Προβλέψεις Ταρώ Ιανουάριος 2020


ΚΡΙΟΣ : Η Βασίλισσα από τα Ραβδιά.

Καλό μήνα και καλή χρονιά! Ξεκινάει δυναμικά ο νέος χρόνος. Το πείσμα και η δράση θα σας χαρακτηρίσουν! Θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε ή ακόμη και να γίνετε οι πρώτοι!

Όσοι εργάζεστε, θα δείξετε ισχυρή θέληση, ώστε να πετύχετε επαγγελματικούς στόχους. Οι γυναίκες στον επαγγελματικό σας χώρο, μπορείτε να δώσετε έμπνευση και την απαιτούμενη υπομονή που θα χρειαστεί στους συνεργάτες σας. Οι άντρες ενδεχομένως να επωφεληθείτε από την υπομονή και την επιμονή σας με την επαγγελματική και ηθική υποστήριξη μίας γυναίκας. Αποφύγετε έκαστοι να καταφύγετε σε εύκολες ή πλάγιες λύσεις, τις οποίες μάλλον δεν τις χρειάζεστε. Θα ανεβάσετε το οικονομικό σας επίπεδο. Ίσως χρειαστεί να είστε προσεκτικοί στις υπογραφές σας, όταν αφορούν σε χρηματικές συναλλαγές, ώστε να μην εκτεθείτε.

     Μπήκε ο καινούριος χρόνος και ψάχνετε εργασία; Θα δεχτείτε ενδιαφέρουσες προτάσεις ή θα λάβετε θετικές απαντήσεις από βιογραφικά που δώσατε στο τέλος του προηγούμενου χρόνου. Ίσως να πελαγώσετε μπροστά στο δίλλημα της επιλογής επαγγελματικού χώρου. Θα συνιστούσαμε ωστόσο να ακολουθήσετε εκείνη την δουλειά, στην οποία νιώθετε ότι θα είστε καλοί και ότι θα καταφέρετε να είστε αποτελεσματικοί σ’ αυτό που θα σας ζητηθεί να κάνετε. Έτσι θα έχετε αυτοπεποίθηση και ταυτόχρονα θα βλέπετε αισιόδοξα, τόσο εσείς όσο και οι εργοδότες ή οι συνεργάτες σας, το μέλλον σας εκεί.

       Ο αισθηματικός σας νέος χρόνος μπαίνει εξίσου δυναμικά. Στα παντρεμένα ή δεσμευμένα ζευγάρια είναι πιθανή μία εγκυμοσύνη. Ενδεχομένως για κάποιους ανύπαντρους αυτό να φέρει την έμπνευση για έναν γάμο! Η ενέργειά σας ως ζευγάρι θα είναι δημιουργική και θα σας εξελίξει προοδευτικά. Αν όμως θέλετε να διατηρείτε κάποιο κρυφό ερωτικό ειδύλλιο, φροντίστε τουλάχιστον να μην δώσετε καμία υπόνοια στο ταίρι σας. Η οποιαδήποτε ρωγμή ανάμεσα σε εσάς και στον ή στην σύζυγο ή σύντροφό σας, θα σας φέρει δυστυχία.

Όσους και όσες σας βρίσκει χωρισμένους ο καινούριος χρόνος, αναμετρήστε μέσα σας κατά πόσο υπάρχει ή όχι ζωντανό το πάθος μεταξύ σας. Αν νιώσετε ότι υπάρχει, θα έχετε μία ολοκαίνουργια ευκαιρία να ξανασμίξετε, η οποία μπορεί να ξεκινήσει με μία αναπάντεχη και φλογερή ερωτική σας συνάντηση! Αν νιώσετε ότι δεν υπάρχει πλέον πάθος, μην απογοητεύεστε, γιατί αν αφήσετε ένα χρονικό κενό, το πάθος μπορεί να ξαναφουντώσει. Επιπλέον, ενδέχεται να καταλάβετε ότι θέλετε να επιστρέψετε ο ένας στον άλλον μέσα από μία πιο ώριμη αγάπη, που έχει εξελιχτεί από την φάση του πάθους.

Οι ελεύθεροι και οι ελεύθερες θα κάνετε μία καινούρια γνωριμία με έντονη χημεία. Αυτό θα είναι καλό, αλλά θα κρύβει και παγίδες. Δηλαδή θα χρειαστεί να διατηρήσετε και έπειτα το επίπεδο ενθουσιασμού και διαθεσιμότητας που θα έχετε στην αρχή ο ένας για τον άλλον. Ας μη γελιόμαστε όμως, κάτι τέτοιο σπάνια γίνεται. Συνήθως πέφτει η ενέργεια του ξεκινήματος σε ένα ζευγάρι, όσο περνά ο χρόνος. Το καλύτερο που έχετε λοιπόν να κάνετε είναι να επιδιώξετε από την αρχή ένα καλό επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να μπορείτε να συζητάτε αυτά που σιγά-σιγά θα αλλάζουν. Έτσι δεν θα χρειάζεται να «τρέμετε» μήπως η τάδε αλλαγή σημαίνει ότι ο άλλος ή η άλλη κουράστηκε και θέλει να σας χωρίσει.

       ΤΑΥΡΟΣ : Το Οκτώ από τα Πεντάκτινα.

Καλό μήνα και καλή χρονιά! Ο νέος χρόνος μπαίνει για εσάς με την μορφή μίας μηχανής. Αν την λαδώνετε και την συντηρείτε καλά, θα δουλεύει άψογα και θα σας οδηγεί εκεί που θέλετε. Αν δεν την προσέχετε όμως, μπορεί να σας βγάλει επιπλοκές και καθυστερήσεις.

Στην εργασίας σας τίποτα δεν προχωράει αυτονόητα και χρειάζεται να είστε συγκεντρωμένοι και επίμονοι. Αν είστε όντος εργατικοί και εστιάζετε στις λεπτομέρειες, θα τα πάτε περίφημα. Η εργασία σας θα ανεβαίνει και μαζί οι χρηματικές απολαβές σας. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, ο άψογος επαγγελματισμός σας θα είναι εκείνος που θα σας φέρνει συνεχόμενη εργασία, χωρίς κενά. Διαφορετικά ενδέχεται να εργάζεστε περιστασιακά. Για ορισμένους ίσως η επιτυχία στην δουλειά να έχει σχέση με την ομάδα στην οποία ανήκετε, οπότε θα χρειαστεί να στηριχτείτε πάνω στις καλές σας σχέσεις με συνεργάτες ή συναδέλφους.

Όσοι θέλετε να βρείτε εργασία, γιατί ο προηγούμενος χρόνος έφυγε χωρίς να αποκατασταθείτε επαγγελματικά, θα ευνοηθείτε εφόσον πραγματικά έχετε την διάθεση και το μεράκι να εργαστείτε. Με τούτην την λογική θα προτείναμε να στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε δουλειές που σας εμπνέουν και τις αγαπάτε. Ευνοούνται πολύ τα τεχνικά επαγγέλματα, όπως υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, αλλά και ράπτες, μοδίστρες, σχεδιαστές-σχεδιάστριες μόδας, κομμωτές-κομμώτριες κτλ. , και γενικότερα τα επαγγέλματα που εστιάζουν στις τεχνικές ή δημιουργικές λεπτομέρειες. Οι χρηματικές αποδοχές μπορεί να ξεκινήσουν από πιο χαμηλό επίπεδο και σταδιακά να ανεβαίνουν.

