Το Ζώδιο του μήνα: Καρκίνος


Χρόνια πολλά φίλε/η Καρκίνε! Ο αισθηματικός σου τομέας περνάει ορισμένες δοκιμασίες αυτό το γενέθλιο έτος σου κυρίως επειδή βρίσκεσαι σε μία περίοδο επαναπροσδιορισμού των επιθυμιών και των αναγκών σου. Από την άλλη επενδύεις πολλά στην καριέρα και τα οικονομικά σου, καθώς φέτος υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές για να θεωρηθεί μία επιτυχημένη χρονιά. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τι πρέπει να περιμένεις αυτό το γενέθλιο έτος σου.

Με την Αφροδίτη να διελαύνει από το ζώδιο σου φαίνεται πως αυτό το χρόνο θα είσαι πιο αμυντικός/ή και απαιτητικός/ή σ’ ό, τι αφορά την ερωτική σου ζωή. Έχεις μία ισχυρή ανάγκη για φροντίδα και συντροφικότητα, από την άλλη όμως φοβάσαι να παραχωρήσεις αυτήν την εξουσία σε κάποιο πρόσωπο. Προς το τέλος του 2019, ενδέχεται να να συνειδητοποιήσεις πως οι σχέσεις και η κοινωνική σου ζωή έχουν επηρεαστεί πολύ φέτος από την νοοτροπία σου και να εξετάσεις το ενδεχόμενο να κάνεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές. Εκείνη η περίοδο ίσως είναι ιδανική για να κάνεις “ειρήνη” με κάποιο φιλικό πρόσωπο που εδώ και καιρό έχεις απομακρύνει από τη ζωή σου. Με το ξεκίνημα του 2020 αισθάνεσαι πιο ισχυρός/ή συναισθηματικά και πιο έτοιμος/η να θέσεις νέους στόχους για την αισθηματική σου ζωή και να τους πραγματοποιήσεις. Κάνεις δραστικά βήματα προς την κατεύθυνση που έχεις επιλέξει, αποτινάσσοντας από πάνω σου την παθητικότητα της φύσης σου που υπερτονίστηκε το 2019.

Αν είσαι δεσμευμένος/η πολύ σύντομα θα διαπιστώσεις πως πρόκειται για ένα διάστημα παιχνιδιών εξουσίας με το/τη σύντροφό σου. Παρ’ όλο που έχεις μία πολύ συγκεκριμένη νοοτροπία για τα ζητήματα σχέσεων, στους μήνες που έρχονται πρόκειται να εκπλαγείς κι εσύ ο/η ίδιος/α από τις αλλαγές που δέχεσαι και επηρεάζουν την προσωπική σου ζωή. Το Νοέμβριο, οπότε η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη, είναι πολύ πιθανό να μπλεχτείς σε… περιπέτειες, το ερώτημα είναι: μπορείς να διαχειριστείς την ενοχή και τις συνέπειες της; Η απόφαση είναι πάντα δική σου. Το 2020 προσφέρεται πολύ περισσότερο για τη σχέση σου, καθώς η επικοινωνία μεταξύ σου και του/της συντρόφου σου θα είναι εξαιρετική σε όλα τα επίπεδα, γεγονός που μπορεί να σε οδηγήσει στο επόμενο βήμα, όποιο κι αν είναι αυτό. Το καλύτερο διάστημα για να το κάνεις αυτό είναι τα μέσα περίπου του 2020, αφού μέχρι και το Μάιο θα χτίζετε την απαραίτητη σύμπνοια ώστε να μπορέσει να γίνει το επόμενο βήμα για το οποίο μιλάμε παραπάνω.

Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να τα βρεις κάπως… πιο σκούρα, αφού ο Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος στους Ιχθύες για το μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου μισού του 2019, κάτι που μπορεί να σου ξυπνήσει συναισθήματα απαισιοδοξίας σχετικά με τον έρωτα συνολικά. Εσωτερικά έχεις μία ανεξάντλητη ανάγκη για τρυφερότητα, αγάπη και φροντίδα, όμως εξωτερικά δείχνεις ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο ψυχρό και μυστηριώδες, που ξενίζει τους ανθρώπους γύρω σου. Η αλήθεια είναι πως φέτος αποφασίζεις να μην αφήνεις το ρέμα να σε παρασύρει, καθώς αποκτάς μία δυναμική που δε συνηθίζεις. Κατά το ξεκίνημα του 2020, βρίσκεις ξανά τον ήπιο και αρμονικό εαυτό σου, κάτι που σύντομα σε βάζει ξανά σε τροχιά δέσμευσης. Οι πιθανότητες να βρίσκεσαι ήδη σε σχέση στα επόμενα γενέθλιά σου είναι σημαντικές.

