Προστάτευσε την αύρα σου


Είτε ζούμε σε κάποια μεγάλη πόλη, είτε κοντά στη φύση, το πιο ιερό μέρος που έχουμε είναι αυτό που ζει η ψυχή μας, δηλαδή η αύρα μας.

Το πιο σημαντικό είναι να επιλέγουμε τι μπαίνει εκεί και τι όχι. Για να μπορούμε να το κάνουμε αυτό είναι όχι μόνο να θέσουμε κάποια συγκεκριμένα όρια, και να τα σεβαστούμε.

Energy vampires

Όλοι γνωρίζουμε ανθρώπους που έχουν αρνητική επιρροή στην ενέργειά μας. Αυτό μπορεί να συμβαίνει λόγω του ότι είναι χωρίς λόγο απαιτητικοί, αρνητικοί ή είναι πολύ δύσκολο να τους ευχαριστήσεις. Μια συνάντηση με ένα τέτοιο ενεργειακό βαμπίρ (energy vampire) αρκεί για να σου «στεγνώσει» την αύρα για την υπόλοιπη μέρα.

Το να αποφεύγεις ανθρώπους για τον λόγο αυτόν, εκτός του ότι δεν είναι εφικτό, δεν έχει και νόημα. Το θέμα είναι να βάλεις όρια. Κανένας δεν μπορεί να σου τραβήξει ενέργεια αν εσύ δεν τον αφήσεις. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα συναντήσεις ένα τέτοιο άτομο, να είσαι πιο χαμογελαστή, πιο ευγενική κι αν χρειαστεί να πεις «όχι», μη φοβηθείς να το κάνεις.

Επιβάλλεται το χαμόγελο, απαγορεύονται τα νεύρα, η υψωμένη φωνή κι ο εκνευρισμός, γιατί αυτά είναι που τρέφουν τα energy vampires.

Επαναφόρτιση

Η επαφή με αρνητικούς ανθρώπους, καθώς και οι απαιτητικοί ρυθμοί της καθημερινότητας, είναι αυτοί που φθείρουν σιγά σιγά την αύρα σου. Γι’ αυτό και πρέπει να τη φορτίζεις (και να τη φροντίζεις) σε τακτά διαστήματα.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κλείσεις τα μάτια σου, να καθίσεις μπροστά από ένα ανοιχτό παράθυρο, να ανοίξεις τα χέρια σου, να νιώσεις τον αέρα και να συγκεντρωθείς στο να φιλτράρεις τους ήχους της πόλης από τους ήχους της φύσης, όπως το θρόισμα των φύλλων, τον ήχο της βροχής ή την αίσθηση μιας ηλιαχτίδας στο πρόσωπό σου.

Νιώσε όλη την ενέργεια αυτή να φτάνει στην αύρα σου και να τη διαπερνά, κάνοντάς τη να λάμπει όπως ποτέ ξανά.

Τείχος προστασίας

Κατά τη διαδικασία της επαναφόρτισης, μπορείς να χτίσεις κι ένα τείχος γύρω σου. Όπως νιώθεις δυνατή και λαμπερή την αύρα σου, φαντάσου κάποια αρνητική ύπαρξη ότι στέκεται μπροστά σου, την ώρα που εισπνέεις βαθιά. Δες τη μαυρίλα και το σκούρο.

Έπειτα, έκπνευσε όλο τον αέρα που έχεις μέσα σου προς το μέρος τους και δες τους να «διαλύονται» σιγά σιγά. Σε 10 ανάσες θα έχουν εξαφανιστεί και θα βλέπεις την αύρα σου πιο καθαρή από ποτέ.

Επιστροφή

Όταν είσαι έτοιμη, χαμήλωσε τα χέρια σου κι άνοιξε τα μάτια σου. Τώρα πια έχεις χτίσει τα όριά σου κι οι αρνητικοί άνθρωποι δεν μπορούν πια να σε «πειράξουν». Κάποιες φορές, αντιμετωπίζουμε μια δυσκολία εντοπισμού των energy vampires.

Για τον λόγο αυτό, οι psychic readers του 14850 μπορούν να σε βοηθήσουν να τους διακρίνεις, ώστε να μπορέσεις μετά να απομακρύνεις με την παραπάνω διαδικασία την κακή τους ενέργεια.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Έρχονται αλλαγές. Είσαι έτοιμη;

In category Dream Building

Υπάρχουν άνθρωποι που επιζητούν διαρκώς τις αλλαγές στη ζωή τους. Άνθρωποι που δεν ...

Νεφρίτης: Ο λίθος που σε κάνει να… ξεχνάς τα προβλήματά σου

In category Dream Building

Νεφρίτης. Ένας λίθος σε πράσινες και μπεζ-καφέ αποχρώσεις που θα μπορούσε να είναι ...

Leap of faith

In category Dream Building

Υπάρχουν τρεις τεράστιες παγίδες στις οποίες πέφτουμε όσοι έχουμε διαβάσει πολύ γ ...

Τα μυστικά των δράκων

In category Dream Building

Όσοι έχουν δει Game Of Thrones λάτρεψαν τη στιγμή που γεννήθηκαν, ενώ όσοι παίζουν D&D games ...

Τι σου χαρίζει η αστερόσκονη της καλής σου νεράιδας;

In category Dream Building

Μυθικές φιγούρες φτιαγμένες από αστερόσκονη κι αγάπη. Από τα κλασικά παραμύθια μέ ...

Μαθήματα ζωής από τους μονόκερους

In category Dream Building

Αυτά τα υπέροχα μυθικά κι ονειρικά πλάσματα έχουν κάτι μοναδικό να σε διδάξουν. Εί ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u