   Ο αισθηματικός νέος χρόνος ξεκινάει αρχικά για τους-τις παντρεμένους-ες και τους-τις δεσμευμένους-ες με την αισιοδοξία της ανανέωσης του γάμου ή του δεσμού σας. Οι υλικές απολαβές που θα μπαίνουν στο σπιτικό σας, θα βοηθήσουν στην καλύτερη διάθεση μεταξύ σας. Μην απαξιώνετε λοιπόν την αξία των χρημάτων ή γενικότερα των υλικών αγαθών. Αν θέλετε να χαλαρώσετε κάντε πράγματα μαζί αντί για συνεχείς διαλόγους. Για παράδειγμα, πάτε έναν περίπατο μαζί, ή κάντε μαζί τις δουλειές του σπιτιού κτλ.

Κάποιοι πιθανόν να μην καταφέρατε, μπαίνοντας ο νέος χρόνος, να ξανασμίξετε με το ταίρι σας, μετά τον χωρισμό σας. Ωστόσο στην διάρκεια του μήνα θα γίνουν κινήσεις. Έχετε αμοιβαία συναισθήματα ο ένας για τον άλλον, αλλά ίσως η σχέση σας να έχασε την δυναμική της, επειδή δεν υπήρξαν κάποιες μικρότερες ή μεγαλύτερες εκπλήξεις, ώστε να την τονώσουν. Ευκαιρία να τις κάνετε τώρα. Μόλις σας δοθεί η ευκαιρία κάντε ένα απρόβλεπτο δώρο στο πρώην ταίρι σας ή προτείνετε κάποια πρωτότυπη ιδέα. Για παράδειγμα, προτείνετε να πάτε μαζί για ψώνια (οι άντρες), χωρίς να βιάζεστε να τελειώσετε τις αγορές, ή να δείτε μαζί το ποδοσφαιρικό ματς (οι γυναίκες), ενώ θα είστε συγκεντρωμένες σε αυτό και δεν θα μιλάτε συνεχώς στο κινητό σας.

Αν ο καινούριος χρόνος σας βρίσκει ελεύθερους ή ελεύθερες και δεν το θέλετε κάτι τέτοιο, η ευκαιρία για μία ενδιαφέρουσα γνωριμία θα έρθει και πιθανόν να προκύψει μέσα από έναν επαγγελματικό χώρο. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα εργάζεστε στην ίδια δουλειά, αλλά μπορεί να γνωριστείτε στην δουλειά του ενός από τους δύο. Θα υπάρξει καλή χημεία και πραγματικό ενδιαφέρον. Η σταθεροποίηση ή όχι αυτής της γνωριμίας θα κριθεί από την διαθεσιμότητα σας και την συμπεριφορά σας γενικότερα. Φροντίστε λοιπόν να βρίσκετε χρόνο για τις συναντήσεις σας, αλλά και να έχετε ένα ευγενικό και τρυφερό επίπεδο επικοινωνίας μεταξύ σας.

           ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο Μάγος.

Καλό μήνα και καλή χρονιά! Θα αξιοποιήσετε την εξυπνάδα και την ευφυΐα σας προκειμένου να εδραιωθείτε σ’ αυτά που θέλετε και αγαπάτε. Τον πρώτο λοιπόν μήνα του καινούριου χρόνου το μυαλό σας πρόκειται να λειτουργήσει ως υποστηρικτής των συναισθημάτων σας!

       Στα επαγγελματικά σας ευνοείστε για νέα ξεκινήματα ή για εποικοδομητικές αλλαγές εντός της εργασίας σας. Ίσως αυτές οι εξελίξεις να είχαν προετοιμαστεί από τον προηγούμενο χρόνο. Για ορισμένους ενδέχεται να σας είχαν υπόψη για κάτι ανώτερο, χωρίς να το γνωρίζετε, και να σας γίνει τώρα η ανακοίνωση αυτής της απόφασης. Ότι έρχεται και σας ανεβάζει επαγγελματικά, το βέβαιο είναι πως το κατακτάτε με την αξία σας. Ενδεχομένως σε αυτό να συμπεριλαμβάνεται και η ικανότητά σας να είστε διπλωμάτες με τους άλλους! Αλλά εφόσον πρόκειται για δουλειές, γιατί όχι;! Το οικονομικό σας επίπεδο θα ανέβει ή τουλάχιστον θα μπουν οι βάσεις για κάτι τέτοιο. Ίσως παράλληλα να κάνετε μία επιτυχημένη αγοραπωλησία που θα σας ανεβάσει επιπλέον οικονομικά.

Αν δεν εργάζεστε, ο νέος χρόνος σας προτρέπει να βρείτε μία εργασία, στην οποία θα αξιοποιήσετε τις ικανότητες, την μόρφωση ή το ταλέντο σας. Καλύτερα να αποφύγετε, εάν είναι εφικτό, μία εργασία στην οποία δεν έχετε δεξιότητες. Ωστόσο η κατάλληλη εργασία θα βρεθεί, και δεν αποκλείετε να έχετε κάνει κι εσείς τις σωστές κινήσεις ή να έχετε μιλήσει με τους σωστούς ανθρώπους για αυτό. Μπορεί ορισμένοι να αναλάβετε ένα υπεύθυνο πόστο διαχείρισης προσωπικού ή οικονομικού ελέγχου κτλ. Οι χρηματικές σας αποδοχές θα είναι ικανοποιητικές και ενδεχομένως με προσαυξήσεις αναλόγως της απόδοσής σας.

       Θα «μαγέψετε» τούτον το μήνα τον-την σύζυγο ή τον-την σύντροφό σας με τον ακαταμάχητο τρόπο διεκδίκησής σας! Θα χρειαστεί ωστόσο να είστε λίγο επίμονοι ή επίμονες σ’ αυτό, εάν το ταίρι σας δεν «παίρνει μπρος» αμέσως! Η ιδανική εξέλιξη θα είναι να ανταποκριθεί ο άνθρωπός σας και να σας διεκδικήσει κι εκείνος με τον τρόπο του. Αν παρόλα αυτά κάπου «χαθείτε» εξαιτίας της ρουτίνας, μην απογοητεύστε και συνεχίστε να του-της δίνετε έξυπνες «πάσες», τελικά «θα παίξει» μαζί σας. Γιατί ποιός θα μπορούσε να σας αντισταθεί;

  Με την ίδια λογική κινηθείτε οι χωρισμένοι και οι χωρισμένες, δηλαδή κάντε μία έξυπνη κίνηση-αστραπή κι αφήστε το πρώην ταίρι σας να την επεξεργαστεί. Για παράδειγμα, πάρτε τον-την στο τηλέφωνο για καλή χρονιά και ταυτόχρονα ρωτήστε τον-την πώς πέρασε την Πρωτοχρονιά, δείχνοντας ενδιαφέρον. Μην συνεχίσετε κατόπιν την κουβέντα. Αυτό ή κάτι παρόμοιο, σύντομο κι ευγενικό, θα φέρει ίσως ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Αν σας πάρει στο τηλέφωνο πρώτος-η εκείνος-η, απαντήστε με ζωντάνια και ευγένεια, αλλά φροντίστε διακριτικά να τελειώσετε γρήγορα την συνομιλία. Αυτό γιατί περισσότερο θα λειτουργήσει το διαισθητικό κομμάτι της σχέσης σας στην παρούσα φάση, παρά η φλυαρία.