Η καριέρα και τα οικονομικά σου αυτό το γενέθλιο έτος σου μπορεί να περάσουν ορισμένα σκαμπανεβάσματα γι’ αυτό θα είναι κριτικής σημασίας οι αποφάσεις που θα πάρεις αναφορικά με αυτούς τους τομείς. Αρχής γενομένης από τον Ιούλιο του 2019, ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο του Λέοντα θα σου προκαλέσει αρκετό άγχος σχετικά με τα εργασιακά σου ζητήματα, γι’ αυτό είναι απαραίτητο να διατηρήσεις απόλυτο αυτοέλεγχο, ιδιαίτερα αν η δουλειά σου εποπτεύεται στενά από κάποιον/α ανώτερο/η. Προσπάθησε να προσαρμόσεις έτσι τη δράση σου, ώστε σημαντικές συναντήσεις, παρουσιάσεις κ.ο.κ. να γίνονται μόνο όταν είσαι σε κατάσταση απόλυτης ηρεμίας. Τέτοιου είδους κινήσεις, οι οποίες θα λειτουργούν προληπτικά στις ενδεχόμενες κρίσεις, είναι καταλυτικές για τον έλεγχο οποιασδήποτε μορφής αστάθειας. Παράλληλα, δε θα ήταν άσχημη ιδέα να δοκιμάσεις και εκτός δουλειάς πράγματα που μειώνουν το στρες σου, π.χ. γιόγκα, γυμναστική κτλ.

Στον επαγγελματικό τομέα, από την άλλη, ο Οκτώβριος του 2019, όταν ο Άρης εισέλθει στο Ζυγό, θα αποδειχθεί ένας ιδιαίτερα επικερδής και επιτυχημένος μήνας για ζητήματα καριέρας, αφού σου κλείνει το μάτι για θετικές αλλαγές που σκεφτόσουν να κάνεις, όπως για παράδειγμα ακόμα και την αλλαγή σταδιοδρομίας (την οποία κράτησε για το τέλος του 2019, ώστε να μεγιστοποιήσεις τις πιθανότητες επιτυχίας). Αν διατηρήσεις μία διαλλακτικότητα στις επιλογές που έχεις μπροστά σου, τότε θα εντοπίσεις αρκετές και ενδιαφέρουσες περιπτώσεις που αξίζουν τον κόπο και το χρόνο σου. Άλλωστε, οι κινήσεις που θα κάνεις τώρα, οι οποίες ευνοούνται ιδιαίτερα, θα αποδειχθούν καθοριστικής σημασίας για το μέλλον, ενώ θα αποτελέσουν το θεμέλιο λίθο για ένα ιδιαίτερα αποδοτικό 2020, οπότε και θα δρέψεις τους καρπούς της σκληρής δουλειάς που έκανες το 2019.

Στον οικονομικό τομέα, η διαίσθησή σου φαίνεται ότι θα ακονιστεί ιδιαίτερα αυτό το γενέθλιο έτος, αφού οι ικανότητές σου για εκτίμηση του κινδύνου και την λήψη ρίσκων θα οξυνθούν σημαντικά. Αυτό θα μεταφραστεί σε περιορισμό των παρορμητικών εξόδων που δε σχετίζονται με κάτι χρήσιμο για το μέλλον σου, κάτι εξαιρετικά σημαντικό, αφού θα χρειαστεί να κάνεις μία συνετότατη διαχείριση των οικονομικών σου για να καλύψεις έξοδα που σχετίζονται με την προώθηση της καριέρας σου (π.χ. έξοδα μετεγκατάστασης).

ΤΟ ΕΤΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΙΟΥΛΙΟΣ 2019

Μπορεί να χρειαστεί να πάρεις ορισμένες σκληρές αποφάσεις για την αισθηματική σου ζωή. Ενώ βαθιά μέσα σου έχεις λαχτάρα για αγάπη, ταυτόχρονα έχεις και μία τάση προς την ανεξαρτησία που περιπλέκει μέσα σου τα πράγματα. Υπάρχει περίπτωση να αφήσεις να περάσει μία ευκαιρία για την αισθηματική σου ζωή εξαιτίας αυτής της σύγχυσης που βιώνεις.

31 Ιουλίου: Είναι μία συναισθηματικά φορτισμένη μέρα για σένα. Αν βρίσκεσαι σε δίλημμα σχετικά με τον αισθηματικό τομέα είναι μία καλή μέρα για να πάρεις την τελική σου απόφαση.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2019

Γίνεσαι λίγο ζηλιάρης όταν πρόκειται για τους φίλους σου αυτό το μήνα. Ενδέχεται κάποιοι/ες από τον κύκλο σου να έχουν πιο στενή σύνδεση και να νιώθεις λίγο απομονωμένος/η. Απόφυγε τα βιαστικά συμπεράσματα και μίλα για τα συναισθήματά σου με κάποιο έμπιστο φιλικό πρόσωπο. Είναι σίγουρο πως αυτή η συζήτηση θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα σε κάνει να δεις πιο λογικά αυτήν την κατάσταση.

