Γίνε ο psychic reader σου


Πριν βιώσεις την εμπειρία ενός επαγγελματικού psychic reading καλώντας στο
875 876 86 86, πρέπει πρώτα να μάθεις να «διαβάζεις» τον εαυτό σου και να αναπτύξεις τα psychic skills σου. Ο λόγος; Μόνο έτσι θα μπορέσεις να γίνεις ένα με τη διαίσθησή σου και να επικοινωνήσεις τόσο με το μυαλό όσο και με την καρδιά σου.

Αν επιθυμείς πραγματικά να συνδεθείς με τον ανώτερο εαυτό σου, τότε χρειάζεται να βρεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Και εννοούμε 100% για σένα. Χωρίς τηλεόραση, ραδιόφωνο, παιδιά, κατοικίδια ή άγχος για τα deadlines της δουλειάς. Δημιούργησε ένα ευχάριστο περιβάλλον που δεν θα σε διακόπτει κανείς. Θα είσαι μόνο εσύ κι ο εαυτός σου.

Κάνε ό,τι χρειαστεί για να νιώσεις άνετα. Άλλοι ακούν χαλαρωτική μουσική, άλλοι τη βρίσκουν ενοχλητική. Εσύ ξέρεις τι χρειάζεσαι. Ας δούμε τώρα πώς μπορείς να γίνεις ο psychic reader του εαυτού σου.

1. Κέντρο σου είναι ο εαυτός σου

Πριν ξεκινήσεις να χρησιμοποιείς τα psychic skills σου, είναι πολύ σημαντικό να καθαρίσεις το μυαλό σου από κάθε σκέψη που μπορεί να σε κρατάει πίσω ή να σου αποσπάει την προσοχή από το κέντρο σου.

Μια χρήσιμη τεχνική είναι να συγκεντρωθείς σε ένα φανταστικό σημείο στο κέντρο του εγκεφάλου σου. Στο σημείο αυτό όλα είναι γειωμένα και αρμονικά. Τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει την ησυχία τους. Μείνε στο σημείο αυτό, μέχρι να εξαλειφθεί κι η τελευταία αρνητική σκέψη ή συναίσθημα.

Έπειτα, άναψε συνειδητά στο σκοτεινό μέρος που είσαι ένα μικρό και χαλαρωτικό φως. Μόλις νιώσεις μια γλυκιά ανακούφιση και ηρεμία, τότε μπορείς να περάσεις στο επόμενο βήμα.

2. Ρώτα τον psychic εαυτό σου

Αλήθεια, γιατί κάνεις psychic reading; Τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις να μάθεις; Τώρα είναι η στιγμή να σκεφτείς τι πραγματικά χρειάζεσαι στη ζωή σου και να διατυπώσεις την ερώτηση στο μυαλό σου.

Μην ξεχνάς, ότι πρέπει να έχεις πάντα μια ξεκάθαρη ερώτηση για να καταλάβεις και σε βάθος την απάντηση που θα σου δοθεί. Αν ρωτήσεις «ποια είναι η τέλεια δουλειά για μένα», δεν θα καταφέρεις να πάρεις σαφή απάντηση. Ξεκίνα, ρωτώντας τον εαυτό σου κάτι που μπορεί να απαντηθεί με «ναι» ή «όχι» και στην πορεία το κάνεις πιο περίπλοκο.

3. Κάνε scan στον εαυτό σου

Τις πρώτες φορές που θα το δοκιμάσεις ίσως να είναι λίγο δύσκολο να λάβεις κάποια σαφή απάντηση. Άλλοι άνθρωποι βιώνουν το «ναι», νιώθοντας το φως που έχουν οραματιστεί να δυναμώνει, άλλοι βλέπουν έντονα χρώματα ή ακούν φωνές. Καλό είναι να σημειώσεις μετά το πέρας της διαδικασίας τι είδες και πώς ένιωσες ώστε να είσαι προετοιμασμένη καλύτερα την επόμενη φορά.

Όταν περάσει λίγος καιρός, θα νιώθεις μέσα σου αυτόματα την απάντηση στην ερώτησή σου, με το που την κάνεις ξεκάθαρη και τη θέσεις σωστά. Κάποιες φορές μπορεί να νιώσεις κάτι που δεν καταλαβαίνεις. Σημείωσέ το και σε λίγο καιρό θα έχει γίνει ξεκάθαρη η απάντηση που σου δόθηκε από το Σύμπαν.

4. Κάνε ένα βήμα παραπέρα

Αν έχεις ήδη την απάντηση και θες να ανακαλύψεις έναν «νέο εσωτερικό κόσμο», ξεκίνα να ρωτάς το Σύμπαν σχετικά με τους ήχους και τα χρώματα που ένιωσες στο προηγούμενο βήμα. Αν ρώτησες για τη δουλειά σου και είδες έναν κήπο, ρώτα τι λουλούδια ή τι ζώα υπάρχουν. Και μετά ξανά και ξανά μέχρι να γίνει ξεκάθαρη στο μυαλό σου η απάντηση.

Μην ξεχνάς ότι το πιο σημαντικό στην εμπειρία αυτή είναι να ΜΗΝ πιέσεις τον εαυτό σου να πάει ένα βήμα που δεν είναι έτοιμος να κάνει. Ακόμα κι αν δεν νιώσεις τίποτα, μη στεναχωρηθείς. Κάθε φορά θα κάνεις κι από ένα μικρό βήμα, μέχρι που κάποια στιγμή θα τα καταφέρεις.

5. Επιστροφή

Όταν πάρεις τις πληροφορίες που ζήτησες είναι ώρα να επιστρέψεις στην πραγματικότητα. Ευχαρίστησε τον ανώτερο εαυτό σου για την εμπειρία, μείνει όση ώρα χρειαστεί εκεί κι έπειτα σιγά σιγά ξεκίνα να κουνάς λίγο τα άκρα σου, μέχρι να νιώσεις ότι μπορείς να ανοίξεις τα μάτια σου. Namaste!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Πως να έρθεις σε επαφή με την Δίδυμη Φλόγα σου !

In category Dream Building

Η Δίδυμη φλόγα είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια σύνδεση π ...

Έρχονται αλλαγές. Είσαι έτοιμη;

In category Dream Building

Υπάρχουν άνθρωποι που επιζητούν διαρκώς τις αλλαγές στη ζωή τους. Άνθρωποι που δεν ...

Νεφρίτης: Ο λίθος που σε κάνει να… ξεχνάς τα προβλήματά σου

In category Dream Building

Νεφρίτης. Ένας λίθος σε πράσινες και μπεζ-καφέ αποχρώσεις που θα μπορούσε να είναι ...

Leap of faith

In category Dream Building

Υπάρχουν τρεις τεράστιες παγίδες στις οποίες πέφτουμε όσοι έχουμε διαβάσει πολύ γ ...

Τα μυστικά των δράκων

In category Dream Building

Όσοι έχουν δει Game Of Thrones λάτρεψαν τη στιγμή που γεννήθηκαν, ενώ όσοι παίζουν D&D games ...

Τι σου χαρίζει η αστερόσκονη της καλής σου νεράιδας;

In category Dream Building

Μυθικές φιγούρες φτιαγμένες από αστερόσκονη κι αγάπη. Από τα κλασικά παραμύθια μέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!