Βαγγέλης Παναγόπουλος

Βαγγέλης Παναγόπουλος


Έκανε το μειονέκτημα, πλεονέκτημα!

Ένας δυναμικός Ταύρος με ωροσκόπο στο μαχητικό Αιγόκερω ο Βαγγέλης Παναγόπουλος διακρίνεται για τα γήινα χαρακτηριστικά που του προσδίδουν τα σημαντικά αυτά στοιχεία του γενέθλιου χάρτη του. Ίσως μάλιστα αυτή η διπλή γήινη υπόσταση Ήλιου-Ωροσκόπου να είναι που τον ώθησε να περάσει την πόρτα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου που θα τον οδηγούσε σε μια πιο γήινη καριέρα.

Ο αστρολογικός του χάρτης από τον Γιώργο Ματσάγγο

Από την άλλη πλευρά όμως η καλλιτεχνική φύση του Ταύρου που ταυτόχρονα κυβερνά τη φωνή, φαίνεται ότι -ευτυχώς- υπερίσχυσε. Κάπως έτσι ο κόσμος κέρδισε ένα ακόμα ταλέντο στη μουσική, στο τραγούδι και όχι μόνο. Ένα stellium (πολυαστρία) πλανητών στον Κριό τον χρήζει  πολυτάλαντο καλλιτέχνη με ικανότητες που δεν μπορούμε ακόμα να φανταστούμε αλλά και δυνατότητες για να διαπρέψει στο παγκόσμιο στερέωμα!!  Αφροδίτη, Ερμής και Άρης στον Κριό (ιδιαίτερα ο Άρης που είναι στη “θέση” του) τον καθιστούν ακούραστο μαχητή της ζωής και ικανό να ανταπεξέλθει στις πιο απαιτητικές και δύσκολες συνθήκες. Μάλιστα καθώς αυτοί οι τρείς “προσωπικοί” πλανήτες σχηματίζουν τετράγωνο με τον ωροσκόπο του (εξωτερική εμφάνιση) δείχνουν ότι το ιδιαίτερο παρουσιαστικό του Βαγγέλη που οφείλεται στην Αλωπεκία (Άρης αντίθεση Πλούτωνας) αποτέλεσε και την μεγαλύτερη δύναμή του για την πορεία του στη μουσική και ιδιαίτερα στην τηλεόραση. Ο Βαγγέλης κατόρθωσε να κάνει το μειονέκτημα, πλεονέκτημα που τον έκανε να ξεχωρίζει από τους συναδέλφους του!  Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι σε παρόμοιους χάρτες και αντίστοιχες περιπτώσεις υπήρξαν άνθρωποι που κατόρθωσαν να ξεχωρίσουν από ένα μειονέκτημα: Να θυμηθούμε την αξέχαστη Έλλη Λαμπέτη που με το χαρακτηριστικό της ψεύδισμα ξεχώρισε και έμεινε στην ιστορία του θεάτρου και του κινηματογράφου.

Μιλώντας για υποκριτική να τονίσουμε ότι ο Βαγγέλης στο χάρτη του έχει πολλές όψεις που δείχνουν και ένα μεγάλο ταλέντο στο σανίδι. Η επικοινωνιακή Σελήνη στους Διδύμους στον πέμπτο οίκο (θέατρο) σε αρμονία με την Αφροδίτη στον τρίτο οίκο τον καθιστούν έναν ακούραστο υπηρέτη της Τέχνης σε όλες της εκφάνσεις της. Με τον “μουσικό” Ποσειδώνας στον Τοξότη σε αρμονικό εξάγωνο με τον Πλούτωνα και με τον Ουρανό στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου ο Βαγγέλης εκπλήσσει τα πλήθη με τις καινοτόμες ιδέες του με τις ριζοσπαστικές μουσικές του, με την ίδια την υπόστασή του, αφού είναι ικανός να κάνει το σώμα ένα μουσικό όργανο επί σκηνής!!

