Έχεις χωρίσει; Θέλεις να ξέρεις πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις την κατάσταση;


Δεν υπάρχει πιο δύσκολο πράγμα από το να χωρίσεις από κάποιον που αγαπάς. Ο πόνος, ο θυμός και η σύγχυση είναι συναισθήματα που μπορεί να σε εξαντλήσουν ψυχολογικά. Μπορεί να νιώθεις απελπισμένος, κατακλυσμένος από τον πόνο και την ενοχή, και να αναρωτιέσαι αν η ζωή σου έχει κάποιο νόημα πλέον. Παρόλα αυτά, υπάρχει ελπίδα! Τα συναισθήματα αυτά θα περάσουν, ακόμα κι αν δεν το πιστεύεις αυτή τη στιγμή. Στο μεταξύ, είναι σημαντικό να επικεντρωθείς στον εαυτό σου και στη σχέση σας, εξετάζοντας τις ανάγκες σας και τον τρόπο που τελείωσε η σχέση.

Ίσως η διαχωριστική γραμμή να ήταν η έλλειψη ελέγχου στα συναισθήματα, ή μήπως λόγω προσεκτικής και αναλυτικής σκέψης καθώς βλέπατε ένα ζοφερό μέλλον; Ήταν ένας προγραμματισμένος χωρισμός ή συνέβη λόγω έντονων συναισθημάτων; Καταλαβαίνεις πραγματικά αν θες να έχεις τον άλλον πίσω στη ζωή σου; Μπορεί ο σύντροφός σου να συμβάλλει θετικά στην ποιότητα της ζωής σου; Ή μήπως υπερεκτιμάς τον πρώην σου από φόβο μην καταλήξεις χωρίς σχέση;

Είτε έχετε κοινή πορεία ζωής είτε εθελοτυφλείτε, η περίοδος που δεν είστε μαζί του σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ανασκόπηση της σχέσης σας και να σκεφτείτε το τι είναι καλύτερο για εσάς. Αν αποφασίσετε ότι δεν μπορείτε να τον αφήσετε, υπάρχουν στρατηγικές που μπορείτε να ακολουθήσετε, λαμβάνοντας υπόψη το ζώδιό του, ανεξαρτήτως παρελθόντος και αιτίας χωρισμού.

ΚΡΙΟΣ:
Για να τον ξανακερδίσεις, δείξε σιγουριά για το τι θέλεις. Αναδείξτε τη δύναμή σου και την πίστη σου στον εαυτό σου. Η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά στις πράξεις και τα λόγια σου είναι κλειδιά. Αν ανακαλέσεις τα λόγια σου, δεν θα σε σεβαστεί. Έχετε αυτοκυριαρχία, εκφράστε τις σκέψεις σου με ηρεμία και θυμήσου τις στιγμές πάθους. Ο Κριός ανταποκρίνεται στο πάθος, και με το να επισημάνετε ότι υπάρχει ακόμα αγάπη, δημιουργείται η βάση για μια θερμή συμφιλίωση. Δείξε αφοσίωση και διατήρησε την αξιοπρέπειά σου, και θα έχεις πολλά περισσότερα, συμπεριλαμβανομένων του πάθους, της αγάπης και μιας ευκαιρίας για δεύτερη ευκαιρία.

ΤΑΥΡΟΣ:
Ο Ταύρος είναι συναισθηματικός, οπότε για να τον κερδίσεις πρέπει να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Υπενθύμισέ του τις θετικές πτυχές της σχέσης σας και εξήγησέ του με απλά λόγια πόσο τον θέλεις στη ζωή σου. Δείξε με συγκεκριμένα παραδείγματα πώς μπορείτε να βελτιώσετε τη σχέση, εάν του δώσει δεύτερη ευκαιρία. Αν σε επικρίνει για τα λάθη του παρελθόντος, μην αντιδράσεις, απλώς ακούστε. Αναδείξτε το ρομαντισμό και το πάθος σας, θυμίζοντάς του τις όμορφες στιγμές της αρχής της σχέσης. Λάβε υπόψη ότι η επιστροφή του Ταύρου απαιτεί χρόνο, οπότε βεβαιώσου ότι είναι πραγματικά έτοιμος να σταθεί δίπλα σου και στις χαρές και στις δυσκολίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ:
Για να ξανασυνδεθείτε με έναν Δίδυμο, επικεντρωθείτε στη διανοητική του πλευρά χωρίς υπερβολική πίεση. Αναγνωρίστε την πεισματάρικη και ισχυρογνώμων φύση του, προσπαθήστε να εντυπωσιάσετε με τον νου σας, δείχνοντας αποφασισμένοι για τη σχέση σας. Αφήστε το χώρο για κοινωνικές δραστηριότητες, αφού ο Δίδυμος απολαμβάνει την κοινωνικοποίηση. Αποφύγετε τους αυστηρούς κανόνες και προσφέρετε του αρκετό χώρο, αποφεύγοντας υπερβολικές επικοινωνίες. Η αυθεντικότητα και η προσήλωση σας είναι κλειδιά, ενώ το πάθος σας μπορεί να επαναφέρει τη θερμότητα στη σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Ένας Καρκίνος είναι εξαιρετικά συναισθηματικός, και η επανασύνδεση μπορεί να είναι προκλητική. Διατηρήστε μια καλή φιλία, αναγνωρίζοντας τις ευθύνες σας. Η σταθερή φιλία μπορεί να βοηθήσει στην ανοικοδόμηση της σχέσης. Είναι σημαντικό να μιλάτε λογικά και ήρεμα, αποφεύγοντας τις υστερίες. Εκφράστε τα αληθινά σας συναισθήματα, δίνοντας του χρόνο να επεξεργαστεί. Ρωτήστε τι μπορείτε να κάνετε για να επιδιορθώσετε τη σχέση και αφήστε τον Καρκίνο να εκφράσει τα συναισθήματά του.

