Astro-Μηνύματα για το 2020


“Καληνύχτα Κεμάλ αυτός ο κόσμος δε θα αλλάξει ποτέ”, ήταν ο στίχος που είχε γράψει ο σπουδαίος Μάνος Χατζιδάκις και μιλούσε για τον Κεμάλ,ένα πριγκιπόπουλο “στης Ανατολής τα μέρη μια φορά κι έναν καιρό”, που κάποτε δοκίμασε να κάνει την επανάστασή του, μα απέτυχε.

Όμως εμείς, όλοι οι κοινοί θνητοί που ζήσαμε ως εδώ, θα έχουμε την τύχη, τούτον τον κόσμο να τον δούμε να αρχίζει να αλλάζει. Να ξεθεμελιώνεται για να χτιστεί άλλη μία φορά από την αρχή.

Ίσως να μας φοβίζει αυτή η ιδέα πως όλα όσα ξέραμε δε θα είναι πια τα ίδια. Όμως εάν πέρα απ το φόβο μας, ονειρευτούμε ένα μέλλον καλύτερο, θα το δούμε νά ΄ρχεται πίσω από τα μαύρα σύννεφα, πάνω στον ουρανό, εκεί που θα υπάρχει πάντα το φως ο ήλιος το φεγγάρι.

Το 2020 είναι η εισαγωγή του έργου της παγκόσμιας εξέλιξης, ενός κόσμου που αλλάζει. Ψεύτικες φιλοδοξίες, αγορασμένης ευτυχίας καταναλωτισμού επίδειξης της ματαιοδοξίας να φανούμε στα μάτια των άλλων με χάρτινα στολίδια λαμπεροί, δυνατοί, νέοι, αιώνιοι…εφήμεροι, δε θα έχουν θέση πια. “Παγκόσμια λιτότητα” προβλέπουν όλοι οι “ειδικοί” πολιτικοί αναλυτές ακόμα και αστρολόγοι.

Το μυστικό είναι, να αλλάξουμε τη λέξη και να την πούμε “απλότητα”. Σε λίγο θα ανακαλύψουμε, ότι όλα όσα λέγονται καταναλωτικά αγαθά, φτιαγμένα να μας δίνουν την ψευδαίσθηση πως είμαστε ευτυχισμένοι δε θα έχουν καμία αξία. Κι ας στολίζουν  σήμερα τη ζωή μας κι ας βρίσκονται πάνω στα ρούχα μας στα σπίτια μας στη μαγική οθόνη του υπολογιστή μας .

Γιατί λες κι από θαύμα, ξαφνικά θα ανακαλύψουμε εκ νέου, πως η ομορφιά, κρύβεται πίσω από πράγματα απλά. Πάνω από ένα ποτήρι κρασί με δυο κουβέντες μιας συντροφιάς. Μιας αγκαλιάς ερωτευμένης έξω στο δρόμο, ακόμα κι αν βρέχει. Στο χαμόγελο ενός μωρού που τώρα γεννήθηκε. Σε ένα περίπατο στη χειμωνιάτικη λιακάδα. Κάπου εδώ το ταξίδι αρχίζει.

Κανείς μας δεν ξέρει τι καιρό θα κάνει. Τι να φορέσει, που βρίσκεται ο προορισμός. Είναι όμως μια περιπέτεια, που άλλοτε θα έχει αγωνία, άλλοτε χαρά άλλοτε δυσκολία, σίγουρα όμως θα είναι συναρπαστική. Αυτός ο κόσμος επιτέλους αλλάζει.

Για να γίνει καλύτερος μη μείνεις σπίτι, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Θα ανακαλύψεις εάν κυκλοφορήσεις εκεί έξω, πως γύρω σου θα υπάρχουν αμετανόητα αισιόδοξοι.

Κι αν δεν έχεις δικά σου όνειρα, να τα επινοήσεις θα σου χρειαστούν. Και να θυμάσαι πως στο τέλος, νικάει πάντα η αγάπη, γιατί κι αυτή υπάρχει σε πράγματα απλά, ανθρώπινα, που σίγουρα δεν αγοράζονται.

-Ας δούμε το μήνυμα που σου στέλνει το 2020 για να πάρεις μία ιδέα για το πως θα είναι η χρονιά σου