Με τον Δία στην πρώτη μοίρα του Λέοντα στον έβδομο οίκο, οι σχέσεις και οι συνεργασίες του παίζουν τεράστια σημασία και στην επαγγελματική πορεία, στην ανέλιξή του. Ο Νίκος Μουρατίδης επιλέγει τους 48 Ώρες, το συγκρότημα που τραγουδάει ο Βαγγέλης, να συμμετέχουν στην τηλεοπτική εκπομπή του στον Ant1, «Θεά τον έκανες τον μουσακά». Κατόπιν, το 2010 όταν ο Ουρανός περνά στον Κριό όπου συναντά τον transit Δία και οι δύο αυτοί “μαστόδοντες” του ζωδιακού σχηματίζουν ένα θεσπέσιο τρίγωνο με τον γενέθλιο Δία του Βαγγέλη. Έτσι τους παίρνει και ο Πέτρος Κωστόπουλος στην δική του εκπομπή. Ο Ποσειδώνας του Βαγγέλη είναι μια μουσική που σε ταξιδεύει με τα ακούσματά της (ως επί το πλείστον από το ξένο ρεπερτόριο), -ταξιδεύει όμως και τον ίδιο!! Ένα βασικό του παράπονο είναι η έλλειψη χρόνου για την οικογένειά του που λατρεύει. Η ακμή του εβδόμου (γάμος) στον Καρκίνο και το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο δείχνει ότι οι σχέσεις του έχουν τη σφραγίδα του χρόνου, ακόμα και αν περνούν από διακυμάνσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι παντρεύτηκε τον παιδικό του έρωτα: μπορεί ο γάμος να “κρίνεται” με on-off καταστάσεις, ωστόσο λόγω της ίδιας αυτής όψης δοκιμάζεται και παραμένει ακλόνητος στις δοκιμασίες του χρόνου. Καθώς ο Κρόνος που συμμετέχει στο τετράγωνο με τη Σελήνη είναι “γενικός κυβερνήτης” του χάρτη του, ο Βαγγέλης “βλέπει” στη συμβία του τον ίδιο του τον εαυτό.

Με τον ουρανό στον Ταύρο, μια πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος ξεκινά για τον Βαγγέλη, καθώς ο ανατρεπτικός Ουρανός πλησιάζει τον γενέθλιο Ήλιο του στην όγδοη μοίρα του Ταύρου. Αν και ο Ουρανός στο ραντεβού αυτό δεν θα διαθέτει περίεργα ….αξεσουάρ -και ο γενέθλιος Ήλιος του Βαγγέλη δεν κάνει άσχημες όψεις-, ωστόσο πολλά θα αλλάξουν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Το πολύ καλό νέο είναι ότι ο Βαγγέλης είναι ένας Ουρανός από μόνος του, αφού όχι μόνο δεν αντιτίθεται στις ανατροπές και στις αλλαγές αλλά αρέσκεται να τις προκαλεί ο ίδιος, δημιουργώντας ένα ουράνιο ρεύμα….

 

Ένας υπέροχος μπαμπάς

Τον Βαγγέλη Παναγόπουλο μπορεί ο πολύς κόσμος να τον έμαθε για τα καλά φέτος, από την συμμετοχή του στο τηλεοπτικό talent παιχνίδι Your Face Sounds Familiar, αλλά είναι ένας καλλιτέχνης που έχει ρίξει πολύ δουλειά. Εμάς μάλιστα μας συνδέει και κάτι άλλο. Όταν έκανα μια εκπομπή (Talk show) στον Ant1 με τίτλο «Θεά τον έκανες τον μουσακά», γυρισμένη παρουσία κοινού σε ένα μπαράκι, είχα επιλέξει τους 48 Ώρες, με τραγουδιστή τον Βαγγέλη, να παίζουν σε όλες τις εκπομπές. Εγώ τους έβγαλα για πρώτη φορά στην τηλεόραση. Λοιπόν, έχουμε και λέμε…

Συνέντευξη στον Νίκο Μουρατίδη 

 1. Βαγγέλη μου, διαβάζοντας τον αστρολογικό σου χάρτη – θα το δεις και συ όταν δημοσιευτεί – βλέπω μόνο ωραία και θετικά πράγματα. Ταλέντο, χάρισμα και μάλιστα ακόμα και στο θέατρο. Έχεις σκεφτεί ποτέ να σπουδάσεις υποκριτική;

