Προβλέψεις Ταρώ Μάρτιος 2020


ΜΑΡΤΙΟΣ 2020 : Μήνας υψηλών ταχυτήτων!

Σε ένα «πάντρεμα» Αριθμολογίας και Ταρώ θα πούμε ότι ο Μάρτιος του 2020 είναι αριθμολογικά μήνας 7, κάτι που αναλύουμε στην εισαγωγή των αριθμολογικών προβλέψεων του μήνα, στην στήλη της Αριθμολογίας. Εν συντομία : ο αριθμός 3 (τρίτος μήνας) σε πρόσθεση με το 4 (2020 = 2 + 0 + 2+ 0 = 4), εξισώνουν το 7 (3 + 4 = 7)! Στα μεγάλα Αρκάνα της τράπουλας Ταρώ το 7 αντιστοιχεί στην κάρτα Άρμα! Μία θετική κάρτα με έμφαση στις επιτυχίες και στις νίκες της ζωής και των στόχων. Το Άρμα δηλώνει επίσης ευχάριστα ταξίδια και εποικοδομητικές μετακινήσεις ή ευνοϊκή αλλαγή τόπου διαμονής. Γενικότερα δηλώνει τις θετικές αλλαγές.

Αξίζει να πούμε ότι με την αριθμολογική λογική επτά (7) είναι και η κάρτα Πύργος, αφού στα μεγάλα Αρκάνα η κάρτα αυτή είναι η 16η , οπότε : 1 + 6 = 7! Εν αντιθέσει με την κάρτα Άρμα, τούτη είναι η πιο δυσμενής κάρτα της τράπουλας Ταρώ. Μιλάει για κατάρρευση, για δυσάρεστες αλλαγές, για οικονομική στενότητα, για διάλυση και αναγέννηση μέσα από τις «στάχτες»!

Το συμπέρασμα: Οι νίκες και οι δόξες που προβλέπει το Άρμα, θα πρέπει να βιώνονται με ταπεινότητα. Επίσης στο δυναμικό του πέρασμα το Άρμα θα πρέπει να προσέχει μήπως «καταπατά» ή «συνθλίβει» ανθρώπους και πράγματα. Αν δυστυχώς συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε εμφανίζεται η παρουσία του Πύργου, που επιφέρει την καρμική ποινή, ώστε να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη των συμπαντικών νόμων, αλλά και να παιδαγωγηθούν οι παραβάτες των νόμων αυτών!  

  ΚΡΙΟΣ : Το Οκτώ από τα Ξίφη.

Ίσως η μεγαλύτερη έμφαση από εσάς αυτόν τον μήνα να δοθεί στην αποτίναξη από πάνω σας των πραγμάτων που σας πιέζουν. Κάθε αλλαγή ωστόσο, ακόμη και λυτρωτική, ενέχει το στοιχείο του πόνου! Αρκετές όμως φορές εκείνο που μετράει τελικά είναι το αποτέλεσμα, και τούτο για το ζώδιό σας θα είναι καλό!

Εάν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, ενδέχεται να νιώσετε κάπως παγιδευμένοι-ες σε μία κατάσταση που δεν έχει την χάρη και την γλύκα της ουσιαστικής συντροφικότητας. Αυτό δεν είναι κάτι που δεν διορθώνεται, αλλά θα πρέπει να το θέλετε μαζί! Εάν ο γάμος ή ο δεσμός σας, δεν σας δίνει την έμπνευση να παλέψετε γι αυτόν, τότε ίσως να δρομολογηθεί μια πορεία εξόδου. Ίσως το σημαντικότερο είναι ότι έρχεται η ώρα του ξεκαθαρίσματος. Είτε μαζί, είτε χώρια, ένα καινούριο κεφάλαιο θα ξεκινήσει. Αν ωστόσο αδρανήσετε κι αφήσετε τις εκκρεμότητες να αιωρούνται, τούτο δεν είναι απαραίτητα λάθος. Μπορεί να κερδίσετε χρόνο έτσι, δίνοντας έμφαση σε άλλες πλευρές της ζωής σας, όπως τα επαγγελματικά κτλ.

Οι χωρισμένοι κι οι χωρισμένες καλό θα είναι να σκεφτείτε καλά, αν αξίζει ή όχι μία επανασύνδεση. Η λογική λέει ότι πιεστήκατε πολύ μέσα στην σχέση που φαινομενικά τελείωσε. Υπάρχει εδώ μία λεπτή γραμμή! Αν η πίεση σας πηγαίνει παρακάτω και σας εξελίσσει ως άνθρωπο, τότε ίσως η επανένωση να έχει κάποιο νόημα. Αν όμως σας περιορίζει και σας στερεί το δικαίωμα έκφρασης, τότε ίσως θα είναι καλό να μην την νοσταλγείτε. Γιατί διαφορετικό είναι να λέει κάποιος-α : « Σε παρακαλώ να μιλήσουμε γι αυτό το θέμα την τάδε στιγμή, επειδή τώρα είμαι πολύ κουρασμένος-η», και διαφορετικό να λέει : « Δεν θέλω να μιλήσουμε γι αυτό το θέμα, δεν υπάρχει λόγος».  Η επανασύνδεση ως δυνατότητα, παρόλα αυτά θα σας δοθεί.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες μάλλον δεν θα συγκινηθείτε ιδιαίτερα από το κάλεσμα της Άνοιξης! Ενδεχομένως να θέλετε να απολαύσετε τούτον τον μήνα με φίλους και καλή παρέα, χωρίς το άγχος μίας νέας γνωριμίας. Αν έχετε βγει προσφάτως από μία σχέση ή έναν γάμο που σας ταλαιπώρησε, ίσως να χρειάζεστε λίγη ξεγνοιασιά! Η καλύτερη περίπτωση να μπείτε σε μία καινούρια γνωριμία, είναι να νιώσετε δυνατή χημεία με τον-την άλλον-η, που θα σας ξαφνιάσει αναπάντεχα!

Στα επαγγελματικά σας θέλετε να βάλετε ένα στοπ σε μία κατάσταση που δεν σας οδηγεί εμφανώς στην πρόοδό σας. Αν η εργασία σας είναι δική σας και την ελέγχετε εσείς, προβλέπεται να κάνετε μία δυναμική αλλαγή που θα την ανανεώσει ή ακόμη και θα την μεταμορφώσει σε κάτι ποιό αποδοτικό. Αν δεν ελέγχετε τα πράγματα, και είστε σε μία εργασία που δυστυχώς νοσεί, ενδέχεται να πάρετε την αγχωτική αλλά και λυτρωτική απόφαση να φύγετε. Τα οικονομικά σας ωστόσο θα έχουν εικόνα ανόδου και δεν είναι διόλου απίθανο να σας έρθουν χρήματα από μεριά που δεν βάζει καν ο νους σας!

Όσοι δεν εργάζεστε και βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, θα διαπιστώσετε ότι περισσότερο θα λάβετε μία υπόσχεση για μία καλή εργασία, που θα ξεκινήσετε προς το τέλος του μήνα ή στις αρχές του επόμενου. Καλό θα είναι να κάνετε λίγη υπομονή, ώστε να πάτε σε μία δουλειά που αξίζει, παρά να συμβιβαστείτε στο εδώ και τώρα με κάτι αμφιβόλου κύρους και σταθερότητας.

   ΤΑΥΡΟΣ : Ο Ερημίτης.

Σε μία εσωτερική πάλη θα εξελιχθεί τούτος ο ανοιξιάτικος μήνας για εσάς. Κι ενώ η φύση δειλά-δειλά θα ξυπνά από τον χειμερινό της ύπνο, εσείς θα προσπαθείτε να ισορροπήσετε ανάμεσα στις παρορμήσεις και στην λογική σας.

