Θεραπεία σπιτιού με χρώματα και κρυστάλλους


Θέλετε μια θετική ροή ενέργειας στο σπίτι σας; Τότε το κείμενο αυτό έχει γραφτεί για εσάς…

Ένας εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος να επιτύχετε αυτό το ενεργειακό boost είναι να συνδυάσετε τα χρώματα του κάθε δωματίου με τους κρυστάλλους που θα τοποθετήσετε σε αυτά. Κάθε χρώμα συμβολίζει και διαφορετικό είδος ενέργειας. Έτσι, μπορείτε είτε να τα συνδυάσετε για να προσφέρετε κάτι μοναδικό στον χώρο σας, είτε να δημιουργήσετε από ένα δωμάτιο για κάθε σας ενεργειακή ανάγκη.

Προς Θεού! Όταν λέμε χρώματα, δεν εννοούμε την πολύ έντονη εκδοχή τους στους τοίχους. Ένα σπίτι με τα 7 χρώματα των chakras στους τοίχους θα έφερνε πόνο στο στομάχι, όχι ήρεμη ροή ενέργειας. Τα χρώματα που προτείνουμε μπορεί να είναι σε μορφή λουλουδιών, κεριών, κρυστάλλων, πινάκων, κουρτινών, μαξιλαριών ή κάποιο χαλάκι ή ριχτάρι. Διαβάστε παρακάτω τι αντιπροσωπεύει το κάθε χρώμα, με ποιους κρυστάλλους συνδέεται και ξυπνήστε τον διακοσμητή εσωτερικού χώρου που κρύβατε μέσα σας…

Ροζ

Το ροζ είναι το χρώμα της ανιδιοτελούς αγάπης και της ομορφιάς. Προτιμότερες είναι οι πιο απαλές αποχρώσεις του (σε σχέση με ένα έντονο φούξια ή το ροζ της τσιχλόφουσκας) που δίνουν στο δωμάτιο μια ευγενική ενέργεια που το γεμίζει αγάπη. Επίσης, το ροζ δίνει την αίσθηση της ειρήνης, της ηρεμίας και της άνεσης. Το μόνο στο οποίο χρειάζεται λίγη προσοχή είναι η ισορροπία του ροζ με άλλα χρώματα, μιας και κάποιοι άντρες μπορεί να έχουν πρόβλημα αν το δουν να κυριαρχεί στον χώρο.

Αν θέλετε να βάλετε το ροζ σε μορφή κρυστάλλου, τότε ο ροζ χαλαζίας είναι για εσάς.

Κόκκινο

Όπως πολύ σωστά φαντάζεστε, το κόκκινο είναι το πιο απόλυτο ενεργειακά χρώμα, μιας κι έχει την ικανότητα να «ανακατεύει» πράγματα και συναισθήματα και να φέρνει στην επιφάνεια αυτά που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Είναι το χρώμα του πάθους και του ριζικού chakra, δηλαδή του κέντρου της ζωτικής μας ενέργειας. Μην το παρακάνετε με το κόκκινο. Αρκούν κάποια μικροαντικείμενα στο boudoir. Αν έχετε ήδη πολύ έντονη προσωπικότητα ή υψηλή πίεση, καλό θα ήταν να το αποφύγετε.

Αν προτιμάτε τους κρυστάλλους, τότε ο κόκκινος ιάσπις είναι ο ιδανικός για εσάς, μιας κι είναι γνωστός ως ο κρύσταλλος των πολεμιστών. Δίνει αντοχή και δύναμη.

Λευκό

home pots

Το λευκό μπορεί να δώσει σε ένα δωμάτιο την αίσθηση της αγνότητας και της καθαρότητας. Ωστόσο, η υπερβολή του μπορεί να θυμίσει ένα αποστειρωμένο δωμάτιο νοσοκομείου, οπότε χρειάζεται η ανάμειξή του με άλλα χρώματα. Είναι ιδανικό χρώμα να κοιτάτε όταν νιώθετε πηγμένοι από σκέψεις. Μια λευκή γωνιά στο σαλόνι ή το μπαλκόνι, μπορεί να καθαρίσει το μυαλό σας.

