Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024


ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα στον Υδροχόο μια όψη που θα σας δώσει την δυνατότητα να είστε πειστικοί ώστε να πετύχετε κάποιους στόχους σας ειδικά εάν ασχολείστε με μια ομάδα ή κάποιο σύλλογο ή ίσως να έχετε βοήθεια από κάποιο άτομο που έχει αρκετά δυνατή θέση.

Στις 07.02 το εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα ίσως να σας φέρει κάποια ικανοποίηση σε σχέση με την καριέρα σας ωστόσο κάποιοι ίσως να έχετε κάποια ιδέα ή έμπνευση που θα αναγνωριστεί. Την ίδια ημέρα το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ίσως να σας φέρει κάποια ευχάριστα ή έσοδα μέσα από την καριέρα σας ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε και μια ξαφνική ερωτική γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει.

Ωστόσο από την επόμενη ημέρα με το τετράγωνο Ηλίου-Ουρανού προσέχετε με ποιόν τρόπο θα διαχειριστείτε τα οικονομικά σας και αποφύγετε υπερβολές σε έξοδα αλλά και οικονομικές δοσοληψίες με φίλους ενώ και η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 10.02 ίσως να σας φέρει ένα νέο ξεκίνημα σε σχέση με τους στόχους σας ωστόσο και πάλι αποφύγετε να κάνετε υπερβολές αφού ίσως να ξεφύγετε από τα όρια και να κάνετε έξοδα ή να χάσετε κάποια δεδομένα σας οικονομικά ή συναισθηματικά ακόμη κι αν έχετε την δυνατότητα κάποιας προσωπικής εξέλιξης.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με τη σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα που θα επηρεάσει εσάς των αρχικών ημερών και θα ενεργοποιήσει θέματα της καριέρας σας συζητήσεις ή κάποιες αλλαγές ενώ ίσως να υπάρχουν και οι ευκαιρίες να αναδείξετε τα προσόντα σας ή να έχετε περισσότερη προβολή σε ένα κοινωνικό επίπεδο. Προσέχετε ωστόσο να μην είστε πιεστικοί και ανυπόμονοι.

Στις 07.02 το εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα θα φέρει κάποια επαγγελματική επιτυχία σε κάποιους από εσάς, μια συνεργασία που ίσως να περιμένατε και επίτευξη κάποιων στόχων σας ή ένα ταξίδι ενώ θα ευνοηθείτε και ερωτικά με μια γνωριμία και επαφές με φιλικά σας πρόσωπα.

Την ίδια ημέρα επίσης το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού θα ευνοήσει εσάς του τέλος 2 ου αρχές 3 ου δεκαημέρου ίσως με κάποια ξαφνική ερωτική γνωριμία αλλά και με κάποια ξαφνική ευκαιρία ή έσοδα ωστόσο προσέχετε την επόμενη ημέρα με ποιον τρόπο θα εκφράσετε την τάση σας για ανεξαρτησία και στα ερωτικά σας και στα επαγγελματικά σας.

Η Νέα Σελήνη στις 10.02 στον Υδροχόο στον οίκο των επαγγελματικών σας ίσως να φέρει νέα ξεκινήματα σε θέματα καριέρας ωστόσο σε κάποιους ίσως να φέρει και ξαφνικές αλλαγές ή εντάσεις στα επαγγελματικά και στην προσωπική σας ζωή που θα είναι ωστόσο αρκετά εξελικτικές για την ψυχολογία σας και κάποιοι ίσως να νοιώσετε αρκετά καλύτερα με κάποια αποδέσμευση που θα έχετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα στον Υδροχόο σε μια ευνοϊκή θέση για εσάς θα σας βοηθήσει να μελετήσετε τους στόχους σας πιο βαθιά και ουσιαστικά ωστόσο ίσως να έχετε και κάποια σημαντική πληροφορία ή βοήθεια ώστε να χειριστείτε πιο σωστά κάποια προσωπικά σας θέματα.

Στις 07.02 το εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα ίσως να σας φέρει κάποια πρόταση για συνεργασία ωστόσο καλό θα είναι να προσέχετε με τον Ποσειδώνα στα επαγγελματικά σας .

Την ίδια ημέρα το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ίσως να σας φέρει και κάποια έσοδα ξαφνικά από κάποια συνεργασία ωστόσο ίσως να έχετε και αρκετές υποχρεώσεις .

Το τετράγωνο Ηλίου-Ουρανού μαζί με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 10.02 ίσως να σας φέρουν εύνοια σε νέα ξεκινήματα με σπουδές, κάποιους στόχους που μπορεί να θέσετε ώστε να εξελιχθείτε ή να αναπτύξετε τον εαυτό σας που ίσως να μην πρέπει να ανακοινώσετε ακόμη αλλά ίσως να έχετε και κάποιες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από κάποιο άγχος οικονομικό ή συναισθηματικό που ίσως να έχετε .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με τη σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα που ίσως να σας απασχολήσει με οικονομικά θέματα,οφειλές ή κληρονομικά και ίσως να πιεστείτε ώστε να τακτοποιήσετε κάποια γραφειοκρατικά θέματα.

