Πανσέληνος στην Παρθένο και πως θα μας επηρεάσει !!!


Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που κρύβει πολλές εκπλήξεις για όλους μας. Αυτές τις εκπλήξεις έρχεται να φωτίσει το φεγγάρι του Μαρτίου, η Υπερπανσέληνος του μήνα,  η οποία θα μας βοηθήσει να δούμε τις παθογένειες που υπάρχουν στη ζωή και στις σχέσεις μας ενώ θα  δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να βρεθούν λύσεις.

Η Πανσέληνος του μήνα για την Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στις 19ο 37’ της Παρθένου στις 19:47 μ.μ., ένα ζώδιο το οποίο είναι συνδεδεμένο με την προσφορά της υπηρεσίας, την υγεία, την εργασία, την αγάπη για την λεπτομέρεια αλλά και την πρακτική πλευρά της ζωής.

Θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Ο Ωροσκόπος της Πανσελήνου είναι στην 6ο 54’ του Παρορμητικού Ζυγού, ενός ζωδίου που είναι άμεσα συνδεδεμένο με τις διαπροσωπικές σχέσεις , τις συνεργασίες και την διπλωματία.

Ένα από τα στοιχεία που κάνουν πολύ ιδιαίτερη αυτή την Πανσέληνο είναι το γεγονός ότι πραγματοποιείται στον άξονα 6ου -12ου (προσφορά υπηρεσίας – θυσίας), καθόλου τυχαίο που ένα από τα  θέματα που μας απασχολούν ιδιαίτερα αυτή τη χρονική περίοδο, και θα συνεχίσει να μας απασχολεί για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, είναι τα θέματα της υγείας τα οποία θα πρέπει να διαχειριστούμε με ψυχραιμία, άλλωστε απλοποιώντας αυτό που έλεγε και ο Ιπποκράτης είναι ότι, η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη.

Βέβαια η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα σε αντίθεση με την Πανσέληνο, αυτές τις ημέρες μπορεί να θολώσει λιγάκι την κρίση μας σε αυτά τα θέματα.

Από τα θετικά σημεία αυτής της Πανσελήνου είναι οι όψεις τριγώνου που σχηματίζουν από τον 4ο οίκο ο Άρης και ο Δίας με την Σελήνη, αλλά και εξάγωνου με την σύνοδο Ήλιου – Ποσειδώνα οι οποίες υπόσχονται θετικές εξελίξεις στα θέματα που αφορούν την υγεία, την ακίνητη περιουσία, και πιθανό μια ύφεση στο έντονο σκηνικό που υπάρχει γύρω μας.

Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό μια ακόμη νότα αισιοδοξίας είναι οι ξαφνικοί έρωτες που θα προκύψουν από την όψη συνόδου που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ουρανό.

Αστρικά η Πανσέληνος πραγματοποιείται στην 25ο 29’ του Λέοντα, με την όψη συνόδου της Αφροδίτης-Ουρανού να πραγματοποιείται στην 10ο του Κριού γεγονός που σημαίνει κυρίως για τα ζώδια της Φωτιάς ότι οι νέες γνωριμίες που προέκυψαν στην Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου , όπου ο αστρικός Άρης ήταν στην 9ο του Τοξότη, μπορεί εντελώς ξαφνικά να γίνουν ερωτικές σχέσεις οι οποίες και θα τους ανανεώσουν.

Το μήνυμα της Πανσελήνου είναι:

Ότι διατηρώντας την ψυχραιμία μας και δίνοντας την σημασία και την προσοχή που πρέπει μπορούμε να βγούμε κερδισμένοι, και φυσικά να χαμογελάμε γιατί ο έρωτας μπορεί να χτυπήσει ξαφνικά την πόρτα μας.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στην Παρθένο  τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Πολλές υποχρεώσεις έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Για να είστε αποτελεσματικοί και να μην αγχωθείτε το μυστικό είναι να  οργανώσετε σωστά το χρόνο σας βάζοντας προτεραιότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα δημιουργικά σας σχέδια, ενώ σε προσωπικό επίπεδο δεν θα πείτε όχι στα απρόσμενα ερωτικά σκιρτήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στο δίλημμα καριέρα ή οικογένεια θα βρεθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στην ισορροπία και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα αργήσετε να το ανακαλύψετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εστιασμένοι στα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Για να είναι όμως πετυχημένα θα πρέπει να αλλάξετε ουσιαστικά το τρόπο με τον οποίο τα επικοινωνείτε.

ΛΕΩΝ

Οι οικονομικές σας συνεργασίες σε πρώτο πλάνο θα βρεθούν αυτές τις ημέρες. Αυτό που πρέπει να προσέχετε είναι να μην παρασυρθείτε σε άσκοπες σπατάλες εξαιτίας των θετικών μηνυμάτων που λαμβάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ                                                                                                                                   

Στο επίκεντρο της προσοχής σας θα βρεθούν οι διαπροσωπικές σχέσεις. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να είστε αντικειμενικοί γιατί η άμεση συμμετοχή του Ποσειδώνα σε αυτή την Πανσέληνο μπορεί να θολώσει την κρίση σας και να σας κάνει να δείτε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις μέσα από ροζ γυαλιά.

ΖΥΓΟΣ

Έντονο παρασκήνιο υπάρχει γύρω σας αυτή την χρονική περίοδο. Αυτό που πρέπει να κάνετε, για να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι είναι να κλείσετε τα αυτιά σας σε αυτά που σας μεταφέρουν οι συνάδελφοι σας και να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την κοινωνική σας ζωή θα φωτίσει αυτή η Πανσέληνος. Οι νέες γνωριμίες που θα προκύψουν μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, είναι πιθανό να μετατραπούν σε κεραυνοβόλους έρωτες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η καριέρα και η δημόσια εικόνα σας θα σας απασχολήσει πολύ έντονα αυτές τις ημέρες. Μη διστάσετε να ζητήσετε την βοήθεια ατόμων από το φιλικό σας περιβάλλον οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν ουσιαστικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ ευχάριστο είναι αυτό το φεγγάρι για εσάς τους Αιγόκερους. Και αυτό γιατί θα σας βοηθήσει να δείτε με αισιοδοξία το μέλλον σας, άλλωστε έχετε κοπιάσει αρκετά για να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας και τώρα ήρθε η στιγμή της επιβράβευσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τους κρυμμένους φόβους και τις ανασφάλειες σας θα φωτίσει η υπερπανσέληνος του Μαρτίου. Φωτίζοντας τους θα καταλάβετε ότι δεν είναι τόσο μεγάλοι και ότι μπορείτε με λίγη προσπάθεια να τους ξεπεράσετε.

ΙΧΘΥΣ

Εγώ και οι άλλοι, αυτό είναι το δίλημμα στο οποίο θα βρεθείτε απέναντι εσείς οι Ιχθύες. Και επειδή η παρουσία του κυβερνήτη σας σε αυτή την Πανσέληνο έχει την τάση να βλέπετε τους ανθρώπους μέσα από παραμορφωτικούς καθρέφτες καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον μιας προσωπικής ή επαγγελματικής σχέσης.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 21-28 Ιουλίου 2024. Καυτή και γεμάτη με σημαντικά γεγονότα!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Καυτή και γεμάτη σημαντικά πλανητικά γεγονότ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 20 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο 19 Ιουλίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμέ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 18η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός  Σήμερα είναι μια μέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Αναλά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 17 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη αλλαγή στα επαγγελματικά σας σχέδια μπορε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!