Διάφανος χαλαζίας. Ή αλλιώς το «μαγικό ραβδί» των κρυστάλλων. Αυτό είναι που χρειάζεστε για να δώσετε αίσθηση καθαρότητας. Ο χαλαζίας μαγνητίζει πάνω του κάθε τι που σας φορτίζει αρνητικά κι έπειτα σας κάνει να νιώθετε πιο ανάλαφροι. Προσοχή, χρειάζεται καλό καθαρισμό μετά τη χρήση.

Καφέ

Χωρίς εκπλήξεις στους συμβολισμούς, το καφέ συνδέεται με τη γη και την αίσθηση της γείωσης. Η παρουσία του στο χώρο προσδίδει σταθερότητα και ισορροπία, γι’ αυτό και συνήθως χρησιμοποιείται για πατώματα.

Στο κομμάτι της κρυσταλλοθεραπείας, η καφέ τουρμαλίνη είναι ένας εξαιρετικός κρύσταλλος που ενδυναμώνει την εσώτερη δύναμή μας.

Πορτοκαλί

Το πορτοκαλί είναι το χρώμα του ιερού chakra και συνδέεται με το πάθος. Ως χρώμα είναι ζεστό, πράγμα που σημαίνει ότι αν χρησιμοποιηθεί σωστά μπορεί να φέρει τον «ήλιο» σε κάθε χώρο. Είναι χρώμα της σεξουαλικότητας κι αυτό σημαίνει ότι μπορεί να τονώσει τη σεξουαλική σας δραστηριότητα και… δημιουργία. Ιδανικό για κρεβατοκάμαρα (πιο πολύ από κάθε άλλο χρώμα) και καθόλου ιδανικό για κουζίνα, γιατί ανοίγει την όρεξη σε κάθε τομέα.

Ένας είναι ο κρύσταλλος του δεύτερου chakra. Η καρνεόλη. Λατρεμένη από τους αρχαίους Ρωμαίους και Αιγυπτίους, βάζει «φωτιά» όπου βρίσκεται κοντά.

Χρυσό

Και μόνο που σκεφτήκατε κάτι χρυσό στον χώρο σας, δεν σας ήρθε στο μυαλό η χλιδή; Ε, αυτό ακριβώς κάνει. Το χρυσό είναι το χρώμα του πλούτου, της αφθονίας, αλλά και της σοφίας. Τα χρυσά υφάσματα δίνουν μια αίσθηση πολυτέλειας στον χώρο. Τέλος, είναι ιδανικό χρώμα για προσωπική προστασία από την κακή ενέργεια.

Ως κρύσταλλος, το μάτι της τίγρης προσδίδει προστασία του πνεύματος και διεγείρει τη διανόηση.

Μοβ

Το μοβ είναι κατεξοχήν ένα βασιλικό κι επίσημο χρώμα. Μεγαλοπρεπές, επιβλητικό και ταυτόχρονα μαγικό, το μοβ έχει την ικανότητα να φέρει τις υποσυνείδητες επιθυμίες στη συνειδητότητα και τους σκοπούς του «εδώ και τώρα». Για τον λόγο αυτόν χρειάζεται προσοχή αν το χρώμα αυτό κυριαρχεί στο υπνοδωμάτιο, γιατί τείνει να επηρεάζει να όνειρά μας και να μην μας αφήνει να ξεκουραστούμε βαθιά ούτε στον ύπνο μας. Επίσης, το μοβ χαρίζει αυτοπεποίθηση. Είναι το χρώμα του chakra του στέμματος.

Αν προτιμάτε κρυστάλλους, ένας είναι ο psychic κρύσταλλος που χαρίζει πνευματική φώτιση. Ο αμέθυστος.