Κριέ, ένα από τα σπουδαία σου χαρίσματα, είναι το θάρρος και η επιμονή σου να τα καταφέρνεις ακόμα και στα δύσκολα. Έτσι λοιπόν είναι σίγουρο, πως ότι και να σου φέρει το 2020 για να σε δοκιμάσει, μάλλον θα είναι μάταιο,αφού τίποτα δε θα υπάρξει μη αντιμετωπίσιμο. Ξεκινάει για σένα μια καινούργια συναρπαστική περίοδος, όπου τα εμπόδια που θα σου φέρει θα σε προκαλούν για να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το πείσμα σου να τα καταφέρεις και θα τα καταφέρεις. Στρατηγικά αν το σκεφτείς, θα χρειαστεί να αποφύγεις τις συναισθηματικές παρορμήσεις στις κινήσεις σου και να τα βάλεις με την ανυπομονησία σου. Χρειάζεται να αλλάξεις τρόπο σκέψης και στάσης, να αναθεωρήσεις μερικά πράγματα που υπάρχουν στο κεφάλι σου και να δεις με άλλη ματιά τόσο την επαγγελματική σου πορεία, όσο και την προσωπική σου κατάσταση. Ανακατατάξεις και αλλαγές θα σε αναγκάσουν το Μάρτιο να είσαι σε ετοιμότητα να τις αντιμετωπίσεις, αρχικά κάνοντας ησυχία και σε δεύτερη φάση πιάνοντας εκείνα που πρέπει να διορθωθούν στη ζωή σου, ένα ένα και όχι όλα μαζί. Μην τα βάζεις με τους ισχυρότερους από σένα, αφού ο καθένας κάνει τη δουλειά του κι εσύ τη δική σου. Απλά έχε τους στο νου σου, χωρίς να στοχοποιείσαι. Οικονομικά μπορεί να μην κερδίσεις το λαχείο αλλά χρήματα λίγο ως πολύ για να καλύψεις τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις σου θα έχεις. Γίνε μονάχα πιο προνοητικός στη διαχείρισή τους τον Ιούνιο, Σεπτέμβριο Δεκέμβριο, λόγω της τάσης που υπάρχει να κάνεις έκτακτα έξοδα. Αισθηματικά, εάν έχεις μία σχέση που είναι για σένα το στήριγμά σου και όχι η αισθηματική σου εξάρτηση, δώσε χώρο και λόγο στον άνθρωπό σου να εκφραστεί, κάνε κι εσύ το ίδιο, χωρίς φόβο και πάθος, χωρίς ένταση και εγωισμούς. Αν είσαι μόνη/ος τις ευκαιρίες να φτιάξεις μια φωλιά στη ζωή σου θα τις έχεις, αρκεί να μην κουβαλάς μέσα σου το παρελθόν και τα κουσούρια του.

Ταύρε, ένα από τα σπουδαιότερα προτερήματά σου, είναι ότι ξέρεις να χτίζεις σε γερές βάσεις και να στηρίζεσαι στη θέλησή σου πως θα τα καταφέρεις. Όμως ήδη θα έχεις πάρει τα μηνύματα και θα έχεις δει τα σημάδια, ότι η αρχιτεκτονική της ζωής σου αλλάζει. Τα υλικά που μέχρι σήμερα χρησιμοποιούσες, βασισμένα σε ότι σου παρείχαν άνθρωποι συνθήκες και καταστάσεις, δεν αποδίδουν πλέον το ίδιο και νιώθεις πως χρειάζεται να αναζητήσεις άλλους τρόπους να πορευτείς στα σίγουρα. Πρέπει να καταλάβεις, να μάθεις και να συνειδητοποιήσεις πως τίποτα πλέον δεν πρέπει να θεωρείς “σίγουρο”, αφού όλα αλλάζουν για να εξελιχτείς. Για αρχή ότι κι αν έρθει μην αιφνιδιάζεσαι. Στρατηγικός είσαι, να είσαι λοιπόν υποψιασμένος κι ετοιμοπόλεμος. Κι επειδή πολλοί “δικοί” σου άνθρωποι θα χρειαστούν το μυαλό και τις ικανότητές σου, γίνε ηγέτης του εαυτού σου, στάσου ηγέτης δίπλα τους. Τό ‘χεις. Από το Σεπτέμβριο και μετά, το γενικότερο κλίμα όχι μόνο γύρω σου αλλά παντού αλλάζει και θα κληθείς να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τη μετέπειτα πορεία σου. Ίσως μάλιστα οι αποφάσεις σου αυτές, να επηρεάσουν και εκείνους που ζουν μαζί σου. Πρόσεξε λοιπόν να είσαι σοφός και ευθύκριτος. Γίνε επιφυλακτικός με τις συνεργασίες σου και τους ανθρώπους που θα σου προσφέρουν κάποιες παροχές με σχετική ευκολία. Πονηρέψου γιατί κάποιες από αυτές, θα προέρχονται από σκοπιμότητες. Οικονομικά, αναζήτησε νέες πηγές στο να ενισχύσεις το εισόδημά σου, δοκιμάζοντας την τύχη σου ακόμα και σε πεδία που δεν είχες επιχειρήσει άλλοτε. Αισθηματικά, εάν βρίσκεσαι ήδη σε μία μόνιμη σχέση που σε καλύπτει, μπορείς να την ανανεώσεις και να την πας ένα βήμα μπροστά, είτε με το να την επισημοποιήσεις, να συζήσεις με το ταίρι σου, ή να αποφασίσεις να φέρεις στη ζωή σου έναν απόγονο. Αν είσαι μόνη/ος, να στο σενάριο παίζει ακόμα και ένας κεραυνοβόλος έρωτας.

