Αγόρια και Γενέθλιος Άρης


Ο Άρης φυσικά δεν κυριαρχεί μόνον στα αντρικά ένστικτα, έχει μεγάλη συμμετοχή και στην θηλυκή ψυχή.

Ωστόσο είναι από τους βασικούς δείκτες της προσωπικότητας ενός μπόμπιρα!Ας δούμε λοιπόν τι αποχρώσεις δίνει στην αγορίστικη ψυχή η θέση που βρίσκεται ο Άρης στον γενέθλιο χάρτη.

Ο Γενέθλιος Άρης στον Κριό

Αυτός ο Άρης κάνει το αγοράκι πολύ μαχητικό, του δίνει πολλά από τα χαρακτηριστικά του Κριού, ανεξάρτητα από το ζώδιό του. Μπορεί να είναι ένας καλλιτεχνικός ιχθύς αλλά να θέλει να κάνει και πολεμικές τέχνες. Υψηλές φιλοδοξίες, εγωισμός, υπερκινητικότητα, αυθορμητισμός και ανάγκη για σωματικό παιχνίδι είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του.

Ο Γενέθλιος Άρης στον Ταύρο

Εδώ ο Άρης απαιτεί από το αγοράκι να είναι κάπως αργό στους τρόπους που αντιδρά. Είναι μια θέση που φέρνει σταθερή προσωπικότητα, έντονες πιθανότητες για καλή επαγγελματική αποκατάσταση στο μέλλον, ισχυρή ανάγκη για ακριβά δώρα – που τα σπάει όμως! – και δέσιμο με την μαμά, παραπάνω από το συνηθισμένο. Θέλει να ξέρει ότι αγαπιέται και είναι αντίπαλος του μπαμπά, συχνά πληγώνεται!

Ο Γενέθλιος Άρης στους Διδύμους

Εδώ έχουμε ένα αγοράκι που θα δυσκολευτεί να συγκεντρώσει την δύναμή του. Δεν μπορεί να βρει την θέση του με τα άλλα παιδιά, έχει ζωηρό πνεύμα που οι συνομήλικοι του δεν το καταλαβαίνουν. Έχει την τάση να δοκιμάζει νέες γεύσεις, νέα παιχνίδια, τον έλκουν οι γρίφοι και είναι λίγο επικίνδυνος στο να παίζει κρυφτό συνεχώς, κρύβεται και χάνεται σε δικά του μονοπάτια! Βαριέται εύκολα, θέλει εναλλαγές.

Ο Γενέθλιος Άρης στον Καρκίνο

Ο πιο συναισθηματικός μπόμπιρας! Ο Άρης είναι παραδοσιακός κυβερνήτης του Καρκίνου. Μπορεί να δίνει στο αγοράκι πολλές συναισθηματικές μεταπτώσεις, είναι υπερευαίσθητο και υπερβολικά προσκολλημένο στην μαμά του. Δεν θέλει αλλαγές, θυμώνει εύκολα και ξεσπάει δύσκολα. Παίρνει την όποια φωνή ή προσβολή κατάκαρδα και δυσκολεύεται να συγχωρήσει ή να προχωρήσει σε νέες φιλίες. Έχει συχνά ψυχοσωματικά συμπτώματα, πονοκεφάλους ή πόνους στο στομάχι.

Ο Γενέθλιος Άρης στον Λέοντα

Ο ηγεμόνας της μπομπιροσύνης! Σίγουρος για τον εαυτό του, θέλει να είναι στο κέντρο της προσοχής, θέλει να τον ακούν και να τον δέχονται για αρχηγό. Παίζει με τα κοριτσάκια και προσπαθεί να τους επιβληθεί, είναι έντονα κινητικό αγοράκι και πολύ έξυπνο, αλλά αν νιώθει ανασφάλεια ή έλλειψη αποδοχής μπλοκάρει και κλείνεται στον εαυτό του. Η υπερηφάνεια του είναι αναντίστοιχη με την ηλικία του και καμιά φορά θέλει να είναι ο αρχηγός του σπιτιού πιο πολύ από τον μπαμπά!

Ο Γενέθλιος Άρης στην Παρθένο

Η ήρεμη δύναμη. Ένα αγοράκι που θέλει να προσφέρει, είναι όμως εύθικτο και πληγώνεται βαθιά. Έχει από πολύ νωρίς την αίσθηση ότι έχει κάποιον ιδιαίτερο προορισμό στην ζωή. Εκπλήσσει τους άλλους με την δύναμη της διαίσθησης. Αγαπάει την ησυχία, αλλά όταν θυμώνει είναι εκτός ελέγχου και μπορεί μέχρι και να λιποθυμήσει από τα νεύρα του. Θέλει πολύ στοργή και ανοχή για να βγάλει από μέσα του τον πλούτο της ψυχής του.

Ο Γενέθλιος Άρης στον Ζυγό

Ο μπόμπιρας – ειρηνοποιός! Θα πάρει δύσκολα μια απόφαση, άλλα θα του αρέσουν το πρωί και άλλα το βράδυ, δεν μπορείτε ποτέ να ξέρετε ποιο είναι πραγματικά το αγαπημένο του φαγητό, αλλά είναι πολύ γοητευτικός! Είναι λίγο πονηρός και σκανταλιάρης, ρίχνει το φταίξιμο στους άλλους, μπορεί να παίζει ψυχολογικά παιχνίδια και να αγαπάει πότε την μαμά και πότε τον μπαμπά, ανάλογα τι τον συμφέρει!