ΛΕΩΝ:
Ο Λέων εκτιμά την αγάπη και τη γενναιοδωρία. Προσπαθήστε να τον κάνετε να αισθανθεί ότι θα χάσει κάτι πολύτιμο. Επικεντρωθείτε στα θετικά της σχέσης και αποφύγετε τις υστερίες. Ο Λέων ζει για την αγάπη, οπότε εκφράστε τα συναισθήματά σας με έλεγχο, χωρίς υπερβολική απεγνωσμένη συμπεριφορά. Προτείνετε δραστηριότητες που θα τον ενδιαφέρουν και δείξτε γενναιοδωρία. Η ειλικρίνεια είναι ουσιώδης, καθώς ο Λέων μισεί το ψέμα. Ενισχύστε την εμπιστοσύνη του και δείξτε τον πραγματικό σας εαυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η επανασύνδεση με μια Παρθένο μπορεί να είναι πρακτική. Δώστε της χρόνο και χώρο να σκεφτεί, αποφεύγοντας περιττές επαφές. Μιλήστε μαζί της με λογικό και ήρεμο τρόπο, αποφεύγοντας συναισθηματικές εκρήξεις. Δείξτε αφοσίωση στην επίλυση προβλημάτων με πρακτικούς τρόπους. Η Παρθένος εκτιμά την ειλικρίνεια, οπότε μιλήστε με σαφήνεια και δείξτε την ετοιμότητά σας να εργαστείτε για τη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ:
Η ανακατάκτηση ενός Ζυγού απαιτεί εξαιρετική προσοχή, καθώς αντιμετωπίζει τις σχέσεις σε ασπρόμαυρα. Αποδείξτε τον θαυμασμό σας για τον νου του και εκφράστε επιθυμία για κοινές εμπειρίες. Η ανοικτότητα στην αλλαγή και η ουδετερότητα μπορούν να τον κερδίσουν. Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσετε τις προσδοκίες σας, προσεγγίζοντάς τον με σοφία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Για να επανασυνδεθείτε με ένα Σκορπιό, επισημάνετε τις έντονες στιγμές και αποφύγετε τις υπερβολές. Λάβετε υπόψη την σεξουαλική του φύση και δείξτε το πάθος με διακριτικό τρόπο. Προσέξτε την ανάγκη του για ψυχική σύνδεση πριν από τη σωματική. Είναι σημαντικό να δείξετε υποστήριξη και να αποφύγετε την άφιξη αμφιβολιών. Η ειλικρίνεια και η ειλικρίνεια είναι βασικές, ενώ μια ειλικρινή συγγνώμη μπορεί να είναι αποτελεσματική.

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Προσεγγίστε θετικά έναν Τοξότη, αν και ανθρώπινο είναι δυνατόν να ξεπεράσετε τα προβλήματα. Αναδείξτε τη χαρά και το πάθος της σχέσης, αποφεύγοντας την πίεση. Κατανόηση και πάθος για τη φιλία είναι βασικά. Επικεντρωθείτε στη φιλοσοφική πλευρά και δείξτε την θετική σας εξέλιξη. Η υπομονή είναι ουσιαστική, ενώ η αναγνώριση των κοινών ιδεών είναι κλειδί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η ανακατάκτηση ενός Αιγοκέρωτα απαιτεί λογική προσέγγιση. Επισημάνετε τα θετικά και αρνητικά της σχέσης και επικεντρωθείτε στη σοβαρότητα. Δείξτε σεβασμό προς τις ανάγκες του και διατηρήστε μια ειλικρινή επικοινωνία. Ένα κάποιο χρονικό διάστημα μπορεί να απαιτηθεί για να επανορθώσετε. Είναι σημαντικό να είστε δημιουργικοί και να επικεντρωθείτε σε πράξεις που δείχνουν την αγάπη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η ανακατάκτηση ενός Υδροχόου απαιτεί υπομονή. Κατανοήστε ότι δεν θα υποκύψει εύκολα και απαιτείται σεβασμός προς την ανεξαρτησία του. Ανακαλύψτε τον λόγο πίσω από τη διάλυση και επικεντρωθείτε στην επικοινωνία. Μην προσπαθείτε να τον αλλάξετε, αλλά αναδείξτε τη μοναδικότητά του. Η συναισθηματική ειλικρίνεια είναι καίρια, ενώ ο χρόνος είναι απαραίτητος για να ξαναχτίσετε την εμπιστοσύνη.

ΙΧΘΥΕΣ:
Για να αναζωπυρώσετε μια σχέση με Ιχθύ, απευθυνθείτε στην ιδεαλιστική και ρομαντική του πλευρά. Υποστηρίξτε τις ανάγκες του και αποφύγετε την επίθεση. Δείξτε τη χαρά των κοινών σας στιγμών και αναδείξτε τη συναισθηματική σύνδεση. Αποφύγετε τη λεπτομερή ανάλυση του χωρισμού και εστιάστε στις θετικές στιγμές. Είναι σημαντικό να προβείτε σε δημιουργικές κινήσεις που εκφράζουν την αληθινή σας αγάπη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!