Καρμική Συναστρία


Το σημαντικότερο εργαλείο ανάλυσης και διερεύνησης των καρμικών σχέσεων είναι η συναστρία δύο ατόμων.

Καρμικές μπορεί να είναι όχι μόνον οι ερωτικές σχέσεις, αλλά και οι σχέσεις μεταξύ γονέων, αδελφών, φίλων ή συνεργατών.

Οι συλλογικοί πλανήτες, όπως ο Κρόνος και ο Ουρανός, παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στην διαμόρφωση των προσωπικών σχέσεων, ειδικά όταν αντιμετωπίζουμε σε μια συναστρία όψεις μεταξύ αυτών και των προσωπικών πλανητών του ατόμου με το οποίο συνδεόμαστε.

Ας αποκρυπτογραφήσουμε τις βασικές καρμικές όψεις σε μια συναστρία.

Όταν ο Κρόνος ενός ατόμου συναντά ένα προσωπικό πλανήτη ενός άλλου ατόμου, μια αίσθηση του καθήκοντος, υποχρέωσης, ή καρμικό χρέος μπορεί να υπάρξει. Αυτό μπορεί να είναι υποστηρικτικό ή μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο – και συχνά έχουμε έναν συνδυασμό και των δύο.

Σημειώστε ότι η ισχυρή επίδραση που φέρνει ο Κρόνος στην συναστρία και στον σύνθετο χάρτη φαίνεται σχεδόν απαραίτητη για δύο ψυχές ώστε να δεθούν μαζί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε επίπεδο ψυχής, υπάρχει η ανάγκη, η επιθυμία, ή το αίσθημα του χρέους να παραμείνει ένας με τον άλλον.

Κατά την έναρξη της σχέσης, υπάρχει μεγάλη άνεση να βρίσκονται μαζί.

Όταν υπάρχει σχέση ανάμεσα στον Ουρανό του ενός με τον Κρόνο του άλλου, πολύ συχνά έχουμε αυτόματη έλξη δύο ατόμων.

Ακόμα, αυτή η σχέση Ουρανού – Κρόνου ανάμεσα σε άτομα δίνει μια επίδραση κάτω από την οποία μπορούν να αισθάνονται μια ισχυρή απροθυμία σχέσης και ταυτόχρονα να αισθάνονται μια παρόρμηση να είναι μαζί. Αυτό που λέμε μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε. Είναι σαν να αισθάνονται ότι αυτό θα είναι μια βαριά σχέση, και συνήθως είναι σωστό προαίσθημα.

Με κάποια επαφή του Κρόνου με τους προσωπικούς πλανήτες, το άτομο που έχει τον Κρόνο να πραγματοποιεί αυτές τις όψεις, εκδηλώνει περισσότερο την αίσθηση του καθήκοντος να είναι με τον άλλον.

Σε άλλες περιπτώσεις, μπορεί να υπάρξει μια πραγματική σχέση αγάπης-μίσους που αναπτύσσεται, καθώς το άτομο με τον Κρόνο έχει την τάση να περιορίζει και να κατευθύνει το άτομο του οποίου αγγίζει τους προσωπικούς πλανήτες. Οι προσωπικοί πλανήτες μπορεί να αντισταθούν σε αυτές τις προσπάθειες σε κάποιο επίπεδο, αλλά συναινούν ούτως ή άλλως (συχνά απρόθυμα!).

Το  άτομο που έχει τον κυρίαρχο Κρόνο παίζει συχνά το ρόλο της «μητρικής» ή «πατρικής» φιγούρας για το άτομο με τους προσωπικούς πλανήτες, προσπαθώντας να σβήσει «το εσωτερικό παιδί» του άλλου, που νιώθει ότι δεν μπορεί πια να είναι παιχνιδιάρικο, δεν μπορούν οι δυο τους να ενεργούν αυθόρμητα, ή να εκφράσουν τα συναισθήματα τους. Μια τέτοια σχέση αρχίζει να φθείρεται από καθημερινές εντάσεις και η αποστασιοποίηση αρχίζει.

Οι σκληρές όψεις (σύνοδος, ημι-τετράγωνο, τετράγωνο, ενάμιση τετράγωνο, και αντίθεση) ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Κρόνο και τη Σελήνη και τον Κρόνο στο σύνθετο διάγραμμα τείνουν να μας επηρεάζουν πιο στενά. Θέματα διαχωρισμού, αποστασιοποίηση, απόσυρση και εμπόδια είναι ισχυρές πιθανότητες.