Στις 07.02 το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ίσως να σας φέρει κάποιες ξαφνικές γνωριμίες ή ίσως και κάποια πρόταση για ξαφνική συνεργασία ή ακόμη και κάποιες προτάσεις από φιλικά σας πρόσωπα ενώ το εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα την ίδια ημέρα ίσως να σας φέρει λύσεις, νέες ρομαντικές γνωριμίες αλλά και όμορφες στιγμές με φίλους ή καλλιτεχνικές συνεργασίες.

Ωστόσο στις 08.02 με το τετράγωνο Ηλίου-Ουρανού ίσως να έχετε έξοδα ή κάποιες διαφωνίες και εντάσεις με φιλικά σας πρόσωπα ενώ η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ίσως να σας φέρει κάποιο νέο ξεκίνημα με κάποια συνεργασία που ίσως θέλετε να κάνετε ωστόσο μάλλον δεν θα είστε σε θέση να πάρετε ολοκληρωτική ικανοποίηση.

Ερωτικά θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε νέες γνωριμίες και να περάσετε όμορφες στιγμές ωστόσο προσέχετε κάποιες παρεξηγήσεις που θα γίνουν και ίσως να σας χαλάσουν τη διάθεση.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες των αρχικών ημερών θα έχετε να αντιμετωπίσετε κάποια ένταση ή κάποια χειριστική συμπεριφορά που ίσως να προκύψει στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας ωστόσο καλό θα είναι και εσείς να μην είστε απόλυτοι με τις απαιτήσεις σας.

Στις 07.02 το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ίσως να φέρει σε κάποιους από εσάς εύνοια στα επαγγελματικά σας και καλή επικοινωνία ή κάποιες προτάσεις ενώ και το εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα θα βοηθήσει κάποιους από εσάς να έχετε κάποιες θετικές εξελίξεις στην εργασία ή την καθημερινότητα που θέλατε αρκετό καιρό.

Ωστόσο στις 08.02 εσείς του τέλους 2 ου αρχές 3 ου δεκαημέρου προσέχετε εντάσεις και ανατροπές και στις σχέσεις σας και στις συνεργασίες σας εκτός εάν έχετε πάρει απόφαση να απελευθερωθείτε από κάποια
κατάσταση.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο πάντως στις 10.02 παρόλο που θα είναι εξελικτική για εσάς θα απαιτήσει να πάρετε αποφάσεις για αλλαγές ή θα σας αναγκάσει να αντιμετωπίσετε αρκετές εντάσεις .Δεν αποκλείονται όμως και τα δυνατά ή νέα ξεκινήματα με ανατρεπτικούς τρόπους ή ιδιόμορφους ανθρώπους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα που ίσως να σας απασχολήσει με κάποιες αλλαγές που θα πρέπει να κάνετε μέσα στην καθημερινότητα και την εργασία σας αλλά ίσως κάποιοι ίσως να πρέπει να ασχοληθείτε με θέματα υγείας αλλά ίσως και με τα μικρά σας ζωάκια.

Στις 07.02 το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ίσως να σας φέρει ξαφνικά έσοδα,ξαφνικές ερωτικές γνωριμίες αλλά και θετικά εξελίξεις από τα παιδιά σας ή κάποιο φλερτ ενώ και το εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα θα ευνοήσει κάποιους από εσάς να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας,να πάρετε ικανοποίηση από κάποια γνωριμία ενώ εάν είστε καλλιτέχνες κάποιοι θα πάρετε ικανοποίηση από κάποια συνεργασία ή την δημιουργικότητά σας.

Στις 08.02 ίσως να έχετε κάποιες ανατροπές στην καθημερινότητά σας ενώ η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 10.02 ίσως να σας φέρει ένα νέο εργασιακό ξεκίνημα που θα σας εξελίξει αρκετά ωστόσο ίσως να πρέπει να υπερπηδήσετε κάποια εμπόδια ή να πρέπει να κάνετε μεγαλύτερο κόπο ακόμη και για να τακτοποιήσετε κάποιες νομικές εκκρεμότητες μέσα στην καθημερινότητά σας. Επίσης κάποια δυσκολία με εργασία στο εξωτερικό ίσως να προκύψει.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα και θα σας απασχολήσει με θέματα των παιδιών σας αλλά ίσως και με έναν δυνατό έρωτα ενώ κάποιοι ίσως να έχετε νέα για ένα οικονομικό ή συναισθηματικό θέμα.

