Αριθμολογία: Βρες το καρμικό μονοπάτι σου


Πολύς κόσμος μιλάει για το κάρμα και το καρμικό μας μονοπάτι. Κι έτσι είναι. Όχι μόνο για τα «εύκολα» της ζωής μας, αλλά κυρίως για τα δύσκολα. Με τη βοήθεια της αριθμολογίας, μπορούμε να δούμε ποιο είναι το καρμικό μονοπάτι μας και να βαδίζουμε απερίσπαστοι προς αυτό.

Πώς υπολογίζω τον καρμικό αριθμό μου;

Το μόνο που χρειάζεται είναι η ημερομηνία γέννησής σου. Αν έχεις γεννηθεί στις 27 του μήνα, ο αριθμός σου είναι: 2+7=9. Αν έχεις γεννηθεί στις 19, ο αριθμός σου είναι: 1+9=10, 1+0=1. Μόνη εξαίρεση στα νούμερα είναι το 11, το 22 και το 33.

Ερμηνεία καρμικών αριθμών

Παρακάτω, θα δεις επιγραμματικά ποια είναι τα πιο σημαντικά σημεία του καρμικού μονοπατιού σου. Ωστόσο, για μια πλήρη ανάλυση, οι psychic readers – αριθμολόγοι του 875 876 86 86 είναι στη διάθεσή σου να σου αναπτύξουν με κάθε λεπτομέρεια τον δρόμο του κάρμα σου, πόσο συγκλίνεις ή αποκλίνεις από αυτόν, καθώς και πώς μπορείς να βρεις ξανά το μονοπάτι που είσαι προορισμένος να βαδίσεις στη ζωή.

#1

Ο αριθμός αυτός δείχνει τη βαθιά σου ανάγκη να εκφράσεις τη μοναδικότητά σου και να είσαι ανεξάρτητη. Αυτό μπορεί να συμβαίνει, γιατί σου απαγορεύτηκε κάτι ανάλογο σε προηγούμενες ζωές και τώρα είναι η στιγμή σου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να αποδέχεσαι τις αλλαγές που φέρνει η ζωή στον δρόμο σου.

#2

Ο αριθμός αυτός δείχνει μια βαθιά ευαισθησία σε συναισθηματικό επίπεδο και σου χτυπάει λίγο το καμπανάκι για να αναπτύξεις συναισθηματική ωριμότητα. Είσαι άνθρωπος με έντονη την επιθυμία για δικαιοσύνη, καθώς και την ανάγκη να κατανοείς τις συναισθηματικές ανάγκες των ανθρώπων γύρω σου.

#3

Ο αριθμός αυτός φανερώνει την ανάγκη του ατόμου για δημιουργική έκφραση. Έχεις πολλή αγάπη να δώσεις, όπως και την ικανότητα να «ανεβάζεις» ψυχολογικά όσους έχουν την τύχη να είναι κοντά σου. Αυτό ίσως συμβαίνει γιατί στις προηγούμενες ζωές σου, δεν σε άφηναν να εκφραστείς ελεύθερα. Πρέπει να δουλέψεις λίγο το κομμάτι της αυτοσυντήρησης.

#4

Η ενέργεια του αριθμού αυτού σου φέρνει την ανάγκη για τάξη, σταθερότητα και ασφάλεια. Δεν αφήνεσαι εύκολα σε καταστάσεις που δεν ξέρεις και για κανένα λόγο δε ρισκάρεις τη σιγουριά σου. Αυτοέλεγχος και υπευθυνότητα, είναι οι δύο λέξεις που σε εκφράζουν απόλυτα. Καλό θα ήταν να χαλαρώσεις λίγο.

#5

Είσαι ένα ελεύθερο πνεύμα που σου έχει δοθεί απλόχερα το χάρισμα της επικοινωνίας. Το 5άρι θέλει να δοκιμάζει συνεχώς νέα πράγματα, να αλλάζει και να αναπτύσσεται. Αυτό συμβαίνει γιατί βαριέται πολύ εύκολα και απομυθοποιεί τους γύρω του. Γι’ αυτό και δεν κάνει μακροχρόνιες σχέσεις. Το κλειδί της επιτυχίας είναι ο εσωτερικός έλεγχος και η ισορροπία.

