Ωροσκόπος Λέων – Η λάμψη του Βασιλιά


Με τον Ωροσκόπο Λέων, η ανάγκη για ανάπτυξη δύναμης, εξουσίας και δημιουργικής έκφρασης του εαυτού είναι απαραίτητη για να υπάρξει η έννοια ατομικότητας.

Στον Ωροσκόπο Λέων, ο σκοπός της ζωής είναι η λάμψη! Οι μοναδικοί και ιδιαίτεροι τρόποι που ψάχνετε για να ικανοποιήσετε αυτή την ανάγκη πρέπει να αναπτυχθούν και να ωριμάσουν.

Η θέση του Ήλιου στα ζώδια και στους Οίκους στον αστρολογικό χάρτη μπορεί να μας δώσει αρκετά στοιχεία. Περιγράφει τον τομέα της ζωής όπου ο έρωτας, ο θαυμασμός και η παραγωγικότητα είναι επιθυμητά.

Υπάρχει μία ισχυρή ανάγκη να είστε «κάποιος» -να νιώθετε σημαντικοί και τον σεβασμό των άλλων.

Αυτό οδηγεί σε απίστευτη αυτοπεποίθηση καθώς μοιράζεστε τη γενναιόδωρη καρδιά σας με τους άλλους, ή την τάση για προσποίηση και υπερβολές που κρύβει την υποβόσκουσα ανασφάλεια.

Χρειάζεστε αρκετή προσοχή και έγκριση από τους άλλους, έτσι μπορείτε να το παραδεχτείτε. Η ανάγκη να αναδειχτείτε σαν άτομα είναι υψίστης σημασίας.

Υπάρχουν εξαιρετικές ευκαιρίες για δημιουργικότητα και αγάπη που χρειάζονται κάποιο διέξοδο. Ακολουθήστε τη καρδιά σας και τα πάθη σας θα σας βοηθήσουν να φέρετε αυτά τα δώρα στον εαυτό σας.

Όταν λειτουργείτε μέσα από τα πάθη και τον αυθορμητισμό, αποτελείτε μία μεγάλη πηγή χαράς, έμπνευσης και αρχηγίας.

Το πιθανότερο είναι να είστε σταθεροί στη σκέψη σας, όπως ο Ήλιος –είναι αξιόπιστος, με μία λαμπερή και χαρούμενη θέση που ξεσηκώνει τους άλλους.

Η ζωή είναι για να τη χαιρόμαστε και συχνά υπάρχει η τάση να ζείτε μεγαλόπρεπα, συνήθως συνοδεύοντας αυτό τον τρόπο ζωής με σκληρή δουλειά.

Η ανάγκη για άνεση και πολυτέλεια θα σας οδηγήσει να δουλέψετε σκληρά για την επιτυχία, ενώ η αγάπη για αναγνώριση θα κάνει την επιτυχία ακόμα πιο σημαντική για εσάς.

Αυτό είναι καλό αρκεί να μη δουλεύετε τόσο σκληρά ώστε να μην υπάρχει χρόνος για την οικογένεια και τους φίλους σας που είναι το κύριο κοινό σας.

Συνήθως υπάρχει μία αγάπη για τα ταξίδια, την άνεση και την πολυτέλεια που αποκτούν συμπεριφορά εξωπραγματική. Είστε γεμάτοι μεγάλες χειρονομίες, μεγάλα όνειρα και απίστευτων προοπτικών.

Τις λεπτομέρειες θα χρειαστεί να τις αφήσετε σε άλλους ανθρώπους. Οι άλλοι ανταποκρίνονται στην ευγένειά σας, στη διασκέδαση, στην πίστη και την αισιοδοξία.

Κατά κανόνα, τείνετε να είστε υπερήφανοι, μερικές φορές ανασφαλείς παρά την ικανή σας φύση και σιχαίνεστε την κριτική.

Καθώς ο Λέων είναι το ζώδιο του βασιλιά, ίσως υπάρχει η τάση να περιμένουν «βασιλική αντιμετώπιση» και αρκετά οφέλη. Όταν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, χάνουν τη ψυχραιμία τους.

Η πληγωμένη περηφάνια τους ξεσπά σε επίδειξη οργής, καλύπτοντας την βαθιά τους ανασφάλεια. Ο φόβος για τη μη αναγνωρισιμότητα συχνά γίνεται εμμονή.

Κανονικά είστε στη ζωή για να γίνετε κατά κάποιο τρόπο αρχηγοί, αλλά πρέπει πρώτα να μάθετε πως η αρχηγία περιλαμβάνει μοίρασμα εντολών. Βρείτε τι είναι αυτό που κάνει τους άλλους ιδιαίτερους και μοναδικούς, όπως εσάς.

Εντάξτε τους στα σχέδιά σας. Πρέπει να μάθετε να καθησυχάζετε την ορμή σας να ολοκληρώσετε τα σχέδιά σας μαθαίνοντας να εκτιμάτε και να δέχεστε την συνεισφορά που κάθε άτομο δίνει .

Προσέξτε να μην φέρεστε στους άλλους με έλλειψη σεβασμού, καθώς έχετε την τάση να κάνετε τα πράγματα με το δικό σας τρόπο. Οι άνθρωποι θα σας ακολουθήσουν με ευχαρίστηση αν τους φερθείτε με σεβασμό.



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!