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια ενδέχεται να υπάρξουν προβλήματα που θα ξεκινούν από τις διαφορετικές απόψεις του καθενός, ή από κάποιες φυσικές διαφορές! Αυτές μπορεί να είναι η διαφορά ηλικίας, η διαφορά της κουλτούρας και της φιλοσοφίας της ζωής, η διαφορά της οικονομικής κατάστασης κτλ. Ακόμα και η αυτονόητη διαφορά του φύλου, ενδέχεται να φέρει ασυνεννοησία. Η λύση πιθανόν να βρίσκεται στην αμοιβαία υποχωρητικότητα και των δύο σας, προκειμένου να υπάρξει ηρεμία. Εναλλακτικά μπορεί να συμβεί εκείνο που λέει η σοφή παροιμία : «Όταν δύο άνθρωποι μαλώνουν, φταίει ο πιο έξυπνος»! Δηλαδή, αν ο ένας από τους δύο σας πιστεύει ότι οι διαφορές σας δεν είναι ουσιαστικές και δεν θίγουν τα βαθειά πιστεύω εκάστου, μπορεί ως πιο σοφός να κρατήσει μία διπλωματική στάση!

Οι χωρισμένοι και οι χωρισμένες θα έρθετε μπροστά σε μία επανασύνδεση μεγατόνων! Τούτο ερμηνεύεται με την έννοια ότι για να γίνει αυτή η επανασύνδεση, θα χρειαστεί να παρθούν δυνατές αποφάσεις και να πραγματοποιηθούν ακόμη πιο ισχυρές αλλαγές! Για παράδειγμα : γάμος, συγκατοίκηση, ή ένας εναλλακτικός τρόπος επισημοποίησης κτλ. Αν είστε έτοιμοι-ες για μία επανένωση με… αποδείξεις, τότε μάλλον η προσπάθειά σας θα πάει καλά.

Ελεύθεροι κι ελεύθερες τον πρώτο μήνα της Άνοιξης; Μάλλον θα «ενώσετε» την Άνοιξη με το γλυκό Φθινόπωρο! Αυτό γιατί σας επιφυλάσσεται μία γνωριμία με γυναίκα ή άντρα μεγαλύτερη-ο σας! Θα ερωτευτείτε αμοιβαία, και θα μπείτε σε μία σχέση που θα σας μάθει πολλά. Φροντίστε να υπάρχει καλή συνεννόηση, κι αποφύγετε το λάθος να προσπαθείτε να αλλάξετε ο ένας τον άλλον. Με αυτήν την λογική θα τα πάτε περίφημα.

Εάν εργάζεστε, η δουλειά σας θα είναι στο φόρτε της! Ενδέχεται να δεχτείτε κάποιες προκλήσεις, προκειμένου να εκσυγχρονίσετε τις επαγγελματικές πρακτικές σας. Κάτι τέτοιο θα σας βγει σε καλό την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Μπορείτε σε γενικές γραμμές να εμπιστεύεστε τους αξιόπιστους συναδέλφους ή τους δοκιμασμένους υπαλλήλους σας. Τα οικονομικά σας θα πάρουν ανοδική πορεία. Δεν αποκλείονται για κάποιους οι επιχορηγήσεις, τα ενισχυτικά επιδόματα, αλλά και η συνταξιοδότηση, εφόσον βρίσκεστε στην χρονική στιγμή για να την λάβετε.

Εάν ορισμένοι δεν εργάζεστε, αλλά επιθυμείτε να εισέλθετε σε μία δουλειά, θα έχετε βοήθεια από ώριμο και κοινωνικά καταξιωμένο άτομο, άντρα ή γυναίκα. Δεν αποκλείετε επίσης να σας υποστηρίξει ένας κληρικός! Η δουλειά που θα κάνετε θα συνάδει με τις γνώσεις ή τις κλίσεις σας! Θα έχετε καλές αμοιβές, αλλά κι ένα τυπικό περιβάλλον εργασίας, όπου καλό θα είναι να τηρούνται οι κανόνες.

ΔΙΔΥΜΟΙ : Η Βασίλισσα από τα Ραβδιά.

Μήνας δύο ταχυτήτων θα μπορούσε να χαρακτηριστεί για εσάς αυτός ο Μάρτιος. Αν δουλέψετε πάνω σ’ αυτά που ποθείτε, θα τα δείτε να προκόβουν και να εξελίσσονται, σύμφωνα με τα θέλω σας. Αν, αντιθέτως, τα αφήσετε στην τύχη τους, ενδέχεται να μείνουν στάσιμα ή ακόμη και να χάσουν την ευκαιρία τους να υλοποιηθούν.

Όσοι-ες βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο θα έρθετε πιο κοντά από πριν και θα πλησιάσετε μεταξύ σας με ερωτική διάθεση. Κάτι τέτοιο θα πρέπει να υποστηριχτεί κι από τους δύο συντρόφους, διαφορετικά θα δοθεί η εντύπωση ότι τουλάχιστον ο ένας από τους δύο συμπεριφέρεται εγωκεντρικά. Αυτό σημαίνει ότι σιγά-σιγά θα χαθεί η αμοιβαιότητα μεταξύ σας, αν δεχτούμε ότι ο ερωτισμός σε ένα ζευγάρι είναι από τα βασικότερα στοιχεία επαφής ή συνδιαλλαγής. Στην περίπτωση που ο ένας ή ο άλλος περνάτε μία «ανέραστη» φάση, καλό θα είναι να το παραδεχτείτε με ειλικρίνεια στο ταίρι σας και να ζητήσετε την προσωρινή κατανόησή του. Θα ήταν κάπως άδικο να επιχειρήσετε να βγάλετε τον-την άλλον-η παράλογο-η ως προς τις ερωτικές του-της προθέσεις.

Κάποιοι-ες που βρίσκεστε στην άβολη θέση ενός χωρισμού με αμφιταλαντεύσεις, θα ήταν έξυπνο στην παρούσα φάση να επιδιώξετε μία σαγηνευτική προσέγγιση στην ή στον πρώην σας. Αυτό σημαίνει ότι καλώς ή κακώς το ερωτεύσιμο κομμάτι του εαυτού σας ή του-της πρώην σας, θα είναι το σημείο εκκίνησης μίας επανασύνδεσης. Αν παρόλα αυτά δεν θέλετε να μπείτε σ’ αυτήν την διαδικασία, επειδή πιστεύετε ότι θα πρέπει να βρίσκονται σε προτεραιότητα τα συναισθήματα, τότε ίσως να χρειαστεί να σκεφτείτε μήπως το άτομο με το οποίο είχατε σχέση είναι πολύ γήινο και πρακτικό για τις δικές σας ιδεαλιστικές πεποιθήσεις.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία γνωριμία σε απίθανο χώρο και χρόνο! Ίσως να γίνει μέσω διαδικτυακής επικοινωνίας. Σε τούτην την περίπτωση χρειάζεται πάντα να είστε πιο επιφυλακτικοί-ες πριν εμπιστευτείτε τον-την άλλον-η. Δεν αποκλείεται επίσης ένας επαγγελματικός χώρος, ο δικός σας ή του άλλου. Μία ομάδα κοινής εκπαίδευσης ή δραστηριότητας κτλ. Προβλέπεται έντονη χημεία. Θα είναι έξυπνο ταυτόχρονα με την ερωτική χημεία να καλλιεργήσετε κι άλλα σημεία επικοινωνίας, ώστε η γνωριμία αυτή να έχει βάσεις να προχωρήσει παρακάτω.

Ως προς τα επαγγελματικά σας, όσοι εργάζεστε θα έχετε καλή πορεία στην δουλειά σας και χρηματική αύξηση των αποδοχών σας. Επειδή η ενέργεια τούτου του μήνα σας ευνοεί αρκετά, μην αφεθείτε στην καλή σας τύχη, αλλά δείξτε εργατικότητα. Εάν θέλετε να ανέβετε ιεραρχικά κάντε το με την αξία σας. Αποφύγετε να κινηθείτε με παράπλευρους τρόπους, γιατί αργότερα μπορεί να σας επιστραφεί η μη αξιοκρατική ανέλιξή σας, μέσω ενός αντίστοιχου κάρμα.

Εάν δεν εργάζεστε και θέλετε να βρείτε εργασία, η παρουσία και η υποστήριξη μίας γυναίκας ενδέχεται να παίξει καθοριστικό ρόλο. Τούτη η γυναίκα ή θα σας βοηθήσει να εισέλθετε σε έναν χώρο αντίστοιχο των ικανοτήτων και των δεξιοτήτων σας, ή θα σας δώσει την ιδέα και την έμπνευση για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Δεν αποκλείεται για τους άντρες αυτή να είναι η αγαπημένη σας και για τις γυναίκες μία εγκάρδια φίλη σας. Η νέα σας εργασία θα σας εμπνέει ασφάλεια, ενώ θα χρειαστεί να είστε εργατικοί-ες, μέσα στα ανθρώπινα μέτρα.

     ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Το Δύο από τα Πεντάκτινα.

Θα έρθετε αρκετές φορές σε εσωτερική ή και εξωτερική σύγκρουση. Θέλετε να πείτε τις απόψεις σας αλλά ταυτόχρονα δεν θα θέλατε να αποκοπείτε από την ομάδα. Οι ισορροπίες του μήνα θα δείξουν, αν τελικά θα είστε σε αρμονία με τον εαυτό σας και τους άλλους, ή αν θα ανοίξετε ένα «μέτωπο» και θα ξεκινήσετε τον προσωπικό σας «πόλεμο»!

Οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες θα έρθετε σε πλήρη σχεδόν συνεννόηση για τα κοινά θέματα που αφορούν στον γάμο ή στον δεσμό σας. Σε ορισμένους-ες μπορεί αυτό να είναι μία επιφανειακή κατάσταση που δεν ανταποκρίνεται στις βαθύτερες πεποιθήσεις σας. Ενδεχομένως ο φόβος μίας ρήξης με το ταίρι σας, σας οδηγεί σε έναν συμβιβασμό. Κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητα κακό. Αυτό που θα χρειαστεί να κοιτάξετε είναι σε ποιόν βαθμό γίνεται αυτός ο συμβιβασμός. Αν είναι σε μεγάλο βαθμό, τότε είναι πιθανόν να αδικείτε και τον εαυτό σας και τον-την σύντροφό σας με το να μην του-της λέτε την αλήθεια σας. Αν γίνεται σε μικρό βαθμό, τότε ίσως να είναι μία σωστή διπλωματική στάση. Γενικότερα θα έχετε καλή συνεννόηση πάνω σε οικονομικά ζητήματα. Επίσης ορισμένα δεσμευμένα ζευγάρια μπορεί να μιλήσετε για γάμο!

Οι χωρισμένοι-ες, που θέλετε να είστε ξανά μαζί με την –τον πρώην σας, θα έχετε μία καλή και αποτελεσματική ευκαιρία. Αν οι λόγοι που σας έφεραν στον χωρισμό είναι οι διαφορετικές σας απόψεις και πιθανόν μία κακής ποιότητας επικοινωνία, τότε θα μπορέσετε αυτά να τα συντονίσετε και να τα βελτιώσετε για ένα σταθερό αποτέλεσμα. Αν όμως ο βασικός λόγος έχει να κάνει με την απαξίωση του ενός προς τον άλλον, τα πράγματα θα δυσκολέψουν για μία επιτυχημένη επανασύνδεση. Με λίγα λόγια, εάν ο ένας από τους δύο σας πιστεύει ότι του αξίζει κάτι καλύτερο, τότε ας ψάξει να το βρει, παρά να επιμένει να αλλάξει τον άλλο.

Ελεύθεροι ή ελεύθερες; Όχι για πολύ. Κατά προτεραιότητα μέσα σε έναν επαγγελματικό χώρο ή σε έναν χώρο κοινού ενδιαφέροντος, θα κάνετε μία καλή γνωριμία. Αυτή θα έχει την τάση να εξελιχθεί σε σχέση! Επειδή θα υπάρχουν σημεία ταύτισης αλλά και σημεία αντιπαράθεσης, μην φοβηθείτε από την αρχή να είστε ειλικρινείς. Έτσι θα οριοθετηθούν σωστά τα όρια του καθενός. Η καλύτερη στάση είναι να είστε ευγενικοί-ες και να μην επιτίθεστε στον-στην άλλον-η, όταν δεν συμφωνεί μαζί σας, αλλά να λέτε με ηρεμία την δική σας άποψη.

Στον επαγγελματικό σας τομέα ευνοούνται οι συνεργασίες, που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι καινούριες! Πριν τις ολοκληρώσετε καλό θα είναι να είστε σίγουροι για την επαγγελματική σας χημεία. Παρόλα αυτά ενδέχεται κάποιες παλιές συνεργασίες, που δεν αποδίδουν, να φτάσουν στο τέλος τους. Ευνοείστε στα οικονομικά σας και στις αποδοχές σας. Καλύτερα ωστόσο να μην κάνετε απερίσκεπτα ανοίγματα παρασυρόμενοι από μία επενδυτική ή καταναλωτική διάθεση, αν δεν υπάρχει κάποιος εμπεριστατωμένος λόγος.

Όσοι δεν εργάζεστε προς το παρόν και βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, θα εισέλθετε σε έναν δυναμικό χώρο δουλειάς. Εκεί θα αμείβεστε ικανοποιητικά και θα νιώθετε ασφαλείς. Ενδέχεται να χρειαστεί να προσαρμοστείτε με το περιβάλλον, γιατί θα υπάρχει έντονο το στοιχείο της ομάδας. Επομένως ακόμη κι αν σε κάποια πράγματα πιστεύετε ότι έχετε διαφορετική γνώμη, μην τα εκφράσετε από την αρχή. Κερδίστε πρώτα τους άλλους με την καλή σας συνεννόηση και αργότερα ίσως να μπορεί να περνάει ο λόγος σας, πάντα βέβαια μέσα στα πλαίσια του «καταστατικού» που θα βρείτε εκεί.

ΛΕΩΝ : Ο Κρεμασμένος.

Σε ένα παιχνίδι πεπρωμένου και επιλογών μπαίνετε αυτόν το μήνα. Άραγε τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν εδώ και τώρα; Ή είστε «υποχρεωμένοι» να ζήσετε μία δύσκολη κατάσταση, μέχρι να έρθει η στιγμή του πεπρωμένου να αλλάξει αυτή; Μπορείτε να κάνετε επιλογές ή είστε παγιδευμένοι στον ιστό της μοίρας;

Οι παντρεμένοι-ες κι όσοι-ες βρίσκεστε σε δεσμό, ίσως εδώ και κάποιον καιρό να έχετε καταλάβει ότι ο γάμος ή η σχέση σας δεν σας γεμίζει όπως παλιά. Αν και αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στα ζευγάρια γενικότερα, αναρωτιέστε εάν θα μπορέσετε να κάνετε κάτι ή εάν θα κυλίσει έτσι συμβιβαστικά το μέλλον σας. Αρχικά καλό θα είναι να ακούσετε την φωνή της διαίσθησής σας. Δηλαδή στην περίπτωση που η πληροφορία που σας δίνει είναι να κάνετε υπομονή, τότε κάντε αυτό και περιμένετε να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο αβίαστα. Αν σας δίνει όμως την πληροφορία ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο και η σχέση έχει τελειώσει ανεπιστρεπτί, τότε ή συμβιβάζεστε ή συζητάτε με τον άνθρωπό σας για χωρισμό. Κινηθείτε γενικότερα σοφά και υπομονετικά.

Στην περίπτωση που έχετε χωρίσει, όμως επιθυμείτε να τα ξαναβρείτε με το πρώην ταίρι σας, θα βρεθείτε μπροστά σε δύο επιλογές : α) Να μην τολμήσετε να διεκδικήσετε, κι ακόμη χειρότερα να μην ανταποκριθείτε, από δισταγμό, στην διεκδίκηση του άλλου, και β) Να έφτασε η ώρα ενός χωρισμού που δεν θέλετε να δεχτείτε, χωρίς ωστόσο να προσπαθείτε για την επανένωσή σας. Ίσως η λύση έρθει από μόνη της. Επίσης μπορεί να χρειάζεται να μείνετε για λίγο μόνοι, ώστε να κοιτάξετε και να ανακαλύψετε τον εαυτό σας. Το βέβαιο είναι ότι ακόμη κι αν δεν έχετε επανασύνδεση, θα έρθει κάτι άλλο στην ζωή σας και θα σας βρει πιο αποφασισμένους!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα δυσκολευτείτε να βάλετε ένα καινούριο άτομο στην ζωή σας. Αυτό μπορεί να οφείλετε στην ανάμνηση μίας παλιάς σχέσης ή στα υψηλά στάνταρ που ζητάτε από έναν ή μία σύντροφο. Παρόλα αυτά θα δεχτείτε την πρόκληση και πρόσκληση ενός ενδιαφέροντος ατόμου. Να είστε ειλικρινείς, ώστε να μπορείτε να ζητήσετε χρόνο πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Αν παρόλα αυτά δεν προχωρήσετε, τουλάχιστον δεν θα έχετε πληγώσει το άλλο άτομο δίνοντας ψεύτικες υποσχέσεις.