Ο Γενέθλιος Άρης στον Σκορπιό

Ο μπόμπιρας – μαγνήτης! Ο Άρης κυβερνάει τον Σκορπιό και είναι σε θέση να δώσει στο αγοράκι που έχει μια τέτοια γενέθλια θέση απίστευτες ικανότητες. Έχει μεγάλη προσήλωση στους στόχους του, τα άλλα παιδάκια τον φοβούνται λίγο αλλά δεν μπορούν χωρίς αυτόν. Έχει πολύ ισχυρή περιέργεια, αν και αργεί να κατανοήσει τα όρια μεταξύ του επιτρεπτού και του απαγορευμένου. Για την ακρίβεια, αν καταλάβει ότι κάτι απαγορεύεται, θα το κάνει οπωσδήποτε!

Ο Γενέθλιος Άρης στον Τοξότη

Ο στοχαστικός μπόμπιρας! Του αρέσει να ταξιδεύει, δεν έχει πρόβλημα να είναι με τις ώρες στο αυτοκίνητο, αρκεί να βλέπει τα τοπία να εναλλάσσονται. Αγαπάει το διάβασμα και προσπαθεί να διαβάσει από πολύ μικρός. Του αρέσει το σινεμά, η φωτογραφία και η ζωγραφική υπερβολικά. Μιλάει πολύ, παίζει με την ψυχή του, λέει αστεία. Έχει όμως μια ευαίσθητη καρδιά που αν πληγωθεί μπορεί να του αφήσει τραύμα.

Ο Γενέθλιος Άρης στον Αιγόκερω

Εδώ ο γενέθλιος Άρης δίνει ένα ήσυχο και συγκεντρωμένο αγοράκι, που όμως θέλει να γίνεται το δικό του. Αν του πείτε ότι κάτι δεν πρέπει να το κάνει, ασφαλώς θα συμμορφωθεί, αλλά αλίμονο αν εσείς κάνετε αυτό που του έχετε απαγορεύσεις! Περιμένει να σας κατακεραυνώσει! Του αρέσει η πειθαρχία και είναι η χαρά του παιδικού σταθμού γιατί βοηθάει την δασκάλα στα καθήκοντά της, του αρέσει να επιβάλλεται στα άλλα παιδιά.

Ο Γενέθλιος Άρης στον Υδροχόο

Ο αινιγματικός μπόμπιρας! Μπορεί να θέλει να γίνει εφευρέτης, αστροναύτης, πιλότος. Λύνει και δένει τα κινητά και τους υπολογιστές, έχει τεράστια ευφυΐα, αλλά είναι απρόβλεπτος και δείχνει απομονωμένος. Δύσκολα θα δεθεί με κάποιον φανερά, ακόμα και με την ίδια του την μαμά. Δένεται, αλλά δεν το δείχνει. Δεν θα κλάψει επειδή η μαμά θα φύγει, θα συνεχίσει το παιχνίδι του, αλλά κρατάει ημερολόγιο και ξέρει πολύ καλά πότε είναι παραμελημένος!

Ο Γενέθλιος Άρης στους Ιχθύες

Ο αμήχανος μπόμπιρας. Έχετε δει αυτά τα τρισχαριτωμένα αγοράκια που ανεβαίνουν να πουν το ποίημα και ντρέπονται, κοκκινίζουν και θέλει κάποιος να τα φιλάει στα όμορφα μαγουλάκια τους, τόσο γλυκά που ντρέπονται; Πιθανόν, έχουν Άρη στους Ιχθύες. Πρόκειται για ένα αγοράκι που βοηθάει τους συμμαθητές του, χάνει τα χρήματά του στον δρόμο, ξεχνάει την τσάντα του στο σχολείο και μπορεί να βλέπει μια πεταλούδα 10 ώρες! Του αρέσει πολύ το κολύμπι.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Παιδί με αντίθετης ενέργειας ζώδιο

In category Παιδική Αστρολογία

Ως γνωστόν τα ζώδια έχουν πολλές ποιότητες, χωρίζονται σε στοιχεία, μεσημβρινούς, ...

Μικρά με μεγάλα ταλέντα

In category Παιδική Αστρολογία

Κάθε άνθρωπος γεννιέται προικισμένος από την φύση και τον θεό σε κάποιον τομέα. Το ...

Τα νεογέννητα της πρωτοχρονιάς !

In category Παιδική Αστρολογία

Κάθε χρόνο γίνεται δημοσιογραφικό θέμα τα μωρά που θα γεννηθούν στην αλλαγή του χρ ...

Αδελφάκια για Πάντα !

In category Παιδική Αστρολογία

Ο αδελφικός δεσμός δεν είναι τυχαίο ότι θεωρείται ο σημαντικότερος στο σύμπαν, πιο ...

Σωστή Αστρολογική Διατροφή για το Μωράκι

In category Παιδική Αστρολογία

Δεν είναι το θέμα αν θα γίνει vegan ή όχι το μικρό σου το κουκλί. Το θέμα είναι αν έχει ...

Πολικά Αδερφάκια : Ευλογία Η…..

In category Παιδική Αστρολογία

Τι ξεπερασμένα ροζ και γαλάζια φορμάκια! Άσε που είναι τρελά στερεότυπο, αλλά όντω ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!