Προβλέψεις Ιανουαρίου με τις κάρτες sigma 2000 από την δημιουργό Σταυρούλα Καστρίνη


ΓΕΝΙΚΑ

“Χρήματα – κάρτα 61”

Ο Ιανουάριος προβλέπεται να είναι ένας μήνας που θα φέρει αύξηση με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στα εισοδήματά σας. Η ψυχολογία και η διάθεσή σας θα ανέβουν, αφού η αύξηση εισοδημάτων θα σας βοηθήσει να καλύψετε εκκρεμότητες για τις οποίες είναι αναγκαίο να ξοδέψετε χρήμα. Επίσης, το μήνα αυτό, δεν αποκλείεται να τεθούν οι βάσεις για κάποια προαγωγή στους επόμενους μήνες, η οποία θα έρθει ως επιβράβευση για τον κόπο και τη συμβολή σας στην παραγωγικότητα του χώρου στον οποίο δραστηριοποιείστε. Μπορείτε να προγραμματίσετε τα σχέδιά σας σύμφωνα με το (νέο) προϋπολογισμό σας.

ΚΡΙΟΣ

Ήλιος – κάρτα 29”

Θα πρέπει να περιμένετε έναν ιδιαίτερα δυναμικό μήνα, ο οποίος θα σας χαρίσει ζωτικότητα και ενέργεια σε όλους τους τομείς. Με νέα ορμή θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε νέα σχέδια ή ακόμα και να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες του 2018. Όλα δείχνουν ότι έχετε την απαραίτητη εύνοια μέσα στον Ιανουάριο, ώστε να ρυθμίσετε πράγματα τα οποία σας απασχολούσαν έντονα αρκετό καιρό τώρα. Δεν αποκλείεται από αυτόν το μήνα να λάβετε πιο ηγετικό ρόλο στον επαγγελματικό σας τομέα και μάλιστα να αντιμετωπίσετε, επιτυχώς, διάφορες προκλήσεις που θα προκύψουν. Όσον αφορά στα αισθηματικά σας, η ένταση, η δράση και η ενεργητικότητα θα είναι τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να περιμένετε, οπότε φροντίστε να τα αξιοποιήσετε στο έπακρο, είτε έχετε ταίρι, είτε όχι. 

ΤΑΥΡΟΣ

“Ντάμα κούπα – κάρτα 13”

Η ομορφιά και το πάθος που φέρνει ο πρώτος μήνας του έτους για εσάς, θα σας οπλίσει με χαλύβδινη αυτοπεποίθηση και ασταμάτητη ορμή. Ξεκινήστε να υλοποιείτε αυτά που σχεδιάζατε και μην αφήσετε τίποτα και κανέναν να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας. Η πραγματοποίηση των επιθυμιών σας είναι ένας κατά βάση μοναχικός δρόμος, οπότε σιγουρευτείτε ότι δεν επιτρέπετε σε άλλους ανθρώπους να εμπλακούν σε οτιδήποτε μπορεί να σχετίζεται με την υλοποίηση των σχεδίων σας. Με μεγάλο πάθος θα ασχοληθείτε και με τα επαγγελματικά σας, ρυθμίζοντας και προγραμματίζοντας ό, τι κρίνετε σωστό για την ορθή, ομαλή και επιτυχή πορεία σας μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Τα ερωτικά σας θα διέπονται καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιανουαρίου από ιδιαίτερο αισθησιασμό. Φροντίστε να τον αξιοποιήσετε, δοκιμάζοντας κάτι νέο, ικανό να αναζωπυρώσει την μαγεία στη σχέση σας ή -αν δεν έχετε ταίρι- ικανό να σας εκπλήξει. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

“Νυχτερίδα – κάρτα 78”

Η διαίσθησή σας είναι ισχυρότατη ούτως ή άλλως, όμως αυτόν το μήνα θα είστε ιδιαίτερα “ευαίσθητοι” και δεκτικοί σε δονήσεις πέρα από την απτή καθημερινότητα. Αυτό μπορεί να σας φέρει έντονα déjà vu ή κάποια απροσδιόριστα συναισθήματα από τα vibes που θα λαμβάνετε από τους άλλους ανθρώπους. Ακούστε το ένστικτό σας, δε θα σας απογοητεύσει.

