστε του τον χρόνο να σας πει όλα αυτά τα θαυμαστά που έχει στο χαριτωμένο κεφαλάκι του, θα εκπλαγείτε από την απέραντη, φυσική του σοφία!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σωστή Αστρολογική Διατροφή για το Μωράκι

In category Παιδική Αστρολογία

Δεν είναι το θέμα αν θα γίνει vegan ή όχι το μικρό σου το κουκλί. Το θέμα είναι αν έχει ...

Πολικά Αδερφάκια : Ευλογία Η…..

In category Παιδική Αστρολογία

Τι ξεπερασμένα ροζ και γαλάζια φορμάκια! Άσε που είναι τρελά στερεότυπο, αλλά όντω ...

Κρυμμένα Ταλέντα με βάση τον πλανήτη ψυχής

In category Παιδική Αστρολογία

Πώς θα βρείτε τον πλανήτη στον οποίο σχετίζεται η ψυχή του μωρού σας, όπως έκανε ο α ...

Παιδί με αντίθετης ενέργειας ζώδιο

In category Παιδική Αστρολογία

Ως γνωστόν τα ζώδια έχουν πολλές ποιότητες, χωρίζονται σε στοιχεία, μεσημβρινούς, ...

Μικρά με μεγάλα ταλέντα

In category Παιδική Αστρολογία

Κάθε άνθρωπος γεννιέται προικισμένος από την φύση και τον θεό σε κάποιον τομέα. Το ...

Τα νεογέννητα της πρωτοχρονιάς !

In category Παιδική Αστρολογία

Κάθε χρόνο γίνεται δημοσιογραφικό θέμα τα μωρά που θα γεννηθούν στην αλλαγή του χρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u