Ήταν πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Έχω θεατρικές καταβολές από την οικογένεια της μητέρας μου και το θέατρο ήταν πάντα πολύ μέσα στην ζωή μου από μικρός. Παραμένει μια πιθανότητα μέσα μου, σε λανθάνουσα μορφή (γέλια)

 1. Βέβαια να πω εδώ, πως όταν σε πρωτογνώρισα, είδα ένα χαρισματικό τραγουδιστή που όμως «έπαιζες», σχεδόν μεταμφιεζόσουν, χρησιμοποιούσες αξεσουάρ ανάλογα με το ρεπερτόριο… στοιχεία εντελώς θεατρικά…

Ναι, μέσα στα πλαίσια του να δημιουργήσεις μία εικόνα που θα συμπληρώσει τη μουσική και θα την κάνει αξιομνημόνευτη προσπαθούμε με τις 48 Ώρες να φτιάξουμε “σενάρια” και αλληλεπιδράσεις με το κοινό μας στις συναυλίες. Φτιάχνουμε εύκολες χορογραφίες που κάνουμε μαζί με τους ακροατές, ενίοτε φτιάχνουμε σκετσάκια και τους βάζουμε στη διαδικασία να χαλαρώσουν, να αυτοσαρκαστούν και να περάσουν ωραία.

 1. Το YFSF φαντάζομαι ήταν ο παράδεισος σου με όλη την διαδικασία της μεταμφίεσης και της μίμησης…

Απόλυτα! Ήμουν και τυχερός γιατί έπεσα και σε μία φοβερή παραγωγή, με καινούργιο ψηφιακό πλατό, που σε έβαζε τελείως μέσα στο κλίμα. Δε θα ξεχάσω το αυθόρμητο “Αααα!” που άκουγα από το κοινό κάθε φορά που άλλαζε το σκηνικό στο video wall!

 1. Τώρα που τέλειωσε, πως ήταν όλη αυτή η εμπειρία, τι γεύση σου έχει αφήσει;

Γλυκύτατη γεύση και για όλα αυτά που έκανα, αλλά και για τους καινούργιους φίλους που απέκτησα, ξεκινώντας από τους συμπαίκτες μου μέχρι όλους τους συντελεστές της εκπομπής.

 1. Η κόρη σου πόσο ετών είναι, σε έβλεπε στην τηλεόραση, καταλάβαινε πως ήσουν εσύ;

Η Σόφη μου θα κλείσει τα 4 τέλος Ιουλίου. Με έβλεπε ενίοτε, μαζί με τη μαμά της και απορούσε γιατί δεν της απαντούσα όταν μου μίλαγε (!). Τώρα αρχίζει και καταλαβαίνει την έννοια της τηλεόρασης και του θεάματος γενικότερα.

 1. Παίζεις μαζί της, της διαβάζεις παραμυθάκια, της τραγουδάς;

Δεν της τραγουδάω γιατί τραγουδάει συνέχεια εκείνη! (γέλια) Δεν υπάρχει χώρος για δεύτερη φωνή στο σπίτι μας… Το έχει πάρει όλο το ψώνιο του μπαμπά. Τα παραμύθια τα απολαμβάνω ιδιαίτερα γιατί αυτοσχεδιάζω, οπότε πέφτουν πολλά γέλια με τη μικρή (μέχρι να ακουστεί η φωνή της μαμάς: “Είπαμε να κοιμηθεί, όχι να την ξεσηκώσεις!”) Όσο για παιχνίδια, όταν είμαστε μαζί είναι συνέχεια πάνω μου και κάνουμε ακροβατικά.

 1. Ποιο είναι το αγαπημένο της τραγούδι; Αυτή την εποχή είναι το Girls Like You των Maroon 5.
 2. Θα ήθελες να γίνει τραγουδίστρια;

Ισορροπημένος άνθρωπος να γίνει και ας κάνει ότι γουστάρει. Αν τη μεγαλώσουμε σωστά, χωρίς εμμονές, το δρόμο της θα τον βρει σίγουρα.