Δίδυμε, ιδέες έχεις, προνοητικός είσαι, στα δύσκολα λύσεις βρίσκεις, μαθαίνεις εύκολα. Το 2020 λοιπόν, θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όλα σου τα προτερήματα και να γίνεις περισσότερο οργανωτικός. Φρόντισε να μη διασπάται η προσοχή σου σε πολλά μέτωπα και να μάθεις τι θα πει μεθοδικότητα οργανωτικότητα και στόχος. Ξεκαθαρίσματα σχέσεων και συνεργασιών είναι στο πρόγραμμα, γι αυτό εντόπισε με ποιους θα συνεχίσεις και ποιους θα αφήσεις πίσω σου. Αν κάποια πράγματα μέχρι τώρα δε σου βγήκαν παρόλο που προσπάθησες, τα αφήνεις και πας παρακάτω. Μη σπαταλάς το χρόνο σου άσκοπα. Από την Άνοιξη και μετά, θα δεις σημαντικούς τομείς της ζωής σου να βελτιώνονται, όπως τον επαγγελματικό και κατ’ επέκτασιν τον οικονομικό. Θα έχεις πολλή δουλειά και υποχρεώσεις, θα απαιτήσουν τη μέγιστη προσπάθειά σου αλλά στο τέλος το αποτέλεσμα που θα βγει, θα είναι υπέρ σου. Στη διάρκεια της χρονιάς, μπορεί να συναντήσεις κάποιες δυσκολίες που θα είναι ζόρικη η υπέρβασή τους, όμως με σύνεση και χωρίς συναισθηματικό παρορμητισμό, θα μπορέσεις να τις ξεπεράσεις σίγουρα. Καλλιέργησε το δημιουργικό σου πνεύμα και αποφάσισε επιτέλους να ασχοληθείς με τα έμφυτα ταλέντα σου. Ευκαιρίες θα σου δοθούν και άνθρωποι θα σε υποστηρίξουν και θα προωθήσουν τις ιδέες σου. Η προοπτική να διευρύνεις τον κοινωνικό και τον επαγγελματικό σου κύκλο υπάρχει. Να θυμάσαι ότι κάποια άτομα που θα γνωρίσεις τώρα, έρχονται στη ζωή σου για να μείνουν. Οικονομικά, λύσεις θα βρεις εάν δε φοβηθείς να ζητήσεις εκείνα που αντιστοιχούν στις επαγγελματικές σου ικανότητες, να αναζητήσεις ένα νέο εργασιακό αντικείμενο, να αλλάξεις τον τρόπο της διαχείρισης των εσόδων σου. Αισθηματικά, εάν πιστεύεις ότι η σχέση που διατηρείς έχει δοκιμαστεί ως προς τις αντοχές της στο χρόνο, ανανέωσέ τη. Αν είσαι μόνη/ος , δε θα λείψουν οι ερωτικές προκλήσεις , κυνήγησε τις.

Καρκίνε, για αρκετά χρόνια έχεις υποστεί και περάσει από διάφορες μεταμορφωτικές φάσεις του εαυτού σου αλλά και της ζωής σου συνολικότερα. Διαπροσωπικές σχέσεις πάσης φύσεως δοκιμάστηκαν. Η αντοχή η υπομονή και τα όριά σου. Δέχτηκες ανατροπές σε ότι θεωρούσες σίγουρο σταθερό ή δεδομένο. Είδες ανθρώπους που αγαπούσες να αλλάζουν. Είδες να αλλάζει ακόμα και το εργασιακό σου αντικείμενο. Να σου ζητούν όλοι και όλα να αναπροσαρμόζεις συχνά τη στάση και τη στρατηγική σου. Και σε όλη αυτή την επίπονη και επώδυνη σχεδόν διαδικασία ανακάλυψες εκ νέου την ανθεκτικότητά σου. Πως να διαχειρίζεσαι το υπέρμετρο  συναίσθημά σου. Τόλμησες να βγεις και να πετάξεις έξω από τη φωλιά σου. Να γνωρίσεις κόσμο. Να ανοιχθείς κοινωνικά και να πεις, ότι δύσκολα ή εύκολα, “εγώ τα κατάφερες”. Το 2020, σου ζητά να τελειώνεις με όλα τα “υπόλοιπα” που έχεις αφήσει από το παρελθόν, να κοιτάξεις μπροστά και με περισσότερο χαμόγελο “αντισώματα” και αισιοδοξία, να βαδίσεις στο καλύτερο μέλλον που σου ανοίγεται. Με αυτή τη διάθεση και με αποφασιστικότητα, βάλε στόχους κάνε όνειρα, πίστεψε σε αυτά. Να ξέρεις ότι κάθε φορά που θα τολμάς να κάνεις ένα βήμα, άλλο ένα θα σου ανοίγεται, που στο τέλος θα γίνει το δικό σου μονοπάτι, ο δικός σου δρόμος. Κάνε σοφότερες επιλογές σε ανθρώπους πρόσωπα και καταστάσεις. Επαγγελματικά εάν ακολουθήσεις με πίστη προσπάθεια και προθυμία τις φιλοδοξίες σου, θα δεις να πραγματοποιούνται. Να θυμάσαι πως όποιες δυσκολίες και αν έρθουν κυρίως το φθινόπωρο, θα είναι παροδικές, ενώ θα υπάρξουν τα άτομα εκείνα που θα σε υποστηρίξουν και θα προωθήσουν τα σχέδιά σου. Ευκαιρίες για βελτίωση των οικονομικών σου θα υπάρξουν αρκετές, όμως φρόντισε να φανείς προνοητικός στην εξόφληση των χρεών σου. Ο έρωτας έρχεται από το μέλλον να σε παρασύρει, εάν απεγκλωβίσεις το μυαλό σου από το παρελθόν.