Στην εργασία σας ενδέχεται να γίνουν κάποιες αλλαγές, στις οποίες θα κληθείτε να προσαρμοστείτε. Τούτο είναι το καλό σενάριο! Υπάρχει όμως και η περίπτωση ορισμένοι να χρειαστεί να αλλάξετε την ίδια σας την εργασία! Εφόσον αυτή δεν σας καλύπτει πια, ή απλά δεν συνεχίζει να υπάρχει. Αυτό αν και θα σας αγχώσει ως ένα σημείο, θα είναι από την άλλη καλό για το επαγγελματικό σας μέλλον. Θα βρείτε δηλαδή λίγο αργότερα εργασία σε έναν καινούριο χώρο που θα σας ανανεώσει από κάθε άποψη και κυρίως οικονομική. Οπότε καλό θα είναι να είστε κάπως προσεκτικοί αυτόν το μήνα με τα οικονομικά σας, μέχρι να έρθουν οι καλές αλλαγές εκεί που είστε ή αλλού.

 Εάν δεν βρίσκεστε σε κάποια εργασία, αλλά θέλετε να εργαστείτε, σας περιμένει μία καλή επαγγελματική ευκαιρία. Αυτό που ίσως δεν θα σας αρέσει είναι το αντικείμενο της ή κάποιες ενοχλητικές λεπτομέρειες. Καλό θα είναι ωστόσο να μην την προσπεράσετε. Αυτό γιατί ενδέχεται μέσα από τούτην τη δουλειά να δείτε με άλλο μάτι κάποια επαγγελματικά στερεότυπα στα οποία ήσασταν προσηλωμένοι, και να απελευθερωθείτε από αυτά. Κατά τ’ άλλα οι αμοιβές σας θα είναι τακτικές και επαρκείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο Βασιλιάς από τα Κύπελλα.

Αυτόν το μήνα θα έρθουν σε αντιπαράθεση τα θετικά και αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα σας. Κάποιοι θα αφήσετε τα καλά σας στοιχεία να φανούν και ορισμένοι ενδέχεται να τα «σκεπάσετε» με μία επιπόλαιη στάση και συμπεριφορά.

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια υπάρχει καλό υλικό και χημεία. Αν αυτό το αφήσετε να διέπει την καθημερινότητά σας, τα πράγματα θα κυλίσουν όμορφα και θα έρθετε σε συνεννόηση για την επίλυση κοινών προβλημάτων. Μερικοί-ες ωστόσο ενδέχεται, ενώ θα έχετε καλά στοιχεία, να τα «καπελώσετε» κάτω από μία συμπεριφορά αντίδρασης. Τούτο στην χειρότερη περίπτωσή μπορεί να σας οδηγήσει στην δημιουργία εξωσυζυγικής σχέσης. Αν όντος συμβεί κάτι τέτοιο, καλό θα είναι να διερευνήσετε τους λόγους, που σας κάνουν να επιλέγετε μία ριψοκίνδυνη για τον δεσμό ή τον γάμο σας τακτική. Με καλή θέληση έχετε τον τρόπο να περνάτε όμορφα με το ταίρι σας και να νιώθετε πλήρεις. Σε ορισμένα, ωστόσο, ζευγάρια θα προκύψει εγκυμοσύνη και σε κάποια ζευγάρια που δεν έχετε επισημοποιήσει την σχέση σας, θα γίνει συζήτηση για γάμο!

Αν βρίσκεστε σε χωρισμό, που όμως δεν αποκλείει την επανασύνδεση, τα πράγματα θα είναι αρκετά αισιόδοξα για εσάς. Στην περίπτωση που χωρίσατε επειδή ένα τρίτο άτομο μπήκε ανάμεσά σας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επιστρέψετε ο ένας στον άλλον και να απομακρυνθεί το τρίτο πρόσωπο. Η επανασύνδεσή σας προβλέπεται επιτυχημένη. Καλό θα είναι να προσέξετε στο εξής και οι δύο ή ο ένας από τους δύο σας, την τάση σας να φλερτάρετε εκτός γάμου ή σχέσης.

Οι ελεύθερες γυναίκες θα γνωρίσετε έναν άντρα που θα σας εμπνεύσει εμπιστοσύνη και αξιοπιστία, ενώ ταυτόχρονα θα βρίσκεται σε καλή οικονομική ή κοινωνική θέση. Η γνωριμία αυτή θα μπορέσει να εξελιχθεί σε σχέση. Θα ήταν καλό να δείξετε ότι εκτιμάτε αυτά τα θετικά στοιχεία στον άλλον.

    Οι ελεύθεροι άντρες θα κάνετε μία γνωριμία με γυναίκα που θα σας εμπνεύσει να μπείτε σε σχέση, και γενικότερα να δείτε με άλλο μάτι την ζωή σας. Θα σας βγάλει τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σας. Προσέξτε, εφόσον θέλετε να την κρατήσετε στην ζωή σας, να είστε σταθεροί στην καλή αρχική σας στάση.

Στα επαγγελματικά σας όσοι εργάζεστε θα τα πάτε πολύ καλά με την δουλειά σας. Προβλέπεται σταθερότητα αλλά και άνοδος στο σημείο που επιτρέπει το αντικείμενό σας. Καλοί συνεργάτες ή συνάδελφοι μπορεί να φανούν πολύτιμοι. Στην περίπτωση, ωστόσο, που βρίσκεστε κοντά σε ένα ή περισσότερα αναξιόπιστα άτομα, τούτο ενδέχεται να αλλάξει και να ξεκαθαρίσει ο επαγγελματικός σας χώρος από όσους δεν συμμορφώνονται με την πρόοδο της εργασίας σας.  Στα οικονομικά σας φαίνεστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να έχετε την δυνατότητα να καλύπτετε τις ανάγκες σας. Φροντίστε να είστε προσεκτικοί με τις όποιες συναλλαγές σας, ώστε να μην σας εκμεταλλευτούν.

Όσοι δεν εργάζεστε αλλά βρίσκεστε σε αναζήτηση δουλειάς, είναι πιθανόν να λάβετε βοήθεια από έναν ισχυρό άντρα ή να εργαστείτε σε χώρο που θα διοικεί ένας καταξιωμένος άντρας. Θα νιώσετε καλά στον καινούριο σας χώρο και θα αμείβεστε ικανοποιητικά. Διατηρήστε ένα επαγγελματικό προφίλ και όλα θα πάνε καλά, ενώ ταυτόχρονα θα είστε ευχαριστημένοι. Μην «βγάζετε» δουλοπρέπεια, αλλά ούτε και αλαζονεία. Δείξτε ότι είστε εργατικός-η, όμως διακριτικά βάλτε και τα όριά σας, ώστε να μην προσφέρετε τον εαυτό σας με την ιδιότητα του παιδιού για όλες τις δουλειές. Ο χαρακτήρας σας με μία τέτοια λογική θα εκτιμηθεί.

        ΖΥΓΟΣ : Το Πέντε από τα Ραβδιά.

Αυτός ο μήνας φέρνει ορισμένα θέματα στην κορύφωσή τους, προκειμένου να λυθούν. Ίσως να βγείτε κερδισμένοι, αλλά ίσως και να έχετε κάποιες απώλειες. Το βέβαιο είναι ότι θα μπουν τα πράγματα στην θέση τους με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο.

Στα παντρεμένα ή στα δεσμευμένα ζευγάρια ενδέχεται κάποιες διαφωνίες να οξυνθούν. Αυτό δεν θα είναι απαραίτητα κακό, γιατί μπορεί έτσι να βρεθεί και η λύση. Τούτη δεν θα είναι πάντα κι απαραίτητα η πιο ειρηνική! Δηλαδή μπορεί ορισμένοι-ες να αποφασίσετε ότι δεν πάει άλλο ο γάμος ή η σχέση σας και να προχωρήσετε σε έναν αναπόφευκτο χωρισμό. Ωστόσο για τους-τις περισσότερους-ες τα πράγματα θα ηρεμίσου και θα βρείτε τον μεταξύ σας ρυθμό. Ίσως η μόνη περίπτωση να αποτύχετε να γαληνέψετε, είναι η περίπτωση να έχετε βάλει εσείς ή το ταίρι σας ένα τρίτο πρόσωπο στην ζωή σας, το οποίο σας αποσπά την προσοχή. Αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε η συνεννόηση θα έρθει σύντομα.