 1. Σε τι κόσμο θα ήθελες να μεγαλώσει το παιδί ή τα παιδιά σου;

Θα ήθελα να μάθει να ισορροπεί ανάμεσα στον κόσμο που θα φτιάξει στο μυαλό της και τον πραγματικό. Είναι καλό να ονειρευόμαστε αλλά όταν το κάνουμε πολύ, ξεχνάμε να ζήσουμε.

 1. Ας αφήσουμε το μωρό γιατί μπορείς να μου μιλάς μέχρι αύριο… Πες μου τι κάνετε με το συγκρότημα; Γράφετε τραγούδια, κάνετε περιοδεία;

Ένα μεγάλο κέρδος που έχουμε αποκομίσει κάνοντας χορευτικό μουσικό πρόγραμμα με Αμερικανικά και Αγγλικά τραγούδια ως επί το πλείστο, είναι ότι πλέον έχουμε εξαπλωθεί σε όλη την Ευρώπη και τη Μ. Ανατολή στις συναυλίες μας. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει αυξητική τάση από συναυλίες που κανονίζονται από μεγάλες εταιρίες και event managers που μας έχουν δει στην Ελλάδα και μας καλούν στο εξωτερικό. Παράλληλα με αυτό, φυσικά περιοδεύουμε σε όλη την Ελλάδα, όπως κάθε καλοκαίρι, έχουμε καινούργιο τραγούδι, το Ταξίδι Μαγικό

και ετοιμάζουμε και καινούργιο καλοκαιρινό τραγούδι, με βίντεο κλιπ που πρωταγωνιστεί ένα καυτό ζευγάρι γνωστών ηθοποιών σε φοβερή τοποθεσία! Ο ορισμός του carpe diem. Ούτε λεπτό δεν μένει!

 1. Τα υπόλοιπα παιδιά του γκρουπ σε αποκαλούν «ακούραστο εργαλείο» (γέλια), τι σημαίνει αυτό;

Ακούραστα εργαλεία είμαστε όλοι! Υπάρχει μία διαρκής αναζήτηση του καλύτερου αποτελέσματος γιατί δεν παίρνουμε καθόλου δεδομένο το πόσο τυχεροί είμαστε που κάνουμε το πάθος μας επάγγελμα και συντηρούμε οικογένειες με αυτό. Ο αγώνας είναι διαρκής και η δική μου η πρόκληση, με το χαρακτήρα που έχω, είναι να μην χάνω τη συγκέντρωσή μου. Επειδή καταπιάνομαι με πολλά πράγματα πολλές φορές πελαγώνω και μπερδεύω τις προτεραιότητες. Εκεί με συμπληρώνουν τα υπόλοιπα παιδιά.

 1. Τελειώνοντας θέλω να μου δώσεις τα links με τα social media τα δικά σου και του συγκροτήματος, μη τυχόν κάποιοι θέλουν να γίνουν φίλοι σας…

Φυσικά! @48ores είναι το username για όλα τα social media μας. Από κει και πέρα οποιοσδήποτε μπορεί να βρει τα προσωπικά μας προφίλ από εκεί.

Y.Γ. Το καινούργιο τραγούδι Ταξίδι Μαγικό είναι και το μουσικό σήμα της εκπομπής The Touristes στον ΣΚΑΪ https://www.facebook.com/thetouristes

 

 

 



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Μπέττυ Μαγγίρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ένα γκριζογάλανο αστέρι που λάμπει επάνω από μια καθαρή λίμνη Η Μπέττυ Μαγγίρα είν ...

Βίκυ Κάβουρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, μυστηριώδης, με έντονη & δυνατή προσωπικότητα. Η Βίκυ Κάβουρα είναι  ...

Φωτεινή Μπαξεβάνη

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ζακέτα να πάρεις… Η Φωτεινή Μπαξεβάνη είναι μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς τη ...

Λάκης Γαβαλάς

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια εκκεντρική φιγούρα με απίστευτο χιούμορ και ανατροπές. Τον Λάκη Γαβαλά τον γνω ...

Σπύρος Μπιμπίλας

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ανεξάρτητη φύση & λάτρης της δικαιοσύνης Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι πάρα πολλά χρό ...

Χρυσηίδα Δημουλίδου

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, λαμπερή με έντονη προσωπικότητα Η Χρυσηίδα Δημουλίδου προσαρμόζεται ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u