Λέοντα, ικανότητες να διοικείς, να διαχειρίζεσαι απαιτητικές καταστάσεις και να φέρνεις το αποτέλεσμα που θέλεις το έχεις. Όμως γίνεσαι συγκεντρωτικός, επωμίζεσαι περισσότερες ευθύνες από αυτές που σου αναλογούν και σπαταλάς μεγαλύτερη ενέργεια από όση διαθέτεις. Το 2020 φαίνεται να έχει αρκετή δουλειά και υποχρεώσεις να φορτώσει το πρόγραμμά σου και ίσως κάποιες στιγμές να πιεστείς για να αποδώσεις τα μέγιστα των προσπαθειών σου. Θα έχεις όμως την αναγνώριση, ικανοποιητικές οικονομικές απολαβές, καλύτερες συνθήκες εργασιακής ανάπτυξης. Εάν μάλιστα σκέφτεσαι να αναζητήσεις την τύχη σου σε διαφορετικό επαγγελματικό αντικείμενο,  προβλέπεται να έχεις μία νέα επιτυχημένη καριέρα στον τομέα που θα ακολουθήσεις. Τους πρώτους τρεις μήνες του έτους, ίσως χρειαστεί να αναπροσαρμόσεις την τακτική σου σε κάποιους βασικούς τομείς της καθημερινότητάς σου, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστεί να ελιχθείς για να προσπεράσεις εμπόδια. Στην ανάγκη σου να κάνεις κάποια πράγματα για τον εαυτό σου και για εκείνους που αγαπάς, ίσως να γίνεις περισσότερο σπάταλη/ος. Πρόσεξε όμως τα ανοίγματα και τη διαχείριση των εσόδων σου, αφού επιβάλλεται παράλληλα να ρυθμίσεις χρέη και οικονομικές εκκρεμότητες εντός του έτους. Στην προσωπική σου ζωή, προσπάθησε να διαχωρίσεις το συναίσθημα από τη λογική. Αν βρίσκεσαι σε μία μόνιμη σχέση, ίσως φέτος να αποφασίσεις με το σύντροφό σου να την πάτε ένα βήμα μπροστά. Όμως τις περιόδους που θα είσαι απορροφημένη/ος με καθήκοντα και υποχρεώσεις, φρόντισε να υπάρχει η παρουσία και το ενδιαφέρον σου περισσότερο στη σχέση σας. Εάν είσαι αδέσμευτη/ος, θα ξεχωρίζεις σε όποιο περιβάλλον κι αν παρευρεθείς ενώ οι ερωτικές προκλήσεις δε θα λείπουν, αφού θα γοητεύεις τα πλήθη μόνο με την παρουσία σου. Εάν πάλι έχεις μία σχέση που δεν τραβάει άλλο, απλά διέκοψέ τη πολιτισμένα.

