Πανσέληνος στην Παρθένο και πως θα μας επηρεάσει !!!


Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που κρύβει πολλές εκπλήξεις για όλους μας. Αυτές τις εκπλήξεις έρχεται να φωτίσει το φεγγάρι του Μαρτίου, η Υπερπανσέληνος του μήνα,  η οποία θα μας βοηθήσει να δούμε τις παθογένειες που υπάρχουν στη ζωή και στις σχέσεις μας ενώ θα  δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να βρεθούν λύσεις.

Η Πανσέληνος του μήνα για την Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στις 19ο 37’ της Παρθένου στις 19:47 μ.μ., ένα ζώδιο το οποίο είναι συνδεδεμένο με την προσφορά της υπηρεσίας, την υγεία, την εργασία, την αγάπη για την λεπτομέρεια αλλά και την πρακτική πλευρά της ζωής.

Θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Ο Ωροσκόπος της Πανσελήνου είναι στην 6ο 54’ του Παρορμητικού Ζυγού, ενός ζωδίου που είναι άμεσα συνδεδεμένο με τις διαπροσωπικές σχέσεις , τις συνεργασίες και την διπλωματία.

Ένα από τα στοιχεία που κάνουν πολύ ιδιαίτερη αυτή την Πανσέληνο είναι το γεγονός ότι πραγματοποιείται στον άξονα 6ου -12ου (προσφορά υπηρεσίας – θυσίας), καθόλου τυχαίο που ένα από τα  θέματα που μας απασχολούν ιδιαίτερα αυτή τη χρονική περίοδο, και θα συνεχίσει να μας απασχολεί για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, είναι τα θέματα της υγείας τα οποία θα πρέπει να διαχειριστούμε με ψυχραιμία, άλλωστε απλοποιώντας αυτό που έλεγε και ο Ιπποκράτης είναι ότι, η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη.

Βέβαια η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα σε αντίθεση με την Πανσέληνο, αυτές τις ημέρες μπορεί να θολώσει λιγάκι την κρίση μας σε αυτά τα θέματα.

Από τα θετικά σημεία αυτής της Πανσελήνου είναι οι όψεις τριγώνου που σχηματίζουν από τον 4ο οίκο ο Άρης και ο Δίας με την Σελήνη, αλλά και εξάγωνου με την σύνοδο Ήλιου – Ποσειδώνα οι οποίες υπόσχονται θετικές εξελίξεις στα θέματα που αφορούν την υγεία, την ακίνητη περιουσία, και πιθανό μια ύφεση στο έντονο σκηνικό που υπάρχει γύρω μας.

Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό μια ακόμη νότα αισιοδοξίας είναι οι ξαφνικοί έρωτες που θα προκύψουν από την όψη συνόδου που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ουρανό.

Αστρικά η Πανσέληνος πραγματοποιείται στην 25ο 29’ του Λέοντα, με την όψη συνόδου της Αφροδίτης-Ουρανού να πραγματοποιείται στην 10ο του Κριού γεγονός που σημαίνει κυρίως για τα ζώδια της Φωτιάς ότι οι νέες γνωριμίες που προέκυψαν στην Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου , όπου ο αστρικός Άρης ήταν στην 9ο του Τοξότη, μπορεί εντελώς ξαφνικά να γίνουν ερωτικές σχέσεις οι οποίες και θα τους ανανεώσουν.

Το μήνυμα της Πανσελήνου είναι:

Ότι διατηρώντας την ψυχραιμία μας και δίνοντας την σημασία και την προσοχή που πρέπει μπορούμε να βγούμε κερδισμένοι, και φυσικά να χαμογελάμε γιατί ο έρωτας μπορεί να χτυπήσει ξαφνικά την πόρτα μας.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στην Παρθένο  τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Πολλές υποχρεώσεις έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Για να είστε αποτελεσματικοί και να μην αγχωθείτε το μυστικό είναι να  οργανώσετε σωστά το χρόνο σας βάζοντας προτεραιότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα δημιουργικά σας σχέδια, ενώ σε προσωπικό επίπεδο δεν θα πείτε όχι στα απρόσμενα ερωτικά σκιρτήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στο δίλημμα καριέρα ή οικογένεια θα βρεθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στην ισορροπία και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα αργήσετε να το ανακαλύψετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εστιασμένοι στα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Για να είναι όμως πετυχημένα θα πρέπει να αλλάξετε ουσιαστικά το τρόπο με τον οποίο τα επικοινωνείτε.