Στα επαγγελματικά σας μπορεί να υπάρχει ένα “ντόμινο” συμπτώσεων” και ασυνήθιστων γεγονότων, ωστόσο αν ακούτε τη διαίσθησή σας, θα ξέρετε πάντα τι πρέπει να κάνετε ανά περίπτωση. Στον αισθηματικό τομέα, αναμένεται έντονο και βαθύ πάθος, σχεδόν μυστικιστικό, το οποίο πολλές φορές θα σας κάνει να αναρωτιέστε ως προς την αρχέγονη χροιά του. Απολαύστε το! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

“6 σπαθί – κάρτα 24”

Τώρα μπορείτε να αρχίστε να προγραμματίζετε όπως θα θέλατε την ζωή σας. Έχετε τώρα την  ευκαιρία να υλοποιήσετε κάτι το οποίο είχε μείνει σε εκκρεμότητα και σας είχε αφήσει έντονα το αίσθημα του ανικανοποίητου. Στον επαγγελματικό τομέα, οι κόποι σας φαίνεται ότι ανταμείβονται μέσα στον Ιανουάριο, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, κάτι που έρχεται ως ανακουφιστική επιβράβευση μετά από μία δύσκολη για εσάς περίοδο. Μια όμορφη κατάσταση αναμένεται για τα αισθηματικά για εσάς και το ταίρι σας. Τα αισθηματικά σας, από την άλλη, λαμβάνουν μια πιο απτή χροιά, αφού πλέον η εκδήλωση των συναισθημάτων ξεμπλοκάρει, τόσο από όσο και προς εσάς, και γίνεται πλέον αβίαστα είτε έχετε σχέση, είτε όχι. 

ΛΕΩΝ

“Κρίνος – κάρτα 51”

Αναζωογονητικός ο Ιανουάριος, με την καθημερινότητά σας να βελτιώνεται σε όλα τα επίπεδα. Ξεκινήστε χωρίς φόβο και δισταγμό να κάνετε πράγματα που σας γαληνεύουν και σας κάνουν ευτυχισμένους, ανεξάρτητα από το σε ποιον τομέα αφορούν. Στα επαγγελματικά σας μπορείτε να περιμένετε μία σημαντική αναγνώριση, όχι τόσο υλική, όσο ηθική, αφού ένας στόχος τον οποίο είχατε θέσει εδώ και καιρό και για τον οποίο είχατε μοχθήσει, εκπληρώνεται και σας δίνει την ευκαιρία να αναρριχηθείτε στον εργασιακό σας χώρο. Η ευτυχία και η αρμονία θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό στα αισθηματικά σας συνοδευόμενο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα από έντονο ρομαντισμό και μια τάση ονειροπόλησης. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

“Εκκλησία – κάρτα 83”

Ο Ιανουάριος θα είναι μήνας με εύκολο αλλά και δύσκολο έργο, αν αναλογιστείτε πως οι δυσκολίες που μπορεί να περάσετε τώρα είναι για να σας διαμορφώσουν και τελικά να σας κάνουν πιο δυνατούς. Στον επαγγελματικό τομέα, θα χρειαστεί να πάρετε ρίσκα, τα οποία θα σας βγουν σε καλό, αφού φαίνεται πως θα έχετε μια συμπαντική προστασία. Μην αφήνετε το φόβο και την ανασφάλεια να σας κρατούν πίσω, αφού ακόμα και τα όποια λάθη γίνουν θα είναι χρήσιμα αφού  θα σας διδάξουν κάτι που δε γνωρίζατε πριν, ως εκ τούτου μακροπρόθεσμα θα λειτουργήσουν υπέρ σας. Όσον αφορά στα ερωτικά σας, μια δέσμευση θα σας  απασχολήσει αρκετά, οδηγώντας σας σε σκέψεις επισημοποίησης. Ακόμα και αν δεν έχετε τώρα σχέση, δεν αποκλείεται σύντομα να αποκτήσετε.