Κάποιοι-ες, ωστόσο, χωρισμένοι-ες θα μπείτε στην λογική της επανασύνδεσης. Είναι πιθανόν ο ένας από τους δύο σας να γίνει πιεστικός-η στο να τα ξαναβρείτε, χωρίς όμως αυτό να ενοχλεί πραγματικά τον άλλον. Τελικά, αν δοθεί η ευκαιρία, τα πράγματα θα επανέλθουν  στην σχέση ή στον γάμο σας, και θα είναι βελτιωμένα. Δυστυχώς ο βαθμός επιτυχίας θα είναι μικρότερος, εφόσον υπάρχει ανάμεσά σας ένα τρίτο άτομο.

Για τους ελεύθερους και τις ελεύθερες προβλέπετε ένα παιχνίδι… κυνηγητού! Κάποιος ή κάποια θα σας ποθήσει πολύ και θα σας πολιορκήσει. Ίσως όμως αυτό να γίνει από εσάς προς τον-την άλλον-η. Επίσης ενδέχεται αυτά να εναλλάσσονται και μία να κυνηγάει ο ένας μία ο άλλος! Ένα άλλο, ακόμη πιο «τραγικό» σενάριο, είναι να μην «κυνηγιέστε» μόνο μεταξύ σας, αλλά και με άλλους, που σας διεκδικούν ή τους διεκδικείτε. Ίσως βέβαια οι άλλοι να εμπλέκονται σε μικρότερο βαθμό. Για να γίνει τελικά ένα ξεκίνημα σχέσης, θα χρειαστεί να συγκεντρωθείτε αποκλειστικά στο πρόσωπο που πραγματικά σας ενδιαφέρει, κι επίσης να μην  δυσκολεύετε πολύ τα πράγματα.

Στην εργασία σας ενδέχεται να περάσετε μία φάση έντονου ανταγωνισμού. Τούτο μπορεί να συμβεί με επαγγελματίες του ίδιου χώρου, αλλά και με συναδέλφους ή συνεργάτες σας στον δικό σας χώρο. Μπορεί να προβείτε σε αλλαγές τακτικής για να υπερισχύσετε ή να επιβιώσετε επαγγελματικά. Καλό θα είναι να δώσετε την μάχη σας χωρίς να παραβείτε τους νόμους του σύμπαντος! Άρα κινηθείτε με δυναμισμό αλλά ταυτόχρονα με θεμιτά μέσα. Από την άλλη δεν θα ήταν σωστό να δεχθείτε αμαχητί μία ήττα. Τα οικονομικά σας θα κινηθούν σε καλό ρυθμό. Φροντίστε πρώτα-πρώτα να καλύπτετε τις υποχρεώσεις σας και αποφύγετε για τώρα να είστε σπάταλοι.

Ψάχνετε για εργασία; Οπλιστείτε με αποφασιστικότητα, γιατί θα βρείτε δουλειά κατόπιν σύγκρισης και αξιολόγησης σε σχέση με άλλους. Μην υποτιμάτε καμία σας γνώση και καμία σας δεξιότητα. Μπορεί να κυριαρχήσετε στην λεπτομέρεια! Παρόλα αυτά, έχετε πιθανότητες να είστε εσείς οι επιλεγμένοι! Τούτο θα σας κάνει να εκτιμήσετε ακόμη περισσότερο την θέση που θα κατακτήσετε. Τα οικονομικά σας θα είναι ικανοποιητικά. Ταυτόχρονα θα περάσετε εκεί μία φάση δοκιμασίας, πριν καταξιωθείτε και σταθεροποιηθείτε.

   ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο Διάβολος.

Σε μία διαρκή αναζήτηση ενδέχεται να βρεθείτε τούτον το μήνα. Ίσως κάποια πράγματα που σας πειράζουν να πρέπει να αλλάξουν, πριν σας φέρουν σε αδιέξοδο. Μερικές φορές, ωστόσο, φτάνοντας σε τέλμα, μπορεί να δείτε την ιδανική λύση και να την ακολουθήσετε.

Αν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο είναι πιθανόν να συμβαίνουν κάποιες αδικίες ή παρεξηγήσεις. Μπορεί η σχέση σας να έχει περιοριστεί σε ένα  μοτίβο του τύπου «Τι μου δίνεις, τι σου δίνω». Αυτό το στυλ δεν εξαιρεί και την ερωτική πλευρά της σχέσης σας. Δηλαδή : Είσαι διαθέσιμος-η για sex; Τότε όλα καλά! Δεν έχεις διάθεση; Τότε υπάρχει πρόβλημα! Μία άλλη πλευρά παρόμοιας συμπεριφοράς μπορεί να είναι οικονομικής φύσεως. Όπως : Με εξυπηρετείς οικονομικά; Τότε σε «αγαπώ». Δεν με διευκολύνεις οικονομικά; Τότε σε αγνοώ κτλ. Αν ο γάμος ή ο δεσμός σας έχει πάρει μία τέτοια μορφή, ίσως χρειάζεται να μπει όριο. Δυστυχώς, αν δεν ξεφύγετε σύντομα από μία τέτοια κατάσταση, ενδέχεται τούτη να γίνεται χειρότερη. Δηλαδή όλο και περισσότερο η μεταξύ σας «αγάπη» να «εξαργυρώνεται» σε είδος! Εναλλακτικά μπορείτε να απομακρυνθείτε προσωρινά, ώστε να κάνει ο καθένας μόνος του την αναθεώρηση της συμπεριφοράς του.

Αν βρίσκεστε σε χωρισμό, όμως επιζητάτε την επανασύνδεση, κοιτάξτε εάν αυτό προέρχεται από πραγματική νοσταλγία και αγάπη για τον-την άλλον-η ή είναι καθαρά μία αψυχολόγητη επιθυμία, που συνθλίβει τις πραγματικές ανάγκες της ψυχής σας. Ίσως δεν υπάρχει άλλος λόγος επανασύνδεσης, παρά μόνο η αλλαγή και των δύο και η κατανόηση των λαθών σας. Διαφορετικά, η απομάκρυνση μπορεί να είναι μία καλή ευκαιρία να απαλλαγείτε από μία σχέση που αδικεί την ψυχοσύνθεσή σας. Ταυτόχρονα, την εμπειρία που αποκτήσατε από αυτήν την σχέση ή αυτόν τον γάμο, θα μπορέσετε να την αξιοποιήσετε για το καλό μίας μελλοντικής σας σχέσης.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί-ες σε μία νέα γνωριμία που θα σας παρουσιαστεί. Χωρίς να είναι απόλυτο, ενδέχεται να πέσετε πάνω σε άτομο που θα θέλει να σας «εκμεταλλευτεί» με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Για παράδειγμα, αν ο άλλος (ή και εσείς!), θέλετε να βρίσκεστε συνεχώς ερωτικά από το ξεκίνημα της γνωριμίας, διερευνήστε, εάν αυτό υποδηλώνει μία ηδονική απόλαυση, ή αν πρόκειται για ένα αυθεντικό πάθος, που θα σας δέσει περισσότερο. Αντίστοιχα μπορεί να κάνετε μία διερεύνηση και σε άλλα θέματα, που θα σας φανούν περίεργα ή υπερβολικά. Όταν βεβαιωθείτε ότι όλα είναι γνήσια και αυθεντικά, τότε μόνο αφήστε τον εαυτό σας να επενδύσει συναισθηματικά πάνω στο άλλο άτομο.

