Ο ρόλος του Ποσειδώνα στις καρμικές ερωτικές σχέσεις


Η επιθυμία του κάθε ανθρώπου να ζήσει τον μεγάλο έρωτα,

Που θα τον ξεμυαλίσει και θα μοιάζει με ένα όμορφο παραμύθι, είναι η κινητήρια δύναμη που μας κάνει να ψάχνουμε αυτήν την συνάντηση με το άλλο μας μισό.

Για το κυνήγι του ιδανικού  αυτού έρωτα θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε ότι ευθύνεται ο Ποσειδώνας. Αυτός ο απομακρυσμένος πλανήτης μας δημιουργεί την επιθυμία να γνωρίσουμε τον εξιδανικευμένο έρωτα και να πιστέψουμε στην ρομαντική αγάπη.

Ο Ποσειδώνας είναι κυβερνήτης στους Ιχθύες και σχετίζεται με τον 12ο οίκο, ο οποίος αντιπροσωπεύει την εσωτερική και ψυχολογική πλευρά του εαυτού μας, το υποσυνείδητό μας, τις δοκιμασίες την πνευματικότητά μας και τις μυστικές και παρασκηνιακές κινήσεις.

Έτσι λοιπόν μπορούμε να πούμε ότι είναι ο πλανήτης των ιδανικών και των ψευδαισθήσεων.

Αυτός μας οδηγεί στην ανίχνευση του απόλυτου έρωτα, όπου με ρομαντική διάθεση θα προχωρήσουμε στο ονειροπόλο μονοπάτι της φαντασίας.

Θα δημιουργήσουμε δηλαδή μια εξωπραγματική κατάσταση στον νου μας και θα πιστέψουμε ότι βρήκαμε τον ιδανικό εραστή και την μυθική και ρομαντική σχέση.

Όταν όμως αντικρύσουμε κάποια στιγμή την πραγματικότητα τότε τα πράγματα αλλάζουν.

Το παραμύθι διαλύεται και μαζί του και το εγώ μας.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ποσειδώνας είναι συλλογικός πλανήτης και το εγώ δεν σημαίνει ουσιαστικά τίποτε γι’ αυτόν.

Ωστόσο η σχέση μας με το άτομο που θα πιστέψουμε ότι ξεπήδησε από αυτό το  όμορφο παραμύθι, λειτουργεί ανυψωτικά για εμάς.

Τα συναισθήματά μας γίνονται έντονα και βιώνουμε την εσωτερική μας ταραχή ως ένα μοναδικό αίσθημα αγάπης και τρυφερότητας.

Η τάση μας να βιώσουμε με πάθος την σχέση μας με τον σύντροφό μας που θεωρούμε μοναδικό, μπορεί να μας τυφλώνει και να μην βλέπουμε την αλήθεια, να μας παραπλανά και να μην σκεφτόμαστε λογικά και όταν το ανακαλύψουμε, όταν φύγει αυτός ο παραμορφωτικός φακός να νοιώσουμε τεράστια απογοήτευση.

Ασφαλώς δεν κυριαρχεί μόνο η πλευρά των ψευδαισθήσεων αλλά δύο άτομα μπορεί να έχουν την ίδια αίσθηση των πραγμάτων και να βιώνουν τον ίδιο φανταστικό χώρο.

Να πιστεύουν δηλαδή στην συνάντησή τους με τον ιδανικό και απόλυτο έρωτα.

Τότε η σχέση που θα αναπτυχθεί θα είναι πολύ δυνατή, ρομαντική , τρυφερή και παθιασμένη.

Αν όμως ο Ποσειδώνας δημιουργεί σκληρές όψεις σε μια συναστρία με την Αφροδίτη και τον Κρόνο, όπως τετράγωνο, όψη χιαστί ή σύνοδο τότε η σχέση θα έχει μακροχρόνια προβλήματα, θα υπάρχει απιστία, προβλήματα υπογονιμότητας και καταπίεση των αισθημάτων και της λίμπιντο.

Πολλές φορές μάλιστα τα άτομα αισθάνονται προδομένα ή νοιώθουν εγκλωβισμένα μέσα στην σχέση και ασφυκτιούν.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u