    Για τους ελεύθερους και τις ελεύθερες το αν θα κάνετε ή όχι σταθερή γνωριμία θα κριθεί οριακά! α) Ή θα γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας πολιορκήσει, αλλά εσείς θα είστε επιφυλακτικοί-ες. β) Ή θα γνωρίσετε ένα άτομο που θα το πολιορκήσετε, αλλά εκείνο θα είναι επιφυλακτικό. Η επιτυχία για εσάς όσο και για τον άλλον θα κριθεί στο κατά πόσο θα μπορέσετε να αλλάξετε τακτική, όταν η πρώτη δεν φέρνει αποτέλεσμα. Δεδομένου ότι θα υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον, αλλά και η άρνηση της λογικής «τραβάτε με κι ας κλαίω». Στην ανάγκη παραιτηθείτε κι αφήστε στην άλλη πλευρά να πάρει την πρωτοβουλία, κρίνοντας από όσα είδε από εσάς μέχρι τώρα.

     ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο Ιππότης από τα Κύπελλα.

Καλό μήνα και καλή χρονιά! Ένας μήνας που θα κυλήσει ευχάριστα θα είναι για σας τούτος ο Γενάρης. Κυρίως θα εισπράξετε αγάπη από το περιβάλλον σας και θα έχετε αρκετές προτάσεις!

   Στην δουλειά σας θα δεχθείτε προσφορές για κάποιες ενδιαφέρουσες αλλαγές ή για μία αναβάθμιση. Πιθανόν για ορισμένους να σας προταθούν συνεργασίες. Θα έχετε την εκτίμηση των ανθρώπων του χώρου σας αλλά και τις ευκαιρίες να επιλέξετε κάποιες ωφέλιμες για εσάς μεταρρυθμίσεις. Ενδεχομένως μερικοί να μην είστε βέβαιοι για την απάντηση που θα δώσετε και να χρειάζεστε χρόνο. Στην περίπτωση αυτή μην είστε αρνητικοί, αλλά ζητήστε ένα χρονικό περιθώριο για να σκεφτείτε αυτά που σας προτείνονται. Αν χρειαστεί πάρτε την γνώμη ενός ανθρώπου που εμπιστεύεστε. Στα οικονομικά σας γενικά θα ανέβετε. Προβλέπεται να πάρετε καθυστερημένα χρήματα.

Εάν δεν εργάζεστε, αλλά βρίσκεστε στην  διαδικασία ανεύρεσης εργασίας, θα λάβετε θετικές απαντήσεις από βιογραφικά που έχετε στείλει, ή από συνεντεύξεις που έχετε δώσει. Ίσως να χρειαστεί κάτι να απορρίψετε και κάτι να κρατήσετε. Σε γενικές γραμμές είναι πιθανόν να κινηθείτε με γνώμονα την οικονομική σας ασφάλεια και σταθερότητα.

Καλά θα μπει ο νέος χρόνος για τα παντρεμένα και τα δεσμευμένα ζευγάρια! Στους δεσμευμένους προβλέπεται πρόταση γάμου ή εναλλακτικά συγκατοίκησης. Στην περίπτωση που όντας γυναίκα δεν είστε βέβαιη εάν θέλετε ή όχι να προχωρήσετε σε γάμο ή σε συμβίωση με τον καλό σας, ενδεχομένως να προκύψουν αντιδράσεις. Είναι πιθανόν να παρερμηνεύσει την ανασφάλειά σας ως άρνηση. Γι αυτό καλό θα είναι να είστε ξεκάθαρες και να πείτε αυτά που σας αγχώνουν, χωρίς να θίξετε την αξία του άλλου. Αν είστε είδη παντρεμένοι-ες είναι πιθανόν να έρθετε σε διαφωνία με τον-την σύζυγό σας για ένα πρακτικό θέμα. Ωστόσο δεν θα βρεθείτε σε ρήξη, εξαιτίας της καλής σας συνεννόησης. Ενδεχομένως να γίνει μια έξυπνη υποχώρηση από τον ένα από τους δύο σας.

         Χωρισμένοι την Πρωτοχρονιά; Αν και είναι πιθανόν να ανταλλάξετε ευχές με το πρώην ταίρι σας, ίσως εσείς ή ο άλλος να χρειάζεστε χρόνο για να σκεφτείτε την επανασύνδεση. Μπορεί να νιώσετε αβεβαιότητα για την πιθανότητα της επανένωσής σας, αλλά καλό θα είναι να αντλήσετε την ελπίδα σας από την σκέψη πως η καθυστέρηση μπορεί να συμβαίνει για καλό! Φροντίστε να είστε τυπικοί στην επικοινωνία με τον ή την πρώην σας, και αφήστε τον-την να νοιώσει την απώλεια της συντροφιάς σας.

Οι ελεύθερες κυρίες του ζωδίου σας μάλλον θα γνωρίσετε έναν αξιαγάπητο άντρα. Είναι πιθανόν να έχει ακαταμάχητο χαμόγελο ή λαμπερό και ειλικρινές βλέμμα. Ίσως το επάγγελμά του να έχει σχέση με μετακινήσεις ή μεταφορές, όπως ταχυδρόμος, οδηγός ταξί, λεωφορείου, φορτηγού, αλλά και πλοίαρχος, πιλότος κτλ. Αν εστιάσετε με ενδιαφέρον σ’ αυτήν την γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση.

Οι ελεύθεροι κύριοι θα γνωρίσετε μία γυναίκα, η οποία θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρήκατε το άλλο σας μισό! Ίσως να θελήσετε να την διεκδικήσετε έντονα από την αρχή. Αυτό θα χρειαστεί να το κάνετε με κάποια λεπτότητα, χωρίς να γίνετε ασφυκτικοί απέναντί της. Έτσι θα της δώσετε την «ευχαρίστηση» να σας θέλει περισσότερο και να εκπλήσσεται από εσάς, ώστε να μην της είστε προβλέψιμος.

      ΛΕΩΝ : Το Δύο από τα Ραβδιά.

Καλό μήνα και καλή χρονιά! Ο νέος χρόνος μπαίνει για εσάς με καλές σχέσεις στο περιβάλλον σας. Ίσως να έχετε καταλάβει ότι μία δόση διπλωματίας σας κάνει πιο αγαπητούς, κι έτσι κερδίζετε περισσότερα από τους άλλους, τόσο σε συναίσθημα, όσο και σε ευκαιρίες.

   Στην εργασία σας θα αρχίσετε να υπολογίζετε περισσότερο στην συνεργασία με τους συναδέλφους σας και να λειτουργείτε ομαδικά. Κάτι τέτοιο θα σας κάνει να φύγετε κάπως από μία διάθεση να ξεχωρίζετε και να διαφέρετε, που δεν σας ωφελεί απαραίτητα, όταν γίνεται για να γίνει. Είναι πιθανόν ωστόσο να ξεχωρίσετε αβίαστα κι εξαιτίας της αξίας σας, ώστε να σας προταθεί κάτι ενδιαφέρον στην δουλειά σας ή να σας προωθήσουν γενικότερα. Η οικονομική σας κατάσταση θα είναι πολύ καλή. Θα είστε καλά αμειβόμενοι από την δουλειά σας.

  Όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση δουλειάς και θέλετε να εργαστείτε, ενδεχομένως να σας υποδεχτούν σε μία επαγγελματική ομάδα ή σε έναν όμιλο. Αν και η απόδοση στην δουλειά σας είναι πιθανόν να βασίζεται στην συνεργασία με τους άλλους, θα βρείτε τρόπο να δώσετε το δικό σας στίγμα. Καλό θα είναι παρόλα αυτά να μην το παρακάνετε με τις διακρίσεις, για να μην γίνεται η παραφωνία εκεί, έστω και με την λογική της θετικής προβολής σας. Επίσης μην εκφράζετε διαρκώς τις διαφωνίες σας με το σκεπτικό ότι θα σας αξιολογήσουν ως ευφυές άτομο. Οι οικονομικές σας αποδοχές θα είναι ικανοποιητικές. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι εργασίες που έχουν σχέση με τα ταξίδια, όπως ξεναγός, ταξιδιωτικός πράκτορας κτλ.