23 Αυγούστου: Η αρνητικές σκέψεις σε καταλαμβάνουν αυτή τη μέρα. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις αυτή την μέρα και προσπάθησε να ηρεμήσεις τα πνεύματα, αν δεις και γίνουν πολύ δραματικά.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Αυτό το μήνα έχεις μεγάλη ανάγκη την οικειότητα, απλώς πρόσεχε αν βρίσκεσαι σε σχέση να μην υποκύψεις σε παραπλανητικούς πειρασμούς. Αν ωστόσο είσαι ελεύθερος/η αποφεύγεις τις μη ξεκάθαρες καταστάσεις, καθώς γνωρίζεις πολύ καλά πως μία περιστασιακή κατάσταση δεν μπορεί να καλύψεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες.

2 Σεπτεμβρίου: Αυτή τη μέρα η γοητεία σου αγγίζει κόκκινο, γεγονός που σου παρουσιάζει αρκετές ευκαιρίες να κανονίσεις το τέλειο ραντεβού, αποφεύγοντας φυσικά τις εφήμερες καταστάσεις.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2019

Πρόκειται για ένα σπουδαίο διάστημα για την καριέρα σου. Οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται είναι αμέτρητες και η επιτυχία σου εγγυημένη, τόσο επαγγελματικά, όσο και οικονομικά. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα είναι αβαντάζ για κάθε επαγγελματική συγκυρία αυτό το μήνα.

14 Οκτωβρίου: Η τύχη για την καταξίωσή σου βρίσκεται στο ζενίθ αυτή τη μέρα. Έχεις ένα εκπληκτικό πλεονέκτημα, οπότε κανόνισε έτσι το πρόγραμμά σου, ώστε να μπορέσεις να το αξιοποιήσεις σωστά.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2019
Εντάσεις ενδέχεται να σημειωθούν στο χώρο του σπιτιού, κυρίως γιατί θα διαπιστώσετε ότι σου “κλέβει” σημαντικό χρόνο από τον εαυτό σου. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα ότι η ανάγκη για ποιοτικό χρόνο με σένα δε σημαίνει σε καμία περίπτωση παραμέληση των ζητημάτων του σπιτιού.
10 Νοεμβρίου: Κράτησε γενικά χαμηλούς τους τόνους την ημέρα αυτή, ώστε να αποφύγεις εντάσεις σε όλους τους τομείς. Εάν διατηρήσεις τον έλεγχο της κατάστασης, τότε η… μπόρα θα περάσει χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2019
Ο τελευταίος μήνας του χρόνου θα σε βρει να προσπαθείς να ικανοποιήσεις τους πάντες, κάτι που σύντομα θα διαπιστώσεις ότι είναι ανέφικτο. Αξιολόγησε τις προτεραιότητές σου και αποφάσισε πού θα δώσεις τη μεγαλύτερη βάση, χωρίς να αναλώνεσαι σε αναβλητικότητες που νομίζεις ότι θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση.

15 Δεκεμβρίου: Η ενέργειά σου χτυπάει κόκκινο αυτή την ημέρα, γεγονός που σου δίνει τη δύναμη και τη δυναμική να καταφέρεις να ολοκληρώσεις σήμερα πολλές εκκρεμότητες. Ευκαιρία να αλλάξεις έτος χωρίς να έχεις αφήσει σχεδόν τίποτα ανολοκλήρωτο!

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2020
Ο πρώτος μήνας του νέου έτους μπαίνει δυναμικά κι εσύ τον υποδέχεσαι γοητευτικότερος/η από ποτέ. Νέες γνωριμίες βρίσκονται μπροστά σου, κάτι που μπορεί να μεταφραστεί σε νέους φίλους ή ακόμα και σε ένα νέο έρωτα!

10 Ιανουαρίου: Μη βιαστείς να θεωρήσεις ότι έχεις γνωρίσει τον απόλυτο έρωτα χωρίς πρώτα να ελέγξεις αν τα συναισθήματα εκατέρωθεν θα έχουν διάρκεια. Δώσε λίγο περισσότερο χρόνο στη γνωριμία αυτή, προκειμένου να αξιολογήσεις την πορεία της.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2020
Ιδιαίτερα ευνοϊκός μήνας ο Φεβρουάριος για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, κάτι που αρκεί για να σου δώσει ένα ψυχολογικό boost για αρκετό καιρό. Φυσικά, αυτό δεν οφείλεται στην τύχη αλλά στη σκληρή δουλειά που μέχρι σήμερα έχεις ρίξει. Απόλαυσέ το!