#6

Το νούμερο της ισορροπίας, της αρμονίας και της οικογένειας. Τα 6άρια είναι το αρχέτυπο των γονέων. Στοργικοί, τρυφεροί και γεμάτοι αγάπη για την οικογένειά τους. Ωστόσο, αυτό τους αποσπά από άλλα πράγματα της καθημερινότητάς τους, όπως οι φίλοι και η εργασία. Καλό είναι να βρουν τρόπο να τα ισορροπήσουν για να έχουν την τέλεια ζωή.

#7

Αναλυτικό πνεύμα το 7άρι, χρειάζεται τον… χωροχρόνο του και την ιδιωτικότητά του για να μπορεί να είναι μέλος μιας ομάδας. Είναι ο τύπος που δύσκολα θα συγκατοικήσει και σίγουρα θα μαλώσει σε διακοπές. Λίγος διαλογισμός θα βοηθούσε, όπως επίσης και η κατανόηση των φίλων του. Τέλος, καλό είναι να μην είναι τόσο εύπιστοι. Δεν λένε όλοι την αλήθεια.

#8

Ο αριθμός της οργάνωσης και του υλικού κόσμου. Και το τελευταίο είναι που μετράει πολύ για το 8άρι. Αυτό που χρειάζεται για να πετύχεις όσα θέλεις είναι προσήλωση κι επιμονή στον στόχο σου και να δίνεις τόπο στην οργή από ό,τι προσπαθήσει να σε αποσπάσει από αυτόν.

#9

Ο ανθρωπιστής των καρμικών αριθμών, το 9άρι είναι γεμάτο συμπόνοια και αγάπη. Ειλικρινές κι ευγενικό, έχει σκοπό της ζωής του να κάνει τη γη ένα καλύτερο μέρος. Αν κάτι πρέπει να προσέξει, είναι να ελέγχει τα συναισθήματά του και να μαθαίνει από τα λάθη του.

#11

Αντικομφορμιστές και με υψηλό ένστικτο είναι οι άνθρωποι του 11, που γεφυρώνουν το παλιό με το καινούριο. Προσοχή όμως! Χρειάζεται υπομονή στη ζωή, μιας και η τελειότητα που έχετε στο μυαλό σας είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί. Αξίζει, όμως, να εκτιμάτε καθημερινά όλα όσα έχετε.

#22

Πολύ δυνατή ενέργεια δημιουργείται γύρω από αυτόν τον αριθμό. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα σε αυτά μπορούμε πραγματικά να πετύχουμε και τις ψευδαισθήσεις. Το 22άρι χρειάζεται να χρησιμοποιήσει αυτές του τις ικανότητες με σοφία, ώστε να τις μεταλαμπαδεύσει σε όλους όσοι τις χρειάζονται.

#33

Το πιο δοτικό από όλα τα νούμερα. Σαν αερικό το 33άρι δίνει χωρίς να κρατάει κάτι για τον εαυτό του. Χαρίζει απλόχερα το φως και τη σοφία του σε όποιον έχει την τύχη να βρεθεί έστω και για λίγο στη ζωή του.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Πως να έρθεις σε επαφή με την Δίδυμη Φλόγα σου !

In category Dream Building

Η Δίδυμη φλόγα είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια σύνδεση π ...

Έρχονται αλλαγές. Είσαι έτοιμη;

In category Dream Building

Υπάρχουν άνθρωποι που επιζητούν διαρκώς τις αλλαγές στη ζωή τους. Άνθρωποι που δεν ...

Νεφρίτης: Ο λίθος που σε κάνει να… ξεχνάς τα προβλήματά σου

In category Dream Building

Νεφρίτης. Ένας λίθος σε πράσινες και μπεζ-καφέ αποχρώσεις που θα μπορούσε να είναι ...

Leap of faith

In category Dream Building

Υπάρχουν τρεις τεράστιες παγίδες στις οποίες πέφτουμε όσοι έχουμε διαβάσει πολύ γ ...

Τα μυστικά των δράκων

In category Dream Building

Όσοι έχουν δει Game Of Thrones λάτρεψαν τη στιγμή που γεννήθηκαν, ενώ όσοι παίζουν D&D games ...

Τι σου χαρίζει η αστερόσκονη της καλής σου νεράιδας;

In category Dream Building

Μυθικές φιγούρες φτιαγμένες από αστερόσκονη κι αγάπη. Από τα κλασικά παραμύθια μέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!