Εάν είστε σε δεσμό ή σε γάμο θα περάσετε έναν άνετο οικονομικά μήνα με τον-την σύζυγο ή τον-την σύντροφό σας. Θα χρειαστεί να προσέξετε την παγίδα αυτό να σας γίνει εμμονή. Δηλαδή η περίπτωση να μην είναι η οικονομική σας άνεση ακριβώς όπως την έχετε ονειρευτεί, δεν θα πρέπει να «χαλάσει» τις μέρες σας με παράπονα και σχετική γκρίνια. Έτσι κι αλλιώς θα είστε πάνω από τον μέσο όρο! Κατά τ’ άλλα, θα τα πάτε περίφημα σαν ζευγάρι και θα λειτουργείτε με σύμπνοια.

Στην περίπτωση που είστε χωρισμένοι-ες και επιθυμείτε την επανασύνδεση με την ή τον πρώην σας, τα πράγματα θα είναι λίγο περίπλοκα. α) Μπορεί να έχετε γνωρίσει εσείς ή το πρώην ταίρι σας ένα άλλο άτομο, ίσως και αντιδραστικά έναντι του χωρισμού σας, αλλά ταυτόχρονα να θέλετε ακόμα ο ένας τον άλλον! β) Ίσως να θέλετε πολύ ο ένας τον άλλον, αλλά να μην επιτρέπετε έκαστος στον εαυτό του να το δείξει, και να συμπεριφέρεστε σαν να συμβαίνει το αντίθετο.  Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο εγωισμός ή η υπερβολική υπερηφάνεια μπορεί να μπλοκάρουν μία καλή ευκαιρία επανασύνδεσης. Για να μην γίνει αυτό τολμήστε να «τσαλακωθείτε».

  Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα «παίξετε» στα συναισθηματικά σας με «σκληρούς» όρους! Θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα με καλό οικονομικό ή  κοινωνικό επίπεδο. Χωρίς ασφαλώς να αποκλείεται να έχετε κι εσείς ένα αντίστοιχο επίπεδο, αλλά όχι απαραίτητα. Θα ξεκινήσουν πιθανόν στην περίπτωση αυτή να μπαίνουν κάποια ερωτηματικά. Τα ερωτηματικά αυτά θα μπαίνουν από εσάς προς τον εαυτό σας ή από εσάς προς τον άλλον. Επίσης από τον άλλον προς τον εαυτό του ή από τον άλλον προς εσάς. Δηλαδή : α) Τον-την θέλω πραγματικά ή με κέρδισε το status που έχει; β) Τον-την εντυπωσίασα εγώ ή το οικονομικό και κοινωνικό μου status? Θα έχετε όλο τον μήνα να το ξεδιαλύνετε. Μην βιαστείτε να απαντήσετε «καταδικαστικά» για τον εαυτό σας ή για τον άλλον. Ίσως να έχετε πέσει στην περίπτωση να ερωτευτήκατε έναν πλούσιο ή μία πλούσια και να σας ερωτεύτηκε κι αυτός-η!

   ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η Αυτοκράτειρα.

Καλό μήνα και καλή χρονιά! Όπως το πορτοκάλι, που είναι χειμωνιάτικο ζουμερό φρούτο, γεμάτο βιταμίνες, έτσι θα είναι και η ζωή σας αυτόν τον μήνα. Δεν θα σας λείπει σχεδόν τίποτα και θα νιώθετε πλήρεις και ευχαριστημένοι.

   Η δουλειά σας θα πάει πολύ καλά. Τα σχέδια και τα πλάνα σας θα καρποφορήσουν μέσα στα χρονικά πλαίσια που θέλετε. Αυτό θα είναι αποτέλεσα σωστού timing και εργατικότητας. Τα κέρδη σας θα αυξηθούν, είτε γιατί θα ανέβει η δουλειά σας , είτε γιατί θα λαμβάνετε καλύτερες αποδοχές, εξαιτίας της παραγωγικότητάς σας. Θα αποκτήσετε περισσότερους πελάτες. Αν το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχατε παρατηρήσει μείωση της πελατείας σας, προφανώς έχετε βρει την αιτία και έχετε κάνει τις σωστές αλλαγές.

Ορισμένοι που δεν εργάζεστε, αλλά θέλετε να βρείτε δουλειά, είστε σε μία καλή στιγμή για κάτι τέτοιο. Ίσως να σας βοηθήσει μία γυναίκα με κύρος ή με γνωριμίες. Αν λάβετε κάποια υπόσχεση, αυτή θα τηρηθεί εντός του μήνα. Οι οικονομικές απολαβές σας θα είναι ικανοποιητικές. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι εργασίες που έχουν σχέση με την καλλιέργεια της γης και γενικά με τα αγροτικά προϊόντα ή με την αγροτική ανάπτυξη.

Στους-στις παντρεμένους-ες ή δεσμευμένους-ες είναι πιθανόν η «παρέα» σας να μεγαλώσει με την εμφάνιση μίας εγκυμοσύνης! Για τα ανύπαντρα ζευγάρια κάτι τέτοιο μπορεί να σας ωθήσει πιο γρήγορα στην απόφαση ενός γάμου! Όσον αφορά στην μεταξύ σας σχέση, προβλέπεται ένας μήνας ευτυχίας και καλής συνεννόησης. Κάποια πράγματα στην ζωή σας θα πάνε καλά και αυτό θα φέρει ένα όμορφο κλίμα στην σχέση σας. Για όσους είστε νιόπαντροι θα χρειαστεί να προσέξετε τις παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν, εξαιτίας της άρνησής σας να προσαρμοστείτε στα δεδομένα του γάμου. Δείξτε λίγη υπομονή και καλή θέληση κι αφήστε τον χρόνο να σας αποκαλύψει τα πλεονεκτήματα του έγγαμου βίου.

Αν ο καινούριος χρόνος σας βρίσκει χωρισμένους-ες και αυτό σας στενοχωρεί, το βέβαιο είναι ότι θα έχετε μία ευκαιρία επανασύνδεσης. Για την επιτυχία αυτής της ευκαιρίας, θα χρειαστεί τόσο εσείς όσο και ο άλλος να κρατήσετε θετική και αισιόδοξη στάση. Καλύτερα λοιπόν να αποφύγετε την γκρίνια και τις εκφράσεις του τύπου : «Ναι με αλλά». Μείνετε στο «Ναι» και πιστέψτε το!

Ελεύθεροι κι ελεύθερες στις αρχές του χρόνου; Κατά μία έννοια η παρατεταμένη μοναχικότητά σας ή η παύση της θα εξαρτηθεί περισσότερο από την κυρία της γνωριμίας. Ο μήνας φέρει έντονη την γυναικεία επιρροή και κατά συνέπεια από την κυρία θα κριθεί το αποτέλεσμα. Οι κύριοι θα είστε πιο σίγουροι για την απόφασή σας να δεσμευτείτε. Αν λοιπόν είστε γυναίκα και δεχτείτε την συναισθηματική προσέγγιση ενός γοητευτικού άντρα, δώστε του την ευκαιρία να σας δείξει ποιος είναι. Αν είστε άντρας και διεκδικείτε μία αναποφάσιστη γυναίκα, μην επιμένετε ακατάπαυστα. Αφήσετε χρονικά κενά στην διεκδίκηση σας, για να της δώσετε την ευκαιρία να επεξεργαστεί  αυτά που της «υπόσχεστε».

ΖΥΓΟΣ : Ο Ακόλουθος από τα Ξίφη.

