Αριθμολογικές Προβλέψεις Μάρτιος 2020


 Προσωπικός αριθμός & ο μήνας επτά (7).

 Πριν πούμε αναλυτικά τις προβλέψεις της Αριθμολογίας για τον Μάρτιο του 2020, θα κάνουμε μία σύντομη υπενθύμιση για το πώς βρίσκουμε τον προσωπικό μας αριθμό. Ας υποθέσουμε πως κάποιος είναι γεννημένος στη 1/3/2020. Για να βρούμε τον προσωπικό του αριθμό προσθέτουμε ένα-ένα τα ψηφία της ημερομηνίας γεννήσεώς του, ώσπου να καταλήξουμε σε μονοψήφιο αριθμό : 1 + 3 + 2 + 0 + 2 + 0 = 8. Άρα ο προσωπικός αριθμός του εν λόγω ατόμου είναι το οκτώ (8). Οι προσωπικοί αριθμοί είναι εννιά από το 1 μέχρι το 9. Μας αποκαλύπτουν στοιχεία τόσο για το πεπρωμένο όσο και για τον χαρακτήρα μας.

Ο Μάρτιος του 2020 είναι αριθμολογικά μήνας επτά (7). Αυτό γιατί εάν προσθέσουμε τον αριθμό του μήνα, το τρία (3), επειδή είναι ο τρίτος μήνας, στον αριθμό του έτους, το τέσσερα (4), επειδή 2020 = 2 + 0 + 2 + 0 = 4, το αποτέλεσμα μας βγαίνει επτά (7). Δηλαδή : 3 ( Μάρτιος) + 4 (2020) = 7 (Μάρτιος του 2020).

 Όπως αναφέραμε και στις ετήσιες αριθμολογικές προβλέψεις για το 2020, το 7 «επηρεάζετε» από τον πλανήτη Ποσειδώνα (στην Δύση) κι από τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης (στην Ινδία). Επομένως τα χαρακτηριστικά του πλανήτη Ποσειδώνα ( ή του Νότιου Δεσμού) θα «χρωματίσουν» σε γενικό πλαίσιο αυτόν τον μήνα. Τούτα είναι : Οι ψευδαισθήσεις, η διαίσθηση, η πιθανή αδιαφορία για την εξωτερική εικόνα και η στροφή προς τον εσωτερικό κόσμο. Επίσης, η οξυμένη φαντασία, η υπερβολή σε ορισμένες πεποιθήσεις, οι καλλιτεχνικές δημιουργίες, η ενασχόληση με εναλλακτικές θεραπείες, η γνώση μέσα από την σοφία και την εμπειρία των ηλικιωμένων ατόμων κτλ.

 Τα άτομα που θα ωφεληθείτε κατά τι παραπάνω αυτόν τον μήνα, ανεξάρτητα από τον προσωπικό σας αριθμό, είστε όσοι-ες γεννηθήκατε στις ημερομηνίες 7, 16, 25, οποιουδήποτε μήνα. Επίσης όσοι-ες έχετε προσωπικό αριθμό το 7, αλλά και τα 5, 6, 4 και 8. Ακόμη όσοι-ες έχετε ως αρχικά ή διάσπαρτα στο ονοματεπώνυμο σας τα γράμματα Ζ, ζ – Ο, ο – Ψ, ψ. Τα γράμματα αυτά αντιστοιχούν στον αριθμό 7. Επίσης όσοι-ες έχετε ως αρχικά ή διάσπαρτα στο ονοματεπώνυμό σας τα γράμματα Ε, ε – Ν, ν – Φ, φ , που αντιστοιχούν στον φιλικό με το 7 αριθμό 5. Τα γράμματα Ξ, ξ – Χ, χ, που αντιστοιχούν με τον επίσης φιλικό προς το 7 αριθμό 6. Τα γράμματα Δ, δ – Μ, μ – Υ, υ, που αντιστοιχούν με τον φιλικό προς το 7 αριθμό 4. Και τα γράμματα Η, η – Π, π – Ω, ω, που αντιστοιχούν με τον φιλικό προς το 7 αριθμό 8. * Η παραπάνω αντιστοιχία αριθμών και γραμμάτων βασίζετε στην πυθαγόρεια αριθμολογία. ** Ονοματεπώνυμο θεωρείτε για τον-την καθένα-μία εκείνο που αναγράφετε στην ληξιαρχική πράξη γεννήσεώς του-της. *** Στο λατινικό αλφάβητο το 7 εκπροσωπούν  τα γράμματα  G, g – P, p – Y, y.

   Προσωπικός αριθμός ΕΝΑ [ 1 ]

Ορισμένοι σας «κατηγορούν» ότι ζείτε μία «απλή» ζωή, που περιορίζετε στην καθημερινότητα και στην κανονικότητα. Αυτό σημαίνει ότι δεν σας χαρακτηρίζει η φαντασία ή η ονειροπόληση. Ίσως αυτόν τον μήνα να σας έρθουν οι προκλήσεις που θα σας «σπρώξουν» να βγείτε έξω από τα όριά σας. Τούτο μπορεί να γίνει δια μέσου μίας κατάστασης ή με την συμμετοχή ενός ανατρεπτικού προσώπου που θα εισβάλει στην ζωή σας!

Οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες ενδέχεται να έρθετε σε διαφωνία με το ταίρι σας, η οποία θα είναι φιλοσοφικού τύπου! Πιθανόν εσείς να θέλετε να μείνετε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, όπως την αντιλαμβάνεστε, και ο-η σύζυγος ή ο-η σύντροφός σας να επιθυμεί να βάλετε στόχους που σε εσάς ακούγονται ουτοπικοί ή ακόμη χειρότερα παράλογοι. Αυτή η κρίση στην σχέση σας μπορεί να οδηγήσει σε κάτι καινούριο και εποικοδομητικό ανάμεσά σας, αλλά μπορεί και να δημιουργήσει χάος, αν ο καθένας από τους δύο σας είναι αδιάλλακτος. Καλό θα είναι να πάρετε στα σοβαρά έκαστος τις απόψεις του άλλου, ώστε να μην ξυπνήσετε ένα πρωί και είστε δύο ξένοι!

