Μπορεί η τσιγκουνιά να επηρεάσει τη σχέση μου;


Αν δεν κεράσει στο πρώτο ραντεβού, φύγε τρέχοντας!

Μέσα από τη στήλη του Dream Building μαθαίνουμε να χτίζουμε βήμα προς βήμα τα όνειρά μας. Κάποια πράγματα ήδη ξέρουμε πού έχουν πρόβλημα και τι χρειάζεται να αλλάξουμε. Κάποια άλλα, όμως, χρειαζόμαστε καθοδήγηση από τους ειδικούς. Γι’ αυτό, άλλωστε, είμαστε εδώ.

Ένα από τα τρία θανάσιμα «αμαρτήματα» μιας σχέσης είναι η τσιγκουνιά. Τα άλλα δύο είναι να είναι το κόλλημα στη μητέρα και η ζήλια. Εδώ θα μιλήσουμε για το πρώτο.

Βάση
Ένα από τα πράγματα που δεν πρέπει να ξεχάσεις ποτέ είναι πως αν ο σύντροφός σου είναι τσιγκούνης στα χρήματα, τότε σίγουρα θα είναι τσιγκούνης και στα συναισθήματά του. Με το που θα δεις τα πρώτα σημάδια τσιγκουνιάς, καλό θα ήταν να απομακρυνθείς.

Κλασική περίπτωση βλάβης
Ακριβό αμάξι, χρυσή καδένα (κατά προτίμηση), ακριβά ρούχα. Μέχρι που σου λέει ότι στη δουλειά πάει μόνο με το μετρό κι όταν έχει απεργία προτιμάει να περπατήσει κάτι χιλιόμετρα από το να πάρει ταξί. Α ναι! Δεν τρώει ποτέ έξω και δεν παραγγέλνει όταν δεν έχει φαγητό.

Λοιπόν, φιλενάδα, μόλις δεις όλα ή –έστω ένα– από τα παραπάνω, στείλε μήνυμα στην κολλητή σου να σε πάρει τηλέφωνο, πες του ότι έπεσε χιονοστιβάδα στην αυλή σου και ξεκίνα να τρέχεις. Κι άφησέ του το λογαριασμό. Αυτό θα τον πονέσει περισσότερο.

Πώς μπορώ να είμαι σίγουρη;
Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι φαίνονται από την αρχή. Αν έχεις βγει κάποια ραντεβού παραπάνω ή αν έχεις ένα υποτυπώδες ένστικτο, μπορείς να ξεχωρίσεις τον τσιγκούνη (ή γενικότερα τον «ελαττωματικό»). Επίσης, αν έχεις βγει κάποια ραντεβού παραπάνω κι είσαι single, έχεις σίγουρα «μαγνήτη», αλλά αυτό θα αναλυθεί σε άλλο κείμενο.

Το να μην κεράσει ο άλλος στο πρώτο ραντεβού είναι σίγουρα ένα κριτήριο, αλλά δεν είναι το μόνο. Αν είχατε κανονίσει για ένα χαλαρό ποτό και ξαφνικά του ζήτησες ένα ακριβό εστιατόριο, ε τότε, θα πληρώσει ο καθένας τα δικά του (και πολύ πιθανό να μην ξαναβρεθείτε μετά από αυτό που έκανες).

Επίσης, μπορεί ο άνθρωπος να είναι αυτή την περίοδο χωρίς δουλειά και να δυσκολεύεται να τα φέρει βόλτα. Αλλά και πάλι, αυτό δεν είναι δικαιολογία. Ο τσιγκούνης θα φανεί.

Όσες αμφιβολίες κι αν έχεις, οι psychic readers του 875 876 86 86  είναι εδώ για να σε βοηθήσουν να ξεδιαλύνεις στο κεφάλι σου όλα όσα σε μπερδεύουν. Μετά το πρώτο ραντεβού, κάλεσε αμέσως στο 875 876 86 86 και κάνε μια κουβέντα με τους ειδικούς μας επιστήμονες.

Μέσω αυτής, θα καταλάβεις, κατά πόσο ο άνθρωπος που βγήκατε αντιμετωπίζει όντως κάποιο οικονομικό πρόβλημα ή αν είναι παθολογική η τσιγκουνιά του και δεν «γιατρεύεται».

Μην… τσιγκουνευτείς κι εσύ το τηλεφώνημα στους psychic readers του 875 876 86 86, μιας και θα σε γλιτώσει από μια σχέση που μόνο κακό μπορεί να σου κάνει. Είπαμε, αν είναι τσιγκούνης στα χρήματα, είναι και στα συναισθήματα. Κι αυτό δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Πως να έρθεις σε επαφή με την Δίδυμη Φλόγα σου !

In category Dream Building

Η Δίδυμη φλόγα είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια σύνδεση π ...

Έρχονται αλλαγές. Είσαι έτοιμη;

In category Dream Building

Υπάρχουν άνθρωποι που επιζητούν διαρκώς τις αλλαγές στη ζωή τους. Άνθρωποι που δεν ...

Νεφρίτης: Ο λίθος που σε κάνει να… ξεχνάς τα προβλήματά σου

In category Dream Building

Νεφρίτης. Ένας λίθος σε πράσινες και μπεζ-καφέ αποχρώσεις που θα μπορούσε να είναι ...

Leap of faith

In category Dream Building

Υπάρχουν τρεις τεράστιες παγίδες στις οποίες πέφτουμε όσοι έχουμε διαβάσει πολύ γ ...

Τα μυστικά των δράκων

In category Dream Building

Όσοι έχουν δει Game Of Thrones λάτρεψαν τη στιγμή που γεννήθηκαν, ενώ όσοι παίζουν D&D games ...

Τι σου χαρίζει η αστερόσκονη της καλής σου νεράιδας;

In category Dream Building

Μυθικές φιγούρες φτιαγμένες από αστερόσκονη κι αγάπη. Από τα κλασικά παραμύθια μέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!