    Καλό μήνα και καλή χρονιά! Ο Ιανουάριος σας επιφυλάσσει αλλαγές. Τα καλά νέα είναι πως αυτές οι αλλαγές θα είναι ευχάριστες, ίσως επιθυμητές, και μόνο ανανέωση θα φέρουν στην ζωή σας.

  Μία δυναμική είσοδος του χρόνου θα αγγίξει την εργασίας σας. Νέα χρονιά, νέα πράγματα, νέες ευκαιρίες, νέες συνεργασίες, θα είναι το ευνοϊκό κουαρτέτο που θα σας ανεβάσει επαγγελματικά. Πιθανόν να υπογράψετε συμφωνίες και να δώσετε τα χέρια με αξιόλογους επαγγελματίες του χώρου σας. Συγχρόνως θα έχετε το οξυμένο ένστικτο να αξιοποιήσετε σωστά τις νέες ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Αυτές οι καινούριες δυνατότητες θα σας φέρουν και επιπλέον χρήματα στο πορτοφόλι σας. Η στιγμή είναι ιδανική για οικονομική και επαγγελματική άνοδο και ανάπτυξη. Μείνετε λοιπόν συγκεντρωμένοι στην δουλειά σας για να μην χάσετε σημαντικές λεπτομέρειες.

Για όσους ψάχνετε για εργασία, ίσως αυτός να είναι ο ιδανικός μήνας! Θα εμφανιστεί μία επαγγελματική ευκαιρία που θα σας βγάλει για τα καλά από το αδιέξοδο. Θα δουλέψετε σε χώρο που θα σας ταιριάζει, και ταυτόχρονα θα μπορείτε να βγάλετε αρκετά χρήματα. Ίσως μερικοί να προσληφθείτε σε μία νεοσύστατη,  με δυνατές βάσεις επιχείρηση, ή κάποιοι να μπείτε στο δημόσιο σε θέση που θα ανήκει σε ένα νεοσύστατο τμήμα του κρατικού φορέα.

    Τα παντρεμένα και τα δεσμευμένα ζευγάρια θα χρειαστεί να προσέξετε μία πρόκληση από τρίτο άτομο που θα διεκδικήσει τον έναν από τους δύο σας. Η συναισθηματική ενέργεια του μήνα σας κατευθύνει προς μία αισθηματική ανανέωση. Αυτή σε ορισμένους και ορισμένες μπορεί να γίνει εντός του γάμου ή του δεσμού σας, στην μεταξύ σας σχέση, και σε ορισμένους-ες εκτός του γάμου ή του δεσμού, σε ένα παράλληλο ειδύλλιο. Λίγο-πολύ θα είναι στο χέρι σας που θα εστιάσετε, αλλά και στην ιδιοσυγκρασία σας. Παρόλα αυτά δεν προβλέπετε χωρισμός στο ζευγάρι, ενδεχομένως γιατί θα είστε πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις σας, εφόσον δημιουργήσετε κάτι παράλληλο.

        Στους χωρισμένους και στις χωρισμένες θα παλέψουν μέσα σας δύο αλληλοσυγκρουόμενες δυνάμεις. Η μία θα σας τραβά στην επανασύνδεση και η άλλη σε μία νέα γνωριμία με άτομο που θα σας γοητέψει. Αν βάλλετε ως στόχο την ευτυχία σας, τότε σημασία θα έχει όχι απαραίτητα η επανένωση με την ή τον πρώην σας, αλλά ποιά επιλογή θα σας κάνει ευτυχισμένους-ες στο μέλλον. Αν τελικά «νικήσει» η επανασύνδεση, θα χρειαστεί ορισμένα πράγματα στην σχέση να αλλάξουν προς το καλύτερο.

     Για τους ελεύθερους και τις ελεύθερες τα νέα είναι εξαιρετικά ευχάριστα! Ο μήνας είναι ιδανικός για μία καινούρια γνωριμία. ΟΙ πιθανότητες είναι περισσότερες στο να γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα μικρότερη ή μικρότερό σας, αλλά ταυτόχρονα επιτυχημένη-ο επαγγελματικά. Δεν αποκλείεται η γνωριμία σας να γίνει μέσω κάποιου είδους συνεργασίας μαζί της-του. Αν τελικά γίνει σχέση θα σας ανανεώσει και θα σας κάνει να ονειρεύεστε όμορφα πράγματα για το μέλλον σας, τόσο εσείς, όσο και ο-η άλλος-η.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Το Τέσσερα από τα Κύπελλα.

Καλό μήνα και καλή χρονιά! Ο πρώτος μήνας του καινούριου χρόνου θα σας βρει με την διάθεση να ψάξετε μέσα στον εαυτό σας. Προσπαθείτε να ξεκαθαρίσετε τι πραγματικά θέλετε και τι όχι. Άραγε τα πράγματα γύρω σας δεν είναι καλά; Ή εσείς τα βλέπετε έτσι, επειδή έχετε αναθεωρήσει κάποιες επιλογές σας;

Στην εργασία σας παρατηρείτε πράγματα που δεν σας αρέσουν όπως γίνονται. Αναρωτιέστε αν θα πρέπει να τα παραβλέψετε ή αν θα είναι πρέπον να μιλήσετε γι αυτά. Σκέφτεστε ακόμη και να αποχωρήσετε. Τελικά μάλλον θα παραμείνετε για να κερδίσετε χρόνο και να παρατηρήσετε καλύτερα την κατάσταση. Κατά την γνώμη μας αυτό είναι και η καλύτερη στάση. Ίσως δεν πρέπει με αυτήν την ψυχολογία να ψάξετε για κάτι καινούριο. Καλύτερα να κάνετε υπομονή και να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας. Μπορεί παρακάτω να αναθεωρήσετε την θέση σας και γιατί όχι να δείτε τα πράγματα στην εργασία σας να διορθώνονται. Άσχετα με την κατάσταση μέσα την εργασία σας, το οικονομικό κομμάτι θα είναι καλό και οι πληρωμές σας στην ώρα τους.

  Εάν κάποιοι ψάχνετε για δουλειά, επειδή δεν εργάζεστε ή επειδή θέλετε οπωσδήποτε να αλλάξετε εργασία, θα είναι καλό να κινηθείτε στα σίγουρα. Αποφύγετε να κάνετε κάποια επένδυση ή να ξεκινήσετε κάτι δικό σας που ενέχει μεγάλο ρίσκο. Καλύτερα να πάτε σε ασφαλείς λύσεις, όπως το να εργαστείτε σε έναν δυναμικό χώρο με σταθερό μισθό. Πάντως θα υπάρξουν ευκαιρίες, αρκεί να επιλέξετε σοφά!

Στα παντρεμένα ή στα δεσμευμένα ζευγάρια θα βγει μία ζωντάνια στην σχέση σας. Αυτό είναι το καλό νέο. Παράλληλα όμως ο μήνας σας φανερώνει κάποιους πειρασμούς για φλερτ ή φάση εκτός του δεσμού ή του γάμου σας. Η ψυχολογία σας θα είναι μπερδεμένη και θα ταλαντεύεστε από την κρυφή ευχαρίστηση στην ενοχή, κι από την ψευδαίσθηση της χαράς στον θυμό απέναντι στον εαυτό σας. Θα χρειαστεί ενδεχομένως να συμβουλευτείτε ένα έμπιστο σας άτομο. Σε καμία περίπτωση, ωστόσο, μην ανοιχτείτε σε άνθρωπο που δεν είστε βέβαιοι-ες για την εχεμύθειά του.