Ο επαγγελματικός σας τομέας θα μπορούσε να είναι Παράδεισος ή Κόλαση! Ενδέχεται να σας πάει πολύ καλά η εργασία σας, φέρνοντάς σας εξαιρετικά υψηλά κέρδη. Θα χρειαστεί ωστόσο να διερευνήσετε, αν αυτό συμβαίνει με τρόπο που δεν αδικεί οικονομικά άλλους ανθρώπους. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αποφεύγετε έναν «αψυχολόγητο» πλουτισμό. Μία άλλη πλευρά που θα χρειαστεί να κοιτάξετε είναι, αν μέσα στην εργασία σας γίνεστε αντικείμενο εκμετάλλευσης. Επίσης, αν δουλεύετε πολύ για το κέρδος, κλέβοντας χρόνο από τον εαυτό σας ή την οικογένειά σας κτλ. Θα χρειαστεί επίσης να κοιτάξετε τον τρόπο που ξοδεύετε τα χρήματά σας, τα οικονομικά σας ανοίγματα, τις υποχρεώσεις που δημιουργείτε κτλ. Με σοφή στάση η οικονομική… Κόλαση μπορεί να γίνει οικονομικός… Παράδεισος!

Εάν δεν εργάζεστε και βρίσκεστε προς αναζήτηση δουλειάς, θα σας δοθούν μία ή και περισσότερες ευκαιρίες. Θα προτείναμε να επιλέξετε την εργασία που σας κάνει να νιώθετε καλύτερα. Αποφύγετε ως επί το πλείστον να πάτε σε χώρο που δεν σας ταιριάζει, αλλά ενδέχεται να σας υπόσχονται πολλά χρήματα ή κέρδη. Αν υπάρξει ωστόσο ο ιδανικός συνδυασμός επαγγελματικής ικανοποίησης και υψηλού κέρδους, τότε ασφαλώς μπορείτε να νιώσετε πολύ τυχεροί! Επίσης διερευνήστε αν οι άνθρωποι με τους οποίους θα συνεργαστείτε είναι καλοί για την ψυχοσύνθεσή σας! Γενικότερα ευνοείστε στο να βρείτε μία καλά αμειβόμενη δουλειά, που, κατά την γνώμη μας, δεν θα πρέπει να αποστραγγίζει την ενέργειά σας, προκειμένου να την επιλέξετε! Αλλιώς κάντε μία πιο φιλοσοφημένη επιλογή!

   ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο Ακόλουθος από τα Ξίφη.

Μικρότερες ή μεγαλύτερες αλλαγές πρόκειται να συμβούν στην ζωή σας αυτόν το μήνα. Η διάθεση αυτών των αλλαγών θα είναι θετική και σε αρκετούς θα φέρουν ανανέωση στην ζωή σας. Ορισμένοι θα βγείτε από το τούνελ στο φως!

Οι δεσμευμένοι-ες είναι πιθανόν να μιλήσετε για γάμο μέσα σε οργανωμένο πλαίσιο. Επίσης τόσο για εσάς όσο και για τους –τις παντρεμένους-ες είναι πιθανή η ανακοίνωση μίας εγκυμοσύνης! Η ζωή σας μέσα από τις επικείμενες αλλαγές του γάμου ή του δεσμού σας, παίρνει μία νέα μορφή και πάει μπροστά στην εξέλιξή της. Άλλες αλλαγές που θα μπορούσαν να γίνουν είναι η ανανέωση των κοινών οικονομικών σας, η αλλαγή σπιτιού ή διακόσμησης του χώρου σας, η αλλαγή τόπου διαμονής, η αλλαγή του συνηθισμένου σας προγράμματος κτλ. Η χαρά της ζωής σας βρίσκει μέσα από ανανεωτικές αλλαγές!

Οι χωρισμένοι-ες που ενδιαφέρεστε για την ανατροπή του χωρισμού σας, μάλλον θα βρεθείτε μπροστά σε δύο σενάρια : α) ή θα τα ξαναβρείτε μεταξύ σας με έντονο το στοιχείο της αισιοδοξίας και της καλής θέλησης για το κοινό μέλλον σας, β) ή θα ταλαντευτείτε ανάμεσα στην νοσταλγία της-του πρώην σας και στην γοητεία ενός νέου ερωτικού ενδιαφέροντος. Αν συμβεί αυτό, οι πιθανότητες είναι περισσότερες να προχωρήσετε με το καινούριο πρόσωπο, ενώ θα απομακρύνεστε όλο και περισσότερο από την προηγούμενη σχέση σας. Καλό θα είναι να είστε όσο μπορείτε ξεκάθαροι-ες τόσο μέσα σας, όσο και με τους άλλους.

Ελεύθεροι ή ελεύθερες; Όχι για πολύ ακόμα! Θα κάνετε καινούρια γνωριμία. Τούτη όχι μόνο θα σας φανεί ενδιαφέρουσα, αλλά, αν της δώσετε χώρο και χρόνο στην ζωή σας, θα σας φέρει ευχάριστες ανατροπές και πιθανόν αργότερα ένα νέο νόημα στην ζωή σας! Ο άνεμος της αισθηματικής ανανέωσης είναι πολύ κοντά για εσάς.

Ευχάριστα θα είναι τα πράγματα και για τον οικονομικό και επαγγελματικό σας τομέα. Θα έχετε περισσότερα χρήματα. Αυτό μπορεί να προέλθει από την δυναμική άνοδο της δουλειάς σας, όμως κι από άλλη πηγή! Ή κι από τα δύο, δηλαδή την εργασία σας και κάτι νέο. Για ορισμένους μπορεί να αρχίσουν να έρχονται έσοδα από δύο δουλειές, όπου η μία θα είναι η κύρια και η άλλη κάποια υποαπασχόληση ή ένα χόμπι που τελικά θα το διαμορφώσετε επαγγελματικά. Επίσης μπορεί να γίνουν θετικές αλλαγές μέσα στην δουλειά σας ή να συνάψετε μία συμφέρουσα συνεργασία. Δείτε με αισιοδοξία αυτές τις ευχάριστες αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα μην χάνετε τις λεπτομέρειες, που μπορεί να είναι σημαντικές.

Εάν δεν εργάζεστε κάπου, αλλά αναζητάτε νέα δουλειά, είναι η κατάλληλη στιγμή να την βρείτε! Θα σας ανοίξει μία καλή επαγγελματική πόρτα, στον ιδιωτικό ή στον δημόσιο τομέα, όπου θα υποστηρίζει και τις καλές αμοιβές σας. Μείνετε συγκεντρωμένοι και συνειδητοποιείστε την ευλογία αυτής της ευκαιρίας. Επειδή ενδεχομένως τα πράγματα να εξελιχθούν κάπως γρήγορα, καλό θα είναι να μην προτρέχετε. Αντιμετωπίστε την καλή σας επαγγελματική τύχη με την υπευθυνότητα που τις αξίζει.

  ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Το Οκτώ από τα Κύπελλα.

Αυτόν τον μήνα θα διαπιστώσετε αν η ζωή σας έχει κυκλική ή σπειροειδή μορφή. Στην πρώτη περίπτωση θα κλείσει ένας κύκλος και θα ανοίξει ένας καινούριος. Στην δεύτερη περίπτωση μπορείτε να πάτε μπροστά, αλλά να ξαναγυρίσετε πίσω και μετά πάλι το ίδιο, όπως σας αρέσει!

Παντρεμένοι ή παντρεμένες; Ίσως να ζητήσετε λίγη αποστασιοποίηση από το ταίρι σας, προκειμένου να κατευναστούν τα μεταξύ σας αδιέξοδα. Τούτο δεν σημαίνει απαραίτητα χωρισμό. Όντος μπορείτε αργότερα να επιστρέψετε ο ένας στον άλλον ανανεωμένοι! Ποια μορφή θα έχει αυτή η αποστασιοποίηση, καλό θα είναι να το αποφασίσετε μαζί. Ενδέχεται από παρόρμηση να νομίζετε, εσείς ή το ταίρι σας, ότι η προσωρινή χαλάρωση της σχέσης σας είναι μία εκλεπτυσμένη πρόφαση για να χωρίσετε οριστικά. Αυτό δεν ισχύει και θα διαπιστώσετε στην πορεία ότι οι ανάσες στον δεσμό ή στον γάμο σας, μπορούν να σας κρατήσουν μαζί με περισσότερη ασφάλεια από την επίμονη στάση να είστε κολλημένοι ο ένας στον άλλον.

