Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 8/3 – 15/3/2020


Με ξαφνικούς έρωτες ξεκινά η δεύτερη εβδομάδα της άνοιξης, μια εβδομάδα που θα μας βοηθήσει να δούμε με πιο αισιόδοξη ματιά την καθημερινότητα μας, αφού κατά τη διάρκεια της η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία θα αποκαταστήσει το επικοινωνιακό αλαλούμ που είχε δημιουργηθεί τις προηγούμενες ημέρες.

Εκτός από την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία, στο ξεκίνημα της εβδομάδας πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου, αλλά και οι θετικές όψεις εξάγωνου που θα σχηματίσει διαδοχικά ο Ήλιος με τον Δία και τον Πλούτωνα, αλλά και ο Άρης με τον Ποσειδώνα.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι αυτή την εβδομάδα θα είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), ενώ πιο ήρεμοι θα είναι και η εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Την Κυριακή 08/03, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό θα φέρει απρόσμενες αλλαγές στην ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους,), μια νέα γνωριμία ή ένας έρωτας που θα εισβάλει στην ζωή τους θα τους αναστατώσει ευχάριστα.

Την Δευτέρα 09/03 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου, θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) να ασχοληθούν ιδιαίτερα με τις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις.

Την Τρίτη 10/03 η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου θα αποκαταστήσει τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί στην επικοινωνία των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Τετάρτη 11/03 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες και θα βοηθήσει να βρουν λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) αλλά και τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Πέμπτη 12/03 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Υδροχόους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Ιχθύες).

Την Παρασκευή 13/03 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ήλιο θα γεμίσει με θετική ενέργεια και αισιοδοξία τόσο τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) όσο και του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Το Σάββατο 14/03 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα θα φέρει σημαντικές αποκαλύψεις για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες), ενώ η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα τους βοηθήσει να γίνουν πιο παρατηρητικοί.

Την Κυριακή 15/03 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Ιχθύες), ενώ θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες).

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Δεχτείτε με χαρά τους  ξαφνικούς έρωτες στην ζωή σας, και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις αποκαλύψεις που θα σας γίνουν, άλλωστε πάντα ότι γίνεται είναι για καλό.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα και να απολαύσουμε την υπερπανσέληνο του Μαρτίου μαζί με αγαπημένα πρόσωπα.

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

In category Astrology News

ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα στον Υδροχόο μια όψη που ...

Πάνος Βλάχος σε δημοσιογράφους: «Ελπίζω να μην λερώσετε την όμορφη στιγμή που πρωταγωνιστώ στη σειρά»

In category Astrology News

Ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων έκανε ο Πάνος Βλάχος στην πρεμιέρα της σειράς 17 κλ ...

Ζερόμ Καλούτα: «Μπαίνω στο Twitter και με βρίζουν για τα κιλά μου» [vid]

In category Astrology News

social media με θετικά μηνύματα για εμένα» – Ο Ζερόμ Καλούτα για τα ρατσιστικά σχόλια ...

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Η μεγαλύτερη περίοδος που συγκατοίκησα με άνδρα, ήταν σε διακοπές, 17 μέρες»

In category Astrology News

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της σε συνέντευξη που έδωσε στο ...

Θοδωρής Αθερίδης: «Αν ήμουν γυναίκα θα ήμουν ερωτευμένος με τον Γιώργο Νταλάρα» [VID]

In category Astrology News

Για τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους που περίμεναν για μια δήλω ...

Άννα Βαγενά: «Ήθελα τον Τσίπρα για γαμπρό» [vid]

In category Astrology News

Η Άννα Βαγενά, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον Στέφανο Κασσελάκη, την Αλίκη Βουγιο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!