    Οι χωρισμένοι και οι χωρισμένες θα περάσετε έναν μήνα σωστό ψυχολογικό θρίλερ! Από την μία η αγωνία για την επανασύνδεση κι από την άλλη οι τύψεις για κάποιο κρυφό ειδύλλιο, που ίσως υπήρχε και πριν τον χωρισμό σας. Ανάκατα συναισθήματα και συμπεριφορά γεμάτη αμηχανία θα προδίδουν το εσωτερικό σας κομφούζιο. Αν ο πρώην ή η πρώην σας είναι ψυχολόγος κάτι μπορεί να γίνει! Διαφορετικά θα φτάσετε κι οι δύο στην «τρέλα», αλλά μπορεί αυτό να σας λυτρώσει και να τα ξαναβρείτε αποφασίζοντας ότι η λογική δεν χωράει εδώ που έφτασαν τα πράγματα. Τι θα σώσει την κατάσταση; Η αγάπη σας!

              Μόνοι-ες; Θα σταθείτε τυχεροί! Αλλά ίσως να σας προδώσει ο εαυτό σας. Θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντιστοίχως, που θα σας ικανοποιεί απόλυτα σ’ αυτά που ζητάτε για μία σχέση. Το πρόβλημα είναι, ωστόσο, πως θα έχετε την παρόρμηση να στρέφετε το βλέμμα σας κι αλλού. Κάτι τέτοιο θα απογοητεύσει τον άλλο, μόλις θα πέσει στην αντίληψή του-της. Για να μην φτάσετε να γίνετε αντιπαθείς, τουλάχιστον αποφύγετε να λέτε μεγάλα λόγια που δεν συνοδεύονται από αντίστοιχα έργα. Για να κάνετε τελικά σχέση θα χρειαστεί να νικήσετε την πολυγαμική σας διάθεση. Πιθανότερος χώρος να γνωρίσετε ένα ιδανικό άτομο είναι κάποιος επαγγελματικός χώρος.

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο Κόσμος.

  Καλό μήνα και καλή χρονιά! Χαρείτε κι εκμεταλλευτείτε τούτον το μήνα, που η εύνοια του σύμπαντος σας αγκαλιάζει, σας φροντίζει και σας προστατεύει.

  Η εργασίας σας θα πάει ένα βήμα μπροστά. Αν κάνετε μία δουλειά που η επιτυχία της βασίζετε στην αναγνώριση, αυτή θα έρθει και θα προβληθείτε. Υπάρχουν επίσης ευνοϊκά σενάρια για όποιους σχετίζεστε επαγγελματικά με το εξωτερικό. Για μερικούς μπορεί αυτόν τον μήνα να γίνει ένα πρώτο άνοιγμα με την ξένη αγορά. Πιθανή αργοπορία στα σχέδιά σας θα είναι ασήμαντη, γι αυτό μην χάνετε την ψυχραιμία σας χωρίς ουσιαστικό λόγο. Τα χρήματα θα φτάνουν απρόσκοπτα στα χέρια σας. Ενδεχομένως πέραν της εργασίας σας να σας έρθουν λεφτά κι από άλλη μεριά, όπως μία επιτυχή πώληση κτλ.

  Για όσους δεν εργάζεστε και ψάχνετε για καινούργια δουλειά, θα σας δοθεί μία ευκαιρία με δυνατότητες. Θα μπορείτε να αξιοποιήσετε το πτυχίο, την τέχνη ή το ταλέντο σας. Όπου κι αν βρεθείτε θα γίνεται αγαπητοί από τους πελάτες σας, τους θαυμαστές σας ή από τον κόσμο. Υπάρχει πιθανότητα να συνεργαστείτε με ανθρώπους που έχουν σχέση με το εξωτερικό. Ενδεχομένως να κάνετε κάποιο ταξίδι ως μέρος της δουλειά σας. Οι χρηματικές σας αποδοχές θα είναι πολλά υποσχόμενες. Θα είναι έξυπνο να μην επαναπαύεστε, αλλά να παλεύετε για την καλύτερη επαγγελματική σας απόδοση. Αυτό θα κρατά και το οικονομικό σας σε ένα σταθερό επίπεδο.

Στα αισθηματικά σας θα εξελιχθεί ένα χειμωνιάτικο πανηγύρι χαράς κι ενθουσιασμού! Οι παντρεμένοι κι οι παντρεμένες θα βρεθείτε στην καλύτερή σας στιγμή! Ο μεταξύ σας έρωτας θα ανανεωθεί και θα πλαισιωθεί από ευχάριστες εκπλήξεις και αισθαντικές στιγμές. Τα νέα ίσως είναι ακόμη καλύτερα για τους-τις δεσμευμένους-ες, αφού προβλέπεται πρόταση γάμου! Για μερικούς θα γίνει ο ήδη προγραμματισμένος γάμος σας  με ονειρεμένο τρόπο! Το γαμήλιο ταξίδι σας θα γίνει στο εξωτερικό, σε μέρος που θα σας εντυπωσιάσει και θα πλαισιώσει ιδανικά την γαμήλια ευτυχία σας!

       Παράδοξο κι όμως πραγματικό! Χαρά περιμένει και τους-τις χωρισμένους-ες. Η χαρά αυτή έχει όνομα και λέγεται «Δεύτερη Ευκαιρία». Η ευτυχία για σας έχει απλώσει το δίχτυ της, κι ως καλή αράχνη δεν σας αφήνει να της ξεφύγετε. Θα ξανασμίξετε με τον ή την πρώην σας με μεγάλη επιτυχία. Η σχέση σας στο εξής θα βαδίσει πάνω στην σοφία που σας έδωσε η εμπειρία του χωρισμού σας. Αν κάποιοι όμως δεν είναι  γραφτό να είστε μαζί στο μέλλον, θα γνωρίσετε ένα άλλο άτομο που πιθανόν θα έχει σχέση με το εξωτερικό. Ίσως να πέσετε πάνω σε μία νέα νοοτροπία ανθρώπου, που θα σας συνεπάρει και θα σας κάνει να ξεπεράσετε τον χωρισμό σας πιο ανώδυνα. Το καινούριο άτομο θα έχει μία πνευματική ωριμότητα που θα σας γοητεύσει!

Οι αδέσμευτοι κι οι αδέσμευτες θα πετύχετε το ακατόρθωτο! Θα κάνετε καινούρια γνωριμία, αλλά θα είστε ταυτόχρονα και μόνοι! Αυτός είναι ένας γρίφος που θα λύσουμε αμέσως. Το νέο πρόσωπο που θα μπει στην ζωή σας θα είναι τόσο αρμονικά ταιριασμένο με εσάς, που ενώ θα είστε πλέον δυάδα, δεν θα περιοριστεί η ατομικότητά σας! Τούτο σημαίνει ότι θα μπείτε ο ένας στην ζωή του άλλου όχι για να εμποδίσετε, αλλά για να αναδείξετε και να συμπληρώσετε την ατομική σας έκφραση! Ίσως το καινούριο αυτό άτομο να έχει ζήσει για κάποιο διάστημα στο εξωτερικό, ή να έχει σχέση με κάποια ξένη χώρα.

       ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο Ιππότης από τα Πεντάκτινα.

Καλό μήνα και καλή χρονιά! Η ανάγκη σας να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας, αλλά και τα κεκτημένα των ανθρώπων που αγαπάτε, θα σας «μεταμορφώσει» τούτον το μήνα σ’ έναν  δικηγόρο αγάπης!

