Dream Big: Τώρα είναι η στιγμή σου!


Έχεις παρατηρήσει ότι όσο περνούν τα χρόνια, τόσο μικραίνουν οι φιλοδοξίες σου; Αλήθεια, τι σκεφτόσουν μικρή ότι θέλεις να γίνεις και τι κάνεις σήμερα; Πας σε μια δουλειά που δε σου αρέσει και το μόνο που σκέφτεσαι είναι πότε θα σχολάσεις, να πας στο σπίτι που σε περιμένει ο σύντροφος που δεν είναι αυτός που ήθελες, να δεις τηλεόραση, να φας, να κάνεις μπάνιο και να ξημερώσει η επόμενη μέρα να κάνεις τα ίδια. ΞΥΠΝΑ! Τώρα είναι η στιγμή να κάνεις ξανά μεγάλα όνειρα!

 1. Ξέχνα τις παλαιολιθικές αντιλήψεις που μπλοκάρουν την πρόοδό σου
  Κάποιος σου είπε κάποτε ότι δεν πρέπει να ζητάς βοήθεια για να επιτύχεις τους στόχους σου, ούτε να κάνεις μεγάλα όνειρα. Με μικρά μικρά βηματάκια ίσως μια μέρα πετύχεις κάτι. Τι; Σεμινάρια ζωγραφικής; Ε όχι. Πεταμένα λεφτά. Λυπάμαι, αλλά τα πράγματα ΔΕΝ είναι έτσι. Όποιος σε έκανε να σκέφτεσαι έτσι μίζερα, μάλλον ήθελε να σου μεταδώσει τη μιζέρια του. Δεν είναι αυτή η ζωή που θέλεις.
 2. Απελευθέρωσε τα όνειρά σου
  Δεν κάνεις όνειρα για να αυτοσαρκάζεσαι ότι δεν πρόκειται ποτέ να βγουν αληθινά. Κάνεις όνειρα για να πετύχουν. Απελευθέρωσε τα όνειρά σου, λοιπόν, από τις απαιτήσεις και τους κανόνες των άλλων. Σκέψου τι πραγματικά σε κάνει ευτυχισμένη και τι θα ήθελες να πετύχεις αυτή τη στιγμή. Όχι αύριο. Τώρα.
 3. Βάλε πάθος
  Σκέψου ξανά το όνειρό σου. Είσαι ενθουσιασμένη και ταυτόχρονα λίγο φοβισμένη; Bingo! Αυτό ακριβώς είναι το πραγματικό σου όνειρο, αυτό που θα σε βγάλει από την comfort zone σου. Βάλε όλο σου το πάθος για να πετύχει.
 4. Γίνε πρωταγωνίστρια στην ταινία της ζωής σου
  Σκέψου τη ζωή σου ως ταινία. Το μαγικό είναι ότι μπορείς ταυτόχρονα και να τη σκηνοθετείς και να πρωταγωνιστείς. Ξεκίνα φτιάχνοντας την πρώτη σκηνή της ταινίας κι… αυτό ήταν! Ζεις ήδη το όνειρό σου. Μπορείς να προσθέσεις μέρη, ηθοποιούς, να γράψεις το σενάριο, να κάνεις ό,τι θέλεις. Θες τον τέλειο σύντροφο; Θες κάθε βράδυ και διαφορετικό σύντροφο; Τα τέλεια παιδιά; Την τέλεια δουλειά; Το τέλειο σπίτι; Το τέλειο αμάξι; Τους τέλειους φίλους; Φτάνει μόνο να τα ονειρευτείς και να αρχίσεις να νιώθεις πράγματα. Έτσι η απεικόνιση θα αρχίσει να λειτουργεί κάθε μέρα και περισσότερο μέχρι να επιτύχεις όλα αυτά που ονειρεύτηκες.
 5. Dream BIG
  Συνήθως βάζουμε όρια στα όνειρά μας, σκεπτόμενοι τι μπορούμε και τι δεν μπορούμε να πετύχουμε. Αυτό είναι εξ ορισμού λανθασμένο, μιας και τα όνειρα λέγονται έτσι γιατί δεν έχουν περιορισμούς. Τι σημαίνει ότι επειδή είσαι πάνω από 40 κι είσαι λίγο πιο juicy ότι δε μπορείς να γίνεις μπαλαρίνα; Μια χαρά μπορείς. Αρκεί να το θέλεις.

Η ζωή που ζούμε απέχει από τη ζωή που θα θέλαμε μόνο μια σκέψη. Κι αν δεν μπορείς να ξεμπλοκάρεις μόνη σου για να κάνεις αυτή τη σκέψη που θα σου αλλάξει τη ζωή, σίγουρα θα ξεκαθαρίσουν όλα στο μυαλό σου μετά από μια συζήτηση με τους psychic readers του 14850. Μην αργείς. Η ζωή δεν περιμένειOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Πως να έρθεις σε επαφή με την Δίδυμη Φλόγα σου !

In category Dream Building

Η Δίδυμη φλόγα είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια σύνδεση π ...

Έρχονται αλλαγές. Είσαι έτοιμη;

In category Dream Building

Υπάρχουν άνθρωποι που επιζητούν διαρκώς τις αλλαγές στη ζωή τους. Άνθρωποι που δεν ...

Νεφρίτης: Ο λίθος που σε κάνει να… ξεχνάς τα προβλήματά σου

In category Dream Building

Νεφρίτης. Ένας λίθος σε πράσινες και μπεζ-καφέ αποχρώσεις που θα μπορούσε να είναι ...

Leap of faith

In category Dream Building

Υπάρχουν τρεις τεράστιες παγίδες στις οποίες πέφτουμε όσοι έχουμε διαβάσει πολύ γ ...

Τα μυστικά των δράκων

In category Dream Building

Όσοι έχουν δει Game Of Thrones λάτρεψαν τη στιγμή που γεννήθηκαν, ενώ όσοι παίζουν D&D games ...

Τι σου χαρίζει η αστερόσκονη της καλής σου νεράιδας;

In category Dream Building

Μυθικές φιγούρες φτιαγμένες από αστερόσκονη κι αγάπη. Από τα κλασικά παραμύθια μέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!