Παρθένε, σε μία χρονιά που θα δίνει αρκετές δυσκολίες στους άλλους, εσύ θα βγεις ευνοημένος. Η αλήθεια είναι ότι τίποτα δε θα σου χαριστεί και θα χρειαστεί να καταβάλλεις το μέγιστο των προσπαθειών σου, όμως τα αποτελέσματα που θα πάρεις από τους στόχους που βάζεις θα είναι θετικά σε πρόσημο. Ίσως το τελευταίο διάστημα του 2019 λόγω της ευεπηρέαστης ψυχολογίας σου, να υπερεκτίμησες κάποιους ανθρώπους και να μην είχες αντικειμενικότητα στη σκέψη σου. Φέτος όμως το τοπίο ξεκαθαρίζει κι όσοι δεν το άξιζαν φεύγουν απ τη ζωή σου. Με τη διεύρυνση των επαγγελματικών σου οριζόντων, σου ανοίγονται σπουδαίες προοπτικές. Θα σου δοθούν οι ευκαιρίες και οι δυνατότητες να εκφράσεις τα ταλέντα σου, την οργανωτικότητα τη μεθοδικότητα και την αποτελεσματικότητα που διαθέτεις. Ακόμα και αν συμβούν κάποιες ανακατατάξεις στον τομέα της εργασίας σου επηρεάζοντας τη θέση που κατέχεις τώρα, θα λειτουργήσουν υπέρ σου. Από το Μάρτιο μέχρι και το Σεπτέμβριο, χρειάζεται να ζητήσεις εκείνα που πιστεύεις ότι σου αναλογούν και σου αξίζουν, με περισσότερη αποφασιστικότητα δυναμική και αυτοπεποίθηση, αφού θα έχεις και την υποστήριξη ανθρώπων που βρίσκονται ιεραρχικά πιο πάνω από σένα. Ιούνιο και Δεκέμβριο, μία εξέλιξη στο οικογενειακό σου περιβάλλον ίσως να σε ανησυχήσει αλλά θα είναι επιλύσιμο και παροδικό. Λίγο μετά τις αρχές του Φθινοπώρου, θα χρειαστεί να προσέξεις τις συνεργασίες σου, αφού κάποιοι μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον, δε θα κάλο-βλέπουν την πρόοδό σου. Προσπάθησε να τους αγνοήσεις και να μην ασχοληθείς μαζί τους, προβάλλοντας αρχικά την αξιοπρέπειά σου, μιας και κανείς δε θα μπορέσει να αμφισβητήσει την αξιοσύνη σου. Οικονομικά υπάρχει κάθε δυνατότητα με καλές διαπραγματεύσεις να επιτύχεις τη βελτίωση των αποδοχών σου. Αισθηματικά ο έρωτας σε κατακτά εκ νέου, ή προχωράς την υπάρχουσα σχέση σου.

Ζυγέ, προετοιμάσου για μία χρονιά, όπου θα χρειαστεί να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την προσωπική αλλά και την επαγγελματική σου ζωή. Από το Μάρτιο και μετά, ίσως να αισθανθείς διάφορες συναισθηματικές μεταπτώσεις, αφού θα δεις να αλλάζουν κάποια πράγματα που πίστευες ότι εσύ επηρέαζες την εξέλιξή τους. Φρόντισε να αλλάξεις την αντίληψή σου και αν χρειαστεί να αναθεωρήσεις τον τρόπο που βγάζεις τις εκτιμήσεις σου σε θέματα που αφορούν τις διαπροσωπικές και συνεργασιακές σου σχέσεις. Παράλληλα προσπάθησε να διακρίνεις τα “ποιοτικά” χαρακτηριστικά των ανθρώπων που σχετίζεσαι, αφού έχεις την τάση να δίνεις χώρο στη ζωή σου και σε κάποιους που πραγματικά δεν το αξίζουν. Το σπίτι και οι οικογενειακές σχέσεις θα σε απασχολήσουν καθώς και θέματα που σχετίζονται με περιουσιακά ζητήματα και εκκρεμότητες. Το 2020 είναι μία χρονιά όπου εάν δοκιμάσεις κάτι καινούργιο ως επαγγελματικό αντικείμενο, θα σου δοθεί η δυνατότητα να το δεις να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται θετικά. Αν μάλιστα επενδύσεις σε χώρους που έχουν σχέση με πολύ κόσμο, με τον τουρισμό, τις δημόσιες σχέσεις, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η προσπάθειά σου θα αποδώσει καρπούς. Επικοινωνιακά, θα είσαι στα καλύτερά σου. Διεύρυνε τον κοινωνικό και επαγγελματικό σου κύκλο, ενώ δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με μία καινούργια δραστηριότητα ή συλλογική προσπάθεια. Οι προσωπικές και ερωτικές σχέσεις δοκιμάζονται και αν βρίσκεσαι ήδη σε μία μόνιμη σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη, θα χρειαστεί πολύ υπομονή από μέρους σου στο να μπορέσεις να συνεννοηθείς με το/η σύντροφό σου. Όμως εφόσον πιστεύεις ότι η σχέση που υπάρχει, έχει αντέξει στο χρόνο και στα δύσκολα, μην την εγκαταλείψεις. Φυσικά εάν ζεις σε μία τραυματική σχέση που δεν πάει πουθενά, αποφάσισε να δώσεις ένα οριστικό τέλος. Αν είσαι μόνη/ος γίνε περισσότερο επιλεκτική/ος.