Στην εργασίας σας η αίσθηση της ανασφάλειας θα κάνει έντονη την παρουσία της. Μπορεί να είναι δικαιολογημένη, αλλά μπορεί να είναι και αβάσιμη. Θα χρειαστεί να προσέξετε την επιθετικότητά σας απέναντι σε ανθρώπους της δουλειάς σας, που θεωρείτε «επικίνδυνους» για τα συμφέροντά σας. Μην ανοίγετε μέτωπα, αλλά χειριστείτε την κατάσταση με ψυχραιμία και διπλωματία, αφού βέβαια σιγουρευτείτε πρώτα ότι όντος «απειλήστε» από τον αθέμιτο ανταγωνισμό ορισμένων. Κάποια αψυχολόγητη αντίδρασή σας ενδεχομένως να σας εκθέσει. Οι οικονομικές απολαβές σας θα είναι ικανοποιητικές. Αν υπάρξει καθυστέρηση, αυτή θα είναι προσωρινή. Ίσως να θελήσετε να διασφαλίσετε τις οικονομικές σας αποδοχές μέσα από μια νέα συμφωνία.

  Όσοι δεν εργάζεστε και αναζητάτε εργασία, τούτον τον γενέθλιο μήνα του ζωδίου σας θα λάβετε το καλύτερο δώρο. Μία εργασία που θα σας ταιριάζει και θα είναι συμβατή με τις γνώσεις ή την προϋπηρεσία σας. Αυτή μπορεί να έρθει δια της μεσολαβήσεως ενός συνομήλικού σας άντρα. Οι εργασίας που θα είναι ιδιαίτερα προσβάσιμες  για σας είναι εκείνες που έχουν σχέση με την ασφάλεια, την προστασία και τον νόμο, όπως φύλακας, αστυνόμος, δικηγόρος, δικαστικός κλητήρας κτλ.

Στην ιδιωτική σας ζωή οι παντρεμένοι κι οι παντρεμένες θα δείξετε ιδιαίτερη στοργή στην ή στον σύζυγό σας. Ίσως να σταθείτε στο πλευρό της-του για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Αν αυτό έχει σχέση με οικονομικά ζητήματα μπορεί να μπείτε εγγυητής ή εγγυήτρια, ή να βοηθήσετε με όποιον τρόπο σας αναλογεί. Η μεταξύ σας σχέση θα είναι ισχυρή και θα κοιτάτε μαζί το μέλλον.

              Για τους δεσμευμένους και τις δεσμευμένες προκειμένου να διασφαλιστούν τα κοινά οικονομικά σας, ενδέχεται να κανονιστεί ένας γάμος. Αν και αυτός δεν είναι ο πιο ρομαντικός λόγος για να προβεί ένα ζευγάρι σε γάμο, θεωρούμε ωστόσο ότι είναι ένα συγκινητικό κίνητρο! Τι πιο γλυκό από το να θέλει κάποιος να «προστατεύσει» οικονομικά το ταίρι του;  Ενδεχομένως μερικοί να επιλέξετε εναλλακτικές μορφές επισημοποίησης που υπάρχουν σήμερα.

Αν βρίσκεστε στην άβολη θέση του χωρισμένου ή της χωρισμένης, καλό θα είναι να σκεφτείτε. Άραγε η ή ο πρώην σας, σας έχει εκθέσει και δεν την-τον εμπιστεύεστε πια; Μήπως την-τον έχετε εκθέσει εσείς και το έχετε μετανιώσει; Σε κάθε περίπτωση η ευκαιρία μίας επανασύνδεσης θα έρθει μπροστά σας. Αλλά η επιτυχία ή όχι θα κριθεί αυστηρά από το πόσο θα πείσετε ο ένας τον άλλον ότι θα τον προστατεύετε και θα τον νοιάζεστε!

  Αδέσμευτοι ή αδέσμευτες αρχές του χρόνου; Ίσως θα έπρεπε να σας… συλλάβουν! Ο έρωτας για σας θα έρθει με… στολή! Θα ερωτευτείτε και Θα σας ερωτευτεί ένας ένστολος άντρας ή μία ένστολη γυναίκα. Γενικότερα θα γνωρίσετε ένα άτομο που θα ασχολείται επαγγελματικά με την φύλαξη και την προστασία, φυσική ή νομική. Μάλλον θα θέλει να σας «φυλακίσει» στην γλυκιά «φυλακή» της αγάπης του! Τι λέτε; Θα τον-την ακολουθήσετε; Ή θα «δραπετεύσετε» πριν σας «κλειδώσει» με το κλειδί της καρδιάς του-της;

               ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Το Επτά από τα Ξίφη.

Καλό μήνα και καλή χρονιά! Τι είναι αξιαγάπητο; Έχει πλεόνασμα ανθρωπισμού; Αλλά φοβάται τούτον τον Γενάρη; Εσείς, ο Υδροχόος!

Στην εργασία σας αντιλαμβάνεστε κάποιες καταστάσεις που σας κάνουν να νιώθετε άβολα. Μπορεί να είναι μικρές αδικίες ή κάποιο μεγαλύτερο θέμα που αφορά στην αθέτηση κανόνων. Ενδεχομένως να βρεθείτε στο δίλλημα εάν θα πρέπει ή όχι να μιλήσετε. Το μυαλό σας θα τρέξει σε πιθανά σενάρια, με ένα από αυτά να είναι η αποχώρηση από την εργασία σας! Αν έχετε φτάσει σε τούτην την απόφαση και σύμφωνα με το νόημα της παροιμίας : «Ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται», τολμήστε να μιλήσετε. Που ξέρετε; Ίσως η απάντηση που θα πάρετε να είναι καθησυχαστική. Αν και οι οικονομικές σας αποδοχές θα είναι ικανοποιητικές, δεν αποκλείεται η πιθανότητα να σας ζημιώνουν σχετικά με την αξίας σας. Αν ωστόσο αφήσετε τον μήνα να περάσει κάνοντας υπομονή, μπορεί να δείτε μία καλή εξέλιξη τον επόμενο.

 Για τους μη εργαζόμενους που αναζητάτε εργασία, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να προσέξετε ένα σημείο! Μην πλησιάσετε σε εργασία, της οποίας ο χώρος σας δίνει την αίσθηση του «ότι να ‘ναι»! Κάτι τέτοιο θα σας εκθέσει. Προτιμήστε έναν πιο ταπεινό χώρο στον οποίο θα υπάρχει σωστή οργάνωση και τάξη. Έτσι θα είστε ήρεμοι μέσα σας και θα δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας. Επίσης θα λαμβάνετε κανονικά την πληρωμή σας και τις προσαυξήσεις που μπορεί να δικαιούστε.

 Στους-στις παντρεμένους-ες και στους-στις δεσμευμένους-ες θα προκύψει ένα δίπολο αλήθειας και ψεύδους. Ίσως ένας από τους δύο σας να αποκρύπτει κάτι στον άλλον για να μην τον στενοχωρήσει. Αυτό ωστόσο θα αποκαλυφθεί και θα φύγει επιτέλους το άγχος της μυστικότητας. Θα υπάρξει συμπαράσταση και σύμπνοια. Η ειλικρίνεια θα δυναμώσει την σχέση σας. Για ορισμένα ζευγάρια ωστόσο θα είναι υπαρκτή η «απειλή» ενός τρίτου ατόμου. Ο μόνος τρόπος να μείνει μακριά αυτό το άτομο θα είναι η καλή επικοινωνία μεταξύ σας. Μην απομονώνεστε. Παρόλα αυτά αν το ταίρι σας ή εσείς θέλετε εκ πεποιθήσεως να έχετε κάτι παράλληλο, τότε κάντε το με τρόπο που θα ενέχει απόλυτη μυστικότητα. Διαφορετικά ίσως να βρεθείτε στην κόψη του ξυραφιού για χωρισμό.

