Οι απαραίτητοι άντρες για την ζωή σου πριν τα 30!!

Οι απαραίτητοι άντρες για την ζωή σου πριν τα 30!!


Έχουμε ξεφύγει από εκείνη την εποχή που οι γυναίκες παντρευόντουσαν τον ένα και μοναδικό άντρα της ζωής του, και μάλιστα κατά προτίμηση διαλεγμένο από τον πατέρα τους και όχι από τις ίδιες. Είναι κοινά αποδεκτό ότι και η γυναίκα πρέπει να έχει εμπειρία στον έρωτα πριν αποφασίσει να δεσμευτεί σοβαρά, κι έχει βέβαια και το δικαίωμα να μην δεσμευτεί ποτέ, διαλέγοντας την ζωή της εργένισσας, όπως μπορεί και ένας άντρας να θέλει να είναι αδέσμευτος και εργένης. Μέσα λοιπόν στο πλαίσιο των εμπειριών, κάποιοι τύποι ανδρών είναι απαραίτητο να περάσουν από την ζωή σου για να σου δώσουν την δύναμή τους. Δες τους πιο απαραίτητους άντρες της ζωής σου.

Ο μεγαλύτερος

Μιλάμε για σημαντική διαφορά ηλικίας, πάνω από 10 χρόνια. Είναι μια πολύτιμη σχέση που πρέπει να την κάνεις – αλλά και να την ξεπεράσεις ενδεχομένως – νωρίς. Ένας άντρας που ξέρει να παίζει το παιχνίδι του έρωτα και σε πνευματικό και σε σωματικό επίπεδο θα σε ωριμάσει και θα σε κάνει να καταλάβεις την αξία σου σαν γυναίκα. Το φίλτρο που σε βλέπει, αυτό της λατρείας, είναι απαραίτητο για να μην αφήσεις άλλους, πιο άπειρους άντρες, να σε υποτιμήσουν.

Ο χρήσιμος

Οι γυναίκες έχουμε μια τάση στους ονειροπόλους και τους κάπως χαϊδεμένους άντρες. Και αφήνουμε τους χρήσιμους, αυτούς που πιάνουν τα χέρια τους, να ξεπαγιάζουν στην αναθεματισμένη την friend zone. Κακώς. Μετά παραπονιόμαστε για τον σύντροφό μας που δεν κάνει τίποτα, αφού τον έχουμε διαλέξει έτσι. Ένας άντρας που ξέρει να αναλαμβάνει ευθύνες και να διεκπεραιώνει καθήκοντα αξίζει να μπει στην ζωή σου, και ίσως και να μείνει εκεί για πάντα, γιατί όχι, δεν θα χάσεις.

Το κακό παιδί

Τα λατρεύουμε τα κακά παιδιά, τα απρόσιτα αγόρια, που δεν πιάνονται εύκολα σε συναισθηματικές παγίδες. Γιατί θα είναι ένα κακό αγόρι που θα σε φτάσει στα όριά σου, άρα θα σου αποδείξει την δύναμή σου. Θα σε κάνει να πονέσεις ίσως, αλλά θα σε μάθει όλο το βάθος της ψυχής σου.

Ο μικρότερος

Ναι, καλός ο μεγαλύτερος. Για όταν είσαι μικρή, πολύ μικρή. Αλλά μετά τα 25 γύρνα και δες λίγο τους μικρότερους. Είναι η στιγμή να κάνεις εσύ την δασκάλα – άρα και να εμπεδώσεις καλύτερα τα του έρωτα – αλλά και να πάρεις μια γερή τόνωση στην λίμπιντο και στην αυτοπεποίθησή σου.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Για πάντα μαζί! Για πάντα!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Ένας νέος χρόνος ανοίγεται μπροστά μας. Μπορεί να έχει δυσκολίες, και πότε δεν ζήσα ...

Παράξενα ερωτικά έθιμα ανά τους αιώνες..

In category Γυναίκα - Γάμος

Η ανθρώπινη συμπεριφορά έχει πολλές αλλαγές. Ο έρωτας πάντα συνδέθηκε με την ηθική ...

Η τέχνη του να τον αλλάξεις!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Αλλάζουν οι άνθρωποι; Σε γενικές γραμμές όχι πολύ. Και σίγουρα δεν αλλάζουν πριν με ...

Act like a cat!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Σχεδόν δεν υπάρχει γυναίκα που δεν λατρεύει τις γάτες. Ακόμα και όσες γυναίκες δεν ...

Κάν’ τον να σε αγαπήσει κεραυνοβόλα!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Λοιπόν, οι επιστήμονες επιμένουν: σε μόλις 5 δευτερόλεπτα αποφασίζει ένας άνθρωπος ...

Αμφιβολίες στην σχέση σου; Διάβασε πώς θα τις ξεπεράσεις!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Δεν υπάρχει σχέση που να μην έχει κλυδωνισμούς και διλήμματα και καρδιοχτύπια και ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u