Πες μου το κινητό σου να σου πω ποια είσαι…


Αν έχετε ψάξει λίγο παραπάνω το θέμα της αριθμολογίας, τότε θα γνωρίζετε πως όλοι οι αριθμοί γύρω σας έχουν κάτι να σας πουν.

Πιστεύεται από πολλές θρησκείες πως η ψυχή επιλέγει να μετενσαρκωθεί σε ένα σώμα μία συγκεκριμένη ημερομηνία, ώστε να βαδίσει ένα συγκεκριμένο μονοπάτι και να πάρει συγκεκριμένα μαθήματα. Το ίδιο γίνεται και με το σπίτι που επιλέγουμε (συνειδητά ή όχι) να μείνουμε. Κάποιοι, μάλιστα, λένε πως το σπίτι επιλέγει τον ένοικο κι όχι το αντίθετο. Η ενέργεια ενός σπιτιού είναι γεμάτη γεγονότα κι εμπειρίες. Το ίδιο το σπίτι διαλέγει αν θέλει να τις μοιραστεί μαζί μας ή όχι.

Τι γίνεται όμως με τον αριθμό του τηλεφώνου μας;

Αλήθεια, είναι μία τυχαία επιλογή της εταιρίας κινητής ο αριθμός που έχουμε; Ή μήπως θέλει κάτι να μας πει; Εδώ έρχεται το θέμα της συγχρονικότητας. Ο αριθμός του κινητού μας τηλεφώνου αντικατοπτρίζει την επικοινωνιακή μας ενέργεια ή όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουμε για το στυλ με το οποίο πρέπει να επικοινωνούμε με τους άλλους, ώστε να καταλαβαίνουν τι θέλουμε από εκείνους. Μην ξαφνιαστείτε, αν δείτε ότι έχετε ίδιο αριθμό ημερομηνίας γέννησης, διεύθυνσης σπιτιού και κινητού τηλεφώνου.

Για πιο έγκυρες και προσωπικές αριθμολογικές προβλέψεις, καλέστε τους psychic readers του
875 876 86 86.

Πώς υπολογίζω τον αριθμό επικοινωνίας μου;

Ο τρόπος υπολογισμού είναι ο ίδιος με κάθε άλλον. Προσθέτουμε τα ψηφία μέχρι να καταλήξουμε σε μονοψήφιο. Για παράδειγμα, αν το κινητό μας είναι το 6925539682, τότε ο αριθμός μας θα είναι ο 6+9+2+5+5+3+9+6+8+2=55. 5+5=10. 1+0=1. Άρα, ο αριθμός επικοινωνίας μας είναι το 1.

Παρακάτω, θα δείτε μια γρήγορη ανάλυση των αριθμών επικοινωνίας. Για πιο αναλυτικές και προσωπικές προβλέψεις, όμως, οι psychic readers του 875 876 86 86 είναι στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο.

phone
#1

Ο αριθμός αυτός έρχεται να σε περάσει στην απέναντι πλευρά. Είναι ιδανικός για άτομα που θέλουν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής. Συνδέεται περισσότερο με τον Ήλιο και το ζώδιο του Λέοντα. Αν είσαι χαμηλών τόνων, ήρθε η στιγμή να τολμήσεις. 1, όπως λέμε νούμερο 1 ή πρώτος σε όλα. Go for it!

#2

Το 2 είναι ο αριθμός του ανθρώπου που νοιάζεται βαθιά για τους γύρω του. Οι συζητήσεις σου είναι πάντα μεγάλες και είσαι υπόδειγμα ακροατή. Είναι ιδανικός αριθμός για όσους εργάζονται στον τομέα της φιλοξενίας ή της ψυχικής υγείας. Συνδέεται με το Φεγγάρι και το ζώδιο του Καρκίνου. Μάλιστα, οι άνθρωποι που το έχουν, έχουν πιο έντονα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα στις φάσεις της Σελήνης, όπως η Πανσέληνος κι οι εκλείψεις.

#3

Όποιος έχει τον αριθμό αυτόν έχει την εύνοια του Δία στο πλευρό του. Αυτό σημαίνει τύχη σε ό,τι επιλέξει να κάνει στη ζωή του. Και ταξίδια. Πολλά ταξίδια. Ζωδιακά, συνδέεται με τον Τοξότη.