Κατά τη διάρκεια της σχέσης, υπάρχει ο κίνδυνος της επιδείνωσης σε μια φαινομενικά απαθή και μηχανική σχέση.

Μια άλλη έκφραση αυτών των όψεων είναι η έντονη επιθυμία να είναι μαζί δύο άτομα, αλλά έξω από υποχρεώσεις – συχνά αυτές οι όψεις δίνουν παράνομες σχέσεις.

Είτε η αποστασιοποίηση φαίνεται να αποτελεί έμμεση ή άμεση προοπτική λόγω διαφορών, είτε λόγω εξωτερικών κολλημάτων, το γενικό θέμα είναι περίπου το ίδιο – μπλοκαρίσματα του φυσική και αυθόρμητη ροή της συναισθηματικής έκφρασης.

Ζευγάρια με τις θέσεις αυτές έχουν την τάση να ζουν με την ιδέα ότι η σχέση τους είναι συχνά συναισθηματικά ανεκπλήρωτη.

Και τα δύο μέρη μπορεί να αισθάνονται ότι καταλήγουν αρκετά μοναχικά ή ανασφαλείς λόγω της εμπειρίας τους από κοινού. Ωστόσο έχουμε έντονους δεσμούς που γενικά μεταλλάσσουν την προσωπικότητα των ατόμων που συμμετέχουν.

Υπάρχει μια μεγάλη προσκόλληση – κάποιος που μπορεί να μείνει με τον άλλον μαζί πολλά χρόνια, αν όχι επ ‘αόριστον. Η μετάβαση είναι βέβαιο ότι θα είναι λίγο δύσκολη, αλλά είναι επίσης πολύ δύσκολο να αφήσει κάποιος μια τέτοια σχέση να τελειώσει.

Μπορεί να διαπιστώνει κάποιος  ότι έχει περάσει πολλές στιγμές που νομίζει πως η σχέση έχει τελειώσει, μόνο για να διαπιστώσει ότι δεν μπορείτε να φανταστεί τη ζωή χωρίς τον άλλο. Αυτά τα σκαμπανεβάσματα μπορεί να είναι πηγή έμπνευσης, αλλά αν υπάρχουν πάρα πολλά, μπορεί να είναι κουραστική η ζωή!

Η οικοδόμηση εμπιστοσύνης για τον άλλο είναι ένα ζήτημα επίσης καθαρά καρμικό. Οι όψεις των συλλογικών με τους προσωπικούς πλανήτες δημιουργούν άμεσα εμπιστοσύνη, ακόμα κι  αν δεν υπάρχει λόγος, ακόμα κι αν οι όψεις είναι δύσκολες.

Οι συλλογικοί πλανήτες δίνουν το στίγμα των αέναων ταξιδιών μέσα στον χρόνο, ενώ οι προσωπικοί μας λένε τι κάνουμε σε αυτήν την συγκεκριμένη ζωή.

Πραγματικά, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε γνωρίζοντας έναν άνθρωπο, δεν είναι να δούμε αν ταιριάζουν οι όψεις της Αφροδίτης, αλλά αν υπάρχει εμπλοκή συλλογικών πλανητών.

Αυτό είναι το κύριο στοιχείο που θα μας ειδοποιήσει ότι έχουμε μια σχέση η οποία φέρει φορτίο και αναγκαστικά θα μας απασχολήσει.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Είδη καρμικών σχέσεων

In category Καρμική Αστρολογία

Πόσων ειδών σχέσεις δημιουργούμε μέσα στον αέναο κύκλο των ζωών; Όλες οι σχέσεις μ ...

Σελήνη: Ασημένιο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Είναι σχεδόν γνωστό ότι στην παρούσα φάση του Κάρμα το ορίζει η Σελήνη με τους Δεσμ ...

Ανάδρομο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Οι πλανήτες εννοείται ότι έχουν σύνδεση με το κάρμα, αυτοί άλλωστε το παράγουν. Υπό ...

Συχνές ερωτήσεις για την νέα ζωή

In category Καρμική Αστρολογία

Το κάρμα έχει νόημα να εξετάζεται σε σχέση φυσικά με την θεωρία των προηγούμενων ζ ...

Μια συνταρακτική έρευνα

In category Καρμική Αστρολογία

Όσοι ασχολούνται με το κάρμα και την καρμική αστρολογία, Ασφαλώς γνωρίζουν την περ ...

Το κάρμα της Ανιδιοτέλειας

In category Καρμική Αστρολογία

Στην ανατολική παράδοση έχει εξελιχθεί ένα είδος γιόγκα, που ονομάζεται Κάρμα Γιό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!