8 Φεβρουαρίου: Σήμερα μπορείς να περιμένεις το peak της χρονιάς για μια θετική επαγγελματική εξέλιξη. Αν υπάρχουν σημαντικές συναντήσεις ή επαφές που πρέπει να κάνεις, προσπάθησε να τις κανονίσεις αυτή την ημερομηνία ή έστω γύρω από αυτή.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2020
Ο επαγγελματικός χώρος χάνει την ειδυλλιακή του κατάσταση αφού φαίνεται ότι κάποιος/α συνεργάτης/τιδα θα λειτουργήσει με τρόπο όχι φιλικό προς το μέρος σου. Αν διαρκώς έχεις κατά νου αυτό, τότε θα είσαι προετοιμασμένος/η για τα πάντα.

6 Μαρτίου: Λόγω ενός γενικευμένου αρνητισμού, αυτή η ημέρα δεν ενδείκνυται για πολλά πολλά. Αν είναι εφικτό, φρόντισε να πάρεις ρεπό, ώστε να μπορέσεις να αποφύγεις συγκρούσεις αλλά ταυτόχρονα και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2020
Το προηγούμενο διάστημα εργάστηκες σκληρά και τώρα είναι η ώρα να αφιερώσεις λίγο χρόνο στην ερωτική σου ζωή. Κανόνισε μια σύντομη απόδραση με το ταίρι σου μακριά από το σπίτι και αν είσαι ελεύθερος/η, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις κάποιον/α εκεί!

20 Απριλίου: Τότε είναι η ιδανική ημερομηνία για την απόδραση που λέγαμε, αφού η μέρα ενδείκνυται για περιπέτειες καθώς και τη δημιουργία νέων και αξιομνημόνευτων αναμνήσεων. Προσοχή μόνο στις πολύ ριψοκίνδυνες συμπεριφορές και όλα θα πάνε τέλεια!

ΜΑΪΟΣ 2020

Ιδιαίτερα έντονη κινητικότητα στον κοινωνικό τομέα, με τους φίλους σου να “κλέβουν” αρκετά μεγάλο μέρος του χρόνου σου. Είναι σημαντικό να τους παρέχεις απλόχερα τη βοήθειά σου χωρίς δεύτερες σκέψεις, αφού φαίνεται ότι σε εμπιστεύονται τυφλά, αλλά μην επιτρέψεις να σε απομυζήσουν.

1 Μαΐου: Μπορεί να είναι λίγο τεταμένα τα πράγματα σήμερα, γι’ αυτό καλό θα ήταν να αποφύγεις τις συγκρούσεις, τόσο με την οικογένεια, όσο και με τους φίλους σου. Μην αφήσεις ασήμαντες παρεξηγήσεις να χαλάσουν τη διάθεσή σου.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2020

Τα αισθηματικά σου πετάνε, είτε έχεις ταίρι, είτε όχι και ήρθε η ώρα να απολαύσεις όλα τα θετικά που επιτέλους συμβαίνουν στην αισθηματική σου ζωή. Τόσο ο θαυμασμός όσο και η αγάπη θα είναι τα κυρίαρχα συναισθήματα για τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού και έπεται συνέχεια.

29 Ιουνίου: Αν έχεις κάποιον/α στη ζωή σου, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να οργανώσεις μια έκπληξη που θα κορυφώσει τη λίμπιντό σας. Αν δεν είσαι δεσμευμένος/η, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ανοίξεις τα χαρτιά σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Από την Σταυρούλα ΚαστρίνηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Οκτώβριο του 2022

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Τον Οκτώβριο θα ευνοηθούν περισσότερο τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι,Ζυγοί,Υδροχόοι)κα ...

Το ζώδιο του μήνα: Ζυγός

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγοί μου,χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και εύχομαι αυτή η χρονιά να είναι γεμάτ ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Σεπτέμβριο του 2022

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Αυτό το μήνα με τον Άρη στους Διδύμους και τον Δία στον  Κριό θα ευνοηθεί το 1ο δεκα ...

Το ζώδιο του μήνα: Παρθένος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Αγαπημένοι μου Παρθένοι ,χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και σας εύχομαι αυτή την ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Αύγουστο του 2022

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο μέχρι και τις 10.08 θα ευνοήσει Καρκίνους,Σκορπιούς και Ιχθύ ...

Το ζώδιο του μήνα: Λέων

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Λιοντάρια μου ,χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και σας εύχομαι σε αυτή τη χρονιά ν ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u