Σκορπιέ, με περισσότερο εξωστρεφή διάθεση σε βρίσκει το 2020. Όσο και αν το αποφεύγεις να βγαίνεις και να εκτίθεσαι στο πλήθος, φέτος επιβάλλεται να προσπαθήσεις για να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, να κάνεις γνωριμίες που στο μέλλον θα σου φανούν χρήσιμες, στο να σου προωθήσουν τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες και να υποστηρίξουν τους στόχους σου. Η ζωή σου αλλάζει και εξελίσσεται με τρόπους που δε συνήθιζες όλα τα προηγούμενα χρόνια. Όποιες ξαφνικές ανατροπές κι αν συμβούν στη διάρκεια του έτους, δε θα είναι από μεριάς σου μη αντιμετωπίσιμες, αφού θα έχεις τη δυνατότητα και την ικανότητα να ελιχθείς και να αναπροσαρμόσεις τη στάση και τη στρατηγική σου σ αυτές. Στα ζητήματα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, πρέπει να αποφασίσεις να αφήσεις πίσω το παρελθόν και ότι συναισθηματικά κουβαλάς μέσα σου και να κοιτάξεις μόνο μπροστά. Απαγκιστρώσου από ανθρώπους που σου προκάλεσαν συναισθηματικές εξαρτήσεις. Μην αναζητήσεις ούτε το “γιατί” ούτε και το “πως” για να ερμηνεύσεις την κατάληξη της σχέσης που μπορεί να διατηρείς αλλά πρέπει να αφήσεις πίσω σου. Το 2020 έχει να σου χαρίσει καινούργιες γνωριμίες και εμπειρίες, με συναρπαστικούς χαρακτήρες ανθρώπων. Κι αν πραγματικά το επιθυμεί η καρδιά σου να ζήσεις έναν έρωτα μεγάλο, διανθισμένο με πάθος, πόθο και προσμονή να ξεχειλίζει, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις την ερωτική σου τύχη που θα είναι με το μέρος σου στη μεγαλύτερη διάρκεια του έτους. Οικονομικά φαίνεται πως αν αναζητήσεις νέους πόρους στο να ενισχύσεις το εισόδημά σου, θα τα καταφέρεις, αφού υπάρχει σοβαρό το ενδεχόμενο να προέρχονται από την ανάδειξη των ταλέντων και των δεξιοτήτων σου. Τους μήνες Μάρτιο, Ιούνιο και Σεπτέμβριο, ίσως να βρεθείς σε αντιπαράθεση με κάποιους ανθρώπους που συνεργάζεσαι. Θα έχεις την τάση να τα πεις με ένταση και μετά να δυσκολευτείς να τα μαζέψεις. Γίνε διαλλακτικός.

Τοξότη, οι σχέσεις σου αλλάζουν φέτος. Κάποιοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου κι έρχονται για να μείνουν, ενώ αναδιαμορφώνονται οι ήδη υπάρχουσες , όπου τα διαστήματα του Ιουνίου και του Δεκεμβρίου, δοκιμάζονται. Με ορισμένα άτομα θα  υπάρξουν δύσκολες επικοινωνιακές στιγμές, που θα προκαλείται ξαφνικά και από το πουθενά η ένταση κι εσύ θα χρειαστεί να ακολουθήσεις τη διαλλακτική οδό. Με περισσότερη σύνεση φρόντισε επίσης τα οικονομικά σου θέματα, αφού περιθώρια για σπατάλες δεν υπάρχουν, κάτι που ήδη έχεις πάρει ως μήνυμα, αρκετό διάστημα τώρα. Προσπάθησε να ρυθμίσεις, ή και να κλείσεις οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν αφού πολύ συχνά θα σου υπενθυμίζουν ότι δε μπορείς να συνεχίζεις έχοντάς τις, βαρίδια στα πόδια σου επιτείνοντας ανασφάλειές σου. Υπάρχουν καλύτερες οικονομικές προοπτικές από τον Απρίλιο και μετά. Εάν διατηρείς μία δική σου δουλειά, θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να την επεκτείνεις να κάνεις καλύτερες συνεργασίες, να βελτιώσεις τις υποδομές της. Πρόσεξε μόνο τα ανοίγματα σου την εποχή των εκλείψεων και μη ρισκάρεις ή επενδύσεις, χωρίς να έχεις σχεδιάσει καλά τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσεις. Νέες κοινωνικές δραστηριότητες που θα εντάξεις στο πρόγραμμά σου, θα διευρύνουν τον κύκλο σου με γνωριμίες χρήσιμες όπου κάποιες από αυτές θα είναι υποστηρικτικές στο μέλλον, στο να σε βοηθήσουν επαγγελματικά, να προωθήσεις τις δημιουργικές ιδέες και τους στόχους σου. Αισθηματικά ίσως χρειαστεί να σταθείς περισσότερο δίπλα στον άνθρωπο σου, αφού θα έχει πολλές ανατροπές να αντιμετωπίσει στην καθημερινότητά του. Ανάδειξε στη σχέση σου το “εμείς” και μην προβάλλεις πρωταρχικά τα “θέλω” σου. Απέφυγε να λάβεις αποφασίσεις με συναισθηματική παρόρμηση, ιδίως την εποχή του Ιουνίου και του Δεκεμβρίου. Εάν είσαι μόνη/ος θα έχεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες, με προοπτικές διάρκειας.