ΖΥΓΟΣ

“8 μπαστούνι – κάρτα 30”

Ο Ιανουάριος σάς καλεί να εξοπλιστείτε με δύναμη και υπομονή, καθώς αρνητικές καταστάσεις ή/και άτομα, καθυστερούν την εξέλιξή σας, βάζοντας εμπόδια σε κάθε τι που θέλετε να υλοποιήσετε. Δείξτε ιδιαίτερη προσήλωση και προσοχή, ώστε να εντοπίσετε την πηγή των προβλημάτων, ωστόσο μην επιτρέψετε στο άγχος και τα νεύρα να επηρεάζουν την απόδοσή σας στον εργασιακό σας χώρο. Όσον αφορά στον αισθηματικό τομέα, αν έχετε σύντροφο, θα βγουν στην επιφάνεια πολλά θέματα, τα οποία κρατούσαν πίσω τη σχέση σας ή της προκαλούσαν έντονη τριβή. Αν, από την άλλη, δεν έχετε σχέση, θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με όλα εκείνα τα προσωπικά σας θέματα που σας κρατούν μακριά από τη δέσμευση γενικά, από φόβο και όχι από επιλογή. Σε κάθε περίπτωση, επικεντρωθείτε στο να επιλύσετε στη ρίζα τους τα εκάστοτε προβλήματα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

“Σκύλος – κάρτα 58”

Ο πρώτος μήνας του χρόνου θα σας βρει να περνάτε όμορφες στιγμές, κυρίως με φίλους και οικεία πρόσωπα, ενώ τα περισσότερα σχέδιά σας θα έχουν ως επίκεντρο τους φίλους σας. Στον τομέα των επαγγελματικών, μπορείτε να περιμένετε ένα ιδιαίτερα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, γεγονός που θα βελτιώσει σημαντικά και την απόδοσή σας. Δείτε αυτές τις στιγμές σαν δώρο και αξιοποιήστε τις στο έπακρο. Τα αισθηματικά σας θα έχουν έντονο το χαρακτήρα της “ερωτοφιλίας”, χαρίζοντάς σας μια αρκετά βαθύτερη, ψυχική ένωση με το ταίρι σας (ή το υποψήφιο ταίρι σας) χωρίς βέβαια να σας λείπει το φλερτ και το πάθος. Αξιοποιήστε τη μοναδική ευκαιρία που σας παρουσιάζεται, καθώς η εμπιστοσύνη θα παίξει καθοριστικό ρόλο στα αισθηματικά σας και τους επόμενους μήνες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

“7 καρό – κάρτα 28”

Η επικοινωνία θα είναι το κύριο αντιπροσωπευτικό χαρακτηριστικό σας για τον Ιανουάριο, καθώς θα έχετε έντονη και γρήγορη καθημερινότητα, κάτι που δεν σας αφήνει καθόλου απογοητευμένους. Κάθε περιπετειώδης μέρα θα είναι για εσάς μια “ένεση ψυχολογίας”. Στα επαγγελματικά σας, η ευκολία με την οποία μπορείτε να επικοινωνείτε είναι αξιέπαινη και καλό θα ήταν να σκεφτείτε πώς μπορείτε να την αξιοποιήσετε με συνεργάτες, εργοδότες και πελάτες για τη μεγιστοποίηση της απόδοσής σας. Η εύκολη επικοινωνία για αυτόν το μήνα, δίνει χρώμα στη σχέση σας και διευκολύνει τόσο εσάς, όσο και το ταίρι σας να κατανοήσετε ο ένας τον άλλον. Αν δεν βρίσκεστε τώρα σε σχέση, απολαύστε το φλερτ και την προσοχή που σας εξασφαλίζει η επικοινωνιακή σας ευχέρεια. Ποιος ξέρει; Μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι μεγαλύτερο. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

“Καρδιές κόκκινες – κάρτα 47”