Αν είστε χωρισμένοι-ες με την ιδέα της επανασύνδεση να σας φαίνετε θελκτική, τότε το μόνο που ίσως χρειάζεται να κάνετε, είναι υπομονή. Με το να δώσετε το στίγμα σας ότι είστε διαθέσιμοι-ες και κατόπιν να αφήσετε την-τον άλλη-ον να σκεφτεί μόνη-νος της-του και να αποφασίσει, κάνετε το καλύτερο για το κοινό μέλλον σας. Έτσι του-της δείχνετε ότι δεν σας νοιάζουν μόνο οι δικοί σας ρυθμοί, αλλά και οι ρυθμοί του-της άλλου-ης. Ταυτόχρονα, με αυτόν τον τρόπο, αναθεωρείτε και την δική σας συμπεριφορά. Προς το τέλος του μήνα θα γίνει η θετική ανατροπή!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες σε μεγάλο ποσοστό είναι πιθανόν να είστε ανανεωμένοι μετά από έναν παρελθοντικό χωρισμό.  Σας ανοίγεται τώρα ένας νέος αισθηματικός κύκλος, στον οποίο θα μπείτε με την παρουσία καινούριου προσώπου. ίσως στην αρχή να έχετε τάσεις φυγής. Καλό θα είναι να διερευνήσετε, εάν αυτές είναι επιπόλαιες ή κρύβουν κάποια βαθύτερη άρνησή σας να προχωρήσετε σε νέα σχέση. Εφόσον συμβαίνει το πρώτο, δώστε χρόνο και περιμένετε να δείτε λίγο παρακάτω τα συναισθήματά σας. Εάν συμβαίνει το δεύτερο, ψάξτε κατά πόσο μία παρελθοντική σας σχέση, σας έχει εγκλωβίσει σε έναν περιορισμό να πάτε την προσωπική σας ζωή μπροστά. Δουλέψτε λοιπόν με τον εαυτό σας, ώστε να βγείτε από ένα τέτοιο τούνελ. Ίσως το άτομο που θα γνωρίσετε να είναι κατάλληλο για να σας «βγάλει» από εκεί!

Η δουλειά σας, για όσους εργάζεστε, θα πάει αντικειμενικά καλά. Μπορεί να σας ταλαιπωρούν σκέψεις σχετικά με λεπτομέρειες της εργασίας σας ή και με ουσιαστικά πράγματα που σας ενοχλούν. Εξάλλου ο «εχθρός» του καλού είναι το καλύτερο. Μέσα στις σκέψεις σας μπορεί να συμπεριλαμβάνονται και θέματα οικονομικού χαρακτήρα. Ενδέχεται να μην είστε ευχαριστημένοι χρηματικά. Μακροπρόθεσμα τούτοι οι προβληματισμοί ή θα σας οδηγήσουν στην αλλαγή εργασίας, ώστε να πάτε κάπου αλλού, όπου θα νιώσετε πλήρεις, ή θα σας ωθήσουν στην διεκδίκηση  ευνοϊκών αλλαγών στην δουλειά σας, τις οποίες και θα πετύχετε. Με τα χρήματά σας θα χρειαστεί να είστε σοφοί για την διαχείρισή τους και να βλέπετε καλά τις λεπτομέρειες, πριν προβείτε σε σημαντικές ή μη  χρηματικές συμφωνίες και συναλλαγές.

Εάν δεν εργάζεστε, ωστόσο βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, θα δεχθείτε μία σημαντική πρόταση. Αυτή μπορεί να προέλθει από δουλειά στην οποία υπήρξατε στο παρελθόν. Αφουγκραστείτε την διαίσθησή σας, αλλά και την μνήμη σας, για να αποφασίσετε εάν θα επιστρέψετε. Παρόλα αυτά δεν αποκλείεται να σας γίνει μία πρόταση για εργασία σε καινούριο χώρο, είτε από κάποιον γνωστό σας, είτε επειδή έχετε αφήσει εκεί το βιογραφικό σας. Σε κάθε περίπτωση θα εισέλθετε σε έναν υγιή επαγγελματικό χώρο. Καλό θα είναι να μην αφήσετε να σας βγουν, με την μορφή αντίδρασης, οι προηγούμενες απογοητεύσεις σας από τις εργασίες που έχετε κάνει παλιότερα. Προβλέπεται να είστε ικανοποιημένοι χρηματικά.

   ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Ο Τρελός.

Ο μήνας προδιαθέτει να γίνουν αλλαγές. Άλλες μπορεί να είναι μελετημένες από πριν κι άλλες ενδέχεται να προκύψουν ξαφνικά. Διερευνήστε ωστόσο την ποιότητα αυτών των αλλαγών, εάν βέβαια έχετε τούτην την «πολυτέλεια». Έτσι, ή θα τις τολμήσετε ή θα τις «παγώσετε» προς το παρόν, αναλόγως τι σας λέει η λογική σας σε συνδυασμό με την διορατικότητά σας.

Στα παντρεμένα ή δεσμευμένα ζευγάρια μπορεί να προκύψει θέμα απιστίας. Κατά πάσα πιθανότητα αυτό θα είναι μία στιγμή περιέργειας ή πειραματισμού. Στην ουσία δεν θέλει κανείς σας να θίξει τον δεσμό ή τον γάμο σας. Έτσι θα πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί-ες, ώστε να μην δώσετε το δικαίωμα στο ταίρι σας να αντιληφθεί πιθανές «ύποπτες» κινήσεις σας. Εναλλακτικά, ίσως αντί για μία περιπέτεια εκτός του γάμου ή του δεσμού σας, να σας απορροφήσει ένα καινούριο ενδιαφέρον άλλης φύσεως. Θα χρειαστεί να προσέξετε την υπερβολή στο δόσιμό σας σε κάτι τέτοιο, ώστε να μην δυσαρεστηθεί το ταίρι σας. Αν μείνετε συγκεντρωμένοι μεταξύ σας, η επιπόλαιη αυτή φάση θα ξεπεραστεί χωρίς δυσάρεστες  συνέπειες και τελικά θα σας κάνει ακόμη πιο δυνατούς-ες μέσα στην σχέση σας.

Εάν έχετε χωρίσει, διατηρώντας ωστόσο την ελπίδα μίας επανασύνδεσης, ενδέχεται να περάσετε και οι δύο, ή ο ένας από τους δύο, μία φάση φαινομενικής αδιαφορίας. Μπορεί να στρέψετε το ενδιαφέρον σας αποκλειστικά στους φίλους σας ή ορισμένοι-ες να φλερτάρετε από αντίδραση ως προς τον χωρισμό. Καλό θα ήταν να μην λειτουργήσετε αντιδραστικά, αλλά η συμπεριφορά σας γενικότερα να συμβαδίσει με την εσωτερική σας κατάσταση. Κάποιοι φίλοι μπορεί να σας στηρίξουν. Η ευκαιρία για μία επανένωση στην «τελειωμένη» σχέση σας θα έρθει σχεδόν από μόνη της  και σε ανυποψίαστη στιγμή! Τότε θα ήταν έξυπνο να μην την αφήσετε να σας ξεφύγει από εγωιστική αντίδραση.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα χρειαστεί να κοιτάξετε μέσα σας τι πραγματικά θέλετε σε τούτην τη φάση της ζωής σας, σχετικά με τα προσωπικά σας. Ίσως να σας ενδιαφέρει να φλερτάρετε ή να έχετε εφήμερες γνωριμίες, παρά να εστιάσετε σε ένα πρόσωπο. Από την άλλη, οι νουθεσίες που ενδέχεται να λαμβάνετε από το περιβάλλον σας, μπορεί να σας επηρεάζουν, ώστε να νομίζετε ότι η δημιουργία μιας σχέσης, θα είναι η λύτρωση στο αισθηματικό σας αδιέξοδο. Αυτό μπορεί να σας μπλοκάρει και τελικά να μην χαίρεστε ούτε τις περιπέτειες, ούτε την σταθερή γνωριμία. Καλύτερα λοιπόν να κάνετε αυτό που νιώθετε, κι απλά να είστε ειλικρινείς με τα άτομα που γνωρίζετε, φανερώνοντάς τους ότι δεν βρίσκεστε σε φάση για κάτι σταθερό. Παρόλα αυτά, αν ερωτευτείτε, θα ερωτευτείτε παράφορα και εκεί θα μιλάμε με άλλους όρους! Πάντως κοντρολάρετε στην περίπτωση αυτή τις πιθανές υπερβολές που μπορεί να βγουν στις αντιδράσεις σας.

