Ο Αυτοσκοπός του Κριού


Ο Ήλιος στον αστρολογικό χάρτη συμβολίζει τον στόχο μας και τι μπορούμε να πετύχουμε στη ζωή.

Μας δείχνει τα πράγματα που αντιμετωπίζουμε και τις μάχες που πρέπει να ξεπεράσουμε.

Κάποιοι λαοί πιστεύουν πως η πηγή δημιούργησε ποικιλομορφία μορφών ζωής, συμπεριλαμβάνοντας τις ανθρώπινες ταυτότητες, έτσι ώστε να απολαμβάνουν την ποικιλία των εμπειριών στους αιώνες.

Η γέννηση κάτω από το ζώδιο του Κριού, σημαίνει πως τα συγκεκριμένα πράγματα που πρέπει να κάνουν τα άτομα περιλαμβάνουν τολμηρό θάρρος και πρωτοτυπία.

Η κύρια ανησυχία της εξέλιξης αυτού του ζωδίου έχει να κάνει με τη θέληση και με την εφαρμογή του δικού τους τρόπου για να μάθουν να είναι ανεξάρτητοι.

Κάποιος που έχει αρκετούς πλανήτες στον 1ο του Οίκου έχει την ίδια προσωπικότητα με αυτό το φλογερό ζώδιο.

Με το στοιχείο της φωτιάς, πρέπει να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν την έκφραση του εαυτού τους καθώς και τη δημιουργική τους ώθηση.

Η ανυπομονησία τους, τους ωθεί να τολμούν εκεί που όλοι οι άλλοι διστάζουν, και συνήθως αντιμετωπίζουν τη ζωή σαν να είναι μάχη, πρόκληση, πόλεμος με την εξουσία, περιοριστική δύναμη η κάποιου είδους καταπιεστική ενέργεια.

Είναι κάτι που χρειάζεται τη δύναμη του να είναι κάποιος ειλικρινής με τον εαυτό του. Τα άτομα αυτά προσελκύουν αρκετές εμπειρίες με το μέρος τους έτσι ώστε να δοκιμάζουν συνεχώς τις ικανότητές τους.

Αν δεν θεωρούν τον εαυτό τους δυνατό, είναι κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να αναγνωρίσουν. Η δουλειά τους είναι να νικούν και να προκαλούν παλιούς τρόπους, και αυτό συνήθως συμβαίνει όταν κάτι καινούριο είναι έτοιμο να γεννηθεί.

Συχνά οδηγεί τους Κριούς σε δύσκολες καταστάσεις που είναι επικίνδυνες, έτσι ώστε να αποδείξουν τη δύναμη και το θάρρος τους.

Στη βαθύτερη φύση ενός Κριού, το κυριότερο χαρακτηριστικό είναι η ανάγκη τους για αρχηγία και ο στόχος να κερδίζουν παρά τον ανταγωνισμό. Θέλουν να νιώθουν ενθουσιασμό και να ζουν μεγάλες περιπέτειες.

Όμως ο τύπος του Κριού βρίσκεται συνεχώς στη διαδικασία σχηματισμού του εαυτού του. Δεν έχει κανένα όριο. Δεν είναι από τους ανθρώπους που τελειώνουν αυτά που ξεκινούν και δεν τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα.

Παρασύρεται από τις δημιουργικές πράξεις και όχι από τις δημιουργίες… Κατά μία έννοια τουλάχιστον, τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Κριού, καλούνται να θυσιάσουν το παρελθόν τους, να το κάψουν στο βωμό της αφοσίωσής τους για μία καινούρια ζωή.

Ο Κριός πρέπει να παλέψει εναντίον στο τράβηγμα του συλλογικού παρελθόντος, των οικογενειακών μελών ή των υπολοίπων περιοριστικών δυνάμεων που ο Κριός αναγκάζεται να πολεμήσει.

Ο Κριός γίνεται επιθετικός και βίαιος όταν οι άλλοι μπαίνουν στο δρόμο του και προσπαθούν να σταματήσουν αυτή τη δίψα για ζωή που έχει μέσα του η οποία τον αναγκάζει να εξερευνήσει νέα μονοπάτια.

Είναι σημαντικό για αυτούς να προβαίνουν σε πράξεις, με αποτέλεσμα συνεχώς αντιμετωπίζουν εμπόδια και κρίσεις στη ζωή που τους κρατούν πίσω, αλλά συνήθως γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν. Είναι πάντα έτοιμοι να σηκώσουν τα μανίκια τους και να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση.

Ο Κριός δεν θέλει να του δείχνουν τι να κάνει, θέλει να το κάνει μόνος του. Όταν ο Κριός έχει έμφαση στο Ωροσκόπιο, τότε υπάρχει ενίσχυση ανεξαρτησίας και την ανάγκης για ελευθερία να παίρνει τις δικές του αποφάσεις και να ανακαλύπτει κάτι καινούριο.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!