Κίτρινο

Το κίτρινο φέρνει την ενέργεια του φωτός και της χαράς σε έναν χώρο και συνδέεται με τη γρήγορη σκέψη. Είναι από μόνο του ένα όμορφο χρώμα για το σπίτι μας. Κάποιοι θεωρούν ότι είναι μια πιο «χλωμή» εκδοχή του χρυσού και το συνδέουν με την σοφία και την αφθονία. Επίσης, το κίτρινο είναι το χρώμα του τρίτου chakra, δηλαδή του ηλιακού πλέγματος, και η έντονη παρουσία του μπορεί να μας βοηθήσει να πιστέψουμε περισσότερο στον εαυτό μας.

Αν θέλετε να νιώσετε την χαρά που φέρνει το κίτρινο με κάποιον κρύσταλλο, επιλέξτε τον κιτρίνη (citrine). Μοιάζει με το κεχριμπάρι και χρειάζεται λίγη προσοχή, γιατί κάποιοι καίνε αμέθυστο και τον παρουσιάζουν ως κιτρίνη. Μόλις αγγίξετε τον σωστό κρύσταλλο θα το καταλάβετε από την αυτοπεποίθηση που θα νιώσετε.

Πράσινο

home jars

Άρρηκτα συνδεδεμένο στη σκέψη όλων μας με τη φύση, το πράσινο συμβολίζει τη ζωή, κάνοντας κάποιον να νιώθει στον χώρο ελεύθερος, φωτεινός και ζωντανός. Είναι το χρώμα του chakra της καρδιάς και βοηθάει στην ισορροπία και την ηρεμία των ματιών. Τέλος, δίνει την αίσθηση της ευεξίας.

Η πράσινη αβεντουρίνη πιστεύεται ότι αυξάνει την αφθονία, δίνει μια πινελιά περιπέτειας και μας κάνει να νιώθουμε θετικοί και δυνατοί.

Μπλε

Το μπλε πιστεύεται πως είναι από τα πιο πνευματικά χρώματα και συνδέεται με την ηρεμία και τον διαλογισμό. Γι’ αυτό μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στον χώρο που διαλογίζεστε ή κάνετε γιόγκα. Επίσης, είναι το χρώμα του chakra του λαιμού και βοηθάει πολύ να το έχετε σε χώρους όπου νιώθετε πως δεν μπορείτε να εκφραστείτε με ευκολία. Επειδή είναι ένα σχετικά ουδέτερο χρώμα, καλό θα ήταν να μην επικρατεί στο υπνοδωμάτιο. Είναι όμως τέλειο για το μπάνιο.

Αν προτιμάτε κρυστάλλους, το Λάπις Λάζουλι είναι το πλέον ιδανικό για εσάς. Βαθύ μπλε με λίγο χρυσό μέσα του σας βοηθάει να συνδεθείτε με τον ανώτερο εαυτό σας, ξυπνώντας όλες τις psychic ικανότητές σας.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Πως να έρθεις σε επαφή με την Δίδυμη Φλόγα σου !

In category Dream Building

Η Δίδυμη φλόγα είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια σύνδεση π ...

Έρχονται αλλαγές. Είσαι έτοιμη;

In category Dream Building

Υπάρχουν άνθρωποι που επιζητούν διαρκώς τις αλλαγές στη ζωή τους. Άνθρωποι που δεν ...

Νεφρίτης: Ο λίθος που σε κάνει να… ξεχνάς τα προβλήματά σου

In category Dream Building

Νεφρίτης. Ένας λίθος σε πράσινες και μπεζ-καφέ αποχρώσεις που θα μπορούσε να είναι ...

Leap of faith

In category Dream Building

Υπάρχουν τρεις τεράστιες παγίδες στις οποίες πέφτουμε όσοι έχουμε διαβάσει πολύ γ ...

Τα μυστικά των δράκων

In category Dream Building

Όσοι έχουν δει Game Of Thrones λάτρεψαν τη στιγμή που γεννήθηκαν, ενώ όσοι παίζουν D&D games ...

Τι σου χαρίζει η αστερόσκονη της καλής σου νεράιδας;

In category Dream Building

Μυθικές φιγούρες φτιαγμένες από αστερόσκονη κι αγάπη. Από τα κλασικά παραμύθια μέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!