Συντόνισε την ζωή σου με την ωρίμανση των πλανητών …


Μα, γιατί δεν έκατσε εκείνη η όμορφη σχέση που είχες στα 20 και δεν κατέληξε σε γάμο;

Γιατί δεν έκανες παιδιά πιο νωρίς, γιατί χώρισες, γιατί δεν έχεις ακόμα βγάλει λεφτά και δεν έχεις κάνει την καριέρα που ήθελες;

Είναι απλό, δεν έχεις συντονιστεί με τους πλανήτες σου. η γνώση του πότε δίνουν το μέγιστο δυναμικό τους οι πλανήτες είναι πανάρχαια, αλλά δυστυχώς έπεσε για καιρό σε λήθη.

Σιγά – σιγά ανακαλύπτουμε πάλι αυτόν τον όμορφο συντονισμό με το σύμπαν.

Μάθε και πράξε ανάλογα!

Ο Δίας

Κυβερνά την ικανότητα του ανθρώπου να αναπαραγάγει και να έχει παιδιά, γύρω στο 16ο έτος της ζωής του, το γυναικείο σώμα είναι αρκετά ώριμο για να μπορεί να αντέξει τα παιδιά.

Ο Δίας επίσης κυβερνά το σύστημα πεποιθήσεων κάποιου. Περίπου την ηλικία των 15-16 ετών, ο καθένας διαμορφώνει το πιο διαρκές σύστημα πεποιθήσεών του – κάποιος είναι αρκετά ώριμος για να έχει τη δική του κατανόηση και νόημα για την πραγματικότητα – αυτή είναι μια πολύ σημαντική περίοδος για τις προοπτικές της ζωής και την εξεύρεση της δικής σου αλήθειας.

Ο Ήλιος

Στο ωροσκόπιο μεταφέρει την ενέργεια του νούμερο ένα δείκτη της ζωής- αυτός είναι ο λόγος που οι περισσότεροι πολιτισμοί θεωρούν την ηλικία των 21 ετών σημαντική, όταν ωριμάζει ο Ήλιος!

Τότε είναι που και νομικά γίνεται πλήρως ανεξάρτητος ο άνθρωπος.

Από την εποχή αυτή ένας άνθρωπος μπορεί να δημιουργήσει τη φήμη του και να αφήσει ένα σημάδι στον κόσμο, να ξεδιπλώσει τη δημιουργική του νοημοσύνη – όλα τα πράγματα που κυβερνά ο Ήλιος.

Οι εσφαλμένες επιλογές όσον αφορά την ανεξαρτησία, τις επιλογές σταδιοδρομίας και τα ταλέντα συμβαίνουν γύρω από αυτήν την ηλικία.

Η Σελήνη

ωριμάζει σε ηλικία 24 ετών – αυτό σημαίνει ότι κάποιος θα κερδίσει τη συναισθηματική ωριμότητα και το πλήρες μέτρο της συναισθηματικής νοημοσύνης του.

Η Αφροδίτη

ωριμάζει από την 24η έως την 25η χρονιά της ζωής, εκείνη τη στιγμή συμβαίνουν σημαντικές εξελίξεις σχέσεων, ανάλογα με τη δύναμη της γενέθλια Αφροδίτης – αν η Αφροδίτη είναι καλή – μπορεί κανείς να συναντήσει τον σημαντικό σύντροφό του ή μπορεί να έχει ένα μεγάλο μάθημα σχέσης.

Αυτό συμβαίνει όταν είμαστε αρκετά ώριμοι για να έχουμε μια ισότιμη σχέση.

Ο Άρης

Ωριμάζει από το 27ο έως το 28ο έτος – πριν από αυτό το όριο κάποιος δεν είναι τόσο επιχειρηματικός και δεν ξέρει πώς να ελέγχει και να κατευθύνει τη βούλησή του.

Οι άνθρωποι με ένα δύσκολο Άρη στο ωροσκόπιο τους μπορεί να υποστούν κάποιο σοβαρό ατύχημα, άγχος ή ξαφνικές ανατροπές στη ζωή.

Αυτό συμβαίνει όταν ο Άρης μπορεί να δώσει τις ακραίες εκδηλώσεις του – ορμητικά πράγματα, συμπεριφορές σκοτεινές, ατυχήματα κλπ.

Αλλά άνθρωποι με καλό Άρη στο ωροσκόπιο τείνουν να έχουν μεγάλη ενεργοποίηση της θέλησής τους γύρω από αυτή την ηλικία και να έχουν κάποια σημαντική πρωτοβουλία.

Ο Ερμής

Ωριμάζει από 31 έως 32 ετών – αυτή είναι μια εποχή κατά την οποία αποκτά κανείς νέες δεξιότητες, εκδηλώνει την ικανότητά του να διαχειρίζεται, να οργανώνει, να προγραμματίζει, να διοικεί, να επικοινωνεί, να εμπορεύεται, να γράφει, να μιλάει.

Συνήθως κάποια σημαντική αλλαγή με φίλους ή αδέλφια συμβαίνει επίσης εκείνη την εποχή.

Ο Κρόνος

Ωριμάζει από το 35ο μέχρι το 36ο έτος. Συνήθως σε αυτήν την ηλικία, μερικοί σημαντικοί διδάσκοντες του Κρόνου έρχονται στο δρόμο μας – για αντοχή, επιμονή, υπερνίκηση του πόνου, ανάληψη πρόσθετων ευθυνών, αποπληρωμή κάποιου καρμικού χρέους, ολοκλήρωση κάποιου σκληρού καρμικού μαθήματος.

Αυτή είναι η ηλικία που κάποιος γίνεται σωστά ενήλικας. Ο χρόνος ωρίμανσης του Κρόνου μπορεί να ξεκλειδώσει μπλοκαρισμένες περιοχές της ζωής κάποιου.

Αλλά συνήθως κάποια σοβαρή διαδικασία ωρίμανσης συμβαίνει γύρω στο 35ο έτος.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

«Πάντα ήθελα καριέρα και τώρα που θέλω σχέση, δεν ξέρω πώς να το χειριστώ. Τι να κάνω;»

In category Γυναίκα - Γάμος

Το πρόβλημα μου έχει να κάνει με τους ερωτικούς μου συντρόφους. Είναι 25 και ζω στο ε ...

Θέλει «ανοιχτή» σχέση; Μάθε τους κανόνες πριν τού απαντήσεις

In category Γυναίκα - Γάμος

Η ανοιχτή σχέση είναι ίσως παραπάνω δημοφιλής από ότι μπορεί να φαντάζεσαι και η σ ...

Η ακαταστασία του μου σπάει τα νεύρα! Πώς να τον πείσω να αλλάξει;

In category Γυναίκα - Γάμος

Μόλις μετακόμισες με το αγόρι σου και ανακάλυψες, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ...

Για πάντα μαζί ! Για πάντα …

In category Γυναίκα - Γάμος

Ένας νέος χρόνος ανοίγεται μπροστά μας. Μπορεί να έχει δυσκολίες, και πότε δεν ζήσα ...

Παράξενα ερωτικά έθιμα ανά τους αιώνες …

In category Γυναίκα - Γάμος

Η ανθρώπινη συμπεριφορά έχει πολλές αλλαγές. Ο έρωτας πάντα συνδέθηκε με την ηθική ...

Η τέχνη του να τον αλλάξεις !

In category Γυναίκα - Γάμος

Αλλάζουν οι άνθρωποι; Σε γενικές γραμμές όχι πολύ. Και σίγουρα δεν αλλάζουν πριν με ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u