Στις 07.02 το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ίσως να σας φέρει κάποια δώρα ή ευχάριστες επαφές με την οικογένειά σας ενώ ίσως να έχετε και έσοδα από κάποια συνεργασία σας ενώ δεν αποκλείεται να έχετε και κάποιες ξαφνικές επισκέψεις στο σπίτι σας.

Την ίδια ημέρα το εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα ίσως να σας βοηθήσει να έχετε καλή έκβαση σε θέματα υγείας ή της καθημερινότητας και στην εργασία σας.

Στις 08.02 ίσως να έχετε κάποιες ανατροπές στην καθημερινότητα και τους στόχους σας αλλά και κάποια ανατροπή σε κάποιες ερωτικές συναντήσεις και δημιουργικά σχέδια ωστόσο θα έχετε βοήθεια και ίσως μέσα από αυτό να καταφέρετε να εξελίξετε μια σχέση ή συνεργασία.

Στις 10.02 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ίσως να σας φέρει ένα δημιουργικό ή ερωτικό ξεκίνημα που ωστόσο θα έχει αμφίβολη διάρκεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα στην αρχή της εβδομάδας θα επηρεάσει μόνο εσάς των
αρχικών ημερών και ίσως να έχετε κάποιες εντάσεις μέσα στην οικογένειά σας ή κάποια αναστάτωση με φιλικά σας πρόσωπα που ίσως να σας επισκεφτούν ωστόσο ίσως να κληθείτε να κάνετε και κάποιες ριζικές αλλαγές μέσα στο σπίτι ή την οικογένειά σας.

Στις 07.02 το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού βοηθήσει κάποιους από εσάς τέλος 2 ου δεκαημέρου να βρείτε λύσεις και πάλι σε εντάσεις που ίσως να έχετε μέσα στο σπίτι ή την οικογένεια με το τετράγωνο Ηλίου-Ουρανού ή κάποιοι να έχετε μια ξαφνική γνωριμία ερωτική που θα σας αναζωογονήσει.

Το εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα επίσης θα φέρει ρομαντικές επικοινωνίες και συναντήσεις ωστόσο ίσως να σας φέρει και κάποιες ιδέες,δημιουργικότητα αλλά και όμορφες στιγμές επικοινωνίας με τα παιδιά σας.

Στις 10.02 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό ωστόσο που θα επηρεάσει το τέλος 2 ου δεκαημέρου ίσως να φέρει το ξεκίνημα μιας αλλαγής σε οικογενειακό επίπεδο ή ξαφνική αλλαγή σε μια σημαντική σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα που θα σας βοηθήσει να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις ή να καταφέρετε να κάνετε μια ουσιαστική αλλαγή σε σχέση με μια συμφωνία ωστόσο ίσως να κάνετε και μια ουσιαστική συζήτηση με το ταίρι σας που θα σας βοηθήσει να νοιώσετε καλύτερα.Στις 07.02 το εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα θα σας βοηθήσει να λύσετε επίσης θέματα σπιτιού ίσως και μέσα από κάποια έσοδα που θα έχετε ενώ το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού επίσης ίσως να φέρει έσοδα μέσα από την εργασία σας που θα σας διευκολύνουν.

Ωστόσο το τετράγωνο Ηλίου-Ουρανού ίσως να σας φέρει κάποιες αναστατώσεις μέσα στην καθημερινότητά σας ή την εργασία σας, ίσως να έχετε κάποιες ανατροπές στις μετακινήσεις σας ή σε κάποιο ταξίδι που θέλετε να κάνετε ενώ και με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ίσως να έχετε νέα που θα ανατρέψουν κάπως την καθημερινότητά σας, τα σχέδιά σας αλλά ίσως και θέματα με τα αδέλφια σας ή την υγεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα που ίσως να σας απασχολήσει με κάποια οικονομικά θέματα και στόχους σας ενώ κάποιοι ίσως να θελήσετε να κάνετε ουσιαστικές αλλαγές στον τρόπο που χειρίζεστε τα οικονομικά σας.

Κάποιοι ίσως να θελήσετε να αλλάξετε την καθημερινότητά σας αλλά ίσως να έχετε και έσοδα μέσα από κάποια ιδέα που θα έχετε. Στις 07.02 το εξάγωνο Άρη Ποσειδώνα θα βοηθήσει κάποιους από εσάς να έχετε εύνοια σε κάποια καλλιτεχνική δραστηριότητα ή να έχετε έμπνευση ωστόσο κάποιοι ίσως να κάνετε και μια νέα γνωριμία αρκετά ρομαντική.