Στην δουλειά σας έρχονται σημαντικές αλλαγές και νέα ξεκινήματα. Ίσως να αγχωθείτε προς ώρας, αλλά θα διαπιστώσετε ότι γίνονται για το επαγγελματικό σας όφελος. Είτε οι αλλαγές αυτές γίνουν στον επαγγελματικό χώρο που ήδη βρίσκεστε, είτε σημαίνουν ότι θα αλλάξετε δουλειά, το αποτέλεσμα θα σας ευεργετήσει. Αν βρίσκεστε σε δίλλημα να αλλάξετε εργασία ή όχι, στο 95% τολμήστε το! Μόνο σε περίπτωση που είναι ολοφάνερο ότι δεν σας συμφέρει, αποφύγετέ το. Τα οικονομικά σας θα ανέβουν και μάλιστα περισσότερο από ότι περιμένετε! Προσέξτε, εξαιτίας του ενθουσιασμού σας, να μην κάνετε πολλά άσκοπα έξοδα. Ή γενικότερα απερίσκεπτες οικονομικές κινήσεις.

Εάν δεν εργάζεστε αλλά βρίσκεστε προς ανεύρεση δουλειάς, θα ξεκινήσετε κάτι που θα σας έρθει από εκεί που δεν το περιμένετε! Αν είστε καλλιτέχνες, θα ευνοηθείτε ιδιαίτερα μέσα από μία πολύ καλή επαγγελματική πρόταση. Μερικοί ενδέχεται να ασχοληθείτε με κάτι ενδιαφέρον, το οποίο δεν έχετε ξανακάνει στο παρελθόν, ή το έχετε κάνει με διαφορετικό τρόπο. Θα νιώσετε γενικότερα ενθουσιασμό, αλλά μην χάσετε την σοβαρότητά σας. Τα οικονομικά δεδομένα σας στην νέα σας δουλειά θα είναι σε καλό επίπεδο.

ΙΧΘΥΣ :  Ο Ιππότης από τα Πεντάκτινα.

Οι προθέσεις σας θα δείξουν τι σκοπεύετε να υποστηρίξετε και τι να αφήσετε να σας φύγει. Καμιά φορά όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Η συμπεριφορά σας μπορεί να μπερδέψει τους άλλους. Γι αυτό, όσο μπορείτε, να είστε ξεκάθαροι, εάν βέβαια θέλετε να είναι ξεκάθαρα και τα πράγματα γύρω σας. Διαφορετικά, ενδέχεται να δημιουργήσετε ένα ομιχλώδες περιβάλλον, στο οποίο οι άνθρωποι που σας περιστοιχίζουν θα αναρωτιούνται τι πραγματικά ζητάτε από αυτούς!

Οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες μπορεί να παίξετε ένα ψυχολογικό παιχνίδι με το ταίρι σας, όχι απαραίτητα ευχάριστο. Εναλλακτικά τούτο μπορεί να γίνεται αμοιβαία μεταξύ σας ή εκάστοτε αμφίδρομα. Δηλαδή ενώ δείχνετε ο ένας στον άλλον το ενδιαφέρον σας, συμβαίνει να είστε κάπως ψυχροί συναισθηματικά και ερωτικά. Αυτό ενδέχεται να είναι εκνευριστικό, αφού η σχέση σας παίρνει την μορφή γονικής προστασίας του τύπου : «Θέλω το καλό σου»,  αντί για την σχέση δύο ερωτικών και ερωτεύσιμων ανθρώπων του τύπου : «Σε θέλω»! Διερευνήστε τι μπορεί να κρύβεται κάτω από αυτήν την συμπεριφορά, ώστε να κατανοήσετε την «ανάγκη» να γίνει πιο ερωτική η σχέση σας. Διαφορετικά ίσως να ατροφήσει και να εξελιχθεί σε ένα άνευρο παιχνίδι «καλοσύνης».

Χωρίσατε κι αναρωτιέστε αν θα τα ξαναβρείτε με τον ή την πρώην σας; Ο μήνας αυτός θα είναι καθοριστικός για την επανασύνδεση της σχέσης σας. Θα χρειαστεί να κάνετε λίγο το χατίρι ο ένας στον άλλον. Δηλαδή να βγάλετε την καλώς νοούμενη «τρέλα» που κρύβετε μέσα σας. Μην περιορίζεστε μόνο σε μοτίβα του τύπου : «Είμαι καλός-η» ή «Είμαι σωστός-η», αλλά και σε μοτίβα όπως : « Είμαι ερωτευμένος-η (μαζί σου)» ή «Μου λείπεις» κτλ. Τούτα δεν χρειάζεται απαραίτητα να τα λέτε έτσι ακριβώς, αλλά να τα βγάζετε με την αίσθηση που δίνετε στον άλλον-η. Με μία τέτοια λογική θα ολοκληρωθεί η επανασύνδεση και ταυτόχρονα η μεταξύ σας ανανέωση!

Ελεύθεροι ή ελεύθερες; Μήπως αυτό είναι παράνομο;! Ενδέχεται να κάνετε νέα γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, που θα έχει σχέση με τον νόμο και την τάξη! Θα σας «συλλάβει» ή θα σας «δικάσει» σε μία ενδιαφέρουσα γνωριμία! Εναλλακτικά ενδέχεται να κάνετε καινούρια γνωριμία με άτομο που θα έχει σοβαρό και μετρημένο χαρακτήρα. Προβλέπεται να τα πάτε καλά και να εξελιχθείτε σε ζευγάρι. Καλό θα είναι να προσέξετε ώστε η σχέση να μην γίνει υπερπροστατευτική.

Στην εργασία σας θα διανύσετε έναν δυναμικό μήνα με επαγγελματικές επιτυχίες. Ίσως να χρειαστεί να γίνουν ορισμένες αλλαγές στην δουλειά σας, που θα διασφαλίσουν την αποτελεσματικότητά της. Σε ένα ποσοστό μπορεί να αντικατασταθούν άτομα με άλλα ή να γίνουν εσωτερικές μετακινήσεις υπαλλήλων, προκειμένου να λειτουργήσει πιο άψογα στο σύνολό της η εργασία. Τα οικονομικά σας θα πάνε πολύ καλά και ίσως τώρα να καταφέρετε να αποταμιεύσετε χρήματα! Δείξτε πνεύμα οικονομίας και επαγγελματισμό, αλλά ταυτόχρονα μην χάνετε και την διπλωματία σας με τους άλλους, κάτι που θα σας ωφελήσει μακροπρόθεσμα.

Όσοι δεν εργάζεστε αλλά βρίσκεστε προς αναζήτηση εργασίας, θα βοηθηθείτε από έναν δικό σας άνθρωπο που θα θέλει να σας υποστηρίξει. Παρόλα αυτά ενδέχεται να μπείτε και σε κρατική θέση ή να κάνετε τώρα τις ενέργειες για κάτι τέτοιο και να εισέλθετε λίγο παρακάτω. Επίσης, χωρίς να είναι απόλυτο, ευνοείστε αρκετά όσοι θέλετε να εργαστείτε σε δουλειά σχετική με την ασφάλεια, την αστυνόμευση, τον νόμο κτλ. Οι αποδοχές που θα λαμβάνετε από την νέα εργασία σας θα είναι τακτικές και επαρκείς για την καλή σας διαβίωση.

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Αύγουστος 2020

In category Ταρώ

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Προσωπικές  προβλέψεις Αύγουστος ‘20 Μια ιδιαίτερη εποχή, ...

Προβλέψεις Ταρώ Αύγουστος 2020

In category Ταρώ

                              Αύγουστος 2020. Μήνας Αφοσίωσης. Ο Αύγουστος του 2020 έχει την ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Αύγουστος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός & ο μήνας τρία (3). Πριν προχωρήσουμε στις αριθμολογικές προβλ ...

Σελήνη κενής πορείας Ιούλιος 2020

In category Ταρώ

Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός α ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούλιος 2020

In category Ταρώ

 Ιούλιος 2020. Μήνας (Καρμικών) Σχέσεων. Ο Ιούλιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία τ ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούλιος 2020

In category Ταρώ

                                Προσωπικός αριθμός & ο μήνας δύο (2). Πριν τις αναλυτικέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u