   Για τους χωρισμένους και τις χωρισμένες προβλέπεται μία αισιόδοξη αναμονή. Ίσως χρειαστεί και μία βαθειά συγχώρεση. Αυτό για την περίπτωση που χωρίζετε επειδή ένα τρίτο άτομο έχει μπει ανάμεσά σας. Ο πρώην ή η πρώην σας θα επιστρέψει μετανιωμένος ή μετανιωμένη για το ολίσθημά του-της. Η μεγαλοψυχία σας θα σας επιτρέψει ή όχι να τον-την ξαναδεχτείτε. Το ίδιο ισχύει και ανάστροφα στην περίπτωση που εσείς ήσαστε εκείνος ή εκείνη που ολίσθησε. Εφόσον τελικά δοθεί μία νέα ευκαιρία, θα είναι έξυπνο να παύσει κάθε επαφή με το τρίτο άτομο.

             Οι αδέσμευτοι και οι αδέσμευτες θα κάνετε μία νέα και θελκτική γνωριμία. Θα σας πάει πολύ καλά. Ίσως για ορισμένους-ες να γίνει γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, που έχει χωρίσει από γάμο. Αυτό θα την-τον κάνει πιο σοφή-ο στην συμπεριφορά του. Δεν αποκλείεται όμως να γνωρίσετε άτομο που χώρισε όχι από γάμο, αλλά από αρραβώνα. Ωστόσο θα θέλει να κοιτάξει μπροστά το μέλλον μαζί σας! Αν είναι κάποιος ή κάποια χωρισμένος-η από γάμο, καλό θα είναι να διερευνήσετε την περίπτωση να βρίσκετε απλώς σε διάσταση και να «βαφτίζει» την διάσταση χωρισμό, με σκοπό να σας κερδίσει.

            ΙΧΘΥΣ : Η Εγκράτεια.

Καλό μήνα και καλή χρονιά! Ξεκινάτε τον πρώτο μήνα του χρόνου περπατώντας πάνω σε μία δοκό ισορροπίας. Θα χρειαστεί να είστε συγκεντρωμένοι μέχρι να φτάσετε στο απέναντι εφαλτήριο, διαφορετικά μπορεί να χάσετε την στατικότητά σας και να σας τραβήξει η βαρύτητα.

  Η εργασίας σας αντικειμενικά θα πάει καλά. Συγχρόνως θα λαμβάνετε τακτικά τις απολαβές σας και θα σας δοθούν  καθυστερημένα χρήματα. Η άνοδος, ωστόσο, ή η πτώση της εργασίας σας θα εξαρτηθεί κατά πολύ από το κλίμα μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Αν υπάρχει αρμονία και συνεννόηση, αυτό θα φέρει ευημερία. Εάν όμως δημιουργούνται εντάσεις και φιλονικίες, τούτο θα επιδράσει αρνητικά και στο πελατολόγιό σας. Επομένως χαμηλώστε τους τόνους και εστιάστε στο κοινό όφελος. Εφόσον δεν μπορείτε να συνυπάρξετε αρμονικά για τους οποιουσδήποτε λόγους, ίσως είναι καλύτερα να αποχωρήσετε και να ψαχτείτε αλλού, αν δεν το αντέχετε.

Για κάποιους το θέμα είναι η εύρεση εργασίας. Το βέβαιο είναι ότι θα βρείτε μια δουλειά που θα σας αρέσει και θα ταιριάζει με τις γνώσεις ή τις δεξιότητές σας. Τα χρήματα που θα λαμβάνετε θα είναι επαρκή για μία άνετη διαβίωση. Ενδέχεται να εργαστείτε σε χώρο με τον οποίο είχατε επικοινωνήσει και στο παρελθόν και σας είχαν δώσει μία αχνή υπόσχεση. Θα χρειαστεί να προσέξετε τις σχέσης με τους συναδέλφους σας. Κυρίως αποφύγετε μία μισαλλόδοξη στάση και αδιαφορήστε εάν εσείς δεχτείτε κάποια ανάλογη συμπεριφορά από κάποιον «εξυπνάκια».

Παντρεμένοι-ες; Δεσμευμένοι-ες; Τόσο απλά, μία όμορφη περίοδος γι εσάς! Για να μην την χαλάσετε, φροντίστε να μην είστε πεισματάρηδες ή πεισματάρες. Εστιάστε στα καλά στοιχεία του άλλου και αντλήστε από εκεί την θετικότητά σας. Υποχωρήστε, εφόσον είναι καλό για την ηρεμία της σχέσης σας. Παρόλα αυτά αν ξεσπάσει καυγάς, αποφύγετε βαρείς χαρακτηρισμούς και προσπαθήστε να είστε λίγο αστείοι όταν θυμώνετε! Θα μπορούσατε να κάνετε την φωνή σας λίγο πιο ψιλή, ώστε να ακούγεστε σαν… καρτούν! Ο ή η σύντροφός σας δεν θα τρομάζει, αλλά θα σας βρίσκει χαριτωμένες-ους ακόμα κι όταν σας πιάνει ο θυμός σας.

Στους-στις χωρισμένους-ες ή στους-στις εν διαστάσει, τα νέα είναι καλά, αλλά ενέχουν το στοιχείο της αναμονής. Η αναμονή αυτή ενδέχεται να μην είναι κενή. Ίσως εσείς ή το πρώην ταίρι σας να έχετε κάνει μία πρόσφατη γνωριμία, χωρίς όμως να έχετε διαγράψει από την καρδιά σας ο ένας τον άλλον. Η ανάγνωση εδώ είναι διπλή : ή θα μπείτε στην σύγκριση με τον-την πρώην σας, και θα επιλέξετε να επιστρέψετε στην σχέση σας. Ή θα προχωρήσετε με το καινούριο πρόσωπο, δυστυχώς περιορισμένα, μέχρι να ξεπεράσετε την σχέση σας. Σε κάθε περίπτωση η αναμονή, χωρίς πίεση προς τον άλλον, θα φέρει την απάντηση. Όλα δουλεύονται μέσα από τον χρόνο που κυλά και διορθώνει ή θεραπεύει.

Αν είστε αδέσμευτος ή αδέσμευτη, ο μήνας είναι ιδανικός για νέα γνωριμία, αρκεί να… ξεχάσετε αυτά που ξέρατε! Θα γνωρίσετε μία ταιριαστή γυναίκα ή έναν ταιριαστό άντρα με εσάς αντιστοίχως, αλλά για να την-τον κρατήσετε στην ζωή σας, θα πρέπει να τα έχετε βρει με τα απωθημένα σας. Εν ολίγοις, θα χρειαστεί να μπείτε στην διεκδίκηση γοητεύοντας αυτόν τον ιδανικό για εσάς άνθρωπο. Δεν θα μείνει δίπλα σας εάν έχετε μία έντονη κυκλοθυμική στάση. Ενδεχομένως η γνωριμία να γίνει στον ευρύτερο χώρο των γνωστών σας, και δεν αποκλείετε να έχετε ήδη ακούσει καλά λόγια γι αυτό το άτομο.

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2022

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Η Δύναμη. Αυτόν το μήνα καλείστε να αναμετρήσετε την δύναμή σας! Αν την χε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάιος 2022

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του Μαΐου με την μέθοδο της Αριθμολογ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

   ΚΡΙΟΣ  :  Το Δέκα από τα Ξίφη. Θα κάνετε μία γενική εκκαθάριση! Θα αφήσετε πράγμα ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

Μάρτιος  2022.  Μήνας  Εννιά ( 9 ). Πριν περάσουμε στις αναλυτικές αριθμολογικές προβλ ...

Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

             ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ερημίτης. Ένας μήνας εσωτερικής ανασυγκρότησης σας περιμένε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

Πριν περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του μήνα με την αρχαία μέθοδο της Αριθμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u