Dream Big: Τώρα είναι η στιγμή σου!

Dream Big: Τώρα είναι η στιγμή σου!


Έχεις παρατηρήσει ότι όσο περνούν τα χρόνια, τόσο μικραίνουν οι φιλοδοξίες σου; Αλήθεια, τι σκεφτόσουν μικρή ότι θέλεις να γίνεις και τι κάνεις σήμερα; Πας σε μια δουλειά που δε σου αρέσει και το μόνο που σκέφτεσαι είναι πότε θα σχολάσεις, να πας στο σπίτι που σε περιμένει ο σύντροφος που δεν είναι αυτός που ήθελες, να δεις τηλεόραση, να φας, να κάνεις μπάνιο και να ξημερώσει η επόμενη μέρα να κάνεις τα ίδια. ΞΥΠΝΑ! Τώρα είναι η στιγμή να κάνεις ξανά μεγάλα όνειρα!

 1. Ξέχνα τις παλαιολιθικές αντιλήψεις που μπλοκάρουν την πρόοδό σου
  Κάποιος σου είπε κάποτε ότι δεν πρέπει να ζητάς βοήθεια για να επιτύχεις τους στόχους σου, ούτε να κάνεις μεγάλα όνειρα. Με μικρά μικρά βηματάκια ίσως μια μέρα πετύχεις κάτι. Τι; Σεμινάρια ζωγραφικής; Ε όχι. Πεταμένα λεφτά. Λυπάμαι, αλλά τα πράγματα ΔΕΝ είναι έτσι. Όποιος σε έκανε να σκέφτεσαι έτσι μίζερα, μάλλον ήθελε να σου μεταδώσει τη μιζέρια του. Δεν είναι αυτή η ζωή που θέλεις.
 2. Απελευθέρωσε τα όνειρά σου
  Δεν κάνεις όνειρα για να αυτοσαρκάζεσαι ότι δεν πρόκειται ποτέ να βγουν αληθινά. Κάνεις όνειρα για να πετύχουν. Απελευθέρωσε τα όνειρά σου, λοιπόν, από τις απαιτήσεις και τους κανόνες των άλλων. Σκέψου τι πραγματικά σε κάνει ευτυχισμένη και τι θα ήθελες να πετύχεις αυτή τη στιγμή. Όχι αύριο. Τώρα.
 3. Βάλε πάθος
  Σκέψου ξανά το όνειρό σου. Είσαι ενθουσιασμένη και ταυτόχρονα λίγο φοβισμένη; Bingo! Αυτό ακριβώς είναι το πραγματικό σου όνειρο, αυτό που θα σε βγάλει από την comfort zone σου. Βάλε όλο σου το πάθος για να πετύχει.
 4. Γίνε πρωταγωνίστρια στην ταινία της ζωής σου
  Σκέψου τη ζωή σου ως ταινία. Το μαγικό είναι ότι μπορείς ταυτόχρονα και να τη σκηνοθετείς και να πρωταγωνιστείς. Ξεκίνα φτιάχνοντας την πρώτη σκηνή της ταινίας κι… αυτό ήταν! Ζεις ήδη το όνειρό σου. Μπορείς να προσθέσεις μέρη, ηθοποιούς, να γράψεις το σενάριο, να κάνεις ό,τι θέλεις. Θες τον τέλειο σύντροφο; Θες κάθε βράδυ και διαφορετικό σύντροφο; Τα τέλεια παιδιά; Την τέλεια δουλειά; Το τέλειο σπίτι; Το τέλειο αμάξι; Τους τέλειους φίλους; Φτάνει μόνο να τα ονειρευτείς και να αρχίσεις να νιώθεις πράγματα. Έτσι η απεικόνιση θα αρχίσει να λειτουργεί κάθε μέρα και περισσότερο μέχρι να επιτύχεις όλα αυτά που ονειρεύτηκες.
 5. Dream BIG
  Συνήθως βάζουμε όρια στα όνειρά μας, σκεπτόμενοι τι μπορούμε και τι δεν μπορούμε να πετύχουμε. Αυτό είναι εξ ορισμού λανθασμένο, μιας και τα όνειρα λέγονται έτσι γιατί δεν έχουν περιορισμούς. Τι σημαίνει ότι επειδή είσαι πάνω από 40 κι είσαι λίγο πιο juicy ότι δε μπορείς να γίνεις μπαλαρίνα; Μια χαρά μπορείς. Αρκεί να το θέλεις.

Η ζωή που ζούμε απέχει από τη ζωή που θα θέλαμε μόνο μια σκέψη. Κι αν δεν μπορείς να ξεμπλοκάρεις μόνη σου για να κάνεις αυτή τη σκέψη που θα σου αλλάξει τη ζωή, σίγουρα θα ξεκαθαρίσουν όλα στο μυαλό σου μετά από μια συζήτηση με τους psychic readers του 14850. Μην αργείς. Η ζωή δεν περιμένειOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ποια Θεά του σεξ είσαι;

In category Dream Building

Όλες μας κρύβουμε μια Θεά του σεξ μέσα μας. Απλά στον καθένα μας εκφράζεται με τελε ...

Άλλαξε κατεύθυνση στη ζωή σου

In category Dream Building

Ήρθε ο καιρός να ανοίξεις τον εαυτό σου μπροστά στο μεγάλο. Μπροστά στην κοσμική αλ ...

Πόσο καλά γνωρίζεις τη Μεγάλη Αρκάνα;

In category Dream Building

Ένα από τα πιο όμορφα πράγματα στην τράπουλα Ταρώ είναι πως δεν υπάρχουν όρια στη χ ...

Τι θα συμβεί στη ζωή σου το επόμενο τρίμηνο;

In category Dream Building

Οι εποχές εναλλάσσονται και μαζί τους και τα συναισθήματα που έχουμε για εκείνες. ...

Ποια Θεά της Μυθολογίας είσαι;

In category Dream Building

Οι Θεές της ελληνικής Μυθολογίας μας έχουν δώσει ένα ευρύ φάσμα θεϊκών αρχετύπων. ...

Αγαπητέ μελλοντικέ εαυτέ μου,

In category Dream Building

Μία από τις πιο ενεργειακά δυνατές τεχνικές Κβαντικής Δημιουργίας είναι το γράμμα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u