Παιδιά Indigo: Οι Ενδείξεις στον Γενέθλιο Χάρτη


Ανάμεσα στη γενιά των παιδιών που γεννήθηκαν από το 1983 έως το 1999 εντοπίστηκαν κάποια που ξεχώρισαν και ονομάστηκαν Indigo.

Κάποιοι εκτιμούν ότι πιθανόν η περίοδος να είναι μεγαλύτερη και να περιλαμβάνει τα παιδιά μεταξύ 1978 με 2003. Είναι παιδιά που έχουν συγκεκριμένες συμπεριφορές απέναντι σε πολλά ζητήματα και διαφορετικούς τρόπους να αντιλαμβάνονται τη ζωή.

Μερικά από αυτά τα χαρακτηριστικά τους είναι ότι έχουν ένα αίσθημα ότι είναι προνομιούχοι και ότι «δικαιούνται να είναι εδώ», ενώ εκπλήσσονται όταν οι άλλοι δεν συμμερίζονται αυτή την άποψη. Έχουν δυσκολία με την απόλυτη εξουσία (εξουσία χωρίς εξήγηση ή επιλογή).

Μοιάζουν να είναι αντικοινωνικά εκτός εάν βρίσκονται μαζί με κάποιον σαν αυτά.

Αν δεν υπάρχουν άλλοι της ίδιας συναίσθησης γύρω τους, συχνά γίνονται εσωστρεφείς και νιώθουν ότι κανένας άνθρωπος δεν τους καταλαβαίνει.

Κάθε γενιά έχει κάποια κοινά χαρακτηριστικά που μπορούν να αποδοθούν στις διελεύσεις των εξωτερικών πλανητών μέσω των δώδεκα ζωδίων.

Έτσι λοιπόν έχουμε την αστρολογική υπογραφή των παιδιών Indigo από το 1982 ως το 1984 με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα στον Τοξότη,

Ενώ ο Πλούτωνας είναι στον Ζυγό.

Πράγμα που σημαίνει ότι τα παιδιά αυτής της περιόδου θα είναι απείθαρχα και αόριστα στις επιθυμίες τους, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι πολύ θετικά απέναντι στη ζωή και θα έχουν ωριμότητα.

Πράγμα που σημαίνει ότι θα έχουμε οραματιστές, τυχοδιώκτες, κωμικούς, παραμυθάδες, συγγραφείς και φιλοσόφους, αλλά δεν φαίνεται να βγαίνουν μεγάλοι πολιτικοί ηγέτες.

Την περίοδο 1984 με 1988 ο Ουρανός βρίσκεται στον Τοξότη, ο Ποσειδώνας στον Αιγόκερω και ο Πλούτωνας στο Σκορπιό.

Έτσι λοιπόν έχουμε παιδιά που είναι πιο φιλόδοξα και πειθαρχημένα, έχουν διορατικότητα και έτσι μπορούμε να έχουμε σημαντικούς ηγέτες και επιχειρηματίες.

Θα γίνουν άτομα που θα αισθάνονται ότι έχον ένα μεγάλο καθήκον να επιτελέσουν απέναντι στην κοινωνία και στην Ανθρωπότητα.

Μεταξύ 1988-1995 ο Ουρανός σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα ήταν στον Αιγόκερω, ενώ ο Πλούτωνας στο Σκορπιό.

Έχουμε παιδιά που είναι σταθερά, ανθεκτικά, φιλόδοξα και παθιασμένα.

Έχουν μεγάλο ταλέντο στις τέχνες, την πολιτική και την οργάνωση , θα προκύψουν λοιπόν μεγάλοι ηγέτες οι οποίοι θα καθορίσουν τα θεμέλια για μια νέα εποχή του πολιτισμού.

Από το 1996 μέχρι το 2003 ο Ουρανός ήταν στον Υδροχόο, ο Ποσειδώνας στα τέλη του Αιγόκερως και στον Υδροχόο και ο Πλούτωνας στον Τοξότη.

Γεννήθηκαν παιδιά που είναι ασυγκράτητα, με πληθωρική προσωπικότητα που αμφισβητούν την εξουσία και θα γίνουν λαμπροί διανοούμενοι, εφευρέτες και μεταρρυθμιστές.

Βλέπουμε λοιπόν ότι τα αστρολογικά χαρακτηριστικά αυτών των παιδιών ταυτίζονται με την πραγματικότητα και μπορούμε να ελπίσουμε σε μια διαφορετική εξέλιξη του πολιτισμού μας.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σωστή Αστρολογική Διατροφή για το Μωράκι

In category Παιδική Αστρολογία

Δεν είναι το θέμα αν θα γίνει vegan ή όχι το μικρό σου το κουκλί. Το θέμα είναι αν έχει ...

Πολικά Αδερφάκια : Ευλογία Η…..

In category Παιδική Αστρολογία

Τι ξεπερασμένα ροζ και γαλάζια φορμάκια! Άσε που είναι τρελά στερεότυπο, αλλά όντω ...

Κρυμμένα Ταλέντα με βάση τον πλανήτη ψυχής

In category Παιδική Αστρολογία

Πώς θα βρείτε τον πλανήτη στον οποίο σχετίζεται η ψυχή του μωρού σας, όπως έκανε ο α ...

Παιδί με αντίθετης ενέργειας ζώδιο

In category Παιδική Αστρολογία

Ως γνωστόν τα ζώδια έχουν πολλές ποιότητες, χωρίζονται σε στοιχεία, μεσημβρινούς, ...

Μικρά με μεγάλα ταλέντα

In category Παιδική Αστρολογία

Κάθε άνθρωπος γεννιέται προικισμένος από την φύση και τον θεό σε κάποιον τομέα. Το ...

Τα νεογέννητα της πρωτοχρονιάς !

In category Παιδική Αστρολογία

Κάθε χρόνο γίνεται δημοσιογραφικό θέμα τα μωρά που θα γεννηθούν στην αλλαγή του χρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u