Αιγόκερε, η ζωή σου το 2020 αλλάζει και μεταμορφώνεται σε κάτι τελείως διαφορετικό από ότι ήταν μέχρι σήμερα, στους βασικούς της τομείς. Στην εξέλιξη αυτή, δείχνουν τονισμένα τα διαστήματα από τα μέσα Φεβρουαρίου και όλο το Μάρτιο. Οι αλλαγές αυτές δεν μπορεί να θεωρηθούν από μεριάς σου αιφνίδιες, αφού λογικά έχεις πάρει ήδη τα μηνύματα και ξέρεις ποιες πτυχές της πάσχουν και χρειάζονται διόρθωση ανασυγκρότηση, ή, μηδενισμό και επανεκκίνηση. Στενές σχέσεις με τους δικούς σου “άλλους” δοκιμάζονται και καταστάσεις που έπρεπε να έχουν διορθωθεί και διαιωνίζονταν στο ίδιο μοτίβο, θα απαιτήσουν πλέον άμεσες λύσεις. Προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες και μην παρεκτραπείς όταν κάποιες στιγμές θα νιώθεις συναισθηματική φόρτιση. Πρέπει να καθαρίσεις με ότι νοσεί στη ζωή σου, αποδεχόμενη/ος το κόστος και την ευθύνη. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη ερωτική σχέση και η προοπτική της φαντάζει αδιέξοδη, ίσως φέτος να αποφασίσεις να την λήξεις, αφού δεν θα μπορέσεις να τη χτίσεις πάνω σε σαθρές βάσεις. Από την άλλη όμως μεριά, εφόσον ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου εξακολουθεί να σε εμπνέει, ίσως τώρα να συν αποφασίσετε να την πάτε ένα βήμα μπροστά. Στην περίπτωση που τόλμησες να συνάψεις δεσμό με ένα άτομο που σε προκάλεσε η διαφορετικότητά του, ίσως τώρα να καταλάβεις, ότι εκείνο που σαν ένστικτο σου έδειχνε τότε, ότι κάτι δεν πάει καλά, να το δεις ξεκάθαρα. Η χρονιά δε θα σου επιτρέψει άλλους ερωτικούς πειραματισμούς, πιθανόν να το διώξεις από τη ζωή σου. Δυσκολίες θα έχεις τόσο σε επίπεδο συνεργασιών, όσο και επαγγελματικής εξέλιξης. Ίσως να δεχτείς την αμφισβήτηση κάποιων ανώτερών σου. Απόδειξέ τους την αξία σου με τα έργα σου και απόφυγε την κατά μέτωπον επίθεση. Οικονομικά ίσως λόγω κάποιων γεγονότων που θα συμβούν να επιβαρυνθείς με έκτακτα έξοδα. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στην ψυχική σου κυρίως ισορροπία.

Υδροχόε, στο 2020 θα κάνεις πολλές φορές τη συναισθηματική σου ενδοσκόπηση. Θα επανεξετάσεις φιλίες, συνεργασίες. Θα αναθεωρήσεις απόψεις για πρόσωπα και καταστάσεις που ήρθαν στη ζωή σου. Θα αντιμετωπίσεις το παρασκήνιο εκείνο που σε μερικές των περιπτώσεων, εσύ το προκάλεσες με τη στάση σου. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις με πείσμα και σθένος ξαφνικά γεγονότα και καταστάσεις που θα δημιουργηθούν. Ενώ η σκέψη, η στάση και η στρατηγική σου, θα πρέπει να διέπονται από σύνεση και λογική και όχι από εκκεντρικές αντιδράσεις. Κάποιες ραγδαίες εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ίσως να μη σου αφήσουν το περιθώριο να έχεις το χρόνο με το μέρος σου για να τις αντιμετωπίσεις. Εκεί αντανακλαστικά και ένστικτό, χρειάζεται άμεσα να επιστρατευθούν, για να μη δημιουργηθούν κενά, που μετά θα είναι δύσκολο να αναπληρωθούν. Διατήρησε με κάθε προσπάθεια τις σχέσεις με ανθρώπους που αποτελούν “σταθερές αξίες” για τη ζωής σου. Αν υπάρχουν κάποια πρόσωπα που οι σχέσεις σας διαταράχθηκαν αλλά έχουν αξία για σένα, ίσως χρειάζεται να ρίξεις εκ νέου γέφυρες μαζί τους. Χρειάζεσαι σύμμαχους που σου έχουν αποδείξει ότι απέναντί σου υπήρξαν ανιδιοτελείς. Ίσως να υπερεκτιμήσεις κάποιους ανθρώπους που θα σου λένε εκείνα που σου αρέσει να ακούς, αγνοώντας τα κίνητρα των προθέσεών τους που θα βασίζονται στο προσωπικό τους όφελος. Ίσως να υποτιμήσεις ανθρώπους που δε θα έπρεπε, νομίζοντας ότι δε βοηθούν τους στόχους τις φιλοδοξίες και τα όνειρά σου. Το 2020 σε καλεί να βάλεις νέα θεμέλια, τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά σου θέματα. Ευνοούνται νέα ξεκινήματα, θέλουν όμως προετοιμασία. Αισθηματικά θα έχεις τις ευκαιρίες σου να περάσεις όμορφα αλλά δε θα υπάρξει σταθερότητα. Οικονομικά έσοδα θα έχεις μόνο μέσα από την εργασία σου. Κάνε καλύτερη διαχείριση μην ξεσηκώνεσαι.