ΛΕΩΝ

Οι οικονομικές σας συνεργασίες σε πρώτο πλάνο θα βρεθούν αυτές τις ημέρες. Αυτό που πρέπει να προσέχετε είναι να μην παρασυρθείτε σε άσκοπες σπατάλες εξαιτίας των θετικών μηνυμάτων που λαμβάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ                                                                                                                                   

Στο επίκεντρο της προσοχής σας θα βρεθούν οι διαπροσωπικές σχέσεις. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να είστε αντικειμενικοί γιατί η άμεση συμμετοχή του Ποσειδώνα σε αυτή την Πανσέληνο μπορεί να θολώσει την κρίση σας και να σας κάνει να δείτε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις μέσα από ροζ γυαλιά.

ΖΥΓΟΣ

Έντονο παρασκήνιο υπάρχει γύρω σας αυτή την χρονική περίοδο. Αυτό που πρέπει να κάνετε, για να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι είναι να κλείσετε τα αυτιά σας σε αυτά που σας μεταφέρουν οι συνάδελφοι σας και να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την κοινωνική σας ζωή θα φωτίσει αυτή η Πανσέληνος. Οι νέες γνωριμίες που θα προκύψουν μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, είναι πιθανό να μετατραπούν σε κεραυνοβόλους έρωτες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η καριέρα και η δημόσια εικόνα σας θα σας απασχολήσει πολύ έντονα αυτές τις ημέρες. Μη διστάσετε να ζητήσετε την βοήθεια ατόμων από το φιλικό σας περιβάλλον οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν ουσιαστικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ ευχάριστο είναι αυτό το φεγγάρι για εσάς τους Αιγόκερους. Και αυτό γιατί θα σας βοηθήσει να δείτε με αισιοδοξία το μέλλον σας, άλλωστε έχετε κοπιάσει αρκετά για να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας και τώρα ήρθε η στιγμή της επιβράβευσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τους κρυμμένους φόβους και τις ανασφάλειες σας θα φωτίσει η υπερπανσέληνος του Μαρτίου. Φωτίζοντας τους θα καταλάβετε ότι δεν είναι τόσο μεγάλοι και ότι μπορείτε με λίγη προσπάθεια να τους ξεπεράσετε.

ΙΧΘΥΣ

Εγώ και οι άλλοι, αυτό είναι το δίλημμα στο οποίο θα βρεθείτε απέναντι εσείς οι Ιχθύες. Και επειδή η παρουσία του κυβερνήτη σας σε αυτή την Πανσέληνο έχει την τάση να βλέπετε τους ανθρώπους μέσα από παραμορφωτικούς καθρέφτες καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον μιας προσωπικής ή επαγγελματικής σχέσης.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Το Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας (26.11.23-03.12.23) [vid]

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με όλες τις τιμές θα αποχαιρετήσουμε αυτή την εβδομάδα το φθινόπωρο, και θα υποδεχ ...

Η Αφροδίτη Περνά στον Σκορπιό 2023: Η Σημασία και η Επίδραση στο ζώδιο σας

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ετοιμαστείτε να παρακολουθήσετε ένα αστρολογικό θέαμα! Από τις 4 Δεκεμβρίου έως τι ...

Ο Ερμής Περνά στον Αιγόκερω 2023: Η Σημασία και η Επίδραση στο ζώδιό σας

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Προετοιμαστείτε για έναν κοσμικό χορό καθώς ο Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω στις 1η ...

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο 2023: Η Σημασία και Η Επίδραση στο ζώδιό σας

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σημασία στην Πανσέληνο στον Καρκίνο για το 2023 Όταν εμφανίζεται η Πανσέληνος στον ...

Η 9η Δεκεμβρίου 2023 θα είναι μια ρομαντική μέρα για όλα τα ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Έχουμε εισέλθει στο ανέμελο ζώδιο του Τοξότη στις 22 Νοεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι τ ...

Ο Ερμής Περνά στον Αιγόκερω την 1/12/23 και η Επικοινωνία Αλλάζει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ Ύστερα από την παραμονή του στον Τοξότη που ίσως να μην μας βοή ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u