Η αρχή του έτους φέρνει στο προσκήνιο ως εξίσου σημαντικά, τόσο τα επαγγελματικά, όσο και τα αισθηματικά σας. Με αλληλοκατανόηση, και μια δόση τύχης από το σύμπαν, θα νιώσετε πως όλα αρχίζουν να βρίσκουν επιτέλους το σωστό δρόμο. Στα επαγγελματικά, θα έχετε την στήριξη τόσο των συνεργατών όσο και των ανωτέρων σας, και θα σας βοηθήσουν σημαντικά σε ζητήματα τα οποία μπορεί να σας δυσκόλευαν. Τώρα είναι μια καλή περίοδος, ώστε να οργανώσετε και να υλοποιήσετε κάτι μεγάλο, με την βοήθεια όσων σας στηρίζουν έμπρακτα. Στον τομέα των αισθηματικών, τα συναισθήματά σας αλλά και οι αισθήσεις σας θα χτυπήσουν κόκκινο, αφού θα νιώθετε τα πάντα σε υπερθετικό βαθμό, βιώνοντας έντονες στιγμές αμοιβαίου έρωτα και αγάπης, ενώ αν δεν έχετε ταίρι υπάρχουν αρκετές προοπτικές να βρείτε. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

“Κορώνα – κάρτα 42”

Φαίνεται πως ο Ιανουάριος θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός μήνας για εσάς, βοηθώντας σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Για το λόγο αυτό, ξεκινήστε δυναμικά να εκπληρώνετε τους στόχους και τα όνειρά σας, χωρίς να σταματάτε πουθενά. Καθημερινά, θα βιώνετε μια ολοκληρωτική ανανέωση, που θα σας δίνει σημαντική ώθηση σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς σας. Όποια και αν είναι η απασχόλησή σας, φαίνεται ότι τώρα αναλαμβάνετε πολύ πιο ηγετικό ρόλο, ενώ η αναγνώριση της προσφοράς σας είναι δεδομένη, αφού σχεδόν οι πάντες θα εκτιμήσουν έμπρακτα την εργατικότητα και την αλληλεγγύη που επιδεικνύετε στον εργασιακό σας χώρο. Στα αισθηματικά σας, μπορεί να εκπλαγείτε από το/τη σύντροφό σας ή το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σας, αφού θα σας δείξουν με το δικό τους τρόπο την εκτίμηση και το θαυμασμό τους.

ΙΧΘΥΣ

“Ερμής – κάρτα 31”

Καθημερινές αποδράσεις, επικοινωνίες και έντονη κοινωνική ζωή φέρνει ο Ιανουάριος για εσάς και το περιβάλλον σας. Πιθανότατα θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με σημαντικές εκκρεμότητες, τις οποίες θα κληθείτε να “κλείσετε” μέσα στο μήνα. Με μεγάλο ενδιαφέρον δραστηριοποιείστε για τα εργασιακά σας ζητήματα, προκειμένου να σας μείνει αρκετός χρόνος για ξεκούραση, κάτι που μπορείτε να καταφέρετε, δεδομένου ότι κάνετε σωστή διαχείριση του χρόνου σας. Στον τομέα των αισθηματικών, το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στην ανανέωση και την αναζήτηση νέων εικόνων, μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, είτε έχετε σχέση, είτε όχι. Είναι κατάλληλη στιγμή τώρα για να πάτε ολιγομερές διακοπές με το/τη σύντροφό σας ή να κάνετε μια μικρή απόδραση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καλή επικοινωνία που έχετε εδραιώσει.

Από την Σταυρούλα Καστρίνη

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Δεκέμβριο του 2022

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο μήνας θα είναι αρκετά έντονος και με  αρκετή ένταση το πρώτο δεκαήμερο του μήνα α ...

Το ζώδιο του μήνα: Τοξότης

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότες μου ,χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και σας εύχομαι σε όλη τη διάρκεια τη ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Νοέμβριο του 2022

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Νοέμβριος θα είναι αρκετά δύσκολος και ανατρεπτικός μήνας ωστόσο περισσότερο θα ...

Το ζώδιο του μήνα: Σκορπιός

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Σκορπιοί μου, χρόνια πολλά για τα γενέθλια σας και σας εύχομαι να έχετε μια καλύτερ ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Οκτώβριο του 2022

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Τον Οκτώβριο θα ευνοηθούν περισσότερο τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι,Ζυγοί,Υδροχόοι)κα ...

Το ζώδιο του μήνα: Ζυγός

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγοί μου,χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και εύχομαι αυτή η χρονιά να είναι γεμάτ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u