Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 8/3 – 15/3/2020


Με ξαφνικούς έρωτες ξεκινά η δεύτερη εβδομάδα της άνοιξης, μια εβδομάδα που θα μας βοηθήσει να δούμε με πιο αισιόδοξη ματιά την καθημερινότητα μας, αφού κατά τη διάρκεια της η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία θα αποκαταστήσει το επικοινωνιακό αλαλούμ που είχε δημιουργηθεί τις προηγούμενες ημέρες.

Εκτός από την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία, στο ξεκίνημα της εβδομάδας πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου, αλλά και οι θετικές όψεις εξάγωνου που θα σχηματίσει διαδοχικά ο Ήλιος με τον Δία και τον Πλούτωνα, αλλά και ο Άρης με τον Ποσειδώνα.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι αυτή την εβδομάδα θα είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), ενώ πιο ήρεμοι θα είναι και η εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Την Κυριακή 08/03, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό θα φέρει απρόσμενες αλλαγές στην ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους,), μια νέα γνωριμία ή ένας έρωτας που θα εισβάλει στην ζωή τους θα τους αναστατώσει ευχάριστα.

Την Δευτέρα 09/03 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου, θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) να ασχοληθούν ιδιαίτερα με τις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις.

Την Τρίτη 10/03 η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου θα αποκαταστήσει τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί στην επικοινωνία των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Τετάρτη 11/03 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες και θα βοηθήσει να βρουν λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) αλλά και τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Πέμπτη 12/03 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Υδροχόους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Ιχθύες).

Την Παρασκευή 13/03 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ήλιο θα γεμίσει με θετική ενέργεια και αισιοδοξία τόσο τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) όσο και του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Το Σάββατο 14/03 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα θα φέρει σημαντικές αποκαλύψεις για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες), ενώ η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα τους βοηθήσει να γίνουν πιο παρατηρητικοί.

Την Κυριακή 15/03 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Ιχθύες), ενώ θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες).

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Δεχτείτε με χαρά τους  ξαφνικούς έρωτες στην ζωή σας, και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις αποκαλύψεις που θα σας γίνουν, άλλωστε πάντα ότι γίνεται είναι για καλό.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα και να απολαύσουμε την υπερπανσέληνο του Μαρτίου μαζί με αγαπημένα πρόσωπα.

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Αν θέλαμε να δώσουμε ένα τίτλο στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου αυτός θα ήταν, το κλ ...

Astro-Μηνύματα από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Είμαστε στο δεύτερο μισό ενός έτους τόσο διαφορετικού από όλα όσα ξέραμε. Η περίοδ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Τίτλος, χαρακτηρισμός, ρόλος, ιδιότητα, ταμπέλα. Ειδικά με τη λέξη «ταμπέλα» συνειδ ...

Astro-Μηνύματα από 28/6 – 5/7/2020

In category Astrology News

Ο πλανήτης και ο κόσμος έγινε μικρός και έτσι ότι συμβαίνει σε παγκόσμιο επίπεδο, δ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 28/6 – 5/7/2020

In category Astrology News

Με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο θα υποδεχτούμε την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, εν ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 28/6 – 5/7/2020

In category Astrology News

Κριέ Λεπτεπίλεπτοι τρόποι, αέρινες κινήσεις, λεπτό πάτημα, elegant συμπεριφορά, πληθυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u