Ιχθύες, σε μια αρκετά δύσκολη κοσμικά χρονιά, όπου θα υπάρξουν γεγονότα που θα επηρεάσουν όλους μας, εσύ στο μοτίβο του προηγούμενου έτους, θα εξακολουθήσεις να κυνηγάς στόχους και όνειρα. Εάν μάλιστα έχεις εργαστεί σκληρά, δεν αποκλείεται κάποια από αυτά, να τα δεις να πραγματοποιούνται. Αρχικά καλείσαι να βελτιώσεις τους όρους των συνεργασιών σου και να γίνεις πιο συνεπής, με τα χρονοδιαγράμματα τους. Εάν με κάποιους ανθρώπους χρειαστεί να είσαι υποχωρητικός, να το κάνεις εάν αυτό εξυπηρετεί το συμφέρον και τις προσδοκίες σου. Τον Ιούνιο και το Δεκέμβριο, ίσως να πάρεις κάποιες απογοητεύσεις από ορισμένα άτομα που θεωρούσες συμμάχους σου. Στο τέλος της Άνοιξης και στις αρχές του καλοκαιριού, φαίνεται ότι το εισόδημά σου θα ενισχυθεί, από κάποια έκτακτη πηγή που θα προέρχεται κυρίως από το χώρο της εργασίας σου και όχι από τύχη. Όμως προς το τέλος του έτους, έκτακτα έξοδα και ίσως κάποια ζημιά, θα σε επιβαρύνουν οικονομικά γι αυτό να προνοήσεις να κρατήσεις ένα κεφάλαιο στην άκρη. Ακόμα και αν κατά τη διάρκεια του έτους αντιμετωπίσεις οποιεσδήποτε οικονομικές δυσκολίες, θα έχεις την ευχέρεια και το χρόνο να τις καλύψεις. Προσπάθησε να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο με εξωστρέφεια γιατί φαίνεται ότι κάποιες γνωριμίες που θα κάνεις το 2020, έρχονται όχι μόνο για να μείνουν αλλά και να σε βοηθήσουν προωθώντας τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Η αισθηματική και ερωτική σου ζωή ανανεώνεται. Εάν βρίσκεσαι ήδη σε μία μόνιμη σχέση, τώρα θα αποφασίσεις να την πας ένα βήμα μπροστά. Είτε για να την επισημοποιήσεις, ή να συζήσεις με το σύντροφό σου, να δημιουργήσεις έναν απόγονο. Εάν είσαι μόνη/ος οι ερωτικοί “πειρασμοί” δε θα λείψουν και ίσως να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που από την αρχή θα έχετε χημεία μεταξύ σας.

Από την Μελίνα Φώφη

shutterstock image 20Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

In category Astrology News

ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα στον Υδροχόο μια όψη που ...

Πάνος Βλάχος σε δημοσιογράφους: «Ελπίζω να μην λερώσετε την όμορφη στιγμή που πρωταγωνιστώ στη σειρά»

In category Astrology News

Ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων έκανε ο Πάνος Βλάχος στην πρεμιέρα της σειράς 17 κλ ...

Ζερόμ Καλούτα: «Μπαίνω στο Twitter και με βρίζουν για τα κιλά μου» [vid]

In category Astrology News

social media με θετικά μηνύματα για εμένα» – Ο Ζερόμ Καλούτα για τα ρατσιστικά σχόλια ...

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Η μεγαλύτερη περίοδος που συγκατοίκησα με άνδρα, ήταν σε διακοπές, 17 μέρες»

In category Astrology News

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της σε συνέντευξη που έδωσε στο ...

Θοδωρής Αθερίδης: «Αν ήμουν γυναίκα θα ήμουν ερωτευμένος με τον Γιώργο Νταλάρα» [VID]

In category Astrology News

Για τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους που περίμεναν για μια δήλω ...

Άννα Βαγενά: «Ήθελα τον Τσίπρα για γαμπρό» [vid]

In category Astrology News

Η Άννα Βαγενά, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον Στέφανο Κασσελάκη, την Αλίκη Βουγιο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!