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ίσως να σας φέρει εύνοια σε φλερτ,ξαφνικές γνωριμίες ή κεραυνοβόλους έρωτες ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι θα νοιώθετε καλά συναισθηματικά και ίσως να έχετε ανατρεπτική συμπεριφορά. Ωστόσο κάποιοι από εσάς ίσως να βρείτε κάποια λύση στην μοναξιά σας ίσως με μια νέα γνωριμία αλλά ίσως και με την βοήθεια των παιδιών σας.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο πάντως στις 10.02 θα σας δημιουργήσει κάποια έξοδα που ίσως να είναι για τα παιδιά σας ή για να καλύψετε κάποιες ανάγκες σας ή να διασκεδάσετε ενώ κάποιες εντάσεις που ίσως να δημιουργηθούν σε συναισθηματικό
επίπεδο ίσως να σας βοηθήσουν να εξελίξετε θέματα σπιτιού ή την οικογένειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα από την αρχή της εβδομάδας θα επηρεάσει εσάς των αρχικών ημερών που ίσως να έχετε την ανάγκη να κάνετε βαθιές και ουσιαστικές αλλαγές στον εαυτό σας ή να κάνετε αλλαγές σχετικά με τους στόχους σας.Κάποιοι ίσως να κάνετε και μια σημαντική ερωτική γνωριμία αλλά να έχετε και πιέσεις από κάποιο ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά σας ωστόσο κάποιοι ίσως να αναπτύξετε αρκετά και την δημιουργικότητά σας. Στις 07.02 το εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα ίσως να σας φέρει κάποια οικονομική βοήθεια ή να έχετε και κάποια μυστική βοήθεια από το περιβάλλον σας ή τα αδέλφια σας ενώ κάποιοι ίσως να έχετε και μια μυστική ερωτική επικοινωνία.Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ταυτόχρονα ίσως να σας φέρει κάποια βοήθεια σε οικογενειακά θέματα ωστόσο φαίνεται ότι με το τετράγωνο Ηλίου-Ουρανού στις 08.02 ίσως να έχετε ανατροπές και εντάσεις. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας σε τετράγωνο με τον Ουρανό και εξάγωνο με Βόρειο Δεσμό στον
Κριό στις 10.02 ίσως να σας φέρει μπροστά σε ξαφνικές αλλαγές που θα πρέπει να κάνετε στην προσωπική σας ζωή,σε οικογενειακό επίπεδο αλλά ίσως και σε επαγγελματικό και να πάρετε αποφάσεις που είτε θα σας σοκάρουν είτε θα σας απελευθερώσουν.

ΙΧΘΕΙΣ

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα που ίσως να σας ωθήσει να απομονωθείτε περισσότερο ώστε να σκεφτείτε πιο ουσιαστικά κάποια σχέδιά σας, να έχετε πληροφορίες από την οικογένειά σας αλλά ίσως και κάποια βοήθεια μυστική.

Το εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα στις 07.02 θα σας φέρει σε επαφή με ομάδες ή φίλους και θα ευνοήσει ειδικά εάν ασχολείστε με καλλιτεχνικά ή σε θέματα διασκέδασης ωστόσο προσέχετε εάν πρόκειται να έχετε οικονομικές συναλλαγές με φίλους.Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού επίσης θα ευνοήσει επαφές με φιλικά σας πρόσωπα ή νέες ξαφνικές γνωριμίες ωστόσο το τετράγωνο Ηλίου-Ουρανού στις 08.02 ίσως να σας φέρει κάποιες ανατροπές σε θέματα καθημερινότητας ενώ καλό θα είναι να προσέχετε και την επικοινωνία σας αφού ίσως να υπάρξουν και σχόλια πίσω από την πλάτη σας.Κάποιοι ίσως να ενοχληθείτε και από επικοινωνίες που δεν θα σας αφήσουν να ηρεμήσετε αφού ίσως να έχετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο πάντως στις 10.02 ίσως να φέρει ένα νέο ξεκίνημα που δεν θα πρέπει να ανακοινώσετε αλλά ίσως να υπάρξει και κάποιο θέμα με το περιβάλλον ή τα αδέλφια σας που θα σας απασχολήσει.

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

ΙΧΘΕΙΣ

In category Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

ΙΧΘΕΙΣ Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο ίσως να σας δημιουργήσει σε βάθος χρόνου αρκετές α ...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

In category Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Το πέρασμα του Πλούτωνα στο ζώδιό σας ήδη θα έχει αρχίσει να επηρεάζει εσ ...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

In category Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με τον Πλούτωνα να έχει περάσει στον Υδροχόο που ...

ΤΟΞΟΤΗΣ

In category Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

ΤΟΞΟΤΗΣ Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με τον Πλούτωνα να έχει ήδη περάσει στον Υδροχόο κ ...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

In category Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Ο Πλούτωνας περνώντας στον Υδροχόο θα φέρει καθοριστικές αλλαγές στην βά ...

ΖΥΓΟΣ

In category Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

ΖΥΓΟΣ Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας τα επόμενα χ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!