Χωρισμένοι τον πρώτο μήνα της Άνοιξης; Όχι απαραίτητα. Γιατί υπάρχει το ελιξίριο της επανασύνδεσης!  Τούτο είναι τα ψέματα! Κι αν ακούγετε κάπως «ανήθικο» να προτείνει κάποιος να πείτε ψέματα, αυτά δεν θα είναι τόσο «ανήθικα». Το πρώην ταίρι σας πιθανόν να χρειάζεται ένα πιο ρομαντικό πλαίσιο για να ενεργοποιηθεί. Κάνοντας εσείς τον-την σοφό-η στην σχέση, ακόμη κι αν έχετε δίκιο, ακυρώνετε την τάση του-της άλλου-ης να ζει, έστω για στιγμές, στον κόσμο της φαντασίας. Ελπίζοντας πάντα ότι ο ή η πρώην σας δεν έχει ανέβει για τα καλά σε ένα ροζ σύννεφο και μένει μονίμως εκεί. Επομένως, υιοθετώντας λίγη φαντασία στα λόγια και στην συμπεριφορά σας, θα εκτιμηθεί από την άλλη μεριά και θα τα ξαναβρείτε!

Ελεύθεροι ή ελεύθερες τον μήνα που ξυπνά η φύση; Ίσως τούτο το ξύπνημα να σα βρει ερωτευμένους με μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα που θα σας συναρπάσει, αλλά θα σας αγχώσει κιόλας. Θα αγχωθείτε προφανώς από όλα εκείνα τα ωραία μεν, απίθανα δε, πράγματα που θα σας λέει. Ίσως να υποστηρίζει κάποια φιλοσοφία ή τάση ή στάση ζωής, όπως οικολογία, ανθρωπισμό, αλλά και τεχνολογία, τέχνη κτλ. Αν είστε έτοιμοι-ες να μπείτε λίγο στον κόσμο του-της άλλου-ης, χωρίς ταυτόχρονα να αλλοιωθεί ο χαρακτήρας σας, τότε θα τα πάτε πολύ καλά, κι αυτός ο ξαφνικός έρωτας θα εξελιχθεί σε μία ενδιαφέρουσα σχέση. Τούτη θα έχει προκλήσεις που θα κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον σας.

Στην εργασία σας κάποιος ή κάποιοι θα σας εκνευρίσουν θέλοντας να έρθουν σε αντιπαράθεση μαζί σας. Αν είστε εργοδότης ή προϊστάμενος, ενδέχεται να έρθετε σε δύσκολη θέση προκειμένου να διαχειριστείτε μία τέτοια κατάσταση. Μην λειτουργήσετε παρορμητικά και προσπαθήστε να κατανοήσετε τις πραγματικές προθέσεις των άλλων ή τις δικές σας. Ως προς την απόδοση της εργασίας σας, θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα έχετε καλές αποδοχές και κέρδη. Αν είστε άτομο με προβολή, όπως πολιτικός, καλλιτέχνης, συγγραφέας, δημοσιογράφος κτλ. μάλλον θα λάβετε υποστήριξη από κάποιον που έχετε δίπλα σας ή από κάποιον που θα πιστέψει σε σας και έτσι θα γίνετε περισσότερο δημοφιλής.

Όσοι ψάχνετε για εργασία θα τύχετε δύο περιπτώσεων : α) ή θα εισέλθετε σε έναν χώρο τον οποίο αγαπάτε, με την διαμεσολάβηση ενός καταξιωμένου ατόμου, είτε με την επιτυχία σας σε έναν διαγωνισμό. Ταυτόχρονα θα έχετε τα απαιτούμενα προσόντα. Ή β) θα εισέλθετε σε έναν πρωτόγνωρο επαγγελματικό χώρο, με ένα ενδεχομένως καινούριο αντικείμενο δουλειάς. Στην δεύτερη περίπτωση, εάν το δείτε θετικά και ασχοληθείτε με μεράκι, θα καταφέρετε να κερδίσετε τον χώρο τούτο. Αν ωστόσο πιστεύετε ότι ανήκετε κάπου αλλού, ίσως παραμείνετε εκεί για λίγο, μέχρι να βρείτε αργότερα αυτό που αγαπάτε. Ωστόσο οι αποδοχές σας θα είναι καλές σε κάθε περίπτωση.

Προσωπικός αριθμός ΔΥΟ [ 2 ]

Εισέρχεστε σε έναν καλό, όσο και αναπάντεχο μήνα. Θα χρειαστεί ίσως να ισορροπήσετε την καλή σας τύχη με την αυτοκριτική σας. Ταυτόχρονα θα νιώσετε ότι πρέπει να μεριμνήσετε για το κάρμα που εσείς δημιουργείτε!

Αν είστε παντρεμένοι-ες ή δεσμευμένοι-ες, ενδέχεται να νιώσετε τούτον τον μήνα ότι παίρνετε πολλά, αλλά δίνετε λίγα στο ταίρι σας! Σε μερικές περιπτώσεις αυτό μπορεί να γίνεται χωρίς την θέλησή σας. Απλά δηλαδή να προκύπτει. Ενδόμυχα, ωστόσο, ίσως να νιώθετε ενοχές και να μην απολαμβάνετε αρκετά την γενναιόδωρη αγάπη του ή της συντρόφου σας. Αν όντος συμβαίνει αυτό, κοιτάξτε αρχικά εάν πρόκειται για μία σταθερή κατάσταση ή αν έχει συμβεί τώρα. Κατόπιν, κι εφόσον δεν μπορείτε να δώσετε όσα παίρνετε στην παρούσα φάση, τουλάχιστον «ανταμείψτε» το ταίρι σας με την καλή σας διάθεση και δείχνοντάς του-της ότι απολαμβάνετε την δοτική του-της στάση. Μην φοβηθείτε να δείξετε ευγνωμοσύνη. Μία τέτοια στάση θα ικανοποιήσει τον άνθρωπό σας και θα σας εξιλεώσει από τις ενοχές σας.

Αν ανήκετε στο απευκταίο club των χωρισμένων, ενώ η ευχή σας είναι η επανασύνδεση, δυστυχώς η πρόβλεψη αυτού του μήνα θα είναι κάπως «σκληρή» για εσάς! Τούτο σημαίνει ότι στην πλειοψηφία σας, μάλλον έχετε αρκετό μέρος ευθύνης για τον χωρισμό σας. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις, στις οποίες μπορεί να φταίει περισσότερο το ταίρι σας. Πάντως αν δείξετε στον ή στην πρώην σας ότι τον-την εκτιμάτε και δεν θεωρείτε δεδομένη την αγάπη του-της, αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο, όχι μόνο για την επανασύνδεσή σας, αλλά και για να είναι αυτή επιτυχημένη!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία νέα γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, που θα σας φανεί αρκετά δοτική-κος. Εάν αυτό μπορείτε να το αξιολογήσετε ως ένα χαριτωμένο στοιχείο του άλλου κι όχι σαν αδυναμία του, τότε ίσως να ξεκινήσετε μία σχέση όπου θα σας έχουν στα…  πούπουλα! Μπορεί το άτομο αυτό να σταθεί πλάι σας και να σας στηρίζει ηθικά και ψυχικά όταν το χρειάζεστε. Θα ήταν όμως καλό να μην κάνετε σχέση μόνο γι αυτόν τον λόγο, αλλά κυρίως επειδή θα ξυπνήσουν μέσα σας συναισθήματα για αυτόν τον γλυκό άνθρωπο!