#4

Ο αριθμός του μοναχικού ταξιδιώτη. Έχετε το δικό σας επικοινωνιακό στυλ και σπάνια βρίσκετε ανθρώπους να το μοιραστείτε. Να περιμένετε πως στο κινητό αυτό θα δεχτείτε αναπάντεχες κλήσεις που θα φέρουν ξαφνικές και μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας που θα λατρέψετε. Συνδέεται με τον Ουρανό και το ζώδιο του Υδροχόου.

#5

Ένα νούμερο που συνδέεται με τον πλανήτη και Θεό της επικοινωνίας, δηλαδή τον Ερμή, δεν θα μπορούσε παρά να είναι διαρκώς απασχολημένο. Είστε άτομο εξαιρετικά δημοφιλές και το απολαμβάνετε. Αστρολογικά είναι κοντά με τους Δίδυμους και τους Παρθένους.

#6

Το νούμερο της αγάπης! Αν ο αριθμός επικοινωνίας σας είναι το 6… Συγχαρητήρια! Δέχεστε συχνά μηνύματα αγάπης. Είστε από τα άτομα που ερωτεύονται πιο εύκολα, ενώ δεν έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα στο να προσελκύσετε αγάπη και ρομαντισμό στη ζωή σας. Το 6 έχει πλανήτη του την Αφροδίτη και συνδέεται αστρολογικά με τον Ταύρο και τον Ζυγό.

#7

Αν ο αριθμός επικοινωνίας σας είναι το 7, τότε καλό θα ήταν να βεβαιώνετε με κάθε τρόπο ότι γίνεστε κατανοητοί από τους γύρω σας, μιας και δεν γίνεστε πάντοτε αντιληπτοί. Ο αριθμός αυτός είναι ιδανικός για άτομα που ασχολούνται με θεραπευτικά επαγγέλματα. Πλανητικά συνδέεται με τον Ποσειδώνα και το ζώδιο τον Ιχθύων.

#8

Ο αριθμός του κάρμα. Έχετε αυτόν τον αριθμό για κάποιο λόγο. Συχνά, τα άτομα που έχουν να ολοκληρώσουν κάποια πνευματική εργασία ή έχουν κάποιες άλλες πιο βαθιές πνευματικές δραστηριότητες παίρνουν αυτό το νούμερο. Όπως πολύ σωστά μαντέψατε, συνδέεται με τον Αιγόκερω και τον Κρόνο.

#9

Ο αριθμός της μεταμόρφωσης. Όσο έχετε αυτόν τον αριθμό, να ξέρετε πως η ζωή σας θα περάσει σε μια άλλη φάση. Το μάθημα που έχετε να πάρετε είναι να μάθετε να χειρίζεστε με διπλωματία ό,τι συμβαίνει γύρως σας. Το 9 συνδέεται πλανητικά με τον Άρη και τον Πλούτωνα και ζωδιακά με τον Κριό και τον Σκορπιό.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον αριθμό επικοινωνίας σας, καλέστε τους psychic readers του
875 876 86 86.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Πως να έρθεις σε επαφή με την Δίδυμη Φλόγα σου !

In category Dream Building

Η Δίδυμη φλόγα είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια σύνδεση π ...

Έρχονται αλλαγές. Είσαι έτοιμη;

In category Dream Building

Υπάρχουν άνθρωποι που επιζητούν διαρκώς τις αλλαγές στη ζωή τους. Άνθρωποι που δεν ...

Νεφρίτης: Ο λίθος που σε κάνει να… ξεχνάς τα προβλήματά σου

In category Dream Building

Νεφρίτης. Ένας λίθος σε πράσινες και μπεζ-καφέ αποχρώσεις που θα μπορούσε να είναι ...

Leap of faith

In category Dream Building

Υπάρχουν τρεις τεράστιες παγίδες στις οποίες πέφτουμε όσοι έχουμε διαβάσει πολύ γ ...

Τα μυστικά των δράκων

In category Dream Building

Όσοι έχουν δει Game Of Thrones λάτρεψαν τη στιγμή που γεννήθηκαν, ενώ όσοι παίζουν D&D games ...

Τι σου χαρίζει η αστερόσκονη της καλής σου νεράιδας;

In category Dream Building

Μυθικές φιγούρες φτιαγμένες από αστερόσκονη κι αγάπη. Από τα κλασικά παραμύθια μέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!