Γίνε ο psychic reader σου

Γίνε ο psychic reader σου


Πριν βιώσεις την εμπειρία ενός επαγγελματικού psychic reading καλώντας στο 14850, πρέπει πρώτα να μάθεις να «διαβάζεις» τον εαυτό σου και να αναπτύξεις τα psychic skills σου. Ο λόγος; Μόνο έτσι θα μπορέσεις να γίνεις ένα με τη διαίσθησή σου και να επικοινωνήσεις τόσο με το μυαλό όσο και με την καρδιά σου.

Αν επιθυμείς πραγματικά να συνδεθείς με τον ανώτερο εαυτό σου, τότε χρειάζεται να βρεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Και εννοούμε 100% για σένα. Χωρίς τηλεόραση, ραδιόφωνο, παιδιά, κατοικίδια ή άγχος για τα deadlines της δουλειάς. Δημιούργησε ένα ευχάριστο περιβάλλον που δεν θα σε διακόπτει κανείς. Θα είσαι μόνο εσύ κι ο εαυτός σου.

Κάνε ό,τι χρειαστεί για να νιώσεις άνετα. Άλλοι ακούν χαλαρωτική μουσική, άλλοι τη βρίσκουν ενοχλητική. Εσύ ξέρεις τι χρειάζεσαι. Ας δούμε τώρα πώς μπορείς να γίνεις ο psychic reader του εαυτού σου.

1. Κέντρο σου είναι ο εαυτός σου

Πριν ξεκινήσεις να χρησιμοποιείς τα psychic skills σου, είναι πολύ σημαντικό να καθαρίσεις το μυαλό σου από κάθε σκέψη που μπορεί να σε κρατάει πίσω ή να σου αποσπάει την προσοχή από το κέντρο σου.

Μια χρήσιμη τεχνική είναι να συγκεντρωθείς σε ένα φανταστικό σημείο στο κέντρο του εγκεφάλου σου. Στο σημείο αυτό όλα είναι γειωμένα και αρμονικά. Τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει την ησυχία τους. Μείνε στο σημείο αυτό, μέχρι να εξαλειφθεί κι η τελευταία αρνητική σκέψη ή συναίσθημα.

Έπειτα, άναψε συνειδητά στο σκοτεινό μέρος που είσαι ένα μικρό και χαλαρωτικό φως. Μόλις νιώσεις μια γλυκιά ανακούφιση και ηρεμία, τότε μπορείς να περάσεις στο επόμενο βήμα.

2. Ρώτα τον psychic εαυτό σου

Αλήθεια, γιατί κάνεις psychic reading; Τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις να μάθεις; Τώρα είναι η στιγμή να σκεφτείς τι πραγματικά χρειάζεσαι στη ζωή σου και να διατυπώσεις την ερώτηση στο μυαλό σου.

Μην ξεχνάς, ότι πρέπει να έχεις πάντα μια ξεκάθαρη ερώτηση για να καταλάβεις και σε βάθος την απάντηση που θα σου δοθεί. Αν ρωτήσεις «ποια είναι η τέλεια δουλειά για μένα», δεν θα καταφέρεις να πάρεις σαφή απάντηση. Ξεκίνα, ρωτώντας τον εαυτό σου κάτι που μπορεί να απαντηθεί με «ναι» ή «όχι» και στην πορεία το κάνεις πιο περίπλοκο.

3. Κάνε scan στον εαυτό σου

Τις πρώτες φορές που θα το δοκιμάσεις ίσως να είναι λίγο δύσκολο να λάβεις κάποια σαφή απάντηση. Άλλοι άνθρωποι βιώνουν το «ναι», νιώθοντας το φως που έχουν οραματιστεί να δυναμώνει, άλλοι βλέπουν έντονα χρώματα ή ακούν φωνές. Καλό είναι να σημειώσεις μετά το πέρας της διαδικασίας τι είδες και πώς ένιωσες ώστε να είσαι προετοιμασμένη καλύτερα την επόμενη φορά.

Όταν περάσει λίγος καιρός, θα νιώθεις μέσα σου αυτόματα την απάντηση στην ερώτησή σου, με το που την κάνεις ξεκάθαρη και τη θέσεις σωστά. Κάποιες φορές μπορεί να νιώσεις κάτι που δεν καταλαβαίνεις. Σημείωσέ το και σε λίγο καιρό θα έχει γίνει ξεκάθαρη η απάντηση που σου δόθηκε από το Σύμπαν.

4. Κάνε ένα βήμα παραπέρα

Αν έχεις ήδη την απάντηση και θες να ανακαλύψεις έναν «νέο εσωτερικό κόσμο», ξεκίνα να ρωτάς το Σύμπαν σχετικά με τους ήχους και τα χρώματα που ένιωσες στο προηγούμενο βήμα. Αν ρώτησες για τη δουλειά σου και είδες έναν κήπο, ρώτα τι λουλούδια ή τι ζώα υπάρχουν. Και μετά ξανά και ξανά μέχρι να γίνει ξεκάθαρη στο μυαλό σου η απάντηση.

Μην ξεχνάς ότι το πιο σημαντικό στην εμπειρία αυτή είναι να ΜΗΝ πιέσεις τον εαυτό σου να πάει ένα βήμα που δεν είναι έτοιμος να κάνει. Ακόμα κι αν δεν νιώσεις τίποτα, μη στεναχωρηθείς. Κάθε φορά θα κάνεις κι από ένα μικρό βήμα, μέχρι που κάποια στιγμή θα τα καταφέρεις.

5. Επιστροφή

Όταν πάρεις τις πληροφορίες που ζήτησες είναι ώρα να επιστρέψεις στην πραγματικότητα. Ευχαρίστησε τον ανώτερο εαυτό σου για την εμπειρία, μείνει όση ώρα χρειαστεί εκεί κι έπειτα σιγά σιγά ξεκίνα να κουνάς λίγο τα άκρα σου, μέχρι να νιώσεις ότι μπορείς να ανοίξεις τα μάτια σου. Namaste!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ποια Θεά του σεξ είσαι;

In category Dream Building

Όλες μας κρύβουμε μια Θεά του σεξ μέσα μας. Απλά στον καθένα μας εκφράζεται με τελε ...

Άλλαξε κατεύθυνση στη ζωή σου

In category Dream Building

Ήρθε ο καιρός να ανοίξεις τον εαυτό σου μπροστά στο μεγάλο. Μπροστά στην κοσμική αλ ...

Πόσο καλά γνωρίζεις τη Μεγάλη Αρκάνα;

In category Dream Building

Ένα από τα πιο όμορφα πράγματα στην τράπουλα Ταρώ είναι πως δεν υπάρχουν όρια στη χ ...

Τι θα συμβεί στη ζωή σου το επόμενο τρίμηνο;

In category Dream Building

Οι εποχές εναλλάσσονται και μαζί τους και τα συναισθήματα που έχουμε για εκείνες. ...

Ποια Θεά της Μυθολογίας είσαι;

In category Dream Building

Οι Θεές της ελληνικής Μυθολογίας μας έχουν δώσει ένα ευρύ φάσμα θεϊκών αρχετύπων. ...

Αγαπητέ μελλοντικέ εαυτέ μου,

In category Dream Building

Μία από τις πιο ενεργειακά δυνατές τεχνικές Κβαντικής Δημιουργίας είναι το γράμμα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u