Εργάζεστε; Η εργασίας θα ανέβει! Επίσης θα δεχθείτε υποστήριξη από τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σας. Ίσως να κάνουν πράγματα για εσάς που θα σας λύσουν τα χέρια! Απολαύστε αυτήν  την καλή συγκυρία, αλλά αργότερα φροντίστε να κάνετε κι εσείς κάτι για αυτούς, όταν σας δοθεί η ευκαιρία. Επομένως να μείνετε ευγνώμονες. Κάποιος στην δουλειά σας ενδέχεται να σας δώσει μία πολύ καλή επαγγελματική ιδέα ή να σας βρει μία λύση για ένα πρόβλημα. Αν είστε εργοδότες ή προϊστάμενοι, φροντίστε ώστε να μην γίνετε αυστηροί, για λόγους επίδειξης ισχύος! Τα οικονομικά σας γενικά θα πάρουν ξεκάθαρα ανοδική πορεία! Ίσως παράλληλα να σας ενισχύσει χρηματικά ένας δικός σας άνθρωπος.

Εάν δεν εργάζεστε και βρίσκεστε προς αναζήτηση εργασίας, θα δεχθείτε βοήθεια από γνωστό σας άτομο, ώστε να μπείτε σε μία καλή δουλειά που θα σας αρέσει. Ορισμένοι ενδέχεται να σταθείτε ιδιαίτερα τυχεροί και να εισέλθετε σε μία θέση του ιδιωτικού ή του δημόσιου τομέα, κατόπιν αξιολόγησης ή διαγωνισμού. Το επαγγελματικό σας αδιέξοδο πρόκειται να λυθεί.  Στην νέα σας εργασία θα απολαμβάνετε ένα καλό περιβάλλον και ανεβασμένες αμοιβές. Παρόλα αυτά θα είναι σοφό να μην επαναπαύεστε, αλλά να δείχνετε συνεχώς εργατικότητα και ήθος.

      Προσωπικός αριθμός ΤΡΙΑ [ 3 ]

Οι εξελίξεις στην πορεία σας θα έρθουν μέσα από την γνώση και την συνδιαλλαγή με άλλους ανθρώπους. Ίσως να γνωρίσετε ένα ή περισσότερα άτομα με διαφορετική κουλτούρα και να μπείτε στην διαδικασία να συγκρίνετε τον εαυτό σας μαζί τους. Μπορεί, από την άλλη, να δείξετε ενδιαφέρον για ένα καινούριο αντικείμενο γνώσης ή για ένα νέο χόμπι.

Αν είστε παντρεμένος ή δεσμευμένος άντρας, θα εισπράξετε αρκετή κατανόηση και στήριξη από την σύζυγο ή την σύντροφό σας. Παρότι δεν προβλέπεται να διαθέσετε αρκετό χρόνο για να της εξηγήσετε το ένα ή το άλλο, ωστόσο εκείνη θα σας καταλαβαίνει με την διαίσθησή της και δεν θα «κολλάει» σε λεπτομέρειες. Αυτή η στάση της καλής σας θα σας ξεκουράσει και ταυτόχρονα θα δώσει στην σχέση σας μία τονωτική δόση εμπιστοσύνης!

Εάν είστε παντρεμένη ή δεσμευμένη γυναίκα, ενδέχεται κάπως να ταλαιπωρηθείτε από την στάση του συζύγου ή του συντρόφου σας. Ίσως να περνάει μία φάση κούρασης και άγχους, με αποτέλεσμα να μην εστιάζει, όσο θα έπρεπε, σε εσάς. Καλείστε να δείξετε υπομονή, μέχρι να περάσει τούτη η φάση. Παρόλα αυτά παρακάτω θα δικαιωθείτε, αφού θα διαπιστώσετε ότι τελικά ο καλός σας φρόντιζε για το κοινό σας μέλλον και ότι σας αγαπάει με τον δικό του δημιουργικό τρόπο. Μάλλον δεν είναι αρκετά τρυφερός, ωστόσο παραμένει αυθεντικός και ειλικρινής!

Βρίσκεστε σε περίοδο προσωρινού ή σταθερού χωρισμού; Τούτο θα ξεκαθαρίσει. Ότι γίνει, ωστόσο, θα γίνει για καλό! Αν χωρίσετε, σημαίνει πως ο γάμος ή η σχέση σας δεν είχε πλέον να σας δώσει τίποτα παραπάνω ως ζευγάρι. Έτσι έπρεπε να ελευθερωθείτε για να προχωρήσετε την ζωή σας και να εξελιχθείτε. Εκτός βέβαια αν επιλέξετε από κοινού να μεταλλαχτείτε σε ένα… παράνομο ζευγάρι! Αν επανασυνδεθείτε κανονικά, θα σημαίνει πως η σχέση ή ο γάμος σας χρειάστηκε αυτήν την δοκιμασία για να ανασυγκροτηθεί πάνω σε ανανεωμένη βάση! Σε κάθε περίπτωση μεταξύ σας θα παραμείνει ζωντανή η αγάπη και η αλληλοϋποστήριξη!

Ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα; Κάποια ή κάποιος θα χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σας. Ένας ανοιξιάτικός έρωτας έρχεται και μαζί με τα άνθη ίσως να έχει μικρά αγκάθια! Αυτό σημαίνει ότι η γυναίκα ή ο άντρας που θα γνωρίσετε από την μία θα σας γοητεύσει κι από την άλλη θα σας προβληματίσει. Τούτο θα γίνει γιατί μπορεί να ανήκει σε μία διαφορετική κουλτούρα ή να έχει έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης. Προβλέπεται να χρειαστείτε χρόνο ώστε να διερευνήσετε καλύτερα, αν και πόσο ταιριάζετε τελικά. Άραγε θα ισχύσει στην περίπτωσή σας το αρχαίο ρητό : «Έρως ανίκατε μάχαν»;

Αγαπάτε την δουλειά σας και θα την αγαπήσετε ακόμη περισσότερο, γιατί πρόκειται να την δείτε να αναπτύσσεται! Η επαγγελματική σας διαίσθηση σε συνδυασμό με την εργατικότητά αλλά και την καλή τύχη σας θα κάνουν θαύματα. Τα χρήματα θα έρχονται σε σας σαν τις μέλισσες στα άνθη! Προσέξτε λίγο την συμπεριφορά σας μέσα στον χώρο της εργασίας σας, ώστε να μην γίνετε σκληροί ή αγενείς. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό επαγγελματικό και οικονομικό μήνα. Ταυτόχρονα διατηρείστε την καλοσύνη σας και μην επαίρεστε.

Όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας θα σταθείτε τυχεροί. Θα εισέλθετε σε έναν επαγγελματικό χώρο, στον οποίο προβλέπεται να καταστείτε μόνιμοι! Αυτό θα σας δώσει την χαρά της επαγγελματικής ηρεμίας, δίνοντας προφανώς τέλος στο άγχος της αναζήτησης. Ενδέχεται στην αρχή να χρειαστείτε κάποιον χρόνο προσαρμογής. Ωστόσο ο χώρος αυτός θα σας ταιριάζει και θα αμείβεστε επαρκώς. Είναι επίσης πιθανόν να επιμορφωθείτε γύρω από το αντικείμενο της νέας δουλειάς σας, είτε το έχετε ξανακάνει στο παρελθόν, είτε το γνωρίζετε για πρώτη φορά.

   Προσωπικός αριθμός ΤΕΣΣΕΡΑ [ 4 ]

Ο Μάρτιος αυτός θα είναι ένας αρμονικός μήνας για εσάς. Θα έχετε ηρεμία και οι εξελίξεις στην ζωή σας θα έρθουν με ρυθμό. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τούτον το μήνα για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

Αν είστε σε γάμο ή βρίσκεστε σε δεσμό, σας περιμένει μία περίοδος συνεννόησης. Ενδέχεται οι άντρες να έχετε το πάνω χέρι, χωρίς αυτό να δυσαρεστεί απαραίτητα την σύζυγο ή την σύντροφό σας, αφού θα πιστεύει σε εσάς. Επίσης θα υπάρχει η πεποίθηση πως φροντίζετε για το καλό της σχέσης σας ή του σπιτικού σας. Οι γυναίκες, από την άλλη, βλέποντας πως ο καλός σας πασχίζει για τον γάμο ή τον δεσμό σας και είναι υπεύθυνος στην συμπεριφορά του, θα το εκτιμήσετε και θα κάνετε πράγματα, ώστε να του δείξετε την υποστήριξή σας. Αν ωστόσο δεν είναι οργανωμένος, ίσως να γίνεται λίγο αυστηρές μαζί του, χωρίς να πάψετε να τον στηρίζετε.

Εάν περνάτε μία φάση χωρισμού, με ξεκάθαρη την επιθυμία σας για επανασύνδεση, θα δείτε οι εξελίξεις να διαμορφώνονται ως εξής : α) Αν είστε άντρας, καλό θα είναι να κάνετε το πρώτο βήμα, έχοντας φροντίσει να διορθώσετε κάποια από εκείνα που στενοχώρησαν την πρώην σας. β) Αν είστε γυναίκα, περιμένετε την κίνηση του πρώην συντρόφου ή εν διαστάσει συζύγου σας. Αν δείτε ότι έχει κατανοήσει και βελτιώσει στην συμπεριφορά του ορισμένα υπερτονισμένα στοιχεία, που σας δυσαρεστούσαν,  δώστε του ευκαιρία. Εάν όχι, τότε κρατήστε τον ακόμη λίγο σε απόσταση, μέχρι να νιώσει ότι θα πρέπει να είναι πιο συγκεντρωμένος μέσα στη σχέση.

Οι ελεύθεροι άντρες θα γνωρίσετε μία γυναίκα που θα είναι πολύ ταιριαστή με εσάς. Ενδέχεται να είναι χαμηλών τόνων και να σας ερωτευτεί για το ταπεραμέντο σας. Δώστε της την εικόνα του ισχυρού αλλά ταυτόχρονα και του ιπποτικού άντρα. Οι ελεύθερες γυναίκες ενδέχεται να γνωρίσετε κάποιον που θα σας φανεί ευαίσθητος και ρομαντικός. Αν αυτός είναι ο τύπος σας, θα τα πάτε πολύ καλά και θα γίνει σχέση. Αν προτιμάτε έναν πιο «ψημένο» άντρα, τότε ίσως να τον βρείτε τον επόμενο μήνα. Αλλά δεν έχετε να χάσετε κάτι, εάν δοκιμάσετε. Φροντίστε ωστόσο να μην πληγώσετε τον… γλυκούλη που θα σας τύχει τώρα!

Στην εργασία σας κόβετε και ράβετε, τόσο μέσα στην δουλειά σας, όσο και στην αγορά! Είστε αρκετά ευνοημένοι  και το σύμπαν σας στρώνει χαλί για να πατήσετε! Αυξάνονται οι πωλήσεις σας. Μεγαλώνει το πελατολόγιό σας. Γίνεστε πιο δημοφιλείς, εφόσον το  προϋποθέτει η δουλειά σας. Παίρνετε προαγωγή. Παίρνετε αύξηση. Μονιμοποιείστε. Μπαίνετε στο δημόσιο, εάν το θέλετε. Αυξάνονται οι οικονομικοί σας πόροι και μπαίνουν πολλά χρήματα στην τσέπη σας! Μείνετε συγκεντρωμένοι για να αντλήσετε τα οφέλη τούτης της περιόδου.

Εάν βρίσκεστε στην φάση όπου δεν εργάζεστε αλλά ψάχνετε για νέα δουλειά, θα σταθείτε πολύ τυχεροί. Το σύμπαν σας υποστηρίζει και φέρνει στον δρόμο σας μία χρυσή ευκαιρία! Θα μπείτε σε έναν χώρο, όπου θα έχετε και καλή σχέση με το αντικείμενο εργασίας, και καλές σχέσεις με τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σας και καλές αμοιβές! Εάν θέλετε, ωστόσο, να κάνετε κάτι δικό σας, μόνοι ή με συνέταιρο, αυτό ευνοείται. Παρόλα αυτά προσέξτε τις λεπτομέρειες, πριν επενδύσετε τα χρήματά σας. Να είστε προσεκτικοί. Εξίσου εάν χρειαστεί να διαχειριστείτε δικά σας χρήματα, ή τα χρήματα άλλου που θα τα επενδύσει. Μην φανείτε επιπόλαιοι. Διαφορετικά, κινδυνεύετε να έχετε ρίξει τον εαυτό σας ή τον άλλον, παραβαίνοντας τους συμπαντικούς νόμους.

    Προσωπικός αριθμός ΠΕΝΤΕ [ 5 ]

Θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε αυτόν το μήνα για εσάς έναν μήνα κριτικής. Η αυτοκριτική, η κριτική για τους άλλους, αλλά και η κριτική των άλλων προς εσάς και προς τον εαυτό τους, θα έχουν την τιμητική τους. Αυτό που θα φανεί στο τέλος, είναι πού θα οδηγήσει τούτη εδώ η τάση.

Αν είστε παντρεμένοι-ες ή βρίσκεστε σε δεσμό, ίσως να νιώσετε πως έφτασε η ώρα να πείτε κάποια πράγματα, που σας ενοχλούν. Αν αυτό γίνει αποδεκτό από τον-την σύζυγο ή τον-την σύντροφό σας, και δείξει κατανόηση, τότε η σχέση σας θα κυλίσει ήρεμα. Ενδέχεται ωστόσο να σας αντικρούσει και ταυτόχρονα να αναφερθεί στα δικά σας σφάλματα. Κάτι τέτοιο θα οδηγήσει σε ασυνεννοησία. Μπορεί οι παρεξηγήσεις να γίνουν αλυσιδωτές, ή να προκύψει μία παγωμένη κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση καλό θα είναι, εφόσον θέλετε να διατηρήσετε ένα κλίμα ηρεμίας, να είστε πολύ προσεκτικοί-ες για το τι θα πείτε και πώς θα το πείτε. Αλλιώς εκφραστείτε αυθόρμητα, αλλά με αβέβαιο αποτέλεσμα για την συνοχή του δεσμού ή του γάμου σας.

Χωρίσατε κι αναρωτιέστε εάν θα είστε και πάλι μαζί; Είναι πιθανόν να ειπώθηκαν σκληρά λόγια πριν τον χωρισμό. Τα εννοούσατε μεταξύ σας ή όχι; Είστε και οι δύο σε θέση να πάρετε πίσω εκείνα που είπατε; Ή ο καθένας υποστηρίζει την γνώμη του και περιμένει από τον άλλον να τσαλακωθεί; Αυτά τα ερωτήματα θα πρέπει να σας απασχολήσουν, πριν έρθει η στιγμή για μία νέα ευκαιρία. Στην περίπτωση που τα ξαναβρείτε, θα χρειαστεί να προσέξετε τι λέτε ο ένας στον άλλον και γενικότερα την συμπεριφορά σας. Παρόλα αυτά, εάν δεν τα βρείτε προς το παρόν, δεν θα χαθεί η επικοινωνία σας.

Ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα; Όχι πια, αν όντος θέλετε να κάνετε σχέση. Έρχεται μία νέα γνωριμία, πολλά υποσχόμενη. Αυτό που θα κρίνει την εξέλιξή της είναι το αν και πόσο θέλετε να δημιουργήσετε κάτι σταθερό. Εάν αρχίσετε να κρίνετε, να συγκρίνετε, να διακρίνετε, να κατακρίνετε, από το πρωί ως το βράδυ, μάλλον τούτα είναι σημάδι ότι δεν θέλετε πολύ να μπείτε σε μία σχέση. Όλα θα εξαρτηθούν από εσάς κι από τον κατανόησή σας απέναντι στην διαφορετική προσωπικότητα του-της άλλου-ης.

Στην εργασία σας θα τα πάτε εξαιρετικά καλά και ο μήνας θα σας δώσει άφθονη δουλειά και χρήματα. Προσέξτε ωστόσο κατά πόσο εμπιστεύεστε εύκολα τους άλλους, ή κατά πόσο τους ακούτε και κάνετε ότι σας λένε. Για να μην βγείτε από τον δρόμο σας, αποφύγετε να κάνετε πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στο ήθος και στην αισθητική σας.  Ταυτόχρονα όμως μην κατακρίνετε πάντα τους άλλους για τα λάθη που γίνονται, βγάζοντας την «ουρά» σας απέξω.

Εάν δεν εργάζεστε κι αναζητάτε μία νέα εργασία, αυτή θα σας έρθει ως αποτέλεσμα της μέχρι τώρα προσπάθειάς σας. Ενδέχεται να εργαστείτε εξίσου στον ιδιωτικό ή στον δημόσιο τομέα. Προβλέπετε να έχετε προοπτικές για μονιμότητα και αξιόλογες αμοιβές. Αποφύγετε εκεί που θα βρεθείτε να δημιουργήσετε «κολλητούς» φίλους, ή να κάνετε κλίκες. Δείξτε επαγγελματισμό και μην ποντάρετε στα «πηγαδάκια». Έτσι θα είστε πιο ήρεμοι και πιο αποδοτικοί στην δουλειά σας.

Προσωπικός αριθμός ΕΞΙ [ 6 ]

Ένας δοτικός για εσάς μήνας σας περιμένει. Θα προσφέρετε, ίσως χωρίς να πάρετε τα ίσα ορισμένες φορές. Μπορεί όμως το κέρδος σας να είναι ότι θα ανακαλύψετε καλύτερα τον εαυτό σας, μέσα από τις διαφορές σας με τους άλλους. Το τι πιστεύατε για εσάς, σε σχέση με το τι θα διαπιστώσετε τώρα, μπορεί να σας ανατρέψει αρκετές σας ψευδαισθήσεις!

Παντρεμένοι-ες ή δεσμευμένοι-ες; Έχετε αρχίσει προφανώς να νιώθετε κουρασμένοι-ες από την ασαφή επικοινωνία με την-τον σύζυγο ή την-τον σύντροφό σας. Αρκετές φορές διαπιστώνετε ότι δεν υπάρχει συνεννόηση. Άλλες φορές θέλετε να του-της κάνετε το χατίρι και να μπείτε στον δικό του-της κόσμο, αλλά σύντομα νιώθετε αποξενωμένες-οι με τον εαυτό σας. Ενδέχεται να αποφασίσετε να δώσετε όσα μπορείτε, περιμένοντας στωικά αργότερα να πάρετε κι εσείς από τον άλλον. Μπορεί αυτή να είναι μία σοφή στάση αντί της αντίδρασης και της απομάκρυνσης. Παρακάτω τα πράγματα θα πάνε καλύτερα.

Οι χωρισμένοι-ες που επιθυμείτε την επανασύνδεση με την ή τον πρώην καλή-ο σας, θα έχετε μία ευχάριστη ευκαιρία. Η επικοινωνία μεταξύ σας ενδέχεται να είναι ανάλαφρη και διασκεδαστική, αλλά με απουσία βάθους. Το γεγονός, ωστόσο, ότι επιμένετε σε μία επανένωση, μάλλον σημαίνει πως υπάρχει κάποιος λόγος γι αυτό.  Διαφορετικά θα επιλέγατε να απελευθερωθείτε και να προχωρήσετε την ζωή σας, με εφόδιο εκείνα που σας δίδαξε τούτη η σχέση. Παρόλα αυτά σας αφορά η φράση : «Ο επιμένων νικά».

Ελεύθερος ή ελεύθερη με προσωπικό αριθμό 6; Δεν θα σας ξεχωρίσει τίποτα από τον ερωτικό ξεσηκωμό της Άνοιξης! Θα χρειαστεί να είστε, ωστόσο, λίγο προσεκτικοί-ες. Ας υποθέσουμε ότι μιλάμε για ένα άνθος! Για να αναπτυχθεί σωστά θα χρειαστεί φως, γόνιμο χώμα, νερό κτλ. Κάπως έτσι θα πρέπει να επιλέξετε και το ανοιξιάτικο ταίρι σας. Εάν υπάρχει μεν ο ερωτικός ενθουσιασμός, αλλά πέσετε πάνω σε ένα ανεύθυνο άτομο, κινδυνεύετε να μαραζώσετε, όπως ένα άνθος που θα φυτρώσει σε ακατάλληλες συνθήκες. Κι επειδή για εσάς είναι σημαντικό το πρακτικό κομμάτι της ζωής, μην επενδύσετε συναισθηματικά σε άτομο που θα είναι μόνο λόγια!

Εάν εργάζεστε θα τα πάτε πολύ καλά στην δουλειά σας και τα κέρδη σας θα εκτοξευτούν. Ίσως τούτον το μήνα να σας λάχει λίγη παραπάνω κούραση. Στον εργασιακό σας χώρο θα έχετε καλές και συνεννοήσιμες σχέσεις. Μην δείξετε ωστόσο υπερπροσπάθεια, γιατί τούτο μπορεί να θέλει κάποιος να το εκμεταλλευτεί, πιστεύοντας πως είστε το παιδί γι όλες της δουλειές. Αν έχετε την προοπτική μίας προαγωγής, αυτή θα υλοποιηθεί.

Όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας θα βρεθείτε μπροστά σε μία καλή ευκαιρία. Ενδέχεται να σας καλέσουν στο τηλέφωνο από κάπου, που το είχατε ξεχάσει πως παλιότερα ζητήσατε εργασία. Επίσης είναι πιθανόν να συμμετέχετε σε έναν διαγωνισμό για να κατακτήσετε μία θέση σε δημόσιο φορέα. Η τύχη είναι με το μέρος σας και σύντομα θα ανήκετε σε ένα επαγγελματικό team. Θα τα πάτε πολύ καλά και θα ξεκινήσετε με ενθουσιασμό. Καλό θα είναι να μην εμπιστευτείτε εκεί από την αρχή τους άλλους. Αν όμως μετά από ορισμένο χρόνο, κάποιος σας πείσει ότι μπορείτε να έρθετε πιο κοντά του, τότε κάντε το. Ως προς τα χρήματα, θα αμείβεστε γενναιόδωρα.

Προσωπικός αριθμός ΕΠΤΑ [ 7 ]

Ο μήνας αυτός θα έχει έντονο το στοιχείο της αντιπαράθεσης με άτομα από το περιβάλλον σας. Φροντίστε ώστε να μην καταλήγετε σε τσακωμούς. Εστιάστε περισσότερο στους ανθρώπους που σας ηρεμούν και μην προσπαθείτε οπωσδήποτε να συνεννοηθείτε με εκείνους που σας δημιουργούν σύγχυση. Αφήστε τον χρόνο να τα λύσει όλα.

Αν είστε παντρεμένοι-ες ή βρίσκεστε σε δεσμό, καλό θα είναι να μείνετε κάπως μακριά από το… σερβίτσιο σας! Ακόμα περισσότερο αν είναι από πορσελάνη Βοημίας! Μία τάση για εντάσεις και καυγάδες θα είναι η αιτία για να γίνει θρύψαλα! Ελέγξτε τον θυμό σας. Μην ξεστομίζετε απρεπείς εκφράσεις ή ακόμα χειρότερα μην δείχνετε βιαιότητα. Σκεφτείτε πως όταν μιλάτε με επιχειρήματα και με ήπιο τόνο εισακούεστε περισσότερο από τον άλλον και τον-την πιάνετε στο φιλότιμο! Εξάλλου η «συνταγή» : «μέτρησε ως το δέκα πριν εκφράσεις τον θυμό σου», μπορεί να σας φανεί πολύτιμη! Αργότερα θα νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας που συγκρατηθήκατε και δείξατε ψυχραιμία. Ο χρόνος θα λύσει τις διαφορές σας, αφού τελικά υπάρχει αγάπη μεταξύ σας, διανθισμένη προς το παρόν με έντονες νότες εγωισμού. Δοκιμάστε επίσης το : «κάντε sex και όχι πόλεμο»!

Χωρισμένοι-ες; Καλύτερα να μην το σκεφτείτε αυτόν τον μήνα για επανασύνδεση. Δυστυχώς είστε έτοιμοι να ξεστομίσετε κατηγορίες ο ένας στον άλλον. Οπότε η πρόθεση συμφιλίωσης θα μπορούσε πολύ εύκολα να καταρρεύσει, δίνοντας την θέση της σε διαξιφισμούς. Χαλαρώστε, πάρτε χρόνο να σκεφτείτε πιο λογικά εκείνα που σας θυμώνουν στον-στην άλλον-η, και ξοδέψτε αυτόν τον μήνα για την εσωτερική σας ανασυγκρότηση. Έπειτα θα είστε πιο έτοιμοι για μία επανασύνδεση.

Αν είστε ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα, μία μάλλον περίεργη γνωριμία θα σας λάχει. Τούτη ενδέχεται να ξεκινήσει από… αντιπάθεια ή από… καυγά κι αργότερα να εξελιχθεί σε πάθος! Θα χρειαστεί, ωστόσο, να μην διατηρήσετε την αντιπάθειά σας για τον-την άλλον-η, όταν θα γίνει πλέον η σχέση. Αλλά να «θυσιάσετε» τις παρορμήσεις σας στον βωμό της αμοιβαιότητας και της καλής επικοινωνίας, που χρειάζεται ένα ζευγάρι για να τα πάει καλά!

Εάν εργάζεστε, η δουλειά σας θα πάει πολύ καλά. Η εμπειρία σας, σε συνδυασμό με την διαίσθησή σας, θα σας οδηγήσουν σε σοφές και ταυτόχρονα συμφέρουσες κινήσεις και επιλογές. Η άνοδος τούτη μαζί με την οικονομική πρόοδο που θα την συνοδέψει, μπορεί να εμπνεύσουν κάποια υπερπροσπάθεια στον χώρο σας. Φροντίστε ώστε κάτι τέτοιο να μην φέρει λάθος συμπεριφορές και να μην δημιουργήσει κλίμα νευρικότητας. Ο τέλειος συνδυασμός θα είναι να έχετε μία αναπτυσσόμενη δουλεία και μαζί ένα φιλικό κλίμα εργασίας.

Όσοι δεν εργάζεστε και βρίσκεστε προς αναζήτηση δουλειάς, μάλλον θα εισέλθετε σε έναν χώρο κατόπιν σχετικού διαγωνισμού ή επιλογής βάση ορισμένων κριτηρίων. Θα νιώσετε γενικότερα δικαιωμένοι και θα είστε ικανοποιημένοι. Διατηρήστε ένα ταπεινό προφίλ για να μην προκαλείτε έριδες ή αντιζηλίες. Ευνοείστε όσοι-ες θέλετε να ασχοληθείτε με δουλειές που έχουν σχέση με τον γραπτό ή τον προφορικό λόγο. Προβλέπεται να ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο καριέρας για εσάς, γι αυτό βαδίστε βήμα-βήμα. Μην είστε βιαστικοί και ανυπόμονοι. Οι αμοιβές σας θα έχουν την προοπτική να ανέβουν σταδιακά.

    Προσωπικός αριθμός ΟΚΤΩ [ 8 ]

Ένα μήνας εμπλουτισμένος με καρμικές πληροφορίες θα είναι για εσάς τούτος ο Μάρτιος. Μπορεί να συναντήσετε έναν πνευματικό δάσκαλο, που δεν είναι απαραίτητο να πρόκειται για κάποιον γκουρού. Ο «δάσκαλός» αυτός θα μπορούσε να είναι ένας οποιοσδήποτε άνθρωπος, που θα βρεθεί στον δρόμο σας για να σας εξελίξει.

Οι παντρεμένοι-ες κι όσοι-ες βρίσκεστε σε δεσμό, ενδέχεται να νιώσετε μία «δυσφορία» μέσα στον γάμο ή στην σχέση σας. Δεν θα είναι άλλο παρά ένα σημάδι ότι κάτι έφτασε στο σημείο που θα πρέπει να αλλάξει ή να μετασχηματιστεί. Το σύμπαν θα στείλει έναν άνθρωπο στον δρόμο σας που θα σας δώσει τις απαντήσεις τις οποίες χρειάζεστε. Σε ορισμένους-ες του αριθμού σας, μπορεί ένα τρίτο πρόσωπο, που θα το γνωρίσετε με ερωτική διάθεση, να «καταφέρει» τελικά να σας φέρει πιο κοντά στον γάμο ή στον δεσμό σας! Παρότι κάτι τέτοιο ακούγετε οξύμωρο, δεν αποκλείεται αυτό το άτομο και με αυτόν τον τρόπο να έχει επιλεχτεί από το σύμπαν, για να δοκιμαστείτε και να θυμηθείτε την αξία του δεσμού ή του γάμου σας.

Οι χωρισμένοι και οι χωρισμένες μάλλον έχετε δώσει πολλά στο πρώην ταίρι σας, αλλά η «προσφορά» σας δεν αναγνωρίστηκε όσο θα έπρεπε. Ο πρώην καλός σας ή η πρώην καλή σας ενδέχεται να έχει καλομάθει στο δικό σας δόσιμο και να περιμένει να κάνετε τώρα την πρώτη κίνηση. Αν, ωστόσο, έχετε την υπομονή να την κάνει εκείνος-η, τότε μπορεί να κερδίσετε μία μάχη! Όταν επανασυνδεθείτε, καλό θα είναι να υπάρξει μία ισορροπία μεταξύ σας στο τι δίνει και τι παίρνει ο ένας από τον άλλον. Αυτή θα είναι μια δικλίδα ασφαλείας για την σταθερότητά σας στο μέλλον.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να κάνετε μία καινούρια γνωριμία εντός του μήνα, αλλά σε ανυποψίαστο τόπο και στιγμή. Ένα ονειροπόλο άτομο θα βρεθεί στον δρόμο σας, που θα σας γοητεύσει. Ίσως να του-της αρέσει να μιλάει για τον εαυτό του-της και για τα όνειρά του-της. Ενδέχεται να σας κάνει να νιώσετε ως ακροατής ή ακροάτρια. Παρόλα αυτά, τούτο μπορεί να είναι ένα καρμικό μάθημα, εάν σε προηγούμενη ενσάρκωσή σας υπήρξατε φλύαροι ή είχατε χρησιμοποιήσει την ευγλωττία σας για να αποπροσανατολίσετε έναν ή περισσότερους ανθρώπους. Καλό θα είναι, μολαταύτα, να είστε μεν πρόσχαροι-ες, αλλά ταυτόχρονα να περάσετε στην-στον άλλη-ον το μήνυμα ότι δεν είστε εκεί μόνο για να δέχεστε πληροφορίες αλλά και για να μοιράζεστε τις δικές σας.

Στην εργασία σας θα βρεθείτε σε ευνοϊκή θέση ή θα λάβετε προαγωγή ή  αναβάθμιση της θέσης σας. Ταυτόχρονα, σχεδόν πάντα θα υπάρχει κάποιος πάνω από εσάς, στον οποίο θα χρειάζεται να είστε αρεστοί ή να δίνετε λόγο. Αυτό το ανώτερο άτομο, ωστόσο, δεν αποκλείεται να είναι, πέραν του προφανούς, ένας πνευματικός δάσκαλος για εσάς, ή και για άλλους. Ίσως να βρίσκετε εκεί για να σας εξελίξει επαγγελματικά αλλά και ψυχικά. Κατά τα άλλα το δημιουργικό και το οικονομικό κομμάτι της δουλειάς σας θα είναι σε άριστο σχεδόν επίπεδο!

Όσοι δεν εργάζεστε, αλλά βρίσκεστε σε αναζήτηση νέας δουλειάς, θα εισέλθετε σε μία εργασία-πύλη! Τούτο μεταφυσικά σημαίνει ότι στην δουλειά που θα πάτε, όχι μόνο θα αποκατασταθείτε επαγγελματικά και οικονομικά, αλλά θα λάβετε και κάποια άτυπη ψυχική «εκπαίδευση». Αυτό μπορεί να γίνει μέσα από δυσκολίες που θα συναντήσετε εκεί, ή δια μέσου ενός δυναμικού προϊσταμένου. Ακόμη μπορεί να γνωρίσετε ένα νέο συνάδελφο, που θα σας επηρεάσει αρκετά στον τρόπο που σκέφτεστε, ή που θα σας δώσει μία νέα οπτική της ζωή σας. Λάβετε αυτά τα μηνύματα και βαδίστε στο νέο σας χώρο με την εργατικότητα, την καλή διάθεση και την εξυπνάδα σας!

Προσωπικός αριθμός ΕΝΝΙΑ [ 9 ]

Αυτός ο μήνας θα σας φέρει καλές ευκαιρίες και σημαντικούς ανθρώπους στον δρόμο σας. Εκείνο που θα χρειαστεί να προσέξετε είναι να αρπάξετε τούτες τις ευκαιρίες και να «αξιοποιήσετε» αυτούς τους ανθρώπους. Τα σύμπαν σας κλείνει το μάτι, όμως εσείς θα πρέπει να βρίσκεστε σε ετοιμότητα, ώστε να μην αφήσετε να σας φύγει η στιγμή!

Στον γάμο ή στον δεσμό σας υπάρχει βαθειά αγάπη, αλλά έχετε κάπως παρεξηγήσει ορισμένα πράγματα μεταξύ σας. Έτσι, αρκετές φορές κάνετε focus σε αρνητικές λεπτομέρειες και δεν βλέπετε όλη την θετική εικόνα. Επίσης σας διακατέχει συχνά μία τάση να διαπραγματεύεστε τα πάντα σε πρακτικό επίπεδο, και να μην ακούτε την διαίσθησή σας. Πχ. «Τι έκανες εσύ για μένα;» αντί του : «Πόσο σημαντικός-η είσαι στη ζωή μου!», κτλ. Έχετε την επιλογή ή να συνεχίσετε έτσι μεταξύ σας, ή να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν στο τώρα σας, όχι για να συζητήσετε ή να αναλύσετε κάτι, αλλά για να δείξετε την αγάπη σας μέσα από ένα χαμόγελο, έναν καλό λόγο, μία στοργική ματιά. Όχι μόνο από έναν πληρωμένο λογαριασμό, μία γεμάτη, πολλαπλών χρήσεων, σακούλα με ψώνια, μία εμπρόθεσμα τακτοποιημένη δόση της τράπεζας κτλ.

Χωρίσατε, αλλά αυτό δεν πιστεύετε μέσα σας ότι είναι οριστικό; Μάλλον έχετε δίκιο! Μια νέα ευκαιρία θα προκύψει εντός του μήνα και θα σας φέρει ξανά κοντά. Υπάρχει αγάπη μεταξύ σας, κι ορισμένες φορές «εσείς μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε». Για να ηρεμίσει αυτή η συνθήκη, ταπεινώστε ο καθένας το εγώ σας και παραδεχτείτε ότι είστε πολύτιμοι ο ένας στον άλλον!

Ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα στον προσωπικό αριθμό 9; Ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα! Θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα που θα σας σαγηνέψει. Τούτο θα είναι αμοιβαίο. Ίσως να έχετε κάποιο κοινό ενδιαφέρον, το οποίο και θα γίνει η αφορμή να γνωριστείτε. Η γνωριμία αυτή θα εξελιχθεί με ενθουσιασμό. Για να διατηρηθεί ένα καλό επίπεδο μεταξύ σας και να οδηγηθείτε σε σχέση, θα συνιστούσαμε να… ξεβολευτείτε! Εάν δηλαδή κάνετε μικρές, ενδεχομένως ασήμαντες, αλλά ταυτόχρονα σημαντικές, αλλαγές στις συνήθειές σας, για να κάνετε χώρο ο ένας στον άλλον, θα τα πάτε πολύ καλά. Διαφορετικά ίσως να σας βγει μία αναπάντεχη γκρίνια.

Στην εργασία σας θα είστε κορυφαίοι! Ταυτόχρονα τα χρήματα που λαμβάνετε θα είναι τακτικά και θα τα δείτε να αυξάνονται. Η τσέπη σας θα είναι γεμάτη! Συνήθως σας εκτιμούν, αλλά ένα θέμα που μπορεί να σας απασχολήσει, είναι μία πιθανή κόντρα ισχύος μέσα στην δουλειά σας. Ενδέχεται με κάποιο άτομο, κοντινό σας ιεραρχικά, να βρεθείτε σε ένα παιχνίδι επιβολής και επικράτησης. Κάτι τέτοιο θα είναι δυστυχώς ψυχοφθόρο. Αν θέλετε να το χειριστείτε έξυπνα, κάντε την τακτική του καλού πολεμιστή. Δηλαδή μην κοντράρεστε με τον άλλον, αλλά αφήστε τον να εκτεθεί μόνος του! Αυτό, για την περίπτωση που νιώθετε ότι έχετε το δίκιο με το μέρος σας και αισθάνεστε πως δέχεστε άδικη αντιδικία από την μεριά του άλλου.

Εάν δεν εργάζεστε και ψάχνετε νέα εργασία, θα λάβετε σημαντική βοήθεια από άτομο με δύναμη και κύρος. Θα εισέλθετε σε μία δουλειά, στην οποία ίσως από την αρχή να σας δώσουν μία θέση κλειδί. Στην περίπτωση αυτή, μην αφήστε να σας κυριεύσει κάποια έπαρση. Τούτο δεν θα σας αποφέρει καλό πεπρωμένο μέσα στον χώρο που θα πάτε. Εξάλλου μην ξεχνάτε πως ο κερδισμένος συνήθως είναι εκείνος που αξιοποιεί το μυαλό του, κι όχι την δύναμη του. Αναγνωρίστε στον καθένα την σημασία και την αξία του. Οι αμοιβές σας θα είναι καλύτερες από αυτές που φαντάζεστε. Ενώ οι πιθανότητες να εργαστείτε στον ιδιωτικό ή στον δημόσιο τομέα (κατόπιν αξιολόγησης), είναι fifty-fifty.

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Αύγουστος 2020

In category Ταρώ

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Προσωπικές  προβλέψεις Αύγουστος ‘20 Μια ιδιαίτερη εποχή, ...

Προβλέψεις Ταρώ Αύγουστος 2020

In category Ταρώ

                              Αύγουστος 2020. Μήνας Αφοσίωσης. Ο Αύγουστος του 2020 έχει την ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Αύγουστος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός & ο μήνας τρία (3). Πριν προχωρήσουμε στις αριθμολογικές προβλ ...

Σελήνη κενής πορείας Ιούλιος 2020

In category Ταρώ

Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός α ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούλιος 2020

In category Ταρώ

 Ιούλιος 2020. Μήνας (Καρμικών) Σχέσεων. Ο Ιούλιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία τ ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούλιος 2020

In category Ταρώ

                                Προσωπικός αριθμός & ο μήνας δύο (2). Πριν τις αναλυτικέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u