Εξωτερικοί πλανήτες και ψυχικές δυνάμεις


Καθώς προχωράμε σε μια σαφώς πιο ανεπτυγμένη πνευματικά περίοδο έχει έρθει η ώρα να δούμε τους εξωτερικούς πλανήτες με το πραγματικό τους μήνυμα.

Ο Πλούτωνας, ο Ποσειδώνας και ο Ουρανός έχουν πολύ περισσότερα να μας δώσουν από τις βασικές περιοχές ελέγχου – λίμπιντο, όνειρο και επανάσταση.

Αυτοί οι 3 εξωτερικοί πλανήτες είναι υπεύθυνοι για αυτό που ονομάζουμε ψυχικές δυνάμεις. Αν έχετε κάποιον από αυτούς κοντά σε μία από τις γωνίες (Asc, MC, Desc, IC) ή σε στενή σχέση με τους προσωπικούς πλανήτες ή αν έχετε περισσότερους πλανήτες στα σημάδια τους: Σκορπιός, Ιχθύες ή Υδροχόος, τότε μπορείτε να αναπτύξετε μια συγκεκριμένη ψυχική και επιπλέον αισθητική ικανότητα πιο εύκολα.

Ο Πλούτωνας είναι ένας διεισδυτικός πλανήτης – μπορεί να δώσει όραση με ακτίνες Χ, τηλεκινητικές ικανότητες (κινούμενα αντικείμενα με το μυαλό) θεραπευτικές ικανότητες, ικανότητες να παλινδρομήσει κάποιος σε προηγούμενες ζωές (ή να δει προηγούμενες ζωές σε άλλους).

Οι άνθρωποι με προικισμένο Πλούτωνα μπορούν να ανακτήσουν και να θεραπεύσουν μνήμες από τραυματισμούς πολλών ενσαρκώσεων.

Βασικές ικανότητες: διοχέτευση ενεργειών, επικοινωνία με τους νεκρούς.Εάν ο Πλούτωνας σας έχει καλές όψεις (εξάγωνα, σύνοδο), τότε αυτές οι πρακτικές είναι ασφαλείς για εσάς, εάν ο Πλούτωνας σας έχει πιο αγχωτική όψη (αντιθέσεις ή τετράγωνα) τότε μπορείτε ακόμα να έχετε πρόσβαση σε αυτές τις δεξιότητες και θεραπευτικές πρακτικές, αλλά πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί γιατί μπορείτε να προσελκύσετε αρνητικά τέτοια πνεύματα ή η εμπειρία μπορεί να είναι υπερβολικά ισχυρή / άβολη ή διεισδυτική για άλλους ή τον εαυτό σας.

Οι ψυχικές δεξιότητες του Ποσειδώνα (και των Ιχθύων) περιλαμβάνουν:

Σαφήνεια, το να βλέπει κάποιος αύρες, κρυστάλλινη εκ του μακρόθεν όραση, ραβδοσκοπία, ανάγνωση και τηλεπάθεια: βασικά ο άνθρωπος του Ποσειδώνα είναι τόσο ενσυναίσθητος προς τα συναισθήματα των άλλων που συγχωνεύεται μαζί τους για να αισθανθεί τον πόνο τους.

Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί, καθώς η αύρα τους είναι πολύ πορώδης, φτάνει να συγχωνευθεί με άλλους και πρέπει να δημιουργήσουν ισχυρές αμυντικές και προστατευτικές ασπίδες γύρω από αυτήν, επειδή απορροφούν εύκολα τις αρνητικές συνήθειες, τα συναισθήματα ή τα πάθη τους.

Πολλοί ψυχικοί και ενδιάμεσοι έχουν ισχυρό Ποσειδώνα, αλλά και μερικοί από τους καλύτερους από αυτούς έχουν πρόβλημα εθισμού, καθώς αυτός είναι ένας τρόπος να αποκλείσουμε τα επώδυνα συναισθήματα και εντυπώσεις από άλλους.

Ο Ουρανός (και ο Υδροχόος) δεν είναι τόσο ψυχικοί με τη συνήθη έννοια της λέξης, αλλά έχουν έναν τόσο γρήγορο επεξεργαστή πληροφοριών και εντυπώσεων που φέρνουν καταστάσεις ιδιοφυΐας ή επιπλέον αισθητικής γνώσης.

Οι αποκαλυπτικές γνώσεις όπως η αστρολογία κυβερνάται από τον Ουρανό – και κάποιοι πολύ καλοί προγνωστικοί αστρολόγοι έχουν ισχυρό Ουρανό- και οι άλλοι μπορεί να θεωρούν ότι είναι ψυχικοί, αλλά έχουν απλά την ικανότητα να επεξεργάζονται τόσο πολύ γρήγορα πληροφορίες και πιθανούς συνδυασμούς στο διάγραμμα, με ταχύτητα σε όσα έχουν διαβάσει, ακούσει, έμαθαν με τα χρόνια που μοιάζουν να είναι ψυχικά. Φτάνουν να ξέρουν ως οραματιστές και να έχουν ξαφνικές γνώσεις ή